- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.501
gittim canım bende , ama kesin kararımı verdim pzt - salı için farabide yer bulabilirsem hemen randevu alıp gidicem ,kendi doktorumla ipleri koparmak üzereyiz çünkü. yine ne ayrıntılı ,ne bişey, şeker yüklemesini bile ben sorunca evet yapalım bugn dedi, ultasona aldı, baktı baktı baktıgayet iyi dedi, çok şükür tabi ama ayrıntılı ultrasona bakmasını bekledim bende, iç organları, damarları vs vs hiç açıklama yapmıyoki, gayet iyi demesi de bana yeetmiyo haliyle, huzursuz oluyorum, çünkü sanki herşeyi ben takip edip ona sormak ya da hatırlatmak zorundaymışım gibi strese giriyorum bişeyi kaçırmiim diye..
adamı arayıp bişey sormaya da çekiniyosun çünkü hiç o güveni vermiyo,bende sağlık ocağına gidip idrar testi yaptırdım ama o da tabi çubukla baktılar,allaha emanet gidiyoruz yani bu adamla
izmirligirl, geçmiş olsun.....Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. (hepimize)
Hosgeldin canim. Bu arada hayirlisi olsun madem kizin olsun istiyormussun Cok sükür, Rabbim kalbini dinlemis ve cevap vermis. ewet ya yazin hamilelik gecirmek cok zor
cnm bu durumda vajinal mauyene yapıyorlar doktor bakınca anlıyor zaten. En kötü ihtimalle vajinal kültür alıyor. En kısa zamanda doktoruna git hiç bekletme yeşil akıntı ve koku önemli olabilir. Tedbiri elden bırakma
Kizlar günaydin, herkese hayirli pazarlar
hoşbuldum canım
evet iki kzı çok isitiyordum büyük kızım 4yaşında ve Rabbim gönlüme göre verdi ikinci kızım yolda Rbbimin izniyle çok şükür darısı isteyen herkezin başına inş.
bencede yaz hamileliği zor sıcaklar insanı iyice halsizleştiriyo hayırlısı olsun kuzular sağlıkla gelsinde değer
Günaydın bayanlar...Günaydın bebeişlerrrrr:))))))
aklıma takılan bir sey var ve paylaşmak istedim.benim gibi bir çoğunuz gyno ferro sanol demir hapı kullanıyor olmalısınız.dr.um aç karınla içmemi önerdi.ben içiyourm ve hemen ardından kahvaltımı yapıyorum.Malum kahvaltıda da peynir süt falan yenilip içiliyor.Fakat bu tür süt ve süt ürünleri demirin emilimini azaltıyormuş.ben şimdi tok karınla mı almalıyım acaba.ya da sabah erken kalkıp ilaçımı içip 1,5-2 saat sonra mı kahvaltı yapmalıyım.????
sizler nasıl kullanıyorsunuz acaba?
aklıma takılan bir sey var ve paylaşmak istedim.benim gibi bir çoğunuz gyno ferro sanol demir hapı kullanıyor olmalısınız.dr.um aç karınla içmemi önerdi.ben içiyourm ve hemen ardından kahvaltımı yapıyorum.Malum kahvaltıda da peynir süt falan yenilip içiliyor.Fakat bu tür süt ve süt ürünleri demirin emilimini azaltıyormuş.ben şimdi tok karınla mı almalıyım acaba.ya da sabah erken kalkıp ilaçımı içip 1,5-2 saat sonra mı kahvaltı yapmalıyım.????
Size de günaydın kızlar, maşallah erkencisiniz biriniz 07.01'de biriniz 07.04'de internetlerde. Ben de 08.30 gibi kalktım bu sabah. Hafta içi çalıştığım için cumartesi-pazar yatak keyfi yapıyorum biraz iyi oluyor. Gerçi bebeğim rahat bırakmıyor uyuyayım kıpır kıpır kıpırdanıyor. Bizim yediğimiz yemekle bebeklerin nasıl bir bağlantısı var bimmiyorum ama acıktı sanıyorum kıyamayıp kalkıp kahvaltı yapıyorum. Bu arada cuma günü doktora gittim 25 hafta 4 günlüktüm o zaman bebeğim 31 cm 800 gr olmuş. Ölçümler, amniyon sıvısı falan iyiymiş Allaha şükür. Şeker yüklemesi de yapıldı ama sonucunu alamadım çünkü randevu saatimi biraz geç almışım (16.00). Şekerli suyu içtikten 1 saat sonra kan alınıyormuş sonuç için de 1-2 saat beklemek gerekiyordu. Sonucu aldığım zaman da doktor çoktan gitmiş olacak diye kan verdikten sonra çıktık hastaneden. Haftaya cuma için 4 boyutlu ultrason, renkli dopler randevusu almamı istedi doktor onu aldım. 50 TL ödemesi varmış, vericez artık. Gittiğimde şeker yüklemesi sonucunu da göstericem inşallah iyi çıkar.
Sana da günaydın canım, ben demir hapı olarak ferro sanol duadenal alıyorum, 12 parmak bağırsağında çözüldüğü için mide bulantısı yapmıyormuş, kahvaltıdan 1,5-2 saat sonra alıyorum doktorum öyle önerdi.
Merhaba bana da o ilacı vermişti.enaz yarım saat süt ve süt ürünleri içme yani kahvaltını yarımsaat sonra yap demişti.ben öyle yapıordum.gerçi şimdi bırktık,aşırı kabızlık yaptı bende.çokda ihtiyacım yokmuş bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?