2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

  • 11 haftalıkken

    OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

    OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

    OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

    OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

    OY: 222 53,0%

  • Ankete Katılan
    419

anladım canım mehmet beye bir git bakalım orda randevu bulamama gibi bir sorun yok zaten istediğin saatte ve günde gidersin çok yoğun olmuyor bizim doktorda bazen unutuyor bazı şeyleri ama ilgisi ve olumlu olması sorduğum herşeye cevap vermesi ve de her dakika cep telden ulaşabilmem bu özelliğini görmezden gelmemi sağlıyor. Yalnız sana boy kilo filanda söylemedi mi bu adam ya çok garip bizimki iç organlarını filan inceledi yani
 
kızlarr yaa benim çok kötü boğazım yanıyor sanki ateş var boğazımda midem yanıyorud şimdi de boğazım yanmaya başladı midem yanmıyor ama bğazım çok yanıyor buda mı reflüden oluyor yaa... Şurubumu içtim ama tık yok bereket midem yanmıyor şuan sadece boğazımm yaa ben ne yapacağım su bile içemiyorum valla. sanki ekmek biraz hafifletiyor ama durmadan ekmek yiyorum bu seferde... yaa benim oğlumm upuzun saçlı doğacak heralde yaa...ondan mı acaba?
 
Hosgeldin canim. Bu arada hayirlisi olsun madem kizin olsun istiyormussun Cok sükür, Rabbim kalbini dinlemis ve cevap vermis. ewet ya yazin hamilelik gecirmek cok zor

hoşbuldum canım
evet iki kzı çok isitiyordum büyük kızım 4yaşında ve Rabbim gönlüme göre verdi ikinci kızım yolda Rbbimin izniyle çok şükür darısı isteyen herkezin başına inş.
bencede yaz hamileliği zor sıcaklar insanı iyice halsizleştiriyo hayırlısı olsun kuzular sağlıkla gelsinde değer
 

teşekkür ederim preg... uf ya bu vajinal muayene beni çok geriyor, hiç istemiyorum.... dün doktordan çıkttıktan sonra başladı, çok yoğundu bugün.. daha öncede amniyosentezden sonra olmuştu, ankarada yakın bir hastanteye gittim, tarif üzerine ilaç yazmıştı, ben de kendi doktorumun hemşiresini arayıp sordurmuştum kullanayım mı diye, kullanmamı söylemişti.. zaten 2 gün sonrada geçmişti.... ama bu sefer çok aşırı yoğun... ufff ya.... umarım bebeğe zarar vermez...
 
iftara misafirlerim vardı... güzel bir akşam oldu...
herkes bir yerlerdeydi herhalde, sayfalar ilerlememiş.... gezmeci anneler sizi
 
Size de günaydın kızlar, maşallah erkencisiniz biriniz 07.01'de biriniz 07.04'de internetlerde. Ben de 08.30 gibi kalktım bu sabah. Hafta içi çalıştığım için cumartesi-pazar yatak keyfi yapıyorum biraz iyi oluyor. Gerçi bebeğim rahat bırakmıyor uyuyayım kıpır kıpır kıpırdanıyor. Bizim yediğimiz yemekle bebeklerin nasıl bir bağlantısı var bimmiyorum ama acıktı sanıyorum kıyamayıp kalkıp kahvaltı yapıyorum. Bu arada cuma günü doktora gittim 25 hafta 4 günlüktüm o zaman bebeğim 31 cm 800 gr olmuş. Ölçümler, amniyon sıvısı falan iyiymiş Allaha şükür. Şeker yüklemesi de yapıldı ama sonucunu alamadım çünkü randevu saatimi biraz geç almışım (16.00). Şekerli suyu içtikten 1 saat sonra kan alınıyormuş sonuç için de 1-2 saat beklemek gerekiyordu. Sonucu aldığım zaman da doktor çoktan gitmiş olacak diye kan verdikten sonra çıktık hastaneden. Haftaya cuma için 4 boyutlu ultrason, renkli dopler randevusu almamı istedi doktor onu aldım. 50 TL ödemesi varmış, vericez artık. Gittiğimde şeker yüklemesi sonucunu da göstericem inşallah iyi çıkar.
 
Günaydın bayanlar...Günaydın bebeişlerrrrr:))))))
aklıma takılan bir sey var ve paylaşmak istedim.benim gibi bir çoğunuz gyno ferro sanol demir hapı kullanıyor olmalısınız.dr.um aç karınla içmemi önerdi.ben içiyourm ve hemen ardından kahvaltımı yapıyorum.Malum kahvaltıda da peynir süt falan yenilip içiliyor.Fakat bu tür süt ve süt ürünleri demirin emilimini azaltıyormuş.ben şimdi tok karınla mı almalıyım acaba.ya da sabah erken kalkıp ilaçımı içip 1,5-2 saat sonra mı kahvaltı yapmalıyım.????
sizler nasıl kullanıyorsunuz acaba?
 
Son düzenleme:

Gerçekten de iki kız kardeş çok güzel, biz de iki kız kardeşiz, 5 yaş var aramızda, hermazaman birbirimize çok düşkündük ama ikimiz de genç kız olup birbirimizi iyice anlayacak yaşa geldiğimizde herşey daha da güzel oldu. Birbirimizin arkadaşı, sırdaşı, dert ortağı olduk. 22 yaşında şimdi ama o benim hep kıyamadığım minik kelebeğim. Zaman geldi o benim ufağım olmasına rağmen o bana ablalık yaptı, akıl verdi. Allah eksikliğini göstermesin inşallah. Bu arada benim de bir oğlum olacak, ilk bebeğim ve oğlum olacak diye de çok mutluyum ama ikinci bebeğimin kız olmasını çok istiyorum. Kız çocuklar bi başka sanki. Gerçi sağlıklı hayırlı olsunlar, oğluşumu hayırlısıyla bi kucağıma alayım da gerisi önemli değil.
 

Sana da günaydın canım, ben demir hapı olarak ferro sanol duadenal alıyorum, 12 parmak bağırsağında çözüldüğü için mide bulantısı yapmıyormuş, kahvaltıdan 1,5-2 saat sonra alıyorum doktorum öyle önerdi.
 

Günaydnnn :) Bende demir ilacı çok bulantı yapıyodu doktor solgarın gentle iron al dedi,bitkiselmiş.Ben gece yatmadan önce alıyorum ,çok iyi geldi.
 

Merhaba bana da o ilacı vermişti.enaz yarım saat süt ve süt ürünleri içme yani kahvaltını yarımsaat sonra yap demişti.ben öyle yapıordum.gerçi şimdi bırktık,aşırı kabızlık yaptı bende.çokda ihtiyacım yokmuş bıraktı.
 

Vallahi maşşallah sizlere kızlar.ben 11e kadar uyuyorum,öğlende uyuyorum.acaip uykum gelior.dediğiniz gibi benim oğlanda tekmelior.kalkıp bişeyler yiyorum sonra öğlen tekrar uyuyorumşimdilik uyku depoluyorum.ah keşke depolanabilir olsa
 

bende biraz bulantı oluyor sabah kahvaltıdan sonra demekki ilaçtan dolayı oluyor magvital kullanıyorum ondan şüphelenmiştim.senin kullandığınla benim kullandığım arasında fark varmıdır acaba?dr.uma sorayım ben.ben de yeni öğrendim artık kahvaltımı yapmadan 1,5-2 saat önce ya da sonra alacağım.çok teşekkür ederim canım paylaşımın için.
 
Son düzenleme:

ben de kabızlık yapmadı çok şükür.ben de hemen kahvaltı yapıyorum yoksa midem bulanıyor aç karınla kokuyormuş gibi geliyor.bundan sonra ara vermeliyim kahvaltıya.çok teşekkürler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…