- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.521
Merhaba ebrubaban,Günaydın bayanlar...Günaydın bebeişlerrrrr:))))))
aklıma takılan bir sey var ve paylaşmak istedim.benim gibi bir çoğunuz gyno ferro sanol demir hapı kullanıyor olmalısınız.dr.um aç karınla içmemi önerdi.ben içiyourm ve hemen ardından kahvaltımı yapıyorum.Malum kahvaltıda da peynir süt falan yenilip içiliyor.Fakat bu tür süt ve süt ürünleri demirin emilimini azaltıyormuş.ben şimdi tok karınla mı almalıyım acaba.ya da sabah erken kalkıp ilaçımı içip 1,5-2 saat sonra mı kahvaltı yapmalıyım.????
sizler nasıl kullanıyorsunuz acaba?
gittim canım bende , ama kesin kararımı verdim pzt - salı için farabide yer bulabilirsem hemen randevu alıp gidicem ,kendi doktorumla ipleri koparmak üzereyiz çünkü. yine ne ayrıntılı ,ne bişey, şeker yüklemesini bile ben sorunca evet yapalım bugn dedi, ultasona aldı, baktı baktı baktıgayet iyi dedi, çok şükür tabi ama ayrıntılı ultrasona bakmasını bekledim bende, iç organları, damarları vs vs hiç açıklama yapmıyoki, gayet iyi demesi de bana yeetmiyo haliyle, huzursuz oluyorum, çünkü sanki herşeyi ben takip edip ona sormak ya da hatırlatmak zorundaymışım gibi strese giriyorum bişeyi kaçırmiim diye..
adamı arayıp bişey sormaya da çekiniyosun çünkü hiç o güveni vermiyo,bende sağlık ocağına gidip idrar testi yaptırdım ama o da tabi çubukla baktılar,allaha emanet gidiyoruz yani bu adamla
kızlarr yaa benim çok kötü boğazım yanıyor sanki ateş var boğazımdamidem yanıyorud şimdi de boğazım yanmaya başladı midem yanmıyor ama bğazım çok yanıyor buda mı reflüden oluyor yaa... Şurubumu içtim ama tık yok bereket midem yanmıyor şuan sadece boğazımm yaa ben ne yapacağım su bile içemiyorum valla. sanki ekmek biraz hafifletiyor ama durmadan ekmek yiyorum bu seferde... yaa benim oğlumm upuzun saçlı doğacak heralde yaa...ondan mı acaba?
anaa kimsecikler yok ya la. bi ben, ikide hayalet misafir
ne kocası ne keyfi :)
yarın iş var ben dahil bi çok hatun kişisi çamaşır yıka, ev süpür derdindedir.
cuma yapılan temizlik nasıl bu kadar batar anlayan beri gelsin, gökten toz yağıyor sanki
selamun aleyküm annecikler nasılsınız? oruç tutan var mı?
aleyküm selam=)) sadece bigün denedim bayılmanın eşiğinden döndüm bu sıcaklarda çok tehlikeli=((
Merhaba ebrubaban,
Bende aynı ilacı kullanıyorum. Bunun yanı sıra elevit'te içiyorum. Doktorum bu iki hapı verdiğinde elevit için sabah kahvaltıdan sonra tok karnına içersin demişti. Demir ilacı içinde öğle yemeklerinden 1 saat önce almamı önerdi. İlacı aldıktan 1 saat öncesi ve 1 saat sonrasında çay, kahve yada süt içmememi söyledi. Demir emilimini azalttıkları için. Sanırım aç karnına almak gerekiyor. Ama herkesin doktoru farklı önerilerde bulunmuş sanırım.
Kızlar bu arada 2 Ağustos'ta evliliğimizin 13. yılını kutladık eşimle. Benim ilk hamileliğim ve aşılama ile hamile kaldım. Rabbim kısmet ederse oğlum Emir'e Kasım ayında kavuşacağız. 24 hafta 2 günlük olduk bugün. (maşallah,suphanallah) 50 kilo ile hamile kaldım ve geçen hafta ki ölçümlerde 57.7 kilo olduğumu gördüm ve şok oldum. Doktorum 1 kilo ilerden gittiğimi söyledi. Ama düşük kilo ile hamile kaldığım için şimdilik bir sakınca yok dedi. Benim oğlumun sol böbreğinde büyüme var. Takip ediliyor. Detaylı ultrasonda fark edildi. Eğer kendiliğinden düzelmez ise küçük bir operasyon geçirebilirmiş. Rabbim dermansız dert vermesin, herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Belki erken ama doğum fiyatları ile ilgili gittiğiniz hastaneden bilgi aldınız mı? Ben Kadıköy Şifa'ya gidiyorum ve doğum fiyatlarını duyunca şok oldum. Normal Doğum 5.445 TL, sezeryan doğum 5.065 TL. Allah korusun bebek yoğun bakımda kalsa geceliği 1.300 TL imiş.
Salı günü şeker yüklemem olacak o gün doktorumuzla konuşup istemeyerekte olsa değiştirmek zorunda kalacağız sanırım. Bu durum beni çok üzüyor aslında. Doktoruma çok güveniyorum. Aşılama ile önce Rabbimin sonra onun sayesinde hamile kaldım. Garip bir bağ oluşuyor doktor ile aranızda. Bu kadar haftadan sonrada başka bir doktora adapte olmak ve güvenmek zor olacak ama bakalım. Herşeyin hayırlısı...
ne kocası ne keyfi :)
yarın iş var ben dahil bi çok hatun kişisi çamaşır yıka, ev süpür derdindedir.
cuma yapılan temizlik nasıl bu kadar batar anlayan beri gelsin, gökten toz yağıyor sanki
Eki Görüntüle 235887 Eki Görüntüle 235886 Eki Görüntüle 235885 Eki Görüntüle 235884 Eki Görüntüle 235883
kızımın mevlut takımı ... ve mevlutte kullanıcagı battanıyesi.. kendım ördum motıf motıf örülüyor kızlar birleştirmeye baslıyosun en son genıslıgı ve uzunlugunu motıflerı cogaltarak ayarlayabılırsınız kendınız.. altına saten ve yanlarınada küpür dantel aldım terzıyede dıtırdımm tabı onları o kdr da becerıklı degılım.. ustunede ıncı ısledım bı dolu bı bos.. sık oldu ama keske altına saten yerıne ınce polar dıtırseymısım dıyorum smdı azcık kayıyo ınsallah kullanıslı olur..
evde kullanmadgmız kucuk bı wc mız vrdı L seklınde orayıda kızımıza dolap yaptık cunku baska yerımız yok evımız 2+1 ama kullanıslı oldu...
ay seklınde olan kapı susunu kendım yaptım mukavvadan elyaf ve tulle sardım ustunede harfler aldım kızımın adını ısledım boncukta koydum bunun celık kapıyı tulle sarıp oraya dıkıcem dıger kelebegıde yatak odamın kapısına asıcam nasıp olursa cunku hazır olanı apartmana gıren cıkan bellı degıl alıp gıden olur uzulurum dıye kelebek olanı 35 tl ye aldm o yuzden ıcerı asıcam..
topikimiz pek essizz
biraz ses getirelim oğluşumlaa
malesef kimseden ses seda yok =(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?