2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhaba ebrubaban,
Bende aynı ilacı kullanıyorum. Bunun yanı sıra elevit'te içiyorum. Doktorum bu iki hapı verdiğinde elevit için sabah kahvaltıdan sonra tok karnına içersin demişti. Demir ilacı içinde öğle yemeklerinden 1 saat önce almamı önerdi. İlacı aldıktan 1 saat öncesi ve 1 saat sonrasında çay, kahve yada süt içmememi söyledi. Demir emilimini azalttıkları için. Sanırım aç karnına almak gerekiyor. Ama herkesin doktoru farklı önerilerde bulunmuş sanırım.

Kızlar bu arada 2 Ağustos'ta evliliğimizin 13. yılını kutladık eşimle. Benim ilk hamileliğim ve aşılama ile hamile kaldım. Rabbim kısmet ederse oğlum Emir'e Kasım ayında kavuşacağız. 24 hafta 2 günlük olduk bugün. (maşallah,suphanallah) 50 kilo ile hamile kaldım ve geçen hafta ki ölçümlerde 57.7 kilo olduğumu gördüm ve şok oldum. Doktorum 1 kilo ilerden gittiğimi söyledi. Ama düşük kilo ile hamile kaldığım için şimdilik bir sakınca yok dedi. Benim oğlumun sol böbreğinde büyüme var. Takip ediliyor. Detaylı ultrasonda fark edildi. Eğer kendiliğinden düzelmez ise küçük bir operasyon geçirebilirmiş. Rabbim dermansız dert vermesin, herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Belki erken ama doğum fiyatları ile ilgili gittiğiniz hastaneden bilgi aldınız mı? Ben Kadıköy Şifa'ya gidiyorum ve doğum fiyatlarını duyunca şok oldum. Normal Doğum 5.445 TL, sezeryan doğum 5.065 TL. Allah korusun bebek yoğun bakımda kalsa geceliği 1.300 TL imiş.
Salı günü şeker yüklemem olacak o gün doktorumuzla konuşup istemeyerekte olsa değiştirmek zorunda kalacağız sanırım. Bu durum beni çok üzüyor aslında. Doktoruma çok güveniyorum. Aşılama ile önce Rabbimin sonra onun sayesinde hamile kaldım. Garip bir bağ oluşuyor doktor ile aranızda. Bu kadar haftadan sonrada başka bir doktora adapte olmak ve güvenmek zor olacak ama bakalım. Herşeyin hayırlısı...

o ne biçim doktormuş öyle. değiştir tabi kesinlikle. şeker yüklemesi için geç değil. ayrıntılı da yaptır bence.

benim de midem değil yemek borum yanıyor. bebek mideye baskı yapınca asitler yemek borusuna gidiyor ve yakıyormuş. rennie iyi geliyor bana.

ne kocası ne keyfi :)
yarın iş var ben dahil bi çok hatun kişisi çamaşır yıka, ev süpür derdindedir.

cuma yapılan temizlik nasıl bu kadar batar anlayan beri gelsin, gökten toz yağıyor sanki

cuma yapılan temizlik nasıl bu kadar batar anlayan beri gelsin, gökten toz yağıyor sanki

kolay gelsin fazla yormamaya bakın kendinizi dinlene dinlene... ben yatış yaptığım için herkesi kendim gibi zannediyorum

malum hava sıcak camlar açık bütün toz içerde....

Ay ne kadar güzel gözünüz aydın.rabbim mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.işllhh yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.evet maalesef bende yaklaşık aynı durumdayım.gittiğim hastanede mesai saatleri dışında doğum olmuormuş.buda beni korkuttu ne kadar mantıksız değilmi ama.ne doktor nede ebe hastanede kalmıormuş.bende mecburen hastanemi değiştircem önümüzdeki haftalarda.ama olsun sonunda oğluma kavuşmak varya herşey güzel.bakalım benmde 22ağustos doğum günüm.gerçi ramazan ama bakalım eşim bize ne süpriz yapacak merakla beklioruz

al benden de o kadr crafty... güya cuma temizlendi, bugün her yer toz içindeydi..... sildim süpürdüm bende ..
akşama misafirlerim var, yemeklerimi yaptım, bekliyorum... buraya geldim, sayfalar olduğu yerde duruyor.... herkes nerelerde??

hepsi çok güzel olmuşş ellerinize sağlık..mevlüt takımınada bayıldımmmm,,nereden ve nekadara aldınız acaba?markası falan varmı bende kızım için aynısıı bulabilirmiiyim acabaa

sevgili hamişler ve minişlere merhaba

buralarda kimse olmamasından yakınanlar dışında pek birşey bulamadım. pazar dolayısıyle böyle herhalde neyse bakalım şu an forumda olanlara selamlar yağmurbuse ve ismini aklımda tutamadığım diğer arkadaş :))

kızlar merhaba, biraz erken diyorlar ama yakında iznim bitiyor şimdiden alışveriş için birkaç yer gezip fiyat araştırması yapıyorum. bu hafta salı günü de kapalı çarşıda havuzlu han varmış oraya gitmeyi planlıyorum ama gideniniz var mı fiyatlar ve çeşit nasıl, kalite olarak ürünleri nasıl boşuna oralara kadar gitmeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…