- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.541
bende varım bendeeeeeeeeeee
ooo h.g cnmkahve içiyordum sende alırmısın
hoşbuldukkk,kahve değil o süt demi:)süt de süt
kızlar merhaba, biraz erken diyorlar ama yakında iznim bitiyor şimdiden alışveriş için birkaç yer gezip fiyat araştırması yapıyorum. bu hafta salı günü de kapalı çarşıda havuzlu han varmış oraya gitmeyi planlıyorum ama gideniniz var mı fiyatlar ve çeşit nasıl, kalite olarak ürünleri nasıl boşuna oralara kadar gitmeyeyim.
merhaba,
cnm bence hiçç gitme
mothercare den al her ayın 15 inde birçok ürün %50 indirime giriyor. Eminönün BENCE kalitesiz ve gereksiz pahalı. + benim zevkime hiç uymadı
nakit parayı bayılmaya gerek yok die düşünüyorum
Günaydınlaaar, iyi haftalaaaar...
Güzel bi hafta bizleri ve kuzularımızı bekliyor olsun... Benim 11'de kızımla randevum var, mutluluğum, heyecanım o yüzden :) İnşallah güzel haberlerle geliririz..
hemen giricim eve gidince iş yerimde güvenlik ağına takılıyo
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))
bugün babamızın doğum günü ondan önce kalkıp ona süpriz hazırladık :) sonrada işe yolladık :)
bakın nasıl olmuş süprizimiz :)) ayy bir de görümcem bugün doğuruyormuş :) Dayısına doğum günü hediyesi olmak istemiş Duru Hanım
Eki Görüntüle 236758
tamam canım isim neydi senin??
kabul ederken bakayım :)
günaydin herkese ve tabi minik meleklerinize....
saat 10da randevum var 100 gr şeker yüklemesi yapılıcak... bana dua edermisiniz bişii çıkmadan atlatıyım şu durumu da Allahın izniyle...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))
bugün babamızın doğum günü ondan önce kalkıp ona süpriz hazırladık :) sonrada işe yolladık :)
bakın nasıl olmuş süprizimiz :)) ayy bir de görümcem bugün doğuruyormuş :) Dayısına doğum günü hediyesi olmak istemiş Duru Hanım
Eki Görüntüle 236758
çook güzel bi hediye olmuş=)) eşiniz ve ada hanm la birlikte sağlıklı mutlu nice yıllara....
allah görümcenizede ağrısız sızısız doğum nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?