2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
2010 eylül annesiyim:)))bu mükemmel duyguyu hepiniz kısa zamanda inşalalh tadacaksınız geç kaldığımı düşünerekte olsa yazayım istedim ben bebek sünnnet ve nikah şekerleri yapıyorum kendimce azıcık katkıda bulunmak amacım evime tek maaşla çok zor geçinmek helede bebek büyüdükçe masraflar artıyor eğer sipariş vermek istersenizki ürünlerimide görmeniz açısından hemen face adresimi vereyim

https://www.facebook.com/permalink.p...2946818104927/

buradan benimle iletişime geçebilirsiniz

merhaba,

cnm bence hiçç gitme
mothercare den al her ayın 15 inde birçok ürün %50 indirime giriyor. Eminönün BENCE kalitesiz ve gereksiz pahalı. + benim zevkime hiç uymadı
nakit parayı bayılmaya gerek yok die düşünüyorum

iyi geceler kasım annişleri nasılsınız? her şey yolundadır inşAllah, bizde biraz uzak kaldık buralardan, anneannede kaldık 2 gün bize iyi geldi, ben size şey sorucaktım bacaklrında krampları çoğalan var mı? ben nerdeyse her sabah ağlayarak uyanıyorum, birde aşırı halsizlik var gün içinde kalp çarpıntısı yaşıyorum mutlaka dinleniyorum uzanmak zorunda kalıyorum geçene kadar sizde durumlar nasıl? iyi bakın minişlerinize, Allah a emanet

Günaydınlaaar, iyi haftalaaaar...

Güzel bi hafta bizleri ve kuzularımızı bekliyor olsun... Benim 11'de kızımla randevum var, mutluluğum, heyecanım o yüzden :) İnşallah güzel haberlerle geliririz..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))

bugün babamızın doğum günü ondan önce kalkıp ona süpriz hazırladık :) sonrada işe yolladık :)

bakın nasıl olmuş süprizimiz :)) ayy bir de görümcem bugün doğuruyormuş :) Dayısına doğum günü hediyesi olmak istemiş Duru Hanım

haha süpperrrrrr:)

günaydin herkese ve tabi minik meleklerinize....
saat 10da randevum var 100 gr şeker yüklemesi yapılıcak... bana dua edermisiniz bişii çıkmadan atlatıyım şu durumu da Allahın izniyle...

çook güzel bi hediye olmuş=)) eşiniz ve ada hanm la birlikte sağlıklı mutlu nice yıllara....
allah görümcenizede ağrısız sızısız doğum nasip etsin...

Herkese günaydın ve güzel bir hafta diliyoruz kızımla kızlar :)))
çabucacık bitiverir inşaallah bu haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…