• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
al al 36 beden al.. ilk hamile oldugumu öğrendiğimde 40 bedendim düşün yani..

Uyma arkadaşım uyma uyma :)

bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 38 kiloydum şimdi 50,5 oldum lcw nin hamile tişörtlerini small beden alıyorum anca oluyor ne yapayım ki

ama sus sen arkadaşım yahuu :)
zaten sabah kalkmışım, göbeğimdeki çatlaklarıma yenileri eklenmiş, kıçımda nal kadar yeni çatlağım olmuş, selülit olmuş öbek öbek
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
(maşallah bu arada söylediklerim şaka)

aman ALLAHım 38 kilomu? canım sağlık probleminmi vardı yoksa bilerekmi 38 kilonu koruyordun

çok şükür sağlık problemim yok bilmem alamıyordum şu çok yiyipte alamayanlardanım :)

kız 38 diye kilomu olur..

tartı gösteriyormu o kiloyu..

bana bişey oluyor kızlar

vallaha gösteriyordu şimdi eşim dalga geçiyor haline bak şişko oldun deyip duruyor ahhhh gençliğim ahh :)

Uyma arkadaşım uyma uyma :)

ama sus sen arkadaşım yahuu :)
zaten sabah kalkmışım, göbeğimdeki çatlaklarıma yenileri eklenmiş, kıçımda nal kadar yeni çatlağım olmuş, selülit olmuş öbek öbek
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
(maşallah bu arada söylediklerim şaka)

alınmam ben öyle benimde kalçam çok feciydi azalmaya başlamış harita gibi oldu birde basen kısımlarım pişik gibi sivil sivil oldu onlarda kurumaya başlamış çok şükür göbişimde bişi yok
kalçalarıma fito krem kullanıyorum çünkü nemlendirici kuruma yapmıyor
göbeğime hirodoid forte jel kullanıyorum hemen kuruyor ve bütün gün yağlı yağlı gezmiyorum geceleri bebe yağı sürüyorum göğüs uçlarımada aynen
basen kısmımada hametan diye bir pişik kremi var onu kullanıyorum
içim dışım krem olmuş yaw :)

bu arada
maşallah 41 kere benim kızım çok şanslıı
dün gittik nevresim takımını aldık (daha gelmedi, pikesi eksik onu bekliyoruz)
Bi gideriz ki mağaza müdürü tanıdık :)
300-400 e gelecek takım geldi bize 150-170 arası bişeye :)
indirimini yaptı. Ama nevresim alacak herkese Chakra yı ısrarla tavsiye ederim. Ellemeye kıyamıyorsun, o kadar güzel ve yumuşak.

çok şükür sağlık problemim yok bilmem alamıyordum şu çok yiyipte alamayanlardanım :)

vallaha gösteriyordu şimdi eşim dalga geçiyor haline bak şişko oldun deyip duruyor ahhhh gençliğim ahh :)

kuzu senin boyun kac yavrumm..

kocana da söyle fazla konusmasın..

bizimkiler o zaman kafalarından neler geciriyor.. benimki kesin bizim hatun danaya döndü filan diyordur..

dur ben aksam bi sorayım kilom hakkında ne düşünüyor.. zati dün demişti senin iştah acıldı nihayet diye.. ay bunun altıında bişey aramalıydım ben.. nasıl kacırdım..

bu arada
indirimini yaptı. Ama nevresim alacak herkese Chakra yı ısrarla tavsiye ederim. Ellemeye kıyamıyorsun, o kadar güzel ve yumuşak.

bacım adam bize aynı indirimi yaparmı gitsek craftynin yol arkadasıyız desek ..

400 verilirmi kız nevresime ..

ben altınbasak olanı beğendim bide taçınkileri..

bu arada

ooo iyi indirtmişsin güle güle kullanır inşallah

bu arada

MAŞALLAH:nazar: diyelim kızımıza güle güle kullansın nevresimlerini... bol çişli ve kakalı günler bizleri bekler kızlar :)

bacım adam bize aynı indirimi yaparmı gitsek craftynin yol arkadasıyız desek ..

400 verilirmi kız nevresime ..

ben altınbasak olanı beğendim bide taçınkileri..

hacı öle diil işte sade nevresim diil
çarşaf yorganlık 2 yastık pike havlu kirlilik minik hurç vs vs var 400 e
tek nevresime verilir mi o kadar paraaa aman aman

kuzu senin boyun kac yavrumm..

kocana da söyle fazla konusmasın..

bizimkiler o zaman kafalarından neler geciriyor.. benimki kesin bizim hatun danaya döndü filan diyordur..

dur ben aksam bi sorayım kilom hakkında ne düşünüyor.. zati dün demişti senin iştah acıldı nihayet diye.. ay bunun altıında bişey aramalıydım ben.. nasıl kacırdım..

160 boyum dün eve geldi benim elimde kocaman ekmek arası çikolata gülmeye başladı bu ne hal diye akşam üstü çarşıya çıktık ekmek alalım dedim hiç yok mu dedi hayır dedim 1 ekmeğin hepsinimi yedin dur yavaş diye dalga geçti muzur şey :)ama tek sorun sadece göbeğim kocaman oldu komşular bile nerene aldın bu kiloyu diyolar doğumdan sonra kalırsa kötü olucak çöp gibiyim sadece göbek kocaman öyle işte

ay ben dün rüyamda tipsiz olan daktırımla aşk yaşıyodum,serpil çakmaklı style dağ evine falan gidiyoduk hayır olsun:53:

aramızdaki 7 farkı bul :)
dün gece bebem doğmuş, anammm kapkara bişi :)
emziriorum ilk defa ama nasıl süt geliyor anlatamam oluk oluk
meme başım olmuş nal kadar, napçam die düşünerek uyandım :)
baktım gayet yerinde duruyo yattım geri uyudum

160 boyum dün eve geldi benim elimde kocaman ekmek arası çikolata gülmeye başladı bu ne hal diye akşam üstü çarşıya çıktık ekmek alalım dedim hiç yok mu dedi hayır dedim 1 ekmeğin hepsinimi yedin dur yavaş diye dalga geçti muzur şey :)ama tek sorun sadece göbeğim kocaman oldu komşular bile nerene aldın bu kiloyu diyolar doğumdan sonra kalırsa kötü olucak çöp gibiyim sadece göbek kocaman öyle işte

göbek topiğine bi foto koy bakem
merak ettim endamını

Günaydın diyeyim bari 1 saattir dünden bugüne yazılanları okuyorum maşallahınız var yani...

Ben bugün birazcık daha ii oldum öksürük konusunda dün bala limon sıkıp yedim,otlu karışımdan yedim ballı süt içtim ancak birazcık azaldı gibi...

Ayy bi tanıdığım hamile bayan var 8. aya yeni girdi bebeği 5 kg olmuş dedim maşallah..Erken alıcaklarmış malum kilodan dolayı Allah yardımcısı olsun...Düşünüyorumda 7 aylık sayılır daha ne ile beslenilirde öyle tombalak bi bebek olur acaba diye bulamadım valla...Akşam 1,5 aydır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm hiç şişmemişsin büyümemiş karnın diyo....Anam bende napayım yiyorum içiyorum kızım normal ama benim tip içten geniş demekki büyümüyo..Hatta arkadaşlar gittikçe büyüyeceğine küçülüyo senin göbek diyolar...

aramızdaki 7 farkı bul :)
dün gece bebem doğmuş, anammm kapkara bişi :)
emziriorum ilk defa ama nasıl süt geliyor anlatamam oluk oluk
meme başım olmuş nal kadar, napçam die düşünerek uyandım :)
baktım gayet yerinde duruyo yattım geri uyudum

demek anaç bi ruhun var crafty benseeee hala kendimi çıtır sanıyorum:76:

Back
X