2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
pehh
halı istiom bende yaaaa
ama düz krem olsa pembe sadece adı olsa güzel olur :)
sonra belim ağrıo o geçse süper olur
akşam kayınvalideme gitçez iftara
gitmesek tam süper olur

pehh
halı istiom bende yaaaa
gitmesek tam süper olur

niye nan hazir yemege gideceksin iste daha ne istion

bende daha totomu kaldirip aksama menu hazirlamam lazim.

kızlar mont ş,mdilik bence de mantıklı değil ben de battaniye aldım ama çıtçıtla giymiş gibi oluyor bebek şimdilk onu kullanıcam sonra bakarız bir de halı çok mantıklı değil bence çünkü aynı odada kalırsa ikinci bebişte olmaz yani ama ayrı odanız varsa neden olmasın

ben ile çok uzak oturuyorum...
3 haftada bir gitmek istemedim ama şeker yüklemesini hiiiiççç farketmedim
geç kaldım mı siz bana onu söyleyin....

pardon bacım..

ama ihmal etme sen bu hafta git yaptır sekeri
28 e kadar yapılıyor ama..

benim gibi yüksek cıkınca 2. istiyorlar..

o yüzden ihmal etme derim ben..

pehh
halı istiom bende yaaaa
gitmesek tam süper olur

işte anam benimki öyle.. halı krem .. ayıcık kahve .. kanatlar pembe.. yazı pembe.. fiyoklar pembe.. kızım pembeler içinde :) ay ben bi hos oldum...

ayy inanmıyorm her akşam nasıl çekiyosun allah aşkına?

şimdi ramazan diye gidiyoruz onlara kalsa normal zamalardada istiyolar Allahtan eşim rahatın düşkün gitmiyor birde evimiz yakın bu arada fıtık ameliyatı oldu bir hafta ben yaptım yemekleri akşamdan şimdi kalkıyo artıkda gittiğimizde bi masa kurmak kaldırmak kalıyor o bile nasıl yoruyor bi bilseniz tek avantajım yemek yapma derdim olmuyor hazır yemeğe gidiyoruz

valla gittikmi hiç kalkmıyorum yerimden kızıda kendiyle kalıyo zaten beraber hazırlıyolar zaten saat kaçlara kadar çalışıyorm bide gidip iş yapamam orda zaten yemeğe çağırdımı oğlu ne seviyosa onu yapıyo bana sormuyo bile istediğin bişe varmı diye bende hiç muhattap olmuyorum

sonunda bitti gecmis artik bende yorum yazabilirim.
kizlar bugun sabahin korunde ilk defa aserdim hatta prensesi aradim anlattim bi guzel. hemde asere asere kokulu tulum peyniri aserdim. ben yiyemem normalde tulum peyniri ama sabah burnuma koktu uynadim baktim etrafta oyle bi koku yok. sonra usenmedim turk marketine gittim almaya. 3 cesit vardi hepside erzincan tulumu. aldim bir marka eve geldim tadi hic hayalimdeki gibi degildi. ayni cokelek gibiydi. yani ben yemesem koklasam yetecekti bana ama kokmuyordur iste. bizim ailedede peynir yememe hastaligi vardir. yani koun keci peyniri yiyemeyiz. ama inek peyniri yeriz. anneme soylesem saskinliktan bayilir simdi. ilk defa aserdim ama ondada soyle keyifle yiyemedim.

Allah muhafaza ben hergun gıtmek zorunda kalsam akıl hastanesıne kapatırlar benı
zaten cok akıllı sayılmam,
elımde olan azbuçuk aklım da ucar gıder

4 aydır gormuyorum,
mutluyum
erkenden dogurmayım dıye artık telefonla da gorusmuyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…