- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.541
ellemedi de eller illaki
en son ne zaman gördüm bilion mu oda siparişi verdiğimde
1-1,5 ay olmuştur heralde vereli :)
ay prenses.. 100 günün kalmıs kızzz..
görünce heyecanlandım..
yarın düşcen sende 2 li rakamlara ha..
darısı olmayanların basına .. aminnn
valla gittikmi hiç kalkmıyorum yerimden kızıda kendiyle kalıyo zaten beraber hazırlıyolar zaten saat kaçlara kadar çalışıyorm bide gidip iş yapamam orda zaten yemeğe çağırdımı oğlu ne seviyosa onu yapıyo bana sormuyo bile istediğin bişe varmı diye bende hiç muhattap olmuyorum
ayy ne güzel okadar sık görüşüyosunuz yani süpermiş valla
sonunda bitti gecmis artik bende yorum yazabilirim.
kizlar bugun sabahin korunde ilk defa aserdim hatta prensesi aradim anlattim bi guzel. hemde asere asere kokulu tulum peyniri aserdim. ben yiyemem normalde tulum peyniri ama sabah burnuma koktu uynadim baktim etrafta oyle bi koku yok. sonra usenmedim turk marketine gittim almaya. 3 cesit vardi hepside erzincan tulumu. aldim bir marka eve geldim tadi hic hayalimdeki gibi degildi. ayni cokelek gibiydi. yani ben yemesem koklasam yetecekti bana ama kokmuyordur iste. bizim ailedede peynir yememe hastaligi vardir. yani koun keci peyniri yiyemeyiz. ama inek peyniri yeriz. anneme soylesem saskinliktan bayilir simdi. ilk defa aserdim ama ondada soyle keyifle yiyemedim.
niye nan hazir yemege gideceksin iste daha ne istion
bende daha totomu kaldirip aksama menu hazirlamam lazim.
Evet bendim o ben
Yaşadığın şehir neresi bilmiyorum ama şöyle zincir olmayan, adı duyulmamış yerel bebek mağazalarına gidip pazarlık yapmayı dene
Ellerindeki hazır stoklu ürünü elden çıkarmaya çalıştıkları için pazarlıkla güzel noktalara geliyorlar
Bizim de aldığımız dükkanda her rengi yoktu mesela sadece 2 rengi kalmıştı ellerinde, olur mu dedik olur dediler aldık geldik
ay ben otursam arkadamda ellitane laf eder demezki bu kız bu halde diye bide hiç fark ettirmeden kayın pederi eşimi dolduruyor ben salağımya anlamıyorum hastanede gece refakatçi kalayım diye gözümün içine baktılar o kadar enfeksiyonun mikrobun içinde ben kalıcam mantığa bakarmısın :)
benimkide daha ne oğlunun ne benim sevdiğimi yaptı hep damadının sevdiği yemekleri yapıyor bide sevmiyorum yaptığı yemekleri illa ye diye tutturuyo ısrardada hiç hoşlanmam yiceğim varsada yemem her akşam büyük bir savaş veriyorum
ayy inanmıyorm her akşam nasıl çekiyosun allah aşkına?
ellemedi de eller illaki
en son ne zaman gördüm bilion mu oda siparişi verdiğimde
1-1,5 ay olmuştur heralde vereli :)
pislukneden hergun gıdıyosunuz o zaman :26:
eve gıdıp dınlensen ya psıkolojıkmen de rahatlarsın
ben telefonla konustuktan sonra bıle 3 gunde ancak toparlanıyordum,
eşim artık gorusme dedı
walla mı dedım
ıstersen hıc gorusme artık yeterkı bıtsın bu stres dedı
bende kabul ettım tabı kocama karsı cıkacak halım yok
neden hergun gıdıyosunuz o zaman :26:
eşim artık gorusme dedı
walla mı dedım
sor hacım bidaa diktim kulaamı bekliorumçenesi düşükler siziarada benim soruyu kaynatmışsınız
pisluknasil isini biliyorsun ben bilmem beyim bilir havalari muhahaaa
ay ben otursam arkadamda ellitane laf eder demezki bu kız bu halde diye bide hiç fark ettirmeden kayın pederi eşimi dolduruyor ben salağımya anlamıyorum hastanede gece refakatçi kalayım diye gözümün içine baktılar o kadar enfeksiyonun mikrobun içinde ben kalıcam mantığa bakarmısın :)
benimkide daha ne oğlunun ne benim sevdiğimi yaptı hep damadının sevdiği yemekleri yapıyor bide sevmiyorum yaptığı yemekleri illa ye diye tutturuyo ısrardada hiç hoşlanmam yiceğim varsada yemem her akşam büyük bir savaş veriyorum
neden hergun gıdıyosunuz o zaman :26:
eşim artık gorusme dedı
walla mı dedım
ayy ne saçma hamile halinle sen nasıl kalırsın hastanede nasıl insanlar ya..bende hiç sevmiyorum yemeklerini neyseki haftada bir en fazla iki gidiyorum becerebilse yapmayı beceremiyoda bide çağırıyor..
ayy ne saçma hamile halinle sen nasıl kalırsın hastanede nasıl insanlar ya..bende hiç sevmiyorum yemeklerini neyseki haftada bir en fazla iki gidiyorum becerebilse yapmayı beceremiyoda bide çağırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?