2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay prenses.. 100 günün kalmıs kızzz..

görünce heyecanlandım..
yarın düşcen sende 2 li rakamlara ha..

darısı olmayanların basına .. aminnn

he bacim,adasim yarin 99 olcem ve 26.haftam bitcek ah sen birde bendeki heyecani gorsen aklin durur.insallah dariis size olsun.

ay ben otursam arkadamda ellitane laf eder demezki bu kız bu halde diye bide hiç fark ettirmeden kayın pederi eşimi dolduruyor ben salağımya anlamıyorum hastanede gece refakatçi kalayım diye gözümün içine baktılar o kadar enfeksiyonun mikrobun içinde ben kalıcam mantığa bakarmısın :)

benimkide daha ne oğlunun ne benim sevdiğimi yaptı hep damadının sevdiği yemekleri yapıyor bide sevmiyorum yaptığı yemekleri illa ye diye tutturuyo ısrardada hiç hoşlanmam yiceğim varsada yemem her akşam büyük bir savaş veriyorum

mesajindada yazmisin canim ya uzuldum valla peynirin tadi iyi degilmis bir hevesle gidip almistin birde neyse aserme hirsin gecmistir biraz.

İstanbul'dayım ama arabamız yok henüz çok gezemiyoruz o yüzden,Bahçeşehir'de oturuyoruz Esenyurt yakın bize orda bulurum belkim

neden hergun gıdıyosunuz o zaman :26:
eve gıdıp dınlensen ya psıkolojıkmen de rahatlarsın

ben telefonla konustuktan sonra bıle 3 gunde ancak toparlanıyordum,
eşim artık gorusme dedı
walla mı dedım
ıstersen hıc gorusme artık yeterkı bıtsın bu stres dedı

bende kabul ettım tabı kocama karsı cıkacak halım yok

pisluk nasil isini biliyorsun ben bilmem beyim bilir havalari muhahaaa

heralde
Türk'üz biz bilmeyiz beyimiz bilir BİTTİ :)

çenesi düşükler sizi arada benim soruyu kaynatmışsınız
sor hacım bidaa diktim kulaamı bekliorum

ayy ne saçma hamile halinle sen nasıl kalırsın hastanede nasıl insanlar ya..bende hiç sevmiyorum yemeklerini neyseki haftada bir en fazla iki gidiyorum becerebilse yapmayı beceremiyoda bide çağırıyor..

tabi tabi kocana karşı cıkma :))

benimkinin acık acık yaptığı bişey yokki kavga gürültü etsek gitmem dün eşimle biraz geç kaldık iftara yakındı saat hemen kayın peder arıyor geliyomusunuz diye ben oruçlu olmadığım için eşim yiyor orda eve gidersek iftar saatini geçeriz ucu ucuna yetişiyoruz yorulmamı istemiyor eşim ramazandan önceleri ya eve gitmeden dışarda yiyorduk yada ben bi gece önceden yapıyordum ama şimdi baya pahalıya geliyor artık bize dışarda yemek bebeğin masraflarına ayırıyoruz ramazanda mecbur gidicez artık

ayy ne saçma hamile halinle sen nasıl kalırsın hastanede nasıl insanlar ya..bende hiç sevmiyorum yemeklerini neyseki haftada bir en fazla iki gidiyorum becerebilse yapmayı beceremiyoda bide çağırıyor..

benimki çok güzel yemek yapıyor tad olarak çok iyi diyebilirim ilk zamanlar yiyordum ama yapış tarzını görmeye başladıkça yiyememeye başladım çokta hijyenik değil yani bana göre anlatmıyım şimdi burda

kızlar ben de hastaneye yatıp çıktığımdan beri kayınvalidemde kalıyoruz eşim oruçlu ben yemek yapamam öyle hergün diye de gitmiyoruz şimdilik şu serumlar bitip de iyi olursam gidicez evimize inşallah burda bana da hiç iş yaptırmıyorlar öyle ufak tefek yaparsam kendim yapıyorum ama keşke iyi olsam da yapabilsem herşeyimi kendim 3 ay kaldı sadece 3 ay dayanıcaz artık sonra rahatız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…