- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.501
pöf içim şişti nedensiz
ah canım bende seninle aynı fikirdeyim...bı bebegım olsun dıye gunlerce aglayıp Rabbıme yalvardıgım gunlerı hatırlıyorum.. etraftan sorulan sacmasapan sorular aklıma gelıyo ve suan gulup gecıyorum 2 senelık evlıyım ızmırde ılk gıttgm dr bana hemen asılama yaptı ve bn asılamamın tutmadgı ayı son adetımı gormus oldum hemn ustune hamıle kaldım dogla yoldn asılama yapan dr uma gttım sız cocugun olmaz olursa bn bıleklerımı keserım demıstınız bana ama bn hamıleyım dedım ımkansız dıye ısrar ettı bana ... hıc yuz vermeden cıktım odadan.. o asılamadakı yalnızlıgım esımle dr un konusmalarını dusunur dusunur aglardık .... sımdı 95 kg olmusum selulıtlerım totomun her bolgesını ele gecırmıs karnım tr harıtası gbı olmus kocaman sıs bı burnum ve yuzumun koltuk altımın gozlerımın ustunde olusan kahverengı lekelerım olmus ne onemı vr catlarımda patlarımda kızım bana Rabbımın bır lutfuuu.... Hamd olsun ki bu duyguyu tattırdı bıze ınsallah kucagımızda gormeyıde nasıp etsın bızlere ... hepınız gbı bnde mınık prensesımı cok sevıyorum smdıden on a bısey olucak dıye korkumdan aglıyorum o tekmeledıkce gozlerım doluyor gecelerı uyuyamamısım ne onemı vr dıyorum ki en sınırlı oldugum gunler uykusuz kaldıgım gecelerdır normalde... hatta dusununkı artık kaynanama bıle kızamıyorummm.... bosverıyorum sınırlenıp soylenıyorm ama en azındn ya burda sıze yazıyorum yada kendı kendıme soylenıp duruyorum evde.. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duygu herkes ınsallah bızlerde bır kez olsun tadalım bu kutsal duyguyu..... gunler gecsın bıan once kızlar... ufak kuzucuklar gelsın annelerıne...
bende beğendim bu kozmonot montları bi bakmak lazım...kızlar bu isme özel halıyı alcanızda ikinci bebek olunca napçanız :)))))))))
ben büyük kızımda kullandım kozmonot vllahi çok kullanışlı bi tane doğduğu kış aldım bitanede ikinci kış çocuğun beli açıldı bacakları üşüdü derdi yok süper yeni doğduğunda kullanamıyosun ama 3 aylıkken çok rahat kucak bebeği olduklarına taşımasıda kolay oluyo ekstradan battaniye sar bilmemne gerek kalmıyo
bende dışarı kıyafeti olarak bulursam eşofman takımı tarzı şeyler alıcam penyeden ama 3 ay sonrası için...işte ben de aynı dusuncedeyim .. yani komik durmasından degil canım hani bi yere goturdugunde tatlı durur da iste yani giydiremeyecegim bile belki e ustune hemen de kuculecekler diye gereksiz masraf olarak goruyorum.. tulumlari bile planli programli aliyoruz..
pöf içim şişti nedensiz
kızlar jakarlı battaniye nasıl bişi
Kahvekolik teşekkür ederim Taksime giderken köprü altı gibi bi yer var orasını diyorsun sanırım,bakayım o zaman oraya.Fatmakoca hani altınbaşak düşünüyorum dedin ya trendyol da indirim var bak istersen cnm
gazdır o gaz sal
Canim merhaba,
Ben hamile kaldigimdan beri 5 kez ciktim yurtdisina ve hic birinde hqvalimaninda sorun yasamadim. Kontrol noktalarinda hamile oldugunu belirt seni ayri bir kapidan gecirsinler ben her defasinda oyle yaptim. Sakincali degil diyenler olsa bile aksini idda edenlerde var. Bir kez sorun yasadim sadece ama ben inat edince imdadima baska bir memur yetisip anlayis gosterdi, sorun olunca doktorumun yasakladigini soyluyordum....alisveris merkezleri dahil bu cihazlardan kacinin derim ben....size simdidem iyi yolculuklar, umarim sevdiklerinle birlikte guzel gunler gecirir bol bol hasret giderirsin...dogum oncesi guzel moral olur bebisinede sanada....kocanida takma kafana guzel anlarin tadini cikar...
hihihih adımı hatırlayın tabii. bu arada luna hemen hemen tüm latin dillerinde "ay" (dünyanın uydusu olan) demek..veridğin liki inceledim de luna elegant var, onu düşünüyorum bende. aklıma bizim Luna gelir hep heralde
yani hassasım o ayrı da boyle bi bozuldum ki anlatamam:)) neyse duruma gore bebişimle cıkar alırım napiimya bende dün aynısını düşündüm sanki aldığımız ve hediye gelen herşey evde giydirmeye yönelik dışarı çıkarken ne giydiricem diye düşünüyordum. alınacak bişi yok ama canım hassassın bence ondandır kötü bişi dememişlerki :)
ben de oyle yapacagım herhalde tatlım..
sizde yarı kırk uçurması yoksa bi tane kırk uçurmalık al o zaman. sonra zaten çocuğun üstüne göre alırsın. bunu beğendinmi kızım dersin hem kafa sallarsa tamamdır :)) bilmiyorum ben büyük kıyafetler almaya karşıyım şu an.
evet en iyisi oyle siparis vereyim bahar ayları icinben ilk altı yedi ay hep penye türü şeyler giydirmeyi düşünüyorum iki üç aylık çocuğada kot pantolon giydirememki şöylebi hareketlensin ele avuca gelsin giydiririz her şeyi senin yakınında illa almak istiyorsa bir yaşında giyebileceği gibi montlar var çok güzel onlardan alsın çok dışarı kıayfeti almak istiyorsa :)
ay canım o tulumları ben de gordum dun mothercare'de ama su an icin cok pahali kislik kadife tulumlar ve montlar 70-80 liradan baslıyor biraz indirime girince bakaagım sizde tabi ucuzdur buyuk ihtimal nispeten tatlım ana yurdundasınızkizlar zaten ilk 3 ay bebege elbise felan giydirilmiyor bend ehep tulum aldim ama bazi tulumlarini disari cikarken giymelik alacagim mesela kisliklarini bu tarz alacagim disari cikarken giymek icin.
http://www.mothercare.com/richConte...i=B005C41VGG&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2
netten bebek arabalarına bakıyorum da geçenlerde bi arkadaş chicco ct 02yi 500 tl'ye aldığınıı söylemişti sanırsam, nette epey pahalı,e bebek de 637 tl,nerden uygun bulurum fikri olan var mı?:26:
Eki Görüntüle 238555
crafty ..
benim halı buna benziyo işte figür aynıda renk krem.. bide kenar köşelerde fiyonlar var pembiş..bulutun içinde de kızımın adı..
ay 6 hafta oldu bebişimi görmeyeli kendimce kontrolü uzattım ama özledim de merak sardı...
daha şeker yüklememde yapılmadı...
umarım geç kalmadım...
halılarınızı sevsinler yaw havaya bak sen kızların
bu made deliii diyim ben size :)
hihihih adımı hatırlayın tabii. bu arada luna hemen hemen tüm latin dillerinde "ay" (dünyanın uydusu olan) demek..
yani hassasım o ayrı da boyle bi bozuldum ki anlatamam:)) neyse duruma gore bebişimle cıkar alırım napiim
ben de oyle yapacagım herhalde tatlım..
evet en iyisi oyle siparis vereyim bahar ayları icin
ay canım o tulumları ben de gordum dun mothercare'de ama su an icin cok pahali kislik kadife tulumlar ve montlar 70-80 liradan baslıyor biraz indirime girince bakaagım sizde tabi ucuzdur buyuk ihtimal nispeten tatlım ana yurdundasınız
ben ile çok uzak oturuyorum...anam neyi bekliyosun pardon..
ben ile çok uzak oturuyorum...
3 haftada bir gitmek istemedim ama şeker yüklemesini hiiiiççç farketmedim
geç kaldım mı siz bana onu söyleyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?