2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar merhaba,
bir kaç gün önce yazmıştım, yeşile dönen kokulu akıntım var diye.. cuma cumartesi günü çok yoğun bir şekilde oldu, öyle ki 2-3 saate bir değiştiriyordum iç çamaşırımı... sonra birden kesildi ve pazardan beri hiç akıntım yok... yani hiç yok... bu da normal değil, sanırım ya, nereye gitti benim östrojen hormonlarım, az da olsa akıntım olması gerekmez mi?
ha ha olsa ayrı dert olmasa yarı

ah canım bende seninle aynı fikirdeyim...
gelmişim 31 yaşına 7 yıl beklemişiz bir yavrumuz olsun diye...
neymiş çatlağa çirkinliğe bakıcam kendimi darltıcam...
mesela akşama bir kavanoz çikolata yeme planım var...
millet yıllarca çocuk konusunda sordu soruşturdu...
akıl verdi kendince...
şimdi de ayyyy nolmuşsun böyle diyorlar...
bizim milletimizde bi dengesizlik var her durumdan vazife çıkarıyorlar...

bende beğendim bu kozmonot montları bi bakmak lazım...

bende dışarı kıyafeti olarak bulursam eşofman takımı tarzı şeyler alıcam penyeden ama 3 ay sonrası için...
çocuk bi kendini toplasın ama dimi...

Son düzenleme:
kilo ile ilgili son durumlarımı bende vereyim
48 kilo ile hamile kaldım, şu an evdeki tartıya göre 52,5, sağlık ocağındaki tartıya göre 54 kiloyum.. arkadan ince bir bayanım, yandan kaçak kat çıkmış gibiyim bu halime bayılıyorum

canim yorumun icin cok tesekkur ederim insanin boyle bilgilere ne kadar ihtiyaci oluyor simdi esimede soyledim bak ozle muamele varmis hamilelere diye onunda biraz ici rahatladi. ben londradaki heathrow havaalanindan gelecegim internet sitesinde baktimda tehlikeli degil falan yaziyordu banada zorla beni gecirecekler o seyden gibi geldi. ama inaniyorumki anlayisli olacaklardir. guzel dileklerin icinde cok teskkurler.

veridğin liki inceledim de luna elegant var, onu düşünüyorum bende. aklıma bizim Luna gelir hep heralde
hihihih adımı hatırlayın tabii. bu arada luna hemen hemen tüm latin dillerinde "ay" (dünyanın uydusu olan) demek..

yani hassasım o ayrı da boyle bi bozuldum ki anlatamam:)) neyse duruma gore bebişimle cıkar alırım napiim

ben de oyle yapacagım herhalde tatlım..

evet en iyisi oyle siparis vereyim bahar ayları icin

ay canım o tulumları ben de gordum dun mothercare'de ama su an icin cok pahali kislik kadife tulumlar ve montlar 70-80 liradan baslıyor biraz indirime girince bakaagım sizde tabi ucuzdur buyuk ihtimal nispeten tatlım ana yurdundasınız

ay 6 hafta oldu bebişimi görmeyeli kendimce kontrolü uzattım ama özledim de merak sardı...
daha şeker yüklememde yapılmadı...
umarım geç kalmadım...

netten bebek arabalarına bakıyorum da geçenlerde bi arkadaş chicco ct 02yi 500 tl'ye aldığınıı söylemişti sanırsam, nette epey pahalı,e bebek de 637 tl,nerden uygun bulurum fikri olan var mı?:26:

Evet bendim o ben
Yaşadığın şehir neresi bilmiyorum ama şöyle zincir olmayan, adı duyulmamış yerel bebek mağazalarına gidip pazarlık yapmayı dene
Ellerindeki hazır stoklu ürünü elden çıkarmaya çalıştıkları için pazarlıkla güzel noktalara geliyorlar
Bizim de aldığımız dükkanda her rengi yoktu mesela sadece 2 rengi kalmıştı ellerinde, olur mu dedik olur dediler aldık geldik

ay 6 hafta oldu bebişimi görmeyeli kendimce kontrolü uzattım ama özledim de merak sardı...
daha şeker yüklememde yapılmadı...
umarım geç kalmadım...

anam neyi bekliyosun pardon..

halılarınızı sevsinler yaw havaya bak sen kızların

sevsinler canım..

hersey kızım için..

kendime çöp almıyorum walla.. içim gidiyor.. 4 aydır aynı pantolanla işe gidip geliyorum .. düşün yani..

kızlar selam biraz geç oldu ama ancak işte serumumu yedim geldim kilo yapıyor hergün bir kilo farkediyor napıcam bilmiyoum inşallah bitince bu kilolar da gider çok kalabalığız ne güzel geçmişi okuyamadım ama kıyafetlerden bahsetmişsiniz ben de çok rahat giyinmeyi sevdiğim için çocuğu da öyle giydiririm herhalde sere serpe şöyle :))

bura parasina gore bizede pahali canim bende indirimi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…