- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.661
günaydınn kızlarr... saat 12 lere kadar yataktan kalkamayan ben 3-4 saatlik uykuyla cin gibiyim şimdi. Yaa ben nasıl dayanıcam bu mide ağrısına, yanmasına... yaa dün bütün gece kustum akşam yemeğinden sonra. Sanırım bu çocuk beğenmediği bir yemek olunca hep kusturuyor beni. ilaç içtim 3 yudum süt yapmadığım kalmadı. karnım bir şişti anlatamamm oğlumda dolanıp durdu hep sanki ben sıkıştırdım paşayı. durmadan tekme attı sanırım oda hissetti anormalliği. Yaa ben kustum diyorum ya hep kasıklarım nasıl ağrıdı. Allahımm sen koru dedim suyum gelecek doğurucam sandım. çok kötü oldum. Yaa ben çok korkuyorum bir yerde duymuştum kadın kusarken suyu gelmiş erken doğum olmuş diye... Çok korktum kızlar yaa. Şuanda çok şükür ağrım da geçti bulantımda. var mı böyle birşey yoksa ben mi korkudan sallıyorum anlamadım.
Günaydın Kasım anneleri,
Sizleri bayağıdır takip ediyorum ama hiç yazma fırsatım olmadı. biz de 27. haftamızdayız. Allah nasip ederse bir oğlum olacak. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Unnado'da Ramazan ayı boyunca kargo ücreti yokmuş, güzel kampanyalar oluyor
bu arada kabızlık çekenler için dikkat! Şeftali kabızlık yapıyor, kayısı tersine çalıştırıyor diye biliyorum
kızım dehşet bi adım var feysde söylerim burda kod adım made deli made
bi yerde ezken arkadaşımız bebişinin 1 kilo 120 gr olduğunu yazmış ama kaçırdım bidahada bulamadım
kaç haftalık acaba ezken bilen varmı
kendiminkini tahmin etmek istiyorumda aşağı yukarı
benım kasıklarımdakı kemıklerım acılıyor sankı oyle agrıyo kı,
sankı ustune tokmakla vurmuslar gıbı agrıyor (hayal gucum karsısında dehsete düştüm şu anama baska nasıl tarıf edebılırdım bılemedım)
belım de agrıyo hep, bazen cabagıma vuruyo agrıları,
gecelerı nefes almakta zorlanıyorum 2 gecedır:26:
kızlar benide atladınız.az önce sormuştum ist.çok mu yağıyor ona göre giyinecem diye kimse b,şey yazmadı
hey allahım
peki tamam
ben feysımı dondurdum bı suredır,
acarsam eklerım grubu
kızlar benide atladınız.az önce sormuştum ist.çok mu yağıyor ona göre giyinecem diye kimse b,şey yazmadı
Kadıköy civarlarından bildiriyorum
çok yağmıyor ama serinnn
ama çok yağpacakmış
yağmurluk ve şemsiye al mutlaka[/QUO
teşekkürler canım
berr cim senin bebiş 700 ve üzeri olabilir canım
şuan baya yağışlı ve biraz rüzgar var sabah ben üzerimde çeket olmasına rağmen üşüdüm eğer normalde üşüyen birisiysen al yanına bişeyler bulunsun üşütme bebişinide kendnide
ben en son 24 de gittim 780 gr dedi şimdi nekadardır dedim acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?