• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
2li test yaptırıcam doktorun yardımcısı kilo mu sordu 40 dedim odada bir kaç tane daha hamiş vardı hep birlikte gözler bana döndü 40 duyunca gülmemek içinde zor tuttum kendimi :)

cok uyuz olmuslardır kesın:1::1:
saglık problemın yoksa onemlı degıl kılon ama arkadas olmamız ımkansız bu sartlarda:63:
ayrı sıkletlerın ınsanıyız ASKIS,
ben agır sıklet sen tuy sıklet:1:

canim utu yapiyordum yeni gordum valla kusura bakma ucus icin giderken gerekli degilse gelirken 28. haftaya girdigim icin izin gerekiyor. turkiyede alacagim donus icin izin. biletleride hic sorma valla son zmanda aldigimizdan 725£ tuttu. istanbul aktarmali adanay kadr fiyat dahil. Heathrowdan ucucaz canim mutlaka el sallarim. bizede en uygun orasi oluyor tek metro ile gidebiliyoruz. insallah hersey yolunda gider benim koca su cihazlardan gecmeyeceksen gidecez dedi . bende arastirdim kesinlikle heatrowda saglik acisindan zararli degil diyorlar ama ben el ile aramalari icin israr edicem insallah o alete sokmazlar ya. valla su an icin tek korkum o zararsizda olsa hem guvenemiyorum hemde biliyorum esim bana bagirip cagirir offfff icim fena oldu. annem dua ediyor insallah kazasiz belasiz kavgasiz gurulstusuz gelirsiniz diye. valla her yolculukta bi kavgamiz olur esimle. cok pipiriklidir anlatamam 4 saat onceden gider havaalainan herseyi milyon kez kontrol eder. bugun bilet alinirken bile 1 ssat telefonla konustu on kere teyit ettirdi adama tc kimlik nosu ucus saati.... vs. iste boyle canim bindik bi alamete gidiyoruz Turkiyeye.

Canim merhaba,

Ben hamile kaldigimdan beri 5 kez ciktim yurtdisina ve hic birinde hqvalimaninda sorun yasamadim. Kontrol noktalarinda hamile oldugunu belirt seni ayri bir kapidan gecirsinler ben her defasinda oyle yaptim. Sakincali degil diyenler olsa bile aksini idda edenlerde var. Bir kez sorun yasadim sadece ama ben inat edince imdadima baska bir memur yetisip anlayis gosterdi, sorun olunca doktorumun yasakladigini soyluyordum....alisveris merkezleri dahil bu cihazlardan kacinin derim ben....size simdidem iyi yolculuklar, umarim sevdiklerinle birlikte guzel gunler gecirir bol bol hasret giderirsin...dogum oncesi guzel moral olur bebisinede sanada....kocanida takma kafana guzel anlarin tadini cikar...

aramızdaki 7 farkı bul :)
dün gece bebem doğmuş, anammm kapkara bişi :)
emziriorum ilk defa ama nasıl süt geliyor anlatamam oluk oluk
meme başım olmuş nal kadar, napçam die düşünerek uyandım :)
baktım gayet yerinde duruyo yattım geri uyudum

demek anaç bi ruhun var crafty benseeee hala kendimi çıtır sanıyorum:76:

ben 7 aydır o eylemi unuttummmm ondan görmüom

hacı öle diil işte sade nevresim diil
çarşaf yorganlık 2 yastık pike havlu kirlilik minik hurç vs vs var 400 e
tek nevresime verilir mi o kadar paraaa aman aman

anam o da cok ama ya.. 200 tl ye var linenste aynı bu saydıkların var içinde

malzemesi neymişki

nette yorgancıoglu diye bi marka var o da aynı bu fiyatlardan

sen seninkinin resmini koysana nasıl bişeymiş bakalım
bide nette varmı adresleri ordan da bakalım

bizimki kaz tüyünü duymus ondan alcakmıs.. bide oranları varmıs ibiği bilmem kac sırtı bilmem kac diye.. kocaya pasladım ben arastırmalarını..

bide mobilyacı veriyor bir takım.. oda sevimli bişey.. abc miymiş neymiş markası ucuz bişey sanırsam hediye verdiklerine göre..

anam o da cok ama ya.. 200 tl ye var linenste aynı bu saydıkların var içinde

malzemesi neymişki

nette yorgancıoglu diye bi marka var o da aynı bu fiyatlardan

sen seninkinin resmini koysana nasıl bişeymiş bakalım
bide nette varmı adresleri ordan da bakalım

bizimki kaz tüyünü duymus ondan alcakmıs.. bide oranları varmıs ibiği bilmem kac sırtı bilmem kac diye.. kocaya pasladım ben arastırmalarını..

bide mobilyacı veriyor bir takım.. oda sevimli bişey.. abc miymiş neymiş markası ucuz bişey sanırsam hediye verdiklerine göre..

nette yok ki
Bambu dan yapılmış bu arada
gelsin çeker koyarım. Bi ellesen aşık olursun kız :)
bide sapsade ben hiç bi yerde bulamadım bundan

Son düzenleme:
nette yok ki
gelsin çeker koyarım. Bi ellesen aşık olursun kız :)
bide sapsade ben hiç bi yerde bulamadım bundan

sade derken düz mü.. nakısı da mı yok hic..

ay ben şimdi onları görmeyi aşerdim sanırsam..

anadoluda yokmu bunların yeri..

bi nişantasında mı var.

Merhabalar.

Geçmişi okumayı denedim ama bir yere kadar dayanabildim. Biz yokken amma kaynatmışsınız maşallah. :) İnşallah herkes iyidir.

Biz bebeğimle iyiyiz, çok şükür. Bebişimin tekmeleri dışarıdan artık daha rahat hissediliyor. Babası elini karnıma koyuyor, içerden tekme geldikçe Aaa Ooo gibi sesler çıkartıyoruz. :9: Yavrusu iyi olsun da... Bizi hep mutlu etsin inşallah. Antibiyotiğim bitmek üzere, biter bitmez idrar testi yaptırayım mı? Enfeksiyon gitmiş mi nasıl anlayabilirim? Bir süre bekledikten sonra mı yaptırayım idrar testini?

Hepinize mutlu haftalar, iyi alışverişler.

Bu arada biz haftaya İstanbul'da olacağız inşallah. Capitol'de Mothercare vardı değil mi? Başka nerelere uğramamı önerirsiniz? İstanbullu arkadaşlardan alışveriş merkezi tavsiyesi bekliyorum. :16:

sade derken düz mü.. nakısı da mı yok hic..

ay ben şimdi onları görmeyi aşerdim sanırsam..

anadoluda yokmu bunların yeri..

bi nişantasında mı var.

ahanda aşağıda adresler
git bak bacım bi elle :)
3 tane bebek nevresimi var zaten
pembe mavi krem :)
krem olanı benim kızınki işte :)
battaniyesine kadan, geceliğine kadan takım
bayılırsın :)
maliyet yüksekliği sebebi o :)
hele kundak havlusu var önlük gibi
yıkarken sen takıyosun ıslanmıosun sona kucağına sarıyorun boyundan çıkarıyosun fln
atraksiyonlu

İstinyepark AVM
İstinye Bayırı Caddesi Enka Okulları Karşısı ABC Yolu İstinyepark AVM F-121 İstinye İstanbul

0 212 345 57 67
istinye@chakra.com.tr
Bağdat Caddesi
Bağdat Caddesi Köşk Bey Apartmanı No:334/4 Erenköy İstanbul

0 216 350 33 34-35
bagdat@chakra.com.tr
Akmerkez AVM
Etiler Nispetiye Caddesi No:113 Etiler İstanbul

0 212 282 11 10
0 212 282 11 20
akmerkez@chakra.com.tr
City´s Nişantaşı AVM
Teşvikiye Mahallesi No:202 B2 Kat:2.Bölge Şişli İstanbul

0 212 373 19 70-71
cities@chakra.com.tr
Capacity AVM
Zeytinlik Mahallesi Fişekhane Caddesi Capacity AVM 1B-41 Bakırköy İstanbul

0 212 661 55 66
0 212 661 77 66
capacity@chakra.com.tr
Kanyon AVM
Büyükdere Caddesi Kanyon AVM No:185 Levent İstanbul

0 212 353 07 57
kanyon@chakra.com.tr
Astoria AVM
Büyükdere Caddesi No:127 Z1-03 Esentepe İstanbul

0 212 215 20 10-11
astoria@chakra.com.tr
Capitol AVM
Mahir İz Caddesi Kat:2 No:87 Üsküdar İstanbul

0 216 651 13 77
capitol@chakra.com.tr
Forum İstanbul AVM
Kocatepe Mahallesi Şehirparkı Caddesi 12. Sokak Forum İstanbul AVM GF-37 Bayrampaşa İstanbul

0 212 640 55 99
0 212 640 55 44
istanbulforum@chakra.com.tr
Profilo AVM
Cemal Sahir Sokak No:33 Profilo AVM 3.93 Mahal ZA 1-10 B Mecidiyeköy İstanbul

0212 216 00 55
profilo@chakra.com.tr
Sapphire Çarşı
Emniyet Evleri Cad. Mine Çıkmazı Sapphire AVM B04-18 4.Levent İstanbul

0212 268 80 99
sapphire@chakra.com.tr
Marmara Forum
Osmaniye Mahallesi Ekrem Kurt Bulvarı Forum Marmara A Blok S-25 Bakırköy İstanbul

0 212 466 62 22
marmaraforum@chakra.com.tr

Merhabalar.

Geçmişi okumayı denedim ama bir yere kadar dayanabildim. Biz yokken amma kaynatmışsınız maşallah. :) İnşallah herkes iyidir.

Biz bebeğimle iyiyiz, çok şükür. Bebişimin tekmeleri dışarıdan artık daha rahat hissediliyor. Babası elini karnıma koyuyor, içerden tekme geldikçe Aaa Ooo gibi sesler çıkartıyoruz. :9: Yavrusu iyi olsun da... Bizi hep mutlu etsin inşallah. Antibiyotiğim bitmek üzere, biter bitmez idrar testi yaptırayım mı? Enfeksiyon gitmiş mi nasıl anlayabilirim? Bir süre bekledikten sonra mı yaptırayım idrar testini?

Bu arada biz haftaya İstanbul'da olacağız inşallah. Capitol'de Mothercare vardı değil mi? Başka nerelere uğramamı önerirsiniz? İstanbullu arkadaşlardan alışveriş merkezi tavsiyesi bekliyorum. :16:

bence doktorunu ara canım o bence sen söylemeden yeniler testi

Merhabalar.

dün bide profilodaki mother a gittim
vallahi çok mother gezdim bu kızlar kadar ilgilisi yok
siz isteyim getiririz fln fln
yakın olan ordaki mother a gitsin bence
cevahir ve forum dakiler buz gibi zorla yardım ediyolar

Günaydın kızlar hepinize;
Kalk, kahvalltı yap, pazara git derken şu saati yapmışım, öğlen olmuş nerdeyse ya
Aslında gayette erken kalktıydım, kızancaazım sağolsun her sabah 8'de ayaktayız bol tepiklerle
Biri yazmıştı burda çok gülmüştüm survivor Taner gibi bişi doğuracam heralde diye
Aynısından bende de var sanırsam, ne ara uyumaya vakit yaratıyor hiç bilmem daima action halinde

Bu arada şu konuştuğunuz nevresim takımları bebeğe mi kendinize mi kızlar?

günaydın vicdansız hamişler hiç demiyorsunuzki şurda hamileler var biraz az konuşalımda bize sohbete yetişsinler diye :63:

Günaydın herkese...
Hafta içi her gün işe geldiğimden 7 de kalkıyorum.Hafta sonu da yine 7 de kalıyorum çünkü oğlum uyanıyor.Kızlar şimdi uyuyabildiğiniz kadar gç kalkın sonra paşalara ya da prenseslere göre bi hayat düzeniniz olacak :)
ah kardelencim ben altıda kalkıyorum :(( 20-25dk eşimi uyandırma işiyle uğraşıyorum kaç kere hadilediğimi tahmin bile edemezsiniz :)) haftasonuda gecede uyku yok bana göz altımda halkalar çoğalmaya başladı :53:

suni sancı vermekteki amaçları ne acaba?sancı yoksa normal doğum olmuyo anlamına gelmiyo demek değilmi?

suni sancı sata göre 40 haftayı geçersen önceden bebek içerde kakasını yaptıysa falan veriliyordu zehirlenmesin diye ama şimdi doktorların işine geliyor senin sancına göre değil kendi işlerine göre ayarlıyorlar biran önce işleri bitsin diye veriyolar suni sancıyı devlet hastanelerinde bile suni sancı veriyolarmış artık ters bi durum olmazsa ben evde gelir inşallah sancımda suni sancıya falan gerek olmaz diyorum

ay ben dün rüyamda tipsiz olan daktırımla aşk yaşıyodum,serpil çakmaklı style dağ evine falan gidiyoduk hayır olsun:53:
hayır olsun !!!
bu arada rüya işinide benim eşim devir aldı atraksiyonlu rüyaları o görüyo yerime :9:

dün bide profilodaki mother a gittim
vallahi çok mother gezdim bu kızlar kadar ilgilisi yok
siz isteyim getiririz fln fln
yakın olan ordaki mother a gitsin bence
cevahir ve forum dakiler buz gibi zorla yardım ediyolar

şu evladım sağa salim bi doğsun o mothercareın içinden çıkmıcam:46:başka bişey yazcaktımda banlenmiyem dedim:54:

Back
X