• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar benim 2 gündür bebeğimin tekmeleri çok aşağıda hissediyordum,tüylü bölgenin başladığı yerde tekmeleri hissediyordum ve çok canım acıyordu,dün doktorumuza gittik, bizim oğlan aşağılara kaymış,ayaklarını rahim ağzına dayamış,orayı tekmeleyip duruyor,anlayacağınız çıkışı zorluyor :) neyseki rahim ağzımda açılma falan olmamış,bebek de çok sağlıklı, ama bizimki orda durmak istiyor,bende alışmaya çalışıyorum acıtan tekmelere, sizde varmı böyle bir durum?

merhaba arkadaşlar..
bir saattir geçmişi okuyorum ne çok kaynatmışsınız maşallah.. bende sabah şeker yüklemesi için gittim.. biraz midemi bulandırdı ama atlattık şükür, inşallah sonucuda iyi çıkar.. çok meyve yedim bu ara yüksek çıkar diye korkuyorum...

crafty sen bütün eksikleri hallettin maşallah, bebeğin nevresimine kadar hazır.. resimleri bekliyoruz senden.. iyi günlere kullansın nil hanım..

38 kilo olan arkadaşa düyecek bişi bulamıyorum:( ben 38 diye bi kilo olabileceğini düşünmediğim için beden olarak algılamışım, ileriye doğru tepkileri görünce uyandım işe..

bende 1 kilo alım aslında ama göbeğimde ilk çatlağımı gördüm bu sabah, o kadar yağlandım ama bolca çatlıcam demekki.. gerçi füze gibi kocaman bi göbeğim var ama.. nil ablasınıda geçti benim oğlan, topu topu da 681 gr yani:(

ben sahurda 1 şeftali yedim.. sadeceki hayatımdaki tek tatlı meyveydi..yüksek cıktı.. dedim sabah 4te seftali yedim ondan mı diye .. alakası yok dedi benim dr.

sinirimden geldim dünya kadar yemek yedim.. dondurma yedim.. 6 aydır nasıl dikkat ettim şeker olmasın diye.. yine cıktı yani..

bidaha gitcez yüklemeye.. ama onda düşük cıkabilirmiş.. senin inşallah 100 lüğe gerek kalmaz..

bizim ailenin yarısı diabetli bid eben o yüzden tedirginim slında inşallah iyi...

bende beyaz tenliyim ve bol bol çatlıcam anlaşılan.. aman olsun oğlum iyi olsunda çatlayayım zararı yok artık..

Canım ben şeker yüklemesinden önce meyve, şerbetli tatlı, dondurma, ne biliyorsan yemiştim hepsinden. Sabah gittim kan verdim. Yani hiç dikkat etmedim yediklerime. Her zaman ne yiyorsam (tatlıyı çok severim ve çok yerim) onu yedim, gittim, çıkacaksa böyle çıksın da haberim olsun dedim. Ama tokluk şekerim 114 mü ne çıkmıştı. Bir sorun olmadı hamd olsun. Yani sonucu pek etkilediğini sanmıyorum. Şekeriniz varsa çıkıyor. Endişe etme bence. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Ben de çatladım, o kadar yağlanıyorum halbuki. Demişlerdi ne sürersen sür, çatlayacaksan çatlıyorsun diye. Yine de boşvermemiştim ama cilt tipine göre değişiyor demek ki. Benim cildim kurudur ve beyaz tenliyim. Esmerler daha az çatlıyormuş, öyle duymuştum. Bebeğim sağlıklı olsun da önemli değil diyorum.

yalan canım..

bildiğin kara bi kızım ben.. çatlakları takip etmiyorum artık.. ve yağlıdır benim cildim..

ıhlamur.. nane limon..
ballı ılık süt..
elma kurusu .. tarçın.. limon .. ıhlamur hepsini beraber kaynat iç..
kızdırılmıs azıcık margarine pekmez koy kaynat iç..yarasın

saol canım bı denıyım dediklerini:) bu arada kızlar bebeklerinizin hastane cantamızı ne zaman hazırlıcaz yada hazırladınız mı:)

saol canım bı denıyım dediklerini:) bu arada kızlar bebeklerinizin hastane cantamızı ne zaman hazırlıcaz yada hazırladınız mı:)

ben hazırlamadım ama evde bi dolu internetten bulunmus listeler var.. birine göre yapcam ..

bayramda annem gelecek inşallah onla yapcam alısverişi diye bekliyorum.. zaten ilk torun olunca cıldırmıs gibi alısveriş yapıyor.. sağolsun.. getircek aldıklarını bakcaz kızımın çeyizine neyi eksikse ona göre tamamlicaz..

bende bayramdan sonra hazırlamayı düşünüyorum düşünüyorumda inşallah kurnab bayramında sonraya kalmaz :9:
çünkü daha hiç bişeycik almadım :26:

yalan canım..

bildiğin kara bi kızım ben.. çatlakları takip etmiyorum artık.. ve yağlıdır benim cildim..

Bütün tezler çürüdüğüne göre yapacak bir şeyimiz kalmadı demektir. :) Yağlanıyorum elimden geldiğince, yine de çatlıyorum. E napıyım artık di mi? Göbeğime bant mı yapıştırayım gerilmesin diye? :9: Hamile olmaktan son derece mutluyum, göbeğim kocamansa kocaman. Ben çok ama çok mutluyum. E çatlarsam da çatlarım. Bebeğim olmasaydı, dümdüz bir karnım ve çatlamamış bir derim olsaydı daha mutlu olmayacaktım. Şimdi çatlaklarımla ve bebeğimle çok mutluyum. Allah bozmasın. :16:

bizim ailenin yarısı diabetli bid eben o yüzden tedirginim slında inşallah iyi...

bende beyaz tenliyim ve bol bol çatlıcam anlaşılan.. aman olsun oğlum iyi olsunda çatlayayım zararı yok artık..

bizde de var . gebelik sekeri..

o yüzden ben diyetisyen kontrolündeydim güya..

sonuc.. yine yüksek..

gıcık bir durum vesselam..

:48::71::70:

Geldikk oğluşkomlaa.. Kucak dolusuu öpücükler kokuluu kokuluu sarılmalar gönderiyoruz..

1 haftada yürüdük dinlendik yattık kalktık güneşlendik azcık şiş miş kalmadıı ama bugün işe döndük çakıldık sandalyeye gene şişcezz..

gitmeden doktorada gittik akıntı sebebiyle çağanın suyu normalmiş altan akıntıya bakmadı ama anlattıklarıma göre neo penetran 7 li verdi sadece 1 tane kullandım ikincisini ileri itemedim baktım azaldı diğerlerinide kullanmadımm..
kızlar bu sefer düzgün ısrarla sorduğumda doğum şeklini sezeryan düşünüyorum sende gibi bişey söledii ama illede normal dersen yanında olurum dedii..29-30 ekim gibi dedi bende babamız 1 kasım dedimm olur dedi bakalım artık hayırlısı..

bu arada facede grup kurulmuş istek gönderdim benide ekleyin hemen..

bizde durumlar böyle..

Geldikk oğluşkomlaa.. Kucak dolusuu öpücükler kokuluu kokuluu sarılmalar gönderiyoruz..

1 haftada yürüdük dinlendik yattık kalktık güneşlendik azcık şiş miş kalmadıı ama bugün işe döndük çakıldık sandalyeye gene şişcezz..

gitmeden doktorada gittik akıntı sebebiyle çağanın suyu normalmiş altan akıntıya bakmadı ama anlattıklarıma göre neo penetran 7 li verdi sadece 1 tane kullandım ikincisini ileri itemedim baktım azaldı diğerlerinide kullanmadımm..
kızlar bu sefer düzgün ısrarla sorduğumda doğum şeklini sezeryan düşünüyorum sende gibi bişey söledii ama illede normal dersen yanında olurum dedii..29-30 ekim gibi dedi bende babamız 1 kasım dedimm olur dedi bakalım artık hayırlısı..

bizde durumlar böyle..

hosgeldin canım..
hersey iyimiş sükür..
öpüyorum oğlusunuda..

bizde durumlar böyle..

hoşgeldinizzzzzz
canım akıntı meselesi benimde kafamı bulandırıyo doktoru aradım mesgulmüş 13.30da arayacagım su gibi mi oluyodu seninde ben su kaçırıyorum diyorum şakayla karısık ama korkuyorum crafty de baktırmış tavsiyesini yazmış sagolsun senin nasıldı akıntı????

bizde durumlar böyle..

hoş geldin :3: HELENN

Back
X