• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Herkese günaydın kızlar :)))
Bursa da hava süper sabah ezandan beri yağmur yağıyo bir güzel serinlik var
özlemişim yağmuru balkonda oturup temiz havayo çektim içime kızımla yaralansın diye :nazar:
bugün doktor amcamızla randevumuz var inşaallah :nazar:

Selamın Aleykümmmm

şeker gibi bir istanbul sabahından sevgiler efendim :)

günaydınn kızlarr... saat 12 lere kadar yataktan kalkamayan ben 3-4 saatlik uykuyla cin gibiyim şimdi. Yaa ben nasıl dayanıcam bu mide ağrısına, yanmasına... yaa dün bütün gece kustum akşam yemeğinden sonra. Sanırım bu çocuk beğenmediği bir yemek olunca hep kusturuyor beni. ilaç içtim 3 yudum süt yapmadığım kalmadı. karnım bir şişti anlatamamm oğlumda dolanıp durdu hep sanki ben sıkıştırdım paşayı. durmadan tekme attı sanırım oda hissetti anormalliği. Yaa ben kustum diyorum ya hep kasıklarım nasıl ağrıdı. Allahımm sen koru dedim suyum gelecek doğurucam sandım. çok kötü oldum. Yaa ben çok korkuyorum bir yerde duymuştum kadın kusarken suyu gelmiş erken doğum olmuş diye... Çok korktum kızlar yaa. Şuanda çok şükür ağrım da geçti bulantımda. var mı böyle birşey yoksa ben mi korkudan sallıyorum anlamadım.

bende öleyim yaaa :( gece kalkıp kusuorum mide yanmasından öğğkkk
bende doorcam valla tuvalette die korkuorum

Günaydın Kasım anneleri,

Sizleri bayağıdır takip ediyorum ama hiç yazma fırsatım olmadı. biz de 27. haftamızdayız. Allah nasip ederse bir oğlum olacak. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Unnado'da Ramazan ayı boyunca kargo ücreti yokmuş, güzel kampanyalar oluyor :64:
bu arada kabızlık çekenler için dikkat! Şeftali kabızlık yapıyor, kayısı tersine çalıştırıyor diye biliyorum

Günaydın Kasım anneleri,

Sizleri bayağıdır takip ediyorum ama hiç yazma fırsatım olmadı. biz de 27. haftamızdayız. Allah nasip ederse bir oğlum olacak. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Unnado'da Ramazan ayı boyunca kargo ücreti yokmuş, güzel kampanyalar oluyor :64:
bu arada kabızlık çekenler için dikkat! Şeftali kabızlık yapıyor, kayısı tersine çalıştırıyor diye biliyorum

aminnnnnnnn inşallah

bi yerde ezken arkadaşımız bebişinin 1 kilo 120 gr olduğunu yazmış ama kaçırdım bidahada bulamadım
kaç haftalık acaba ezken bilen varmı
kendiminkini tahmin etmek istiyorumda aşağı yukarı:49:

benım kasıklarımdakı kemıklerım acılıyor sankı oyle agrıyo kı,
sankı ustune tokmakla vurmuslar gıbı agrıyor (hayal gucum karsısında dehsete düştüm şu an:27: ama baska nasıl tarıf edebılırdım bılemedım)
belım de agrıyo hep, bazen cabagıma vuruyo agrıları,
gecelerı nefes almakta zorlanıyorum 2 gecedır:26:

ben o illeti ara ara çekiyorum.doktor sıcak su torbası koy dedi.geçen hafta bu sıcakta akraba olduk torbayla ama çok şükür geçti.gece yatarken bile yanımdaydı.tavsiye ederim,ilaçsız en iyi tedavi yöntemi.gerçi bende o bitti kolum başladı.eskiden olsa tek apranaks yeterdi ama neyse bebişimşn canı sağ olsun artık:61:

günaydın kızlar
maşallahınız var hızınıza yetişemiyorum
bir bakıyorum yarım saatte sayfa başını almış gitmiş
ben okuyup çıkıyorum ancak yazamıyorum fazla mesaideyken
eve gidincede agzım açılıp kalıyo valla

kızlar benide atladınız.az önce sormuştum ist.çok mu yağıyor ona göre giyinecem diye kimse b,şey yazmadı:(

şuan baya yağışlı ve biraz rüzgar var sabah ben üzerimde çeket olmasına rağmen üşüdüm eğer normalde üşüyen birisiysen al yanına bişeyler bulunsun üşütme bebişinide kendnide

Back
X