- Konu Sahibi screamaway
-
- #12.101
olur tatlım öyle yapalım o zaman
adetim sadece 2 ay 1 hafta geçikmişiti ama mayısta tam günü gününe geldi meselaşimdi yine yok acaba bebiş mi yoksa normal bi gecilme mi sen istersen 1 hafta farkla yap kuzum
evt cnm 10 gun once yaptirdigim testte 1.20 cikmisti demekki o zmn yeni yumurtluyomusummm. Testte yazan deger araliklarina gore 2 veya 3 haftalik
hımm o zaman tam tarih yokkk..tarih olmadan onu yapamayız ki kuzummmm..o zaman sen bana bi gün söyle, olması muhtemel bir döngü günü, onu yazayımm..yoksa cizelge izin vermez :26:
ya kızlar bişiy sorcam son adet tarihim 13 mayıs dün başım çok döndü hastaneye gittim akşam kansayımı falan yapıldı bide gebelik onu ben istedim ama sonuç 5çıktı acaba çokmu erken yaptırdım yani hamilemiyim acaba :S daha günüm geçmedi 9gün var daha
daha önce hic kan testi yaptırmıs mıydın mesela benim tan degerim hep 1.20 cıkardı sonra 66,96 cıkmıstı ben anladım hamile oldugumu dr o zaman 2 3 günlük demisti ama seninki de bence normalden yüksek cıkmıs hamile de olabilirsin bir kac gün bekle testi tekrar yaptır o zaman belli olur zaten degerlerin ikiye katlanması gerek
tamam değiştim o zaman http://sfgf.lilyslim.com/7GIvp3.png
kontrol paneli > profili düzenle > Kişisel Bilgiler-çizelge buraya yapıştır kaydet olur :3
canımmmm tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir bebişin darısı başımıza inşallahkizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm
darisi size tatlim bnm :) seninde batina az kalmis insallah hamissindir kppecimmm:) cnm valla bana arkadaslarim dun zorla idrar testi yaptirdilar 2. cizgiyigorunce inanamadim... tek belirtim gogus ucu hassasiyeti ve istahsizlikk
ewtt 1tane oğlum var ona hamileyken 208.0 çıkmıştı ama 6haftalıktı :) şimdi 5 ama önceden yaptırdığımda yani geçen ayda günüm geçmişti 0.100 çıktı yani negatif ti şimdi 5çıkınca şaşırdım doktorumu aradım 2gün sonra bidaha yapalım dedi ama hamileymişim gibi geliyo bana 5 bu yani :))))
canımmmm tebrik ederim inşallah sağlıkla gelir bebişin darısı başımıza inşallah
şimdi sırada küppe var oda hamile çıksın ondan sorada sırayla batı gelenler ve uzun zamandır bekleyenler bu ay hedefine ulaşıcak inşşşşşşşşşşşşşşşşalllah
hiii canım bnm özür dilerim o zaman küppeyle senden aynı anda hamile haberini bekliorum inşşşşşşşşşşşallahbeni unutmuşsun renewalcım bende beklemedeyim ama
bide ben ayın 12 sinde yaptırdıgımda 66,96 cıkmıstı 23 ünde yaptırdıgimda 7522 cıkmıstı dr 5 haftalık hamilesin demisti canım senin ki nasıl 208,0 ile 6 haftalık cıkmıs acaba sonraki kan testimi baska yerde yaptırmıstım ondan mı öyle cok yuksek cıktı ki
bilmiyorumki son adet tarihiyle alakalı galiba görümceminde 4buçuk haftalıktı öğrendiğimizde ve 606.0dı bakalım ay dua edin ya çok istiyorum :)
insallah güzel haberlerini alırız canım bat ne zamandı
hiii canım bnm özür dilerim o zaman küppeyle senden aynı anda hamile haberini bekliorum inşşşşşşşşşşşallahben gerçekten bu aydan çok umutluyum buraya yazmıştım kandil günüde burda o gün konuştuğum aklıma gelen kişilerin nickini kullanarak dua ettim ikisi hamile çıktı bakalım daa kimler çıkcak :d dualarımız kabul olucak inşallah
bat mı :) nedemek bat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?