2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Allah razı olsun canımmmmmmmm..aminn inşallahhh..benim için de dua etmiş miydin
nihancacımmmmmm.. hazırladımm alttaki linki profilini düzenleden çizelge kısmına kopyala
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10743;104/st/20110503/o/16/l/32/k/2c55/ttc.png

Son düzenleme:
kan değerlerin o zamana kadar yükselirse hamilesin canım bence daha varmıs bat ına zaten yumurtlama dönemini de gecmissin degerin de yükseliyor hadi hayırlı olsun hamilesin bence

ayy ben seni çok sevdimm :)))))) canım inşallahhhh yaaa yumurtam çatlamıştı zaten enson doktora 1hfta önce flan gittiğimde :) ayyy inşallah :)

ayy ben seni çok sevdimm :)))))) canım inşallahhhh yaaa yumurtam çatlamıştı zaten enson doktora 1hfta önce flan gittiğimde :) ayyy inşallah :)

ee daha ne o zaman. zaten bir tane cocugunda varmıs yani teyze oluyoruz insallah tam kesinlesince de burda hep beraber seviniriz dört gözle bekliyorum güzel haberini canım benim icime hamilesin diye geliyor

ee daha ne o zaman. zaten bir tane cocugunda varmıs yani teyze oluyoruz insallah tam kesinlesince de burda hep beraber seviniriz dört gözle bekliyorum güzel haberini canım benim icime hamilesin diye geliyor

inşallah öyledir dualarınızda unutmayın benide :))) tmm salı yada çarşamba yaptırcam inşallah haber veririm ayy çok heycanladım şimdi :)))

kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm

tugce tebrıkler canımmmm.. cok sevındımmm... darısı bızım basımıza ıns...

benımde meger adetım 3 gun gecıkmıs daha gelen gıden yok.. yarın test yapam dıyorumm.. ama cok korkuyorummm.. b ugun cok adet sancım vardı gelecek sandım ama daha gelmedı... suan sağ kasıgımda ağrı var... cok korkuyorum cok..

Kizlar selam ben geldim gecmisi okuyamiyorum yeni bisiler varmi
Alintilardan tugcecigimin msjini gordum sevincim pekisti cok tebrik ederim tugcecim allahim sabrinin mukafatini verdi iste

ewt hayatım sen nickiyle dua ettiklerim arasındasın :) Rabbim inş kabul edicek dualarımızı :)
amin canımm..Allah kabul etsinnn..çok çok sağolll fıstığımmm..
bilmiyorum ki kuzum ya

ben linki kopyaladım yapıştırdım ve sonra değişikliği kaydet dedim sistem hata verdi :26:

sistemde sorun varmış galiba kuşummm..daha sonra tekrar dene istersen

Tesekkur ederin nihancim hosbuldum varmu gelen giden tatlim:26:
Kuppecim nasilsin kacinci gunudesin tatlim?

amin canımm..Allah kabul etsinnn..çok çok sağolll fıstığımmm..

sistemde sorun varmış galiba kuşummm..daha sonra tekrar dene istersen

tamam kuzum artık öyle yaparım

o kadar uğraştın gülüm çok güzel olmuş ellerine sağlık kocaman teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…