2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

turnuva maci mi???? bu ne peki??? yani is isten gectikten sonra zaten isterse hergün yapsin... ya resmen adamlarin pesinde geziyorz bu is icin.. ama filmlerde neden öyle degil?? adamlar gelip cöküyor kadinlarin basina
ffffffffff benim eşimde tam aksi hergün yaaaaaaaaaaaa hergün heleki muhteşem günler kaçmasam 2 kez bezdim yaa yani fullperformans sergilesede yok olunca yoook hamile kalsamda kurtulsam yaa
tebrikediyorum canım darısı bizim başımıza sağlıkla bebeğini kucağına al inş
geçmiş olsun canım Allah şifa versin

çok şükürr çok sevindim sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçir inşş

çünkü TR gibi bi memleket yokkkkk..cennet gibi her köşesii cicimm..istediğin kadarr şehir gezzz..Türkiyenin yerini tutamaz
bu zaten tartismasiz kabulummm lakin Allah in yarattigi hunuz oncaaa cennet yerler varkiiii... yani masaallah.... kendimi tekrari sevmiyorum acikasiii... kultur gelisimi yapmak lazimm...ama tr imiz nese ahhh ahhhhh

ayyy gulum yaab kendim bunlari duymus gibi sevindim acikcasii... nekadar agladin uzuldun..vesonucunda da insallah gulersin bitanem ve gulersiz hepbir...

işte bu harika
maşallah canım sana
bundan sonra da dikkat et kendine. iyi bak çok şükür bi sorun çıkmamış. gözün aydın olsun canım.
ediyorum zaten canım şu 10 gün çok zor geçti inşallah tüm sorunları böyle atlatmışızdır.

çok şükürr çok sevindim sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçir inşş

çok teşekkür ederim canım inşallah hep güzel geçer inşallah bundan sonra

kardaiz ,canim kizin iin cook gecmis olsunn daha da iyiceymis sanirim.... iyi olsun..

sende uzulmemeye bak canim inan her iste bir hayir vardir.... "sizin ser bildiklerinizde hayir, hayir bildiklerinizde ser vardir" diyor hadis.....

bak bir gunu gecti bileee....

Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216)

Son düzenleme:
feryalefecim.. masallah canim cok guzel haberlerle dondun... insallah sonuna kadar sorunsuz deval edersin.... hayirla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.. bizleri unutmayin canlarimmm da artik yakalayalim sizleri..

bu arada masallah topicimiz bugun guzel haberlerle dolup tasiyor.. bugun sonuc bekleyen tum arkadaslar icinde ayni guzellik devam eder insallahhh...

canım desteğin için çok teşekkür ederim. paylaşımın çok doğru ve süper allah razı olsun.
sabretmekten başka çarem yok canım hakkımızda hayırlısı neyse allahtan gelen yapacak hiç bişey yoktur. dediğim gibi tek sıkıntım zamanımızın dar olması ...

olacaksa bir kerede bile oluyor renewalcimmm, boyle dusunme... insalalh tutmustur...

kizlar wifeofdemon nerde bu aralar??? ben mi denk gelmiyorum yoksa girmiyor mu bu aralar??? :44::44::44::44::44:

regencimm, yok girmiyor herhalde.. bende gormedim bayadir...:26:

aaa, kardaizcimmmm merak ettimmmm, hemennnn arastirayimmmmm....

test almaya gidiyorum dua edinnnnnnn sonuç olumlu olsun

ayyyyy cokkk merak ettimmm, damlalar gelmedi mi hala.... hadi gelsin de listeye bir hamile daha ekleyelimmm....

Son düzenleme:

rica edeerim tatlim... insallah inaniyorum ben yakalayabileceksinizzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…