etkili bi çözüm mü ya biz hiç korunmadık ondan merak ediyorum bu arada nasılsınız umut paşanla
kızlar benim sütüm hala çok az geliyor,ne yaptıysam arttıramadım,35 gün oldu hala aynı..
mecburen mama takviyesine devam edyoruz,çok canım sıkılıyor
canım benim de bi ara öyle oldu az geldi kızım bagırıyordu sürekli ne yesem artmıyordu sıkıntı stres çok etkili ben çok aktif biriyim evde tek çoçukla başbaşa kalınca annemde gidince sürekli ağlıyordum ondan etkilendi sonra kızı aldım güneşli havada çıktım dışarı oturmadım evde bi de tahin helvasının faydasını gördüm ama dışarı çıkıp stresimi atınca düzeldikızlar benim sütüm hala çok az geliyor,ne yaptıysam arttıramadım,35 gün oldu hala aynı..
Mecburen mama takviyesine devam edyoruz,çok canım sıkılıyor
vala canım biz hep onunla korunduk hiç bi kaza olmadı .
Sancımız var canım dün doktora götürdüm ilaç verdi biraz fayda etti gibi bide işerken ve kakasını yaprken zorlanmasa çok iyi olucaz
siz nasılsınız
oy canım ne çekiyorlar bu bebişler benim kızımında vardı sşimdi çok şükür rahatız bizde ilaç kullanıyoruz bi gaz çıkarıyo inanamıyorum şimdi de hıçkırık tuttu ona sinirleniyo
sorma canım yaa evet umut ta bi çıkarıyoki sorma sanki büyük adam mış gibi :)))))))
hıçkırık tutunca emzir tatlım geçiyo ozaman
canım inş çoğalır sütün bol bol hoşaf iç yeşillik ye helva ve hurma ye çok faydası oluyo bunların hatta petibör bisküvi bile süt yapıyo
canım benim de bi ara öyle oldu az geldi kızım bagırıyordu sürekli ne yesem artmıyordu sıkıntı stres çok etkili ben çok aktif biriyim evde tek çoçukla başbaşa kalınca annemde gidince sürekli ağlıyordum ondan etkilendi sonra kızı aldım güneşli havada çıktım dışarı oturmadım evde bi de tahin helvasının faydasını gördüm ama dışarı çıkıp stresimi atınca düzeldi
Bu ara da bugün kırkımızı çıkarıyoruz biz akşama kızımı kırklayacağım
ne güzel cnm,bizim de allah izin verirse pazar günü çıkacak kırkımız,nerde uçurcaksınız kırkınızı,gitcek misiniz gezmelere..
ben korunmayacağım canım çünkü bundan sonra çocuk sahibi olamam tıbbi olarak ama olurda allahtan tekrar olursa yok dememkızlar size birşey soracam neyle korunmayı düşünüyorsunuz hemen hamile kalmak istemiyorum neler düşünüyorsunuz
kızlar benim sütüm hala çok az geliyor,ne yaptıysam arttıramadım,35 gün oldu hala aynı..
mecburen mama takviyesine devam edyoruz,çok canım sıkılıyor
ben korunmayacağım canım çünkü bundan sonra çocuk sahibi olamam tıbbi olarak ama olurda allahtan tekrar olursa yok demem
HAYIRLISI OLSUN CANIM PAMUĞUN NASIL O ZAMAN HEMEN VERSİN ALLAH SANA Bİ TANE DE OĞLAN İNŞALLAH
ben korunmayacağım canım çünkü bundan sonra çocuk sahibi olamam tıbbi olarak ama olurda allahtan tekrar olursa yok demem
HAYIRLISI OLSUN CANIM PAMUĞUN NASIL O ZAMAN HEMEN VERSİN ALLAH SANA Bİ TANE DE OĞLAN İNŞALLAH
pamuğum çok tatlı teyzesi çok şükür allaha inşallah duan kabul olurda bide kardeşi olur
oplmasada allah kızımı bağışlasın bana olmayanlara versin inşallah
senin bebiş nasıl gaz sorunu devammı benim kız uykusunda ıkınıp duruyor şidi
baksana kocaman oldu maşallah
pamuğum çok tatlı teyzesi çok şükür allaha inşallah duan kabul olurda bide kardeşi olur
oplmasada allah kızımı bağışlasın bana olmayanlara versin inşallah
senin bebiş nasıl gaz sorunu devammı benim kız uykusunda ıkınıp duruyor şidi
Eki Görüntüle 599155 Eki Görüntüle 599156 Eki Görüntüle 599157
baksana kocaman oldu maşallah
Masallah cok tatli ya Allah bagislasin canim
sağol teyzesi allah hiç birinin acısını göstermesinMasallah cok tatli ya Allah bagislasin canim
Evet bu korunma meselesi ne olacak kizlar bende hemen cocuk istemiyorum napcaz simdi ???
canım zikir ayeti besmeleyse dua anlamı taşıyan ayeti kerime nedir bunda anlaşılmayacak bişey yok ki kesin ve net dua anlamı taşıyan (ayeti kerimeler )okunabilir diyorlar
sen o yobazlarada bakarsan herşeye günah deyip insanı dinden uzaklaştıranda onlar ben o televizyonlarda hocalık yerine artislik yapanları zaten ciddiye almam ki yine belirteyim o senin dediğin hadistede zihinden okunmaz demiyor ama yinede isteyen okur isteyen okumaz benim görüşüm bu ben yine okumaya devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?