2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar benim sütüm hala çok az geliyor,ne yaptıysam arttıramadım,35 gün oldu hala aynı..
mecburen mama takviyesine devam edyoruz,çok canım sıkılıyor

etkili bi çözüm mü ya biz hiç korunmadık ondan merak ediyorum bu arada nasılsınız umut paşanla

vala canım biz hep onunla korunduk hiç bi kaza olmadı .
sancımız var canım dün doktora götürdüm ilaç verdi biraz fayda etti gibi bide işerken ve kakasını yaprken zorlanmasa çok iyi olucaz
siz nasılsınız

kızlar benim sütüm hala çok az geliyor,ne yaptıysam arttıramadım,35 gün oldu hala aynı..

canım inş çoğalır sütün bol bol hoşaf iç yeşillik ye helva ve hurma ye çok faydası oluyo bunların hatta petibör bisküvi bile süt yapıyo

Mecburen mama takviyesine devam edyoruz,çok canım sıkılıyor
canım benim de bi ara öyle oldu az geldi kızım bagırıyordu sürekli ne yesem artmıyordu sıkıntı stres çok etkili ben çok aktif biriyim evde tek çoçukla başbaşa kalınca annemde gidince sürekli ağlıyordum ondan etkilendi sonra kızı aldım güneşli havada çıktım dışarı oturmadım evde bi de tahin helvasının faydasını gördüm ama dışarı çıkıp stresimi atınca düzeldi

oy canım ne çekiyorlar bu bebişler benim kızımında vardı sşimdi çok şükür rahatız bizde ilaç kullanıyoruz bi gaz çıkarıyo inanamıyorum şimdi de hıçkırık tuttu ona sinirleniyo

oy canım ne çekiyorlar bu bebişler benim kızımında vardı sşimdi çok şükür rahatız bizde ilaç kullanıyoruz bi gaz çıkarıyo inanamıyorum şimdi de hıçkırık tuttu ona sinirleniyo

sorma canım yaa evet UMUT ta bi çıkarıyoki sorma sanki büyük adam mış gibi :)))))))
hıçkırık tutunca emzir tatlım geçiyo ozaman

sorma canım yaa evet umut ta bi çıkarıyoki sorma sanki büyük adam mış gibi :)))))))
hıçkırık tutunca emzir tatlım geçiyo ozaman

karnı tok olunca emmiyo canım o yüzden emzik emmiyo ya kaç tane oldu farklı emzik aldım almıyo alıyo süt gelmeyince pıt atıyor bi görsen çok komik babası akıllı benim kızım boş boşa niye çenesini yorsun süt gelmeyince atıyor diyo

canım inş çoğalır sütün bol bol hoşaf iç yeşillik ye helva ve hurma ye çok faydası oluyo bunların hatta petibör bisküvi bile süt yapıyo

hoşaf içiyorum,helva yiyorum,dikkat adiyorum yediklerime,süt yapan şeyler yiyip içmeye çalışıyorum ama bana mısın demiyor,stresin de etkisi vardır belki ama hastanede de sağdırdılar miktarını görebilmek için anca 30 cc. çıktı 2 göğüsten toplamda. bu saatten sonrada arttırabilir miyim bilmiorum..

kızlar size birşey soracam neyle korunmayı düşünüyorsunuz hemen hamile kalmak istemiyorum neler düşünüyorsunuz
ben korunmayacağım canım çünkü bundan sonra çocuk sahibi olamam tıbbi olarak ama olurda allahtan tekrar olursa yok demem

canım ben irmik helvası yediğimde çok sütüm oluyor inşallah normale döner

Son düzenleme:

Son düzenleme:

dua genelde hadıslerden gelmıstır bıze allahım sen sunu ver vs vs,kuranda sen hc boyle bırsey gordnmu?ayetl kursı var amenerrasulu var onlarda korunma amaclı okunur, bn sana ayetı kerımeı dahı soyledım,kı hadıstede oKUMAYIN dıyor bunun nesını anlamadın anlayamadım.neyse. yobaz degıl nefse zor gelen seyler soylendgı ıcın adamlara yobaz dıyorlar zekerıya beyaz veya saba tumerde progrm ypn gbı olmalı dımı hoca!dekoltelı mını eteklı kadına kuran okutuyor! Hernyse bn soylenmesı gerekenı soyledım, arastırmak tırmızı muslım kıtaplarnı ıncelemk szn elınızde, hc bır mezhebte dahı sızın soledıklerınız yok.hanefı,safıı,ahmedı hanbelıden bahsedıyorum.sunu unutmayın her yanlısa sevk ettıgınız ınsanın gunahından sızede gelır.konuyu kptlm yksa ceza yıcez

Kızlar korunma meselesıne bnde tklms durumdayım, spıral hıssedılıyomus sıtede yorumlar var ıgneler cıkolata kıstı yapıomus .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…