kizlar 28.12.12 tarihinde dogum yaptim ayrintilarala yine gelecegim....herkese hayirli seneler
Bı çözüm düşündün mü peki ya emzik biberon vs benim memeucları perişanaynı umutta öyle canım benim ellerinde oynatıyo bu serseriler bizi vala :)
pamuğum çok tatlı teyzesi çok şükür allaha inşallah duan kabul olurda bide kardeşi olur
oplmasada allah kızımı bağışlasın bana olmayanlara versin inşallah
senin bebiş nasıl gaz sorunu devammı benim kız uykusunda ıkınıp duruyor şidi
Eki Görüntüle 599155 Eki Görüntüle 599156 Eki Görüntüle 599157
baksana kocaman oldu maşallah
maşallah canım Allah esirgersin
benim ilk oğlumda da vardı öyle bir morluk doktora sormuştum doğum lekesi demişti 6 yaşına kadar geçer tamamen zararsız birşey demişti.
canım benim bilgime ve görüşüme göre haram olmamalı.
besmelede her sure nin başında okunur bizde günlük hayatta sürekli söyleriz o zaman oda mı haram
.ve bunu açıkca reddeden bi ayet veye hadis yok benim bildiğim kadarıyla yani tamamıyla senin yorumuna bağlı mantıkla düşününcede haram demek doğru değil bence dua her zaman okunmalıdır allaha karşı söylenen herşey duadır kuranda geçende geçmeyende .
morluk benim kuzenimin çocuğunda var canım aynı dediğin yerde normaldir bencede
pamuğum çok tatlı teyzesi çok şükür allaha inşallah duan kabul olurda bide kardeşi olur
oplmasada allah kızımı bağışlasın bana olmayanlara versin inşallah
senin bebiş nasıl gaz sorunu devammı benim kız uykusunda ıkınıp duruyor şidi
Eki Görüntüle 599155 Eki Görüntüle 599156 Eki Görüntüle 599157
baksana kocaman oldu maşallah
maşallah fındık burunluya inşallah rabbim hayırlısını nasip eder azaldı canım gaz sorunumuz çıkara biliyo artık bitkisel bi damla kullanıyoruz maşallah evet büyümüş cadı
dua genelde hadıslerden gelmıstır bıze allahım sen sunu ver vs vs,kuranda sen hc boyle bırsey gordnmu?ayetl kursı var amenerrasulu var onlarda korunma amaclı okunur, bn sana ayetı kerımeı dahı soyledım,kı hadıstede oKUMAYIN dıyor bunun nesını anlamadın anlayamadım.neyse. yobaz degıl nefse zor gelen seyler soylendgı ıcın adamlara yobaz dıyorlar zekerıya beyaz veya saba tumerde progrm ypn gbı olmalı dımı hoca!dekoltelı mını eteklı kadına kuran okutuyor! Hernyse bn soylenmesı gerekenı soyledım, arastırmak tırmızı muslım kıtaplarnı ıncelemk szn elınızde, hc bır mezhebte dahı sızın soledıklerınız yok.hanefı,safıı,ahmedı hanbelıden bahsedıyorum.sunu unutmayın her yanlısa sevk ettıgınız ınsanın gunahından sızede gelır.konuyu kptlm yksa ceza yıcez
maşallah canım Allah esirgersin
maşallah fındık burunluya inşallah rabbim hayırlısını nasip eder azaldı canım gaz sorunumuz çıkara biliyo artık bitkisel bi damla kullanıyoruz maşallah evet büyümüş cadı
bende kullanıyorum canım ama tam olarak geçmiyor tabi
sağolun teyzeleri çok teşekkür ettik
iyi akşamlar.
sizde de aynı sorun yaşayan var mı.
çocuğumdan topuk kanı almşlardı. 1. de yüksek çktı. 2.kez aldılar .bu kez de yüksek çktı. tsh hormonu yüksek çktı.
ankaraya sevkettiler tahilil için. o kadr üzülüyrm ki minicik kızımdan kan alcaklar tekrardan.
etrafınızda da vr mı böyle ankara ya da istanbula gidipte düşük sonç çıkan.
lütfen bana dua edin.
annelerin duası kabl olur.
lütfen konuyu çarpıtma ben sana o hocalardan örnek vermedim diyanetin ve senin örnek verdiğin şey üzerinden yorum yaptım benim söylediğimde gayet açık anlayan anlar
bu konuda başkada bişey söylemek istemiyorum bende alim değilim sende merak edende araştırır öğrenir
sen nasıl söylediğinden eminsen bende eminim o yüzden kimin günaha gireceğini allah bilir
Doğum lekesi değil de sanki ezilmiş gibi orası morarmış yani. canım peki geçtimi oğlundaki leke?
sağol teyzesi allah hiç birinin acısını göstermesin
sprail deneseniz hani emziriyosunuz ya etkilemez sütü felan
Kızlar korunma meselesıne bnde tklms durumdayım, spıral hıssedılıyomus sıtede yorumlar var ıgneler cıkolata kıstı yapıomus .
hoşaf içiyorum,helva yiyorum,dikkat adiyorum yediklerime,süt yapan şeyler yiyip içmeye çalışıyorum ama bana mısın demiyor,stresin de etkisi vardır belki ama hastanede de sağdırdılar miktarını görebilmek için anca 30 cc. çıktı 2 göğüsten toplamda. bu saatten sonrada arttırabilir miyim bilmiorum..
canım inşallah düzelir allah acil şifalar versiniyi akşamlar.
sizde de aynı sorun yaşayan var mı.
çocuğumdan topuk kanı almşlardı. 1. de yüksek çktı. 2.kez aldılar .bu kez de yüksek çktı. tsh hormonu yüksek çktı.
ankaraya sevkettiler tahilil için. o kadr üzülüyrm ki minicik kızımdan kan alcaklar tekrardan.
etrafınızda da vr mı böyle ankara ya da istanbula gidipte düşük sonç çıkan.
lütfen bana dua edin.
annelerin duası kabl olur.
ben dınımı merak ettıgım neye ınandıgımı bılmek ıcın gıttım egıtım aldım, hukum veremem amma velakın hadısler hakknda soyledıgınden dıyanetın sıtesınden copy paste yaptıgından anlıyorumkı fazla bır bılgın yok. Kuranda 6666 ayet var ve bnları ezbere bılıyorum, manalarınıda, ve yuzlerce hadıs ezberledım bır suru fetva vs vs,yerı geldıgınde ınsanlara bır yararım olsun ıstedım, baskada bırsey degıl, evt mrk edende gtsın kaynagı ıle arastırsın .
canım inşallah düzelir allah acil şifalar versin
tamam canııım anladım, yanlız sen biliyosun sadece sen yüzde yüz doğruyu söylüyorsun ve sadece sen okuyorsun
umarım başka sorun yoktur egon tatmin olmuştur
ha bu arada diyanetten bilgi başka şekilde alınmıyor ya arıyosun yada sitesinden öğreniyosun özellikle oradan baktım çünkü şuan türkiyede diyanetin üzerinde bir makam yok senin eğitimini aldığın hocalarda diyanetten alıyor eğitimini ben seninle derinlemesine tartışmaya girmek istemediğim için kısa yoldan örnek verdim çünkü burası yeri değil senin dediğinin tersini yazmışlar diye neden hemen aşağlama moduna giriyosun anlamadım ama tabi o fetvayı veren kesin senin kadar bilmiyordur dinini
uzatmaya gerek ben burda kibirlenipte ben şu kadar dua biliyorum şu kadar okudum sen şöylesin sen bilmiyosun diye ahkam kesmem
helede bu konuda hem ben senin dediğinin doğru olduğunu nereden bileyim ne kadar okuyup ne yaptığını bişeyi daha anlamadım o bildikleri insanları küçümsemek içinmi yoksa dinini gereklerini bilmek içinmi okuduğunu
o yüzden sen bildiğinle kal bende bildiğimle olurmu herkesin ne kadar bildiğini ve uyguladığını allah bilir
birdahada bu konuda yorum yazmam istediğini söyleyebilirsin
malt içeceği dene..yeşillik, humana steel tea,kimyon-rezene- anason karışım çayı..rezene tek başına milupanın..ve bol su..her emzirme esnasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?