2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar mtlaka deneyın dr tavsıye etms bırıne tukrugunuzu ggs ucuna surun muhakkak ıyı oluyo bendede yara vardı bole gectı o kremler hıc bı ıse yaramıoo

sağol canım teşekkür ederim...

Son düzenleme:

lütfen konuyu çarpıtma ben sana o hocalardan örnek vermedim diyanetin ve senin örnek verdiğin şey üzerinden yorum yaptım benim söylediğimde gayet açık anlayan anlar
bu konuda başkada bişey söylemek istemiyorum bende alim değilim sende merak edende araştırır öğrenir
sen nasıl söylediğinden eminsen bende eminim o yüzden kimin günaha gireceğini allah bilir

son bişey daha sen bana ayet değil hadisten örnek verdin ki oradada zihinden okunmaz demiyor sen adetli veya lohusayken kuran okunmaz cümlesini kendine göre yorumlayıp zihindende okunmaz diyosun ben idda ediyorum kimse bana zihinden dua okunmaz diye bi ayet veya hadis gösteremez ama senin gösterdiğin örnekteki gibi bi ayeti veya hadisi kendi görüşüne göre yorumlar o ayrı konu
ama ben net bi şekilde okunacağına dair sana örnek verdim ve o senin dediğin hocalardan değil diyanetin fetvasını yazdım bunuda özellikle belirtiyorum
benden bu kadar canım kimin günaha girdiğini allah bilir

iyi akşamlar.
sizde de aynı sorun yaşayan var mı.
çocuğumdan topuk kanı almşlardı. 1. de yüksek çktı. 2.kez aldılar .bu kez de yüksek çktı. tsh hormonu yüksek çktı.
ankaraya sevkettiler tahilil için. o kadr üzülüyrm ki minicik kızımdan kan alcaklar tekrardan.

etrafınızda da vr mı böyle ankara ya da istanbula gidipte düşük sonç çıkan.
lütfen bana dua edin.
annelerin duası kabl olur.

merhaba bizimde topuk kanimiz yuksek cikti vakit kaybetmeden cocuk endokronolii bolumune gitmeniz lazim
bizde de ayni durum var tsh hormonu yuksek cikti simdi tedavi goruyoruz
merak etme ilacini kullandiktan sonra sorun degil ama doktora gitmeyi ihmal etme her gecen dakika aleyhine isliyor
bende ilk ogrendigimde cooookk uzuldum hatta sutum gitti gibi bisey oldu ama diger hasta cocuk anneleri ile konustukca rahatladim
sen istanbul disindasin heralde

ben dınımı merak ettıgım neye ınandıgımı bılmek ıcın gıttım egıtım aldım, hukum veremem amma velakın hadısler hakknda soyledıgınden dıyanetın sıtesınden copy paste yaptıgından anlıyorumkı fazla bır bılgın yok. Kuranda 6666 ayet var ve bnları ezbere bılıyorum, manalarınıda, ve yuzlerce hadıs ezberledım bır suru fetva vs vs,yerı geldıgınde ınsanlara bır yararım olsun ıstedım, baskada bırsey degıl, evt mrk edende gtsın kaynagı ıle arastırsın .

Doğum lekesi değil de sanki ezilmiş gibi orası morarmış yani. canım peki geçtimi oğlundaki leke?

mongol lekesidir.adıyla alakası olmayan iyi huylu bir ben türü..zmnla düzelir tedaviye gerek yok.geçmeyenlerde ileride lazer denenebilir..benim kızım da da var..

sağol teyzesi allah hiç birinin acısını göstermesin

sprail deneseniz hani emziriyosunuz ya etkilemez sütü felan

Kızlar korunma meselesıne bnde tklms durumdayım, spıral hıssedılıyomus sıtede yorumlar var ıgneler cıkolata kıstı yapıomus .

Amin canim amin Allah hepimizin yavrusunu anasina babasina bagislasin..

Esler korunsa olmuyo mu ben benimkine dedim sen korun diye bana ben seni hissetmedekkten sonra ne anladim bu isten dedi :)

malt içeceği dene..yeşillik, humana steel tea,kimyon-rezene- anason karışım çayı..rezene tek başına milupanın..ve bol su..her emzirme esnasında

canım inşallah düzelir allah acil şifalar versin

tamam canııım anladım, yanlız sen biliyosun sadece sen yüzde yüz doğruyu söylüyorsun ve sadece sen okuyorsun
umarım başka sorun yoktur egon tatmin olmuştur
ha bu arada diyanetten bilgi başka şekilde alınmıyor ya arıyosun yada sitesinden öğreniyosun özellikle oradan baktım çünkü şuan türkiyede diyanetin üzerinde bir makam yok senin eğitimini aldığın hocalarda diyanetten alıyor eğitimini ben seninle derinlemesine tartışmaya girmek istemediğim için kısa yoldan örnek verdim çünkü burası yeri değil senin dediğinin tersini yazmışlar diye neden hemen aşağlama moduna giriyosun anlamadım ama tabi o fetvayı veren kesin senin kadar bilmiyordur dinini
uzatmaya gerek ben burda kibirlenipte ben şu kadar dua biliyorum şu kadar okudum sen şöylesin sen bilmiyosun diye ahkam kesmem
helede bu konuda hem ben senin dediğinin doğru olduğunu nereden bileyim ne kadar okuyup ne yaptığını bişeyi daha anlamadım o bildikleri insanları küçümsemek içinmi yoksa dinini gereklerini bilmek içinmi okuduğunu
o yüzden sen bildiğinle kal bende bildiğimle olurmu herkesin ne kadar bildiğini ve uyguladığını allah bilir
birdahada bu konuda yorum yazmam istediğini söyleyebilirsin

Son düzenleme:
kızlar şok markete bugün sese duyarlı lamba geliyormuş.daha önce kullanan oldumu diye soracaktım.bebek odalarında büyüme hormonunu engellediği için gece lambası kullanmayın diyorlar.ama uyandklarında onları görmemiz gerek.bu işe yarar mı sizce.

ŞOK Market 9-15 Ocak 2013 | ŞOK Aktüel

kımseyı asagıladıgım yok, sadece bılgı nın azını cogunu soledım, yksa ne haddıme! Kımseyı asagılamam. Ayrıca bnm egıtım aldklarmn dıyanetle alakası yok, bızım dıyanetımız !ın dergılerını hıc okudunuzmu , tavsıye edemem cahıl ınsanın kafasnda soru ısaretı dahı olusturacak derecede eksıkler, dıyanet nurul ızah tan 4.senede ders verır onun son sınıfta verdıgı dersı ben 1.senede aldım, ılım olarak detay fazla yok bunu demek ıstedım.

malt içeceği dene..yeşillik, humana steel tea,kimyon-rezene- anason karışım çayı..rezene tek başına milupanın..ve bol su..her emzirme esnasında

hepsini deniyorum cnm,malt içeceğini doktor da yazmıştı,emziren anneler için olan milupanın çayı var onu da denedim,helva yedim,hoşaf içtim,bebeğim meme başında çıldırıyor resmen süt gelmedikçe,emmeyi de çok istiyor,sürekli meme aranıyor kuzum,onu öyle gördükçe daha da üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…