2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım boza da süt yapıyormuş.. Bim'de var ben aldım hergün bi kase yiyorum.. inşallah işe yarar :)

ya ben emziğe alıştırmak istemiyorum ama eğer gerçekten çok zorlanırsam mecbur alıştırıcam bakalım ne zaman pes ettiricek oğlum beni aslında gaz sancıları olmasa uslu bi çocuk olucak ama o gaz sancıları mahvediyo bizi

Bı çözüm düşündün mü peki ya emzik biberon vs benim memeucları perişan

vala canım emzik vermek istemiyorum biberona alışırsa emmeyi bırakır o yüzden vermicem acıyı çeke çeke emzircem yapıcak bişey yok gibi.
ama hakiki zeytin yağı sür canım sanki biraz rahatlatıyo gibi ben bugün denedim . benimde mem uclarım kıpkırmızılar malaesef (

ben alıştırmak istiyorum ya benim kız emerken çok rahat uyuyo emziği alsa verecem yatıracam yatağına emdiğinle uyyacak belli ama şimdi sallaya sallaya zor uyutuyorum

keşke bende alıştırabilsem ama görünce bile basıyor çığlığı

ben alıştırdım kolay oldu cop cop emiyo da ilk başta kandırdığım için çok üzüldüm ya salak gibi emziği takıyorum o da eliyle bastırıyo emziğine emiyo bazen emzik düşünce basıyo bağlığı.. uyuduğu zaman düşünce uyanmadığı zaman yırtıyorum DD

maşallah sana keşke her müslüman böyle dinini araştırıp öğrense o zaman hala televizyonlardaki hocalar abdestin nasıl alındığını tartışmazdı ki dünyadaki konumumuz bile daha farklı olurdu
neyse ben bu konuda görüşümü açıkladım sende öyle diyosun sanada saygım var zaten burası ayrıntıları tartışacak bi ortam değil o yüzden ben fazla derine inmiyorum
aşağlamak konusuna gelince farkında değilsin belki ama öyle davrandın
nacizane tavsiyem ,eğitim almışsın ne güzel ama ne kadar eğitim almış olsanda sadece ben bilirim diye düşünme bazen 3 yaşındaki çocuktan bile bişey öğrenirsin tıpkı benim 1 aylık kızımdan öğrendiğim gibi
söylenen şey yanlış olsa bile bi dur düşün atalarımız boşuna dememişler çok bilen çok yanılır diye
yanlış anlama kesinlikle benim söylediğim doğru demiyorum sadece tavrına karşılık bunu söylüyorum
ha ben fikrimin doğruluğuna inanıyorum ve öyle yapıyorum o başka ama senin fikrinede saygım var

Son düzenleme:

benim anlamadığım şu kuranfan okumak ya da akıldan okumak farklı şeyler mi? ezberden okuyunca o şey kuran ayeti olmaktan çıkıyor mu?o zaman hafızlar akıldan okudukları için bu tarz durumlarda bütün kuranı okuyabilirler ? yoruma gerek yok ezber ya dA yüzünden okuma ikisi de bir ayeti okumadır ve kurandan bu hallerde okunmaz diyorsa uzatmaya gerek yok her hali kapsar

zaten ben kuran okunur demiyorum dua okunur diyorum allahaşkına diyanette kaynak göstermiş okunur demiş neden ısrarla islamı yasaklar dini gibi gösteriyosunuzki
bi kulun rabbine dua okuması kadar doğal ne varki
bencede ıuzatmaya gerek yok bunu söylemekten başım döndü okumayan okumasın ben böyle düşünüyorum
bundan öncede yazdım ben size zorla düşüncemi kabul ettirmeye çalışmıyorum kimsede benim inandığım şeyi değiştiremez
gerçekten buda son olsun birdaha bu konuyla ilgili hiç bişey yazmıcam uzadıkca uzadı

Kızlar bende emziğe alıştıramıyorum kızım öğürmeye başlıyo zorlayınca kesilikle almıyo neyse biz gaz problemini atlattık sayılır ama denemediğimiz kalmadı zinco damla denedik bitkisel doktor önermişti kızımı çok kusturdu sonra sab simplex denedik yine doktor önerisiyle tavsiye ederim harika bişeymiş ya dünyalar varmış çok şükür rahat artık geceleri 2-3 defa emmek için uyanıyo tamam rahatı yerinde fakat 20 gündür falan benim kızın kakası çok sulu karnıda gurul gurul ediyo doktora soruyorum normal anne sütünden diyo sizdede var mı böyle problem ne diyosunuz bizimki 1 ay 4 günlük oldu bu arada Allah hepimizin bebeğine sağlıklı uuzn ömürler versin

ya bende zico kullanıyorum ama işe yaramıyor seninde dediğin gibi karnı guruldayıp duruyor iki geceditr hiç uyumuyor o dediğin damlayı herkes öneriyor bende alcam bugün

Selam hanmlarr
Bende geceleri zor gecirenlerdendim,
Gunduz hic bise yok rahat rahat uyuyodu kizim ama gece yaygara kopariyodu.
Dun bende sab simplex aldirdim ve ilk gecemizde rahattik bi nebzede olsa.kakasini ben bacaklarini itelemeden kendi kendinede yapabildi,sabaha karsi yine uyanip zor daldi uykuya ama yirtinarak aglamadi en azindan.bakalim bu gece nasi olucaz..

canım sonuç ne oldu merak ettim benim kızımın da tekrar istediler biz de sağlık ocağına gidene kadar doktoruna gidelim dedik hemen çıktı sonuçlar 7.93 tsh referans aralığı 0.21 - 10 yenidoğan için hala yüksek bir değer ama düşüşte dedi doktor. hıfzıssıhha nın websitesinde de zaten değer 5 üzeri olanlardan tekrar tetkik istenir yazıyor.

emzik meselesine gelince biz 1 aylık olana kadar vermeyelim dedik ama cok cok devamlı beni emip durdu sonra bende hal kalmadı fazla sütü de hep kustu biz de emzik aldık.. keyif için emiyor ama sütse derdi yüzünü ekşitip fırlatıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…