hoşaf içiyorum,helva yiyorum,dikkat adiyorum yediklerime,süt yapan şeyler yiyip içmeye çalışıyorum ama bana mısın demiyor,stresin de etkisi vardır belki ama hastanede de sağdırdılar miktarını görebilmek için anca 30 cc. çıktı 2 göğüsten toplamda. bu saatten sonrada arttırabilir miyim bilmiorum..
karnı tok olunca emmiyo canım o yüzden emzik emmiyo ya kaç tane oldu farklı emzik aldım almıyo alıyo süt gelmeyince pıt atıyor bi görsen çok komik babası akıllı benim kızım boş boşa niye çenesini yorsun süt gelmeyince atıyor diyo
Bı çözüm düşündün mü peki ya emzik biberon vs benim memeucları perişan
ya ben emziğe alıştırmak istemiyorum ama eğer gerçekten çok zorlanırsam mecbur alıştırıcam bakalım ne zaman pes ettiricek oğlum beni aslında gaz sancıları olmasa uslu bi çocuk olucak ama o gaz sancıları mahvediyo bizi
ben alıştırmak istiyorum ya benim kız emerken çok rahat uyuyo emziği alsa verecem yatıracam yatağına emdiğinle uyyacak belli ama şimdi sallaya sallaya zor uyutuyorum
keşke bende alıştırabilsem ama görünce bile basıyor çığlığı
kımseyı asagıladıgım yok, sadece bılgı nın azını cogunu soledım, yksa ne haddıme! Kımseyı asagılamam. Ayrıca bnm egıtım aldklarmn dıyanetle alakası yok, bızım dıyanetımız !ın dergılerını hıc okudunuzmu , tavsıye edemem cahıl ınsanın kafasnda soru ısaretı dahı olusturacak derecede eksıkler, dıyanet nurul ızah tan 4.senede ders verır onun son sınıfta verdıgı dersı ben 1.senede aldım, ılım olarak detay fazla yok bunu demek ıstedım.
bilemiyorum canım bence senin dediklerinin hiçbirinde aklıdan okunmaz diye bi anlam yok
bunun içinde okunmaz demeside daha büyük günah bence kişinin yapacağı duaya engel olmaktır
yoruma bakarsan hadisleride direk peygamber efendimizin elinden kitaplaştırılmadı dilden dile aktarılarak yıllar sonra toplandı yani ondada yüzde yüz gerçek olmayan şüpeli hadisler var istediğin alime sorabilirsin
bu yüzdende kesin bi dille yasaklanmamış hadisler veya ayetlerde olay mantığa dayanır çünkü günümüzde bunu yorumlayacak olan peygamberimiz yoktur kuranın mantığıyla yorumlanır alimlerde 1400 yıldır boşuna tartışmıyor değilmi eğer kesin reddedilseydi tartışılırmıydı benim görüşüm bu canım
ben okuyorum günah olduğunuda düşünmüyorum tabi böyle olduğunu düşünen okumaz oda kendi görüşüdür
zaten buna kesin bi dille günah diyenleri anlamıyorum öyle akıldan okunmaz diye kesin bi hüküm varda benmi bilmiyorum acaba?
Doğum lekesi değil de sanki ezilmiş gibi orası morarmış yani. canım peki geçtimi oğlundaki leke?
pamuğum çok tatlı teyzesi çok şükür allaha inşallah duan kabul olurda bide kardeşi olur
oplmasada allah kızımı bağışlasın bana olmayanlara versin inşallah
senin bebiş nasıl gaz sorunu devammı benim kız uykusunda ıkınıp duruyor şidi
Eki Görüntüle 599155 Eki Görüntüle 599156 Eki Görüntüle 599157
baksana kocaman oldu maşallah
fotoğrafını koymayın bence nazar değer bebeğinize maşallah çok tatlı
zaten ben kuran okunur demiyorum dua okunur diyorum allahaşkına diyanette kaynak göstermiş okunur demiş neden ısrarla islamı yasaklar dini gibi gösteriyosunuzkibenim anlamadığım şu kuranfan okumak ya da akıldan okumak farklı şeyler mi? ezberden okuyunca o şey kuran ayeti olmaktan çıkıyor mu?o zaman hafızlar akıldan okudukları için bu tarz durumlarda bütün kuranı okuyabilirler ? yoruma gerek yok ezber ya dA yüzünden okuma ikisi de bir ayeti okumadır ve kurandan bu hallerde okunmaz diyorsa uzatmaya gerek yok her hali kapsar
fotoğrafını koymayın bence nazar değer bebeğinize maşallah çok tatlı
haklısın
bu arada teşekkür ederim
Kızlar bende emziğe alıştıramıyorum kızım öğürmeye başlıyo zorlayınca kesilikle almıyo neyse biz gaz problemini atlattık sayılır ama denemediğimiz kalmadı zinco damla denedik bitkisel doktor önermişti kızımı çok kusturdu sonra sab simplex denedik yine doktor önerisiyle tavsiye ederim harika bişeymiş ya dünyalar varmış çok şükür rahat artık geceleri 2-3 defa emmek için uyanıyo tamam rahatı yerinde fakat 20 gündür falan benim kızın kakası çok sulu karnıda gurul gurul ediyo doktora soruyorum normal anne sütünden diyo sizdede var mı böyle problem ne diyosunuz bizimki 1 ay 4 günlük oldu bu arada Allah hepimizin bebeğine sağlıklı uuzn ömürler versin
ya bende zico kullanıyorum ama işe yaramıyor seninde dediğin gibi karnı guruldayıp duruyor iki geceditr hiç uyumuyor o dediğin damlayı herkes öneriyor bende alcam bugün
al canım ben de çok faydasını gördüm
eşime sipariş verdim canım inşalla işe yarar
bizde baya yaradı kendisi çıkarıyor artık
iyi akşamlar.
sizde de aynı sorun yaşayan var mı.
çocuğumdan topuk kanı almşlardı. 1. de yüksek çktı. 2.kez aldılar .bu kez de yüksek çktı. tsh hormonu yüksek çktı.
ankaraya sevkettiler tahilil için. o kadr üzülüyrm ki minicik kızımdan kan alcaklar tekrardan.
etrafınızda da vr mı böyle ankara ya da istanbula gidipte düşük sonç çıkan.
lütfen bana dua edin.
annelerin duası kabl olur.
maşallah nazar diyeyim nazar deymesin
bende bir haftadır rahatım deyip durdum nazarımmı deydi nedir iki gündür ayaktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?