2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ılım dedıgın sey kendı bıldıgınden suphe etmekse nıye ogrenırız?emın oldugun seyı ınsanlara savunursun.kuran sunnet ve alımlerın goruslerı benı hıc bır zaman yanıltmadı,yanılanlar dusunsun.ben dogru bılıyorum dakı ben'i kaldıralım ben dogruları ogrendım dıyeyım ozaman.yanı kuran ve sunnet baska bısı yok..selametle bu konu uzadı

arkadaşlar benim bebişim idrar yolu enfeksiyonu oldu ...
çok kusuyor diye tit ve idrar kültürü vermiştik kültüründe üreme oldu.
bugun 1 aylığız kendi çalıştığım hastaneme götürdüm sondayla kültür aldırdım belki poşete bulaş olmuştur diyerek.kan aldırdık ultrason yaptırdık..çok zordubirde kakasını çişini sonda takılırken üstüne yapmaz mı yedek kıyafet koymamışım 2-3 saatliğine birşey olacağını düşünemedim..üştücek diye korktum kaka ve çişinin ıslaklığından..
antibiyotiğe başladık ilk dozunu verdim..
cumartesi gibi ikinci kültür sonucu da çıkıcak..
inşalllah düzelir..
alt temizliğine dikkat ediyordum pamukla suyla siliyordum ama oldu..zaten kız bebekler üretraları kısa olduğundan yatkınlar..
bebişleriniz çok kusuyorsa kültür almayı ihmal etmeyin..
dua bekliyoruz bebeişimle..
çok kustuğu için de sadece 640 gram alabilmiş yawrum
ikinci hepatit aşımızı da olduk

çok geçimş olsun.. kusması nasıl ki benim bebeğim de kusuyor ama her zaman değil bi de kesik süt gibi kusuyor ve miktarı değişiyor korktum ya şimdi

canım çok çok geçmiş olsun... kız bebek bu hususta biraz zahmetli büyüyor sanırım. her sefer dua ediyorum bezini değiştirirken ama illaki oluyor kız bebeklerde bu idrar yolları enfeksiyonu

640 çok kötü değil ki bir daha ki ay tamamlar inşallah

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım,kız bebeklerde çok yaşanıyor bu durum malesef

sağolun arkadaşlar.
antibiyotiği başlayınca bu seferde ishal başladı..
doktor olduğum halde evladımı bu halde görünce elimden birşey gelmiyor.
hem ishal hem kusma hem idrar yolu enfeksiyonu..korkuyorum
biraz daha mucadele edicem antibiyotiği verme konusunda çunki içemiyor zavallaım bulamaç gibi biraz sulandırsam da çok efektif değil alışı ilacı.
eğer olmazsa dehidrate yani susuz kalmasından sa hastaneye yatırırım antibiyotiği de damar yolundan alır..
dua edin kızlar bebişime bugun onu kaybedersem die çok kokrktum insan hem lohusa hem anne hem doktor olunca herşeyin en kötüsünü düşünüyormuş.
bu arada kızım fışkırır kusuyordu..soran arkadaş olmuş
kesik kusması ii derler üzülme.
kaka tahlili vercez öğleden sonra antibiyotiğe mi bağlı mikrobik mi anlamak için ishali.

cnm geçmiş olsun

kıslar nasılsınız ne alemdesinizz valla ben pek giremiyorum k.validem burda ee bebişte biraz yaramazlık yapıyo :)ondan arada uğrayıp bakınıyorum sizlere özledim valla
ee gaz problemi olanlara allah yardımcınız olsun kıslar aynı sorun bizdede oluyo kendim rezene ve kimyonun çayını içiyorum bebişe elma yağı sürüyorum ve dr bi ilaç verdi bağırsakları çalıştırıyomuş onu kullanıyoruz şimdilik iyi gibi bakalım ahanda gene ağlıyo bebiş kucaga alıştı yahu :)

kıslar sormayı unuttum gece kaç kere kalkıyosunuz ben 2 kere kalkıyorum normalmi ki tabi ben sağıp veriyorum

çok geçmiş olsun canım inş çebucak iyileşir yavrun

kıslar sormayı unuttum gece kaç kere kalkıyosunuz ben 2 kere kalkıyorum normalmi ki tabi ben sağıp veriyorum

2 yada 3 kere kalkıyorum ben tatlım ben hiç sağmıyorum kendim emziriyorum biberona alışmasın alışırse beni eemmek istemez ozamanda sütüm kesilir birde sürekli sağmayın kızlar sağıncada süt azalırmış haberiniz olsun emzirmeye çalışın

yaaa bu guguş ne fenaa kucağıma alıyorum hemen kafasını yaslayıp gözlerini kapatıyo tam uyudu yerine yatırayım diyorum yatırıyorum hemen gözleri açıp ters bi bakış atıyo :) hehheh ahh emzik olmasa yanmıştım yahu :)

oyy cnm nbr yaa özledimmm kıs senide :) tatlım benim göğsümün ucu pek yok dr kalkan verdi onunla emziriyodum baktım oda slikon sonuçta sağdığım sütü kaşıkla veriyodum şimdi biberonla veriyorum gündüz arada bir emziriyorum emmeye uğraşıyo garibim ama çabuk sinirleniyo ucu olmadığı için mecbur aç kalmasın die sağıp veriyorum bide malum zayıf doğdu aç kalmasın :) kilo alsın istiyorum :)

aynı umut u anlattın tatlım kucağımda uyuyo hatta baya bekliyorum tamamen uyusun diye sonra yatırıyorum çocuk uyanıveriyo :)))))))))))) ama bu ara bi çözüm buldum yatağına yatırınca bende eğiliyorum biraz kokumu alıyo ozaman uyanmıyo :)))))))))

bende özledim canım benim benimde sol göğüs ucum yoktu tatlım inat ettim onu verdim sürekli çıktı bence sende vermeye çalış emdikçe biraz olsun çıkıyo eğer emmesse sütün kesilir haberin olsun

bikere gece hiç uyutmadı beni en sonunda aldım kucağıma yatakta yatıyorum uyumuşum anaaaa bi uyandım çocuk yokkkk kucağımda bir korktum hemn fırladım yerimden baktım yanıma yatırmışım gece yastıklada koruma yapmışım ama uyku sersemi zannediyorum kucağımdaydı diee amaaa o korku yetti bana yani şimdi ağlasada sızlasada yatağına yatırıyorum korkuyom odada bi guguşla ben varım bişey olcak die gık dese uyanıyom yaa

gündüzleri deniyorum emzirmeyi cnm ama doyup doymadı die endişe ediyorum bu sefer :) bakıyom bazen emerken uyuya kalıyo aç kalıcak diye korkuyorum buseferde :)

kıs eşinle yatmıyomusun 40 ın çıkana kadar tek kalma eşin yanında olsun. bende hep yatağına yatırıyorum eğer yanımda yatarsa alışır yatağında yatmaz artık bide eşim kötü yatıyo güvenipte yatıramıyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…