2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bebeklere kesinlikle bal yedirmeyin diyorlar cok tehlikeliymis, mikroorganizmalar varmis ve bebegin bagisiklik sistemi oturmamis oldugu icin sorun yasatabilirmis. Bir de piyasadaki ballarin cogu bal degil ne yazik ki.

Canim bal zaten 1 yastan once kesinlikle yasak.
Sakin bal verme.simdiyi gectim daaha sonrada verme.emzik icin ben gaz damlasindan sonra veriyorum tatli oldugu icin tutuyo hemen,kizlar birde bebekleri kolunuza koyup kendinize dogru cekip yani gogsunuze oyle vermeyi deneyin emzigi,ayni anda hafif hafif sallayark birde.o zaman cok rahat aliyolar.biraz sabir belki.ama emzik alan cocuk rahat oluyo gercekten.her zaman ve her ortamda kurtarici.

sağlık ocağı bize tsh yksek demişti.
hastalığın adı fenilalaninemi imiş. bizimki de yüksek değil. ama 1 ay sonra kntrol için çağrdılar tekrardan.
allah senin bebeğine de salğk versn canm.

amin canım :) şimdiden geçmiş olsun size de bence bir sonraki kontrolde de değerleri iyi çıkacak sizin bebişin de. inşallah benim kızımın değeri haftaya daha da düşmüş olur.

Bebeklere kesinlikle bal yedirmeyin diyorlar cok tehlikeliymis, mikroorganizmalar varmis ve bebegin bagisiklik sistemi oturmamis oldugu icin sorun yasatabilirmis. Bir de piyasadaki ballarin cogu bal degil ne yazik ki.

bunu ben de duydum. hatta hamileyken bıraktım bal yemeyi. şimdi de yemiyorum. kuvvetli bir gıda olduğu için alerjik olabiliyormuş.

kızlar doğumdan sonra hemoroid olan varmı ben lavaboya gitmeyeyim diye dua eder oldum ne yapacagım ya çaresini bilen var mı

ben oldum ve çok kötü çatlaklar oluşmuştu kanıyodu .ben de yemeklerden sonra normalde doktorun kansızsın kullan dediği ama benim ihmal ettiğim demir ilaçlarını günde 2 kez aldım ve o bölgeye mutlaka arko krem sürdüm geçti.bu arada demir ilacı bende ishal yapıyodu.

canım bal yerine pekmez sür bence çünkü 2 yaşına gelene kadar bebeklerinize bal yedirmeyin içinde bebeklerin sindiremeyecekleri bir madde varmış diyor uzmanlar

kızlar süt sağma makineleri gerçekten sütü azaltıyor mu? burada bazı arkadaşlar öyle demişler.ben sütüm az olduğu için çoğalsın diye sürekli sağıyordum emzirdikten sonra da sağıyordum böyle çoğalır diye okumuştum bir yerlerde ama bazı insanlar sağma azaltır deyince kafam karıştı bilen var mı acaba?

kızlar emzik almama sorunu yaşayan bebekleriniz için bir önerim var bana da bir arkadaşım önermişti hamileyken.bunu al hemen alır dedi.bende hamileyken aldım .koydum ve gerçekten de aldı emziği nuk un damaklı 1 numara emziği anında alıyo bebek tavsiye ederim

tatlım merhaba nasılsın dıger topiğede yazdım yavrun nasıl maşalla cok tatlı gözukuyo
cnm bızım arasta nuku almadı gıttı 3 tl lık emzık emıyo ama emzık cok rahatlık dımı cnm oyalıyo en azından
ee nasıl huyu suyu cnm duzen oturdumu

Slm kızlar ben geldim. daha doğum hikayemi bile paylaşamadım sizinle. ev kalabalık. ufaklık tüm vaktimi alıyor..bi türlü fırsat olmadı...şimdi bi uğrayıp slm vereyim dedim.
Ben de sizinle aynı sıkıntıları yaşadım.sezeryan olduğu için sütüm geç geldi,mama vermek zorunda kaldık, bebeğim göğsümü emmekte zorlandı, göğsüm yara oldu...derken bugün 15.günümüzdeyiz..
Şu an en büyük sorunumuz sütümün azalması...herşeyi deniyorum ama olmuyor...moralim çok bozuluyor..ne yapacağımı bilmiyorum...çaresizim..Allah'ım ne olur sütüm çoğalsın,yetsin bebeğime...

slm kızlar oğlum gaz sancısından zor uyuyor hep beşiği sallamakla callico diye şurup aldık bitkiselmiş inş. iyi gelir bide memede uyuyor beşiği koydğm anda gözler açılıo beşiği sallamkal hep uyutuyorz sonrasıda öyle 2 saat zorla uyuyo emzikte almıo damaklı damaksız denedik

Benim bildigim de azaltmaz. Ozellile emzirip sonra sagiyorsan artacaktir, memeyi iyice bosaltmis oluyorsun cunku.

selam canım s_tekinozcanan aralık bebekleri büyüyor topic inde paylaşmış

Hamilelik ve Annelik » Buzuki Orhan Osman bebeğiniz Ağlamasın dinle

anne karnındaki duydukları seslermiş. benim kızımın hoşuna gitti dinledi ve sonra uyudu valla

Canim irmik helvasini dene bi de cok su ic cok sut yapiyo. bende yemeyip az su icince aksatinca sutum az geliyo..

inşallah sütün çoğalır canım,inatla emzir.

ay canım çok sağolasın.yöntemin çok işe yaradı.dün kızım ilk defa emziği tuttu.biraz daha uğraşırsam bir kaç güne alacak gibi.
bi de bişey soracaktım.hangi emziği kullanıyorsunuz.nuk 1 numara damaklıyı kolay alıyormuş.bu emzik silikon mu kauçuk mu.benim ki wee.

canım emzirdikten sonra sağıyormuşsun niye azaltsın ki anlamadım.ben sanmıyorum.6-7 ay sadece sağarak besleyen bir arkadaşım bile var.ve bebeğin gelişimi maaşallah çok iyi.sağmak çok zahmetli kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…