2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

birkaç doktora sorduk silikon uçlu nuk 1 numara damaklı yı tavsiye ettiler canım

Slm kızlar nasılsınız?
Bugün bizimde 40mız sonunda kurtulduk evde durmaktan :)
Bu arada kızlar ben sezeryanla doğum yaptım40gün oldu hala ağrım var.Dikişerimde bir sorun yok amatam dikişimle göbek deliği arası hala uyuşuk ve sızlıyor rahat hareket edemiyorum hala sizdede böyle şeyler varmı? nasılsınız?

selam kızlar oğlum yarın tam 1 aylık oluyor son 10 gündür kaka problemimiz var yapamıyor.perşembe günü fitil koyduk yaptı ama şimdi yapmadı

slm canım bene sez. ameliyat oldum ama bi şikayetim yok ayaklarını felanüşütme sıcak tut belki ondandır istersen bi dr görün derim

belki bünyeyle alakalıdır benim 26 gün oldu ilk zamanlar gibi değildi dikişlegöbek deliği arasındaki yer ilk zamanlar dediğin gibi uyuşuktu ama şimdi his gelmiş oraya fakat hafiften var bi uyuşukluk zamanla geçecektir. bünyeden bünyeye değişiyordur , problem olduğunu sanmıyorum.

kaka problemimizde yokşükür sürekli dolduruyor bezi :)

oleeeyy oğlum kaka yaptı yufbi yufbiii hem de 3 dür yapıyo dolduruyo bezlerine yavrum çok şükür. kızlar ne renk ve ne kıvamda olursa kaka normaldir? kayınvalidem ishal bu çocuk diyo .bana normal geliyo bebekler böyler yapar dedim evham yapma dedim .sarı ve sulu yapıyor sizin de böyle mi

Canım benimkinin de 1haftadır sarı ve cıvık benimde annem ishal diyo ama bilmiyorum ya karnıda gurul gurul :26:

kızlar merhaba bende aralık annesiyim çok yazmıyorum ama aralık anneleri grubunu sürekli takip ediyorum sütü az olanlar için uyguladığım ve faydasını gördüğüm bir şeyi paylaşmak istedim dut kurusunu su ile kaynatıp içiyorum aynı hoşaf gibi inanın çok faydasını gördüm hemde anında etki ediyo dutu su ile kaynara çıkana kadar kaynatın arzuya göre şeker yada bal ilede tatlandırabirsiniz daha sonra soğutup kase kase yiyin 1 saate kalmadan sütünüzün arttığını göreceksiniz

Canım benimkinin de 1haftadır sarı ve cıvık benimde annem ishal diyo ama bilmiyorum ya karnıda gurul gurul :26:
yok canım bence değil ben kardeşimden hatırlıyorum hem sarı ve cıvık yapardı yani insallah değildir ilkten yani ilk haftalarda yeşil yapıyordu şimdi normale döndü bence:26:

canım çok sağol peki gaz yapıyor mu ben ne yiyeceğimi şaşırdım çünkü bulgur yiyordum süt yapıyor diye sütlaç yiyordum tarçınlı hep gaz yaptı hem de ne gaz erik kompostosu içtim o da gaz yaptı insallah işe yarar o dediğin ama gaz yapmıyor dimi.neler yiyorsun normalde ben patates yiyemiyorum ekmek yiyemiyorum nişasta kabız yapıyor diye .lahana karnıbahar brokoli gaz yapıyor ben şaştım kaldım ne kaldı ki

aynı anda doğum yapmışız canım,bende sızlama ve ağrı yok,üşütmüş veya zorlamış olabilir misin acaba?

normal canım,benimki doğduğundan beri sarı yeşilimsi ve cıvık yapıyor.Bebek katı ne yiyor ki kakası katı olsun zaten.

Hadi bakalimmm :)) bende bebdor 1 numara almistim,nuk,wee hepsi ayni zaten silikon emzik,kaucuk olanlarda guzel,onlarda ekstra kaucuk yazar zaten.

Sari ve sulu olmasi normal merak etme.

Kızlar doğum yapalı 17 gün oldu ilk günler her iki memeden de çok güzel süt geliyordu sonra birden sol göğsümde süt azaldı ve küçüldü.moralim hem sütüm azaldığı için bozuk hem de göğsüm küçüldüğü için.sol göğüste süt artışı için ne yapabilirim ayrıca emzirme döneminden sonra göğüslerin eşitlenir mi lütfen bilgilerinizi paylaşın

sol göğsünden bol bol emzirmeye çalış,uyarılıp süt üretimi artar belki.Öteki göğüste süt olduğundan büyük duruyor,emzirmeden sonra eşitlenecektir.

canım benimde seninkisi gibiydi 15 günlük felandık biz de. sol göğsüm ufak sol büyüktü ama ben sağı veremiyordum emziremiyordum çünkü çok fazla ucu yoktu hep solu veriyordum onu alıyor diye .tabi onda çeke çeke sütübitiriyordu göğsüm ufacık kalmıştı ikisini eşit ver durum eşitlenecektir metobolizman düzeltecek onu merak etme sen benim düzeldi ama ikisinide eşit oranda veriyorum

Canım bende eşit oranda veriyorum fakat mesela sağdığımda sol memenin bir yerinden süt geliyo sağ memenin 3 yerinden süt geldiğini gördüm ultrason çektirdim kanallar tıkalımı diye ama açıkmış

cnm benimde sol gogusum kucuk ama sut geliyor...bende sag gogsumden cok sol gogsumu verip sol gogsumde uyutuyorum sende oyle yap...aslinda goguslerin kucuklugunden kaynaklanmiyordur yaaa tamamen fiziksel yapidan kaynaklaniyor...benim oldum olasi sol gogsum kucuktur...birde kahverengi bolgem sol gogsumde daha az...sikma canini biz yavrumuzu sfkat ve sevgiyle emzirdigimiz surece allahin izniyle sutumuz herzaman olacaktir...

slm kızlar. pek yazamıyorum, okuyup çıkıyorum bu günlerde. ya hepimizde aynı sorunlar var demekki. burda okuduğum çoğu sıkıntıyı ben de yaşıyorum. sadece bende olmadığını görmek, olaylara daha rahat yaklaşmamı sağlıyor. iyiki varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…