2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım sende aramıza hoşgeldin:)

artık 1 ay kalsın bende hep bakıom 4 ay geçmio bir türlü

sehker sen daha gelinliğini paylaşmadın mı?paylaşmıcan galiba öylemi tatlım?

evet sehker canım bekliyoruz paylaşımı hepimiz merak içindeyiz

canım çok sıkma canını az kaldı zaten az daha sabır

benim gibi herşeyi not alan bir gelin daha Topiğe hoşgeldin canım, çok işimize yarayacak bu bilgiler

dalarım diyo yaaa :) kızzz dur bi sakin ol tamam dalma :) onlar için başka fikirler düşünelim düğünde meşrubatlarına müsil ilacı falan at istersen :)

Canım elektronık herşeyini fırsatın var ıse bosch almanı onerırım, annem 2 yıldır torbalı bır modelını kullanıyor, şu kablosu içine toplananlardan, çok memnun, çeyizine bir arkadaşım aynısından aldı, modelıne bakarım eve gıdınce, bende bosch alacagım utu supurge vs. herşeyimi, onerırım kesınlıkle.

Ama baska bır model alacaksan da torbalı al makınanın ıc haznesıne bırıktıkten sonra senın temızlemen ayrı zahmet ayrıca, rısklı de ne kadar kapsamlı temızlenıcek ıcı olçemeyebılırsın ınsanlık halı.

bu topiğe yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
uzun zamandır günleri 100 den düşeni ıslatmadık var mı aranızda 100 günden düşen, itina ile ıslatılır

sağol canım bende torbalı düşünüyorum beyaz eşyada bosch alıcam ona karar verdim sana ütüde philips tavsiye ederim kullanıyorumda çoğundan iyidir...süpürge siemens içine geçen süpürgeyü kullanıyorum zaten siemens ve bosch aynı fabrikadan çıkıyor onuda bosh alabilirimde model söyleyebilirsen hiç yeni modelleri bilmiyorum..blender setide braun iyi dedilerde hiç bir bilgim yok :)

kızlarrrr sinirden stresten nasılda unuttummmmmmm ben evimin resimlerini ekleyecektim ama azönce denedim olmuyo boyutu büyük sanırım olmuyooooooo

sustum sustum biyere kadar inşş patlamam canımm

aman canım patlama bu zamana kadar gelmiş. bundan sonrada Allah verir sabrını

canım benim elektrik süpürgem de beko isterseniz bi bakın isterseniz fikir olur, su filtreli.

blenderimde arçelik lila serisinden

Kızlar hepimiz bu yılın gelınlerı olucaz hayırlısıyla muhtemelen düşünmüşsünüzdür fikir almak isterım sizden,

Nişanlımda bende mınımum 2 yıl cocuk ıstemıyoruz, evlılıgımızın tadını cıkarmak gezmek tozmak ıstıyoruz, herkes gibi :)

Ne kadar daha evlenmemiş olsakta bu konuda ıkımızı ılgılendırdıgınden nısanlımla konustuk uzun uzun, sımdıden planlayalım, surpriz olmasın istedik,

Ben hap kullanayım garantı olsun dıye düşünmüştük ama nısanlım hap kullandırmam sana dıyor, hormonların etkılenıcek ve bisürü yan etkısı olucak gerek yok ben korunabılırım dıyor,

Tamam benı düşünmesi güzel ama ne kadar sağlıklı bır yontem emın olamadım guvenılır gelmıyo bana cok, askıda kaldı, gidip uzmanından bırlıkte randevu alıp konusmayı bır yontem belırlemeyı dusunuyoruz.

Siz düşündünüz mu, fıkrınız ne kızlar?

doğru diyosunuz kızlar geçenlerde ben yazmıştım öfke ile ilgili hadisler sabrın sonu selamettir inşşşşşş

bencede hap kullanma en iyisi bi uzmanla konuşmak yanii bunun başka yollarıda varda şimdi burda açıklamıyım
ne güzel seni düşünmüş işte nişanlın bizde 2 3 sene çocuk düşünmüyoruz ama gelirse de yapacak bişi yok :)

offff bugün feci heyecan bastı beni... mobilyalarımın hepsi geldi ne kadar koltuk takımım değişecek olsa da en azından artık bi iş daha halloldu benim için.. bu akşam gidip kıyafetlerimi yerleştiricem.. duygusallık çok ağır basıyo bugünlerde... :/

hayırlı olsun canım neden değişcek koltuk takımın
şafak kaç bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…