- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.781
neeeeeeee daha yüksekmi istiyordunben susiim
:118: kızlarrrrrr 9 gün kaldı düğüne
aylar öncesinden planladığım "ŞUNU ŞÖYLE YAPARIM, BUNU BÖYLE YAPARIM" dediğim hiçbir şeyi de yapamadım
basiretim bağlantı sanki...
normal mi bu acaba yaaaa :26:
Aşık kızım benim ben zaten İZMİRLİYİM
ben o topukları günlük kullanıyorum tatlım
nişamlım gerçekten çok uzun ben bilmiş minnacık o yüzden biraz topuklu istedim
ben o topukları günlük kullanıyorum tatlım
nişamlım gerçekten çok uzun ben bilmiş minnacık o yüzden biraz topuklu istedim
aylar öncesinden planladığım "ŞUNU ŞÖYLE YAPARIM, BUNU BÖYLE YAPARIM" dediğim hiçbir şeyi de yapamadım
kesinlikle beklediğimize değdi valla:128::128::128::128::128:
neeee yüksek mi daha çok yüksek hemde kız naptın ayağın ağrıyacak
chnhn,kalplerasi sağolun kızlr inşallah ev bualbılırz hemen cok yoruldum sokak sokak dolaşmaktan,eski istemyorum yenilerde satılık buluyoruz kucuk off Allah yardımcımız olsun:26::26::26:
sehker canım cok guzel hepsi özellikle bındallın ıstanbulda olsa hemen gıder alırdım bende,
bu aksam nısanlımlara yemege davetlıyız,gerci hiç gidesim yok ama annemlerın haberı oldu gıtmemız lazım,bu nışanlımın evıne 1.5 senede 2.kez yemeğe davet edilişimiz o yuzden sinirliyim,üzgünüm
boyun kaç ki tatlım bende platform aldım 12,5 cm cik boyum 1.58de
bende o kadarcığım tatlım 160
ama 190 lık koca alıyorum kendime
ben çok ufak tefekte değilim ama nişanlımla çok boy farkı var die nişanımda platform senin gelin ayakkabından daha az topuklu bir ayakkabı aldım gaza geldim nişan başladı 2. saate girmeden ayakkabılaarı sydum şükür nişan evdeydinormaldede topuklu giyerim ama çok yüksek olmamak kaydıyla
isterse nişanlım 2.5 metre olsun walla rahatımdan vazgeçemem :)
chnhn,kalplerasi sağolun kızlr inşallah ev bualbılırz hemen cok yoruldum sokak sokak dolaşmaktan,eski istemyorum yenilerde satılık buluyoruz kucuk off Allah yardımcımız olsun:26::26::26:
bu aksam nısanlımlara yemege davetlıyız,gerci hiç gidesim yok ama annemlerın haberı oldu gıtmemız lazım,bu nışanlımın evıne 1.5 senede 2.kez yemeğe davet edilişimiz o yuzden sinirliyim,üzgünüm
sehkerim bindallın çok güzel ama gelinliğine bayıldım helede altındaki güpür galiba ona bayıldım güle güle giy cnm bnm
benimde topuklu ayakkabı meceram çoktur çok seviyorum ayakkabılarıbi nişanlıma bide ayakkabılara aşığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?