2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cihiro

ne toplucam yaw kime attıysam geri getirsin bi zahmet yormasın benı

benım tek kırmzı rujumvar oda yarı işine yaramaz yanı bacım

Canım benim ben kırmızı ruj kullanmıyorum ki,olsa dükkan seninBenim renklerim mercan,kahve tonları,pembe tonları...

aynen pınarda bende o tonlarda kullanıyorum varla yok arası seviyom ben

soniaaa tanışalım mı?

o kim yaw :26:

ne güzel yaw ailecek eğlenmişsiniz

annecin doğru demiş kocana zamanında bu kız seni batırıdiye gene incir ağacı dikmişsin eniştenin ocağına

maşallah bacım çağlaya 11 diş süper

benım tavşanda daha 6 ciyi çıkardı

1 üye 0 ziyaretçi
çookkk korkuyorummmmm:18:ışıkları açınnnnn:18:sesss verinnnn:18:
bende gidip yatıyım bari:18:dış kapıyı kitliyorum yarın açarım
gelen olursa anahtar paspasın altında

tam buldum anahtarı mersi baby

tam dedikodu havamdayım yaw nere kaçtın öle kesin enişteyle bir işler karıştırıcan demi

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin

hafta sonuya kimseler olmaz ben işgal edim barı gerçi ramazan başlayalı böle oluyo çoğumuzun vakti yok yemek çoçuklar iftar derken pertimiz çıkyo

sölemişmiydim tavşanımın kulaklarını deldirdim çok dtlu oldu yarında saçını kescez :18: babam hiç istemiyo bakalım ne olcak

kimse yok bende gidip kendimi kumara vurayım x yatıo tavşanla uyusunda büyüsünler

hey gelen olursa kodum paspasın altına anahtarı gene

not:işlaa hırzızlar okumuyodur bu yazdıklarımızı yoksa sabaha ne var ne yok soyarlar topiği

Son düzenleme:

Slm sekerim sanada..ne guzel is bolumu yapmissin oyle hele sana dusen ise bayildim tam senlik hani :)) ama iyi dusunmussun beli agiran arkadesler seninle cok gulup eglenirler kesin ve boylese moral bulurlar yani iyi olmus gorev..cok yasa hemi

Tasinmak zor ama icine girip rahat ettigini gorunce insan unutup gidiyor herseyi umarim sizzler icinde en hayirlisi olur keyif icinde oturursunuz cnm ...simdiden hayirli olsun yeni eviniz..
Bizde azi disleri yok ama belirtileri cok yogun son iki gundur oglum nerde ise birsey yemez oldu...nee yapmak lazim acaba cok cerasiz kaliyorum..

Bugun aslinda ben misafirzede oldum malum dunden beri bugun gelecek olan arkadasim, esi ve 2.5 yasindaki kizini agirlamak icin yemek yaptim cok sukur bitti bu telasta yalniz bende resmen bittim bulasiklar sigmadi makineye ve ben geri kalanlari yikamaktan harap oldum galiba cok abarttip cok sey yapmanin acisini cektim :)) bir dahakine gaza gelmem ins

Slm şekerler
Kuzum uyumuşken bi bakim dedim âma bu gün hafta sonu herkes kocasının gönlünü hoş etmeye çalışıyodurama benim kocam yokközledim valla o da özlemiş ne msjlar gönderiyoarada bi böyle ayrılıklar iyi oluyo

Bu gün bıdığım daha iyi çok şükür grip falan olduğu zaman 3. Gün iyileşmiş oluyoşu dişlerde tamamen bi çıksa huzura ericez tek köşeleri çıkmış daha..bu arada benim kuzumda 10 dişli oldu. Geç çıkardı ama hızlı çıktı dişleri diğer diş etleride fena kabarmış
Yemeklerimi yaptım işim yok bu gün

Kujum; tatlı tavşandan küpeli resim bekliyorum eminim çok yakışmıştır

Meleğim; tarık buğra ne kahvaltı ne öğlen yemeği ne yoğurt yiyobende çok ısrar etmiyorum yakında mahirimin dişleride patlayıverir..
Her gün ne yapsam ne yedirsem diye düşünüyorum herşeyi reddediyoakşamları muzlu süt içiyo içerisinede bisküvi koyuyorum tek öğünü var yani..bu gün sabahta kahvaltı yapmayınca muzlu süt hazırladım yine öğlene akşama allah kerim:)
Taşınmak çok zor ama üst kata taşınacağım için daha b rahatım nedense:) toparlanmaya başlamadım bile bu rahatlık bana pahalıya patlıycak gibiyeğenlerim tarık buğrayla ilgilenir ablam ve bende toparlanma ve yerleşme işiyle ilgileniriz yardımcılarım çok

Kızlar bi kaç gün önce süt oğluşum geldi 9 aylık oldu yavrum ayakta durmaya başlamış yakında yürürbenim sıpamda arkasından emekler
Trık buğra nereye giderse o da peşinde geziyo hiç ayrılmıyo çok tatlılararada tarık buğra pataklıyo çocuğu
Biraz daha büyüdükleri zaman anlaşamıycak gibi gözüküyolar şimdiden oyuncak kavgası bile ediyolar izleyince çok sevimli gözüküyolar

selammmm
tatlıcadım damadımın dişleri hayırlı olsunburnuda akmış ama hemen geçmiş çok şükür iyi olmasına sevindim..
üst kata taşınıyomuşsun ohh ne güzel heryerin mis gibi olur:)zaten sen temizsin ama herşey elden geçmiş oluyo daha bir düzenli oluyo ev..darısı banada..bu gidişle seneye anca taşınırım:)hiç ev baktıgımızda yok:18:
cigerim ben kapatıcı almadımbenimde göz altlarım mor bende bakıyorum alcam..sen alırsan memnun kalırsan banada söyle:)
dün kapatıcı sürdü bayan ama ben begenmedim çünkü çok beyaz durdudogal olsun istiyorum

melegim misafirleri agırlayıp rahatlamışsın:)çocuklu eve misafir gelecegi zaman insan strese giriyo:18:benimde başıma bi iş geldi şimdi anlatacam:)uyanıklık yapıyım dedim iş aldım basşıma:)

kujum o terlikleri sen toplayacaksınherkese fırlatmayı biliyosunda toplamak zormu geliyo
bak topla yoksa ilk elemede adını kagıda yazarım bilesin
herkesede dedikodunu yaparım herkes adını yazar bilesin

2 saattir ne yemek yapacagımı düşünüp durdum..yapacak yemek bulamayınca aklıma bi fikir geldi
dedim dayımları arıyım kendimizi oraya yemege davet ettiriyim
aradım yengem açtı:
''yenge nasılsın ne yapıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo yaşıyomusunuz:)''
iyiyiz sagol ne olsun bende seni arıyacaktım neden gelmiyosunuz diye
içimdeki ses:dedim tmm oldu bu işbizi yemege cagırcak
''çocuklardan fırsat olmuyo valla..bugün ne yapıyosunuz''
müsaitsen birazdan size gelecektik 1 saat oturup kalkcaz çünkü akşam yemegi yapmamışım
''hııı tabii şeyyyy hııııı tabii tabiiii:18:buyrun''
bide eve gidip yemek yapma derdi olmasa akşama kadar otururduk özledik valla
''şeyyyy buyrun akşam yemeginide burda yiyelim'':18:
içimdeki ses:Alllam işallah kabul etmez işallah etmezzzzz:18:
olur valla ben dayına söylerim olur olurrr hahahaaaa
''''
beybi ordamısın beybiiiiiii
''hıı evet burdayımm''
tmm o zaman hadi biz geliyoz birlikte bişeyler hazırlarız
''hıı tmm hee gelin hııı olduuu haydi bye''
muhahahaaaaa byeee

korku filmi gibi oldu:)işte böyleeebaşıma iş aldım
neyse bu işin sevabıda vardır heralde:)
ben kaçar evi siliyim şimdi gelirler

ben hiç ziyaretçi takılamıyorum girip okuyup beğeniyorum yazmadan açık açık:))

bitirim ikili kujum ve bebeğimcerenim güldürdünüz yine beni:) bbg evindeki konumum süper ötesi ilk defa sevincem hasta oldum diye:) töbe töbe benim ağrılarımın zor geçmesinin sebebi kanal daralması varmış o yüzden fıtığın baskısını daha fazla hissediyormuşum malesef

evlendiğimden beri 3. ramazanım olacak benim bende çevremde oruç tutanlara iftar verirdim hatta ilk sene eşime dedim gemiden bekar oruç tutan kim varsa iftara alalım o da gidip tutmayanlara bile zorlana oruç tutturup iftara getirmişti:) bu senede burada izmirli bir arkadaşları var onlar tutuyormuş yarına davet edicem inşallah altından kalkarım. geçen biri sormuştu hejardı galiba çorba tarifi diye sütlü domates çorbasını herkes çok beğeniyor ben ilk başlarda kremalı yaparken sütlüyü keşfettim. yarına patlıcanları köfteleri sarıpta yapılıyor ya islim kebabı diyorlar sanırım ondan yapayım şık olur diyomda köfte tarifi çok var nette sizden yapan varmı hiç?

aklıma gelmişken sezeryan sonrası normal yani vajinal doğum konusunda hiç tereddütünüz olmasın gayet yapılabilir birşey. facebookta SSVD diye bir grup var ebe ve doktorların üye olduğu her geçen gün yeni bir sezeryan sonrası normal doğum hikayesi geliyor. sadece bunu yapan doktor bulmak çok zor ve kararalı olup inanmak gerekiyor. orada doğum hikayelerini okudukça kendim doğurmuş kadar mutlu oluyorum inşallah dileyen herkes yapabilir.

yarınada meşaketli ama çok güzel olan peksimetli tatlı yapıcam yapınca resmini ekleyim harika oluyor:)

geçen günkü sarmalarımıda siz gelmeyince eşimle işe iftara yolladım yalayıp yutmuşlar kime niyet kime kısmet:)

ece hanıma da ineği öğretcem diye hep möğledim o da öğrendi bütün gün evde bağıra bağıra möğlüyor komşular yakındır evde inek besliyorlar herhalde diye bizi şikayet ederler:))

her telden sayfaları doldurayım bari:))

tatlıcadım hayırlısıylan taşın aman dikkat et ağır kaldırma beline dikkat et. tarık buğra yemek yemeyince sakin karşılayabiliyormusun:) ben hele bu kansızlık muhabbeti çıkınca eceyi çok sıkıyorum dün bir çorbayı 2 defa banyo yaparak içirmeye çalıştım iyi yapmıyorum biliyorum ama elimde değil dişlerinizede maşallah.

bebeğim ava giden avlanır olmuşun gazan mübarek olsun:) kızım sen zaten güzelsin harcama makyaj malzemelerine eniştenin paralarını:) bbg evi yarışmasının birincisi kesin sen olursun:))

kujum küpeli resim istiyoruz:)) birde senin x terlikle bize poz verirmi:)

meleğim benim davet edeceğim misafirlerim 4 ve 2.5 yaşlarında 2 çocuğu var ama uslu gözüküyorlar umarım yanılmam:)

ramazan bitmeden bende bi menü paylaşayım bari:)

sütlü domates çorbası( bugünden çorba çıksın aradan bari dedim:)

kıymalı bamya( içine koruk suyu olsaydı ne güzel olurdu

kremalı makarna üstüne kaşar

erik kompostosu

ya hareketsizliktende olsa gerek ben kilo alıp duruyorum ve önümde düğünümüz var napcam ben(

Hayırlı olsun canım 11.dişinizi canı gönülden kutlarım
Bu arada göz altın için benim kullanıp da(sadece okulda kullanıyorum)memnun kaldığım lorealin true match 2 serisi var,tavsiye ederim.
Bu arada kızlar aklıma gelmişken haydi güzellik sırlarımızı paylaşalım:Mesela ben her gece gül suyuyla yüzümü temizler öyle yatarım.Nemlendirici olarak da son 2 yıldır bepanthen in kremini kullanıyorum(yüzdeki lekeleri gideriyor)arada aklıma gelince de kayış yağı ve acı badem yağını göz,dudak ve alın çevresine sürerimŞimdilik bunlar aklıma gelenler,ha bir de arada bir kil maskesi uygularım
Demek gözün yükseklerde,tanışınıyormuşsunuz haAğır kaldırma lütfen...
Valla tatlım arkadaşı dün beybiyle yazışırken gördüm bi tanışalım dedim gidiverdi tekrar,ben de merak ttim kimdi acep:26:Soniaaaaa tanışalım mıııı
Seni gidi seniii
E bunun iade-i ziyareti de olur elbet de mi

Azraececiğim farklı çorba isteyen bendim sanırım:26::26:E tarifi senden yapması bizden

Çocuğunuza "Hayır" demenin yolları
Anne-baba olarak çocuğunuza karşı ortak kararlar alın! Nasıl mı ?

Çoğu anne – baba, çocuğa “hayır” kelimesinin anlamını öğretememekten yakınır. Bu nedenle anne-baba bir konuda yasak koyacaksa bu konuda kendi aralarında karar vermelidir. Peki, ama nasıl? Psk. Dan. Aile Terapisti Filiz Okuş Tezel, çocuğa “hayır” demenin yollarını anlatıyor…

• Çocuğa “hayır” kelimesi net ve kararlı bir şekilde söylenmelidir.
• Açıklandıktan sonra verilen kararlardan dönülmemelidir.
• Konuyla ilgili gereksiz bir tartışmaya girilmemelidir.
• Anne-babanın ses tonu kızgın ya da yalvarır şekilde olmamalıdır.
• Göz teması kurulmalı ve basit cümleler kullanılmalıdır.
• Kurallara uyan veya uymaya çaba gösteren çocuğun davranışları gözden kaçırılmamalıdır.
• Çocuk eğitiminde “ödüllendirme” yönteminin tercih edilmesi ve memnuniyet hissettirilmesi, çocuğun olumlu davranışının tekrarlanmasını artırmada işe yarayacaktır.
Çocuk çaba gösterdiği ve bunun karşılığını aldığı için bir sonraki deneyiminde aynı güzel tepkiyi alabilmek için çabalayacak ve bu davranış çocuk tarafından öğrenilerek kalıcı hale gelecektir.

“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):

“Allah, Âdemoğlunun yaptığı her amel kendisi içindir, sadece oruç öyle değildir; o benim içindir; onun ecrini ancak ben veririm,’ buyurmuştur. Oruç bir kalkandır. Herhangi biriniz oruçlu olduğu gün çirkin söz ve işlerde bulunmasın, düşmanlık da yapmasın. Bir kimse ona söver veya onunla dövüşürse, ben oruçlu bir kimseyim desin. Muhammed’in nefsi elinde olan Zata yemin ederim ki, oruçlu ağzın kokusu Allah’ın katında misk kokusundan daha hoştur. Oruçlunun sevineceği iki sevinci vardır. İlki, iftar ettiği zaman sevinmesi, diğeri, Rabbiyle karşılaştığı zaman sevinmesidir’ buyurdu.”

Buhari 1769, Nesei 2215, İbni Mace 1638, Abdurrezzak 7893, İbni Huzeyme 1896, İbni Hibban 3422, Beyhaki 4/304, Begavi 1710, Ahmed 2/237

Eşim Doğayı kucaklayım ekmek almaya gitti ben de fırsattan istifade koştum burayaiftar saati yaklaşıyor gidip yemekleri ısıtayım,Allah kabul eylesin...

Kopardin yine beni cigerim olumsun valla :)) ava giden avlanir gibi olmus ama olsun dedigin gibi sevap islemis olursun hem misafir eve bereket getirir cnm biraz yorulursun o kadar...
Bende misafiri cok severim hele ramazanda seve seve agirlarim yalniz bana gelenlerden hicbiri oruc tutmuyor bu yuzden icime sinmeyen bir durum olsada olsun benim niyetim onemli olan dimi
Dayinin esi umarim sana yardimci olabilmistir umuyorum keyifli bir iftar olur sekerim...

Eşim Doğayı kucaklayım ekmek almaya gitti ben de fırsattan istifade koştum burayaiftar saati yaklaşıyor gidip yemekleri ısıtayım,Allah kabul eylesin...

Amin cnm cumlemizin ins ...bende bizim oglani sik sik gonderiyorum babasi ile bakkala iyi oluyor azda olsa nefes aliyoruz :))

Nasil yani mogledin :)) ayy duyar gibi oldum sanki ve cok guldum cnm..bizimkinin hayvan sesi cikaran kitabi var allahtan ordan hem gosterip hemde sesini dinletiyorum :))

Cnm bize gelen 2.5 yasindaki kizcemiz biraz yaramazdi hatta surekli oglumu hirpalamaya calisti yalniz annesi hic izin vermemekle birlikte surekli gozetim altinda tutu...en azindan sorumsuz anne ve baba degillerdi bu cok hos oldu..umarim size gelenler uslu olur

bende şans olsa erkek doğardım( meşhur annemin atasözü kendisi 5. erkek çocuktan sonra altıncı kız olmuştur da:) yarına davet ettim arkadaşları onlar da başkalarını davet etmişler çarşambaya kaldı. 3 günde ancak biter o çorba:)) Allahtan tatlıyı yapmamıştım daha:))

sütlü domates çorbası tarifi:))

4 orta boy domatesin kabukları ayıklanıp rondodan geçirilecek.

tencereye 2 yemek kaşığı tereyağ ile 1 yemek kaşığı tepeleme un kokusu çıkıncaya kadar kavrulacak. domatesler eklenip fokurdamaya başlıcak. bu arada renk versin diye yarım yemek kaşığı domates salçası koyuyorum. domates kavrulunca 3 su bardağı su 1 su bardağı süt eklenip karıştırılacak. kıvamına göre çok sulu olursa bol bol kaynatıyorum:)) sonra pütür kalmasın diye blendırla çırpıyorum mis gibi oluyor . zevke göre içine kaşar koyulabilir afiyet olsun:))

aklıma gelmişken bbg evinde ben hasta olmasamda bana bir iş vermezdiniz siz zaten malum ben sakarım evi yakarım filan:)

yine çok esrarengiz bir ortam var forumda millet hayalet modunda izleyici takılıyor:)) bende kendim çalıp kendim oynuyom kaç gündür yazamayınca birden patlama yaşıyorum sanırım:))

yeşilçayım sen bu özsütü zengin etcen:)) bizim burada malesef yok senin bildirimini her gördüğümde içim gidiyor ( iyi ki hamileliğime denk gelmedi:)) defnemde tatilini yapmış deniz kum güneş havuz maşallah:))

dilberege içimde kalmasın eşin olacak xe çok kızgınım:)) birisi tavaylan vur demişti olmaz kujumun dediği gibi süründür. benim x de doğum günüm var sırada büyük olasılıkla mutfak robotunu say dicek hediye niyetine:)) evlilik yıldömündede telefonu say diyecek çok rahat o yüzden:)) düğün içinde inşallah alacağı tuvaletide yılbaşına bağlar bende onu kesin vururum bu gidişle:))

ömer paşamıda nasipse görmeye 1 aydan az kaldı ay görücüye kız çıkarıcak gibi heyecan yapıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…