2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sağol cicim iyiyim.(ay aklıma cicişler geldi)Bugün balkonda kuruttuğum meyveleri toplarken bir de yıkayıvereyim dedim.Aldım elime hortumu suyu kapatmadan meyveleri mutfağa götüreyim dedim.Bir geldim ki ne göreyimDoğa almış hortumu içeri sürüklemiş her yer sırılsıklam,kendi deBir de kabahatini biliyor,ben ne yaptın anneciğim dediğimde hemen bana 32 dişini(pardon 8 dişini) gösterip tüm sevimliliğiyle gülücükler saçıyordu.Annesi buna karşılık ne yapar artık,sadece gülmekle yetinip halıyı balkona attım ve hazır oda halısızken pür temizlik yapıverdim...

Maşallah,e kızların boşuna güzelliğini senden almamışBu arada sabah yüzünü sadece suyla yıkamak yerine oralarda meşhurdur defne veya zeytinyağlı organik sabunla yıkamanı tavsiye ediyorum,banyodan her çıkışta da nemlendirici sürmeni öneririmAslında cildin pudraya ihtiyaç hissetmiyorsa düğün vs.hariç kullanmamanı öneririm.Zaten gözaltı kapatıcı için önerimi sunmuştum(loreal).Ben izmirin ilçesinde kadınların yaptığı köy pazarından her gittiğimde kantaronlu sabun ve zeytinyağlı sabun alıyorum,sabahları temizleme jelinden ziyade doğal temizliğe geçtim artıkınTatlım yaşımız artık kemale merdiven dayamak üzere ,o yüzden en azından hiçbir şey yapamazsak bile yüzümüzü her daim nemli kılmalıyız

Hoş geldin canım,maşallah kuzuna dişleri tavan ve taban yapmış iyiceDarısı başımıza artık...

Zaten seni gördüğüm kadarıyla doğal güzelliğin yeter,ekstraya ihtiyacın yok ki

Resûlullah [s.a.v] buyurdu ki:

“Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez ve onu zalime teslim etmez. Kim kardeşinin yardımında bulunursa Allah da (c.c) ona yardım eder. Kim bir müslümanın sıkıntısını giderirse Allah da [c.c] onun kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir. Kim bir müslümanın ayıbını örterse Allah da [c.c] kıyamet gününde onun ayıplarını örter.” (Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 59; Ebû Davud, Edeb, 38; Tirmizî, Hudûd/3)

Küçük prensin zarif annesi,Mahirciğim ne yapıyor?

Canimsin yaa sagol eksik olma dusunmen beni cok mutlu etti ama Mahirim son uc gundur hic iyi degil yemeden kesildi diyebilirim ve ayrica cok huysuz surekli hoplamak istiyor koltuk ve saphalarin uzerinden cikip iniyor ve bende onun hep yaninda nobetteyim...ne oluyor bu usaga anlamadim gitti dis desem belki ondan diyecem ama bu sanki baska birsey cozemedim daha cnm ...neyse bizde boyle sizzler ne yapiyorsunuz guzel findik Dogam nasil , sen nasilsin sekerim..

Defne_ank cnm masallah 16 dis deyinci zor yutkundum hatta cay iciyordum az daha nefes boruma kaciyordu oyle dumur oldum anlayacagin valla kolaylamissiniz cok sukur darisi bizim basimiza benim oglan disleri artik zor cikarir oldu en az cikacak dis icin uc veya dort ay cektiriyor ve oyle cikiyor...

Bende bende seni cok ozledim
Cnm yat kalk talim yapiyorum askerligim bir turlu bitmedi gune 5:30 basliyoruz her allahin gunu asker cocugunuz ama bu kadar zor oldugunu bilmiyordum askerligin ...

Sağol meleğim benim,bizler iyiyiz.Urfa sıcağında buharlaşmamak içinmecbur kalmadıkça dışarı çıkamıyoruz.Bütün vaktimiz evde geçiyor Doğa,ben ve babişkosu...Mahirin hareketliliği onun kilo almamasına neden oluyor,fakat iştahsızlığını hem dişlere hem de orası sıcak demiştin hala öyleyse sıcaklara da bağlayabiliriz.Hem aklıma gelmişken burdan dönüşte doktora bir götür derim(kontrol amaçlı),en azından bilirkişi de görmüş olur Mahiri,sen de rahatlarsın böylece

Öyle canım hayırlısı olsun dediğin gibi inşallah seneye denk gelir, buralar evet çok sıcak ama annemlerin evi Allahtan serin yoksa beste asla uyumazdı. Öpüyorum seni ve mahirimi.

Ins cnm cok isterim seneye seni ve hatayli cigerimi mutlaka gormek istiyorum rabbimden onu isterim...
Sicaklara gercekten dikkat cnm orasi resmen col sicagina sahip ev ne kadar serin olabilir de rahat olur bilmiyorum ama bana hicbirsey tesir etmememisti belki bizim soguk yerden oraya gitmis olmamiz buyuk factor oldu..Bestemi ve seni cok opuyorum iyi tatilller

hehehe fırsat lmaz tadi kim bilir hangi avm eniştenin paralarını eziyon ohhh yandan

ay senden korkulur asıl aynı x arada öle dio bana dişçiye sölücem soksun tüm dişlerini

he bende tavşanı sana bırakacak göz varmı

sen bbg katılcana bana ne negiysem yakışıra git süslü

oh oh sefası olsun fıstığının sen hortumu burakırsan öle aman salla bacım ne güzel bu sıcakta foşur foşur yıkamışsın halıyı bir fırçada doğa hanımın eline vereydin

ben çoçuklara terilk atmam sadece x o hep haketio elimin altında başka bişe yok çeyizim maşşalh terlik dolu at at bitmiyo

aynen meleğim bnede okuyunca yannışmı yazmış diye baktım maşallah ama

benımde tavşan geç çıkartıo anca 6 dişi çıktı

slm mayıs anneleri nerdesiniz gı
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin

gene tekim yalnızım üşüyom yok yok şaka yanıom çatı çok sıcak
of gene kimse yok dedikodu yapak ben kendimi gene kumara vuracam 101 okey pişti ne bulursam oynamaya gidiyom valla dedikodusuzluk yüzünden kumarbaz olup çıkcam geri dönün kızlar

Son düzenleme:
yarın bende niyetleneyim dedim kendimi su aygırı moduna sokarkende okuyuvereyim dedim:)) öpüldünüzzz

günaydın arkadaşlarım... tatilden ve defnenin kreş etkinliklerinden birkaç fotoğraf ekledim... :) aslında eklemek istediğim videolar da var ama hiç video eklemedim. bilemiyorum...

mutlumla görüştüm eşinin dedesi vefat etmiş. cenazede oldukları için yokmuş..

zada, yavrukedi, planner nerdesiniz bacılar?

Evet Babycerenim çok eminim eğer sana da uyarsa ramazan bitmeden birgün iftara davet ediyorum sizi başımın üstünde yerin var ciğerim

geçen gün yine konuşmuştuk Sezaryen Sonrası Vajinal Doğum'u. bazı riskleri yok değil ama yapılamz diye birşey de yok ama iskleri olduğu için doktorlar yapmak istemiyor ülkemizde ve ne yazıkki sezaryen sonrası illa sezaryen olur gibi bir Allah'ın emri icat ediliyor. sözünü ettiğiniz gruba mutlaka bakacağım zira doktor bulmak işin en önemli kısmı :26:

ooo Babyceren hanımlar da gelmişler

eminim şuan, "ay kızlar çok gerginim, yaklaşmayın" la başlayan ve hepimize birer cümleyle de olsa dokunduran bir mesaj hazırlığındadır kesin :18:

selammmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzz
çok acelem varrrrrr
artık buraya vakit ayıramıyorum sebebi:bir dizi dikkatimi çekti pcden onu izliyorum:)
3 bölüm oldu izledim daha 15 bölüm varçağla uyuyunca hemen pcye dizi izliyorum:)
15 bölüm bitsin döncem ben size:)
gece 2ye kadar oturdumbi baktım çağla salona gelmişışıgı açık görmüş kalkmış yatagından yanıma gelmiş:)
benide aldı gittik uyumaya..tekrar uyuması 1 saat sürdü
anlayacagınız uykusuzum
gece onu salonda görünce çok korktum:18:yusuf yusuf oldum:)

çağla uyanmadan dizime devam edecegim ama önce defnoşumla musab bilalin fotolarına bakacam
elifimmm canım benim nazik davetin için çok teşekkür ederim ama sana zahmet vermek istemem canım..zaten iftara nazımız geçen yerlere gidiyorum çocuklar rahat durmuyo..eminim sanada nazımız geçer ama olsun seni yormak istemem
bu hafta bi gün abimlere yemege gitcez evi senin evin karşısında:)belki cerenle gelir bi kahveni içeriz

mutlumun eşinin dedesinede Allahtan rahmet diliyorum..ölüm yaşlıyada gelse insan çok üzülüyo..

hepinizi çok öptüm
acelem var ben kaçtımmmmm

ooo Babyceren hanımlar da gelmişler

eminim şuan, "ay kızlar çok gerginim, yaklaşmayın" la başlayan ve hepimize birer cümleyle de olsa dokunduran bir mesaj hazırlığındadır kesin :18:

seni seviyorum bebegim
valla seviyorum
ne zamandır sesini duymadımkontürün varsa ara
biraz çemkiriyim sana

seni seviyorum bebegim
valla seviyorum
ne zamandır sesini duymadımkontürün varsa ara
biraz çemkiriyim sana

şimdi ararım ama "ay dizinin de tam ortasında aradın be Chihiro. amaaaan, çağla da uyandı. ayol aranacak zaman mı ayoool" diye çemkirirsiniz :18: yok yok, kendi kontörümle kendimi çemkirtemem hiç

konuşmak isterseniz, buyrun topiğe gelin. topikteki arkadaşlardan gizlim saklım yok, onların huzurunda paylaşalım kozlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…