Sağol cicim iyiyim.(ay aklıma cicişler geldiiyi akşamlar kızlarnasılsınız..bugün giremedim hiç fırsatım olmadı..
daha şimdi geçmişi okudum..
azraece_yazmassın yazmassın ben yokken döktürürsüncanım senin belin agırmasa sana kesin iş verirdik:)
ne yani sen torpillimisin:)hiç olmassa oturur bütün topige sarma sarardın:)sarmaları tatlıcadı hariç herkes pişirebilir:)
biliyosun sarma yakma konusunda tatlıcadının üstüne yok..o yüzden sen ssr ben pişiririm:)
güzellik sırrınada bittim:)ece seni yaladıgına göre içimizde en güzeli sensin cnm
pınarda_nasılsın canım:)güzellik sırrımı paylaşıyorum:)sabah uyanırım yüzümü suyla yıkarım eger gece dişarı çıkmışsak sabah rimelim
göz altıma akmış şekilde bütün gün öyle gezerimçok dogal duruyo tavsiye ederim:)valla şekerim yüzüme ne krem sürerim ne maske yaparım..dişarı çıkacagım zaman bi ruj bi kalem tmm hazırım:)pudra aldım yeni yeni sürcem işlaaa
işte bu kadarama senin tavsiyelerin varsa dikkate alırım cnm
şekersiz__demek defnem şimdiden okul masrafına sokmuş sizi:))parmak boyasını napcak bu çocukişlaa örtmenini boyarda görürler günlerini:)tatilinizide yapmışınız ohh önemli olan nereye gittigin degil ne kadar zevk aldıgınız..sizde çok eglenmişsiniz belli sefanız olsun cnm
cihiro demek ata bindiniz..orhan cemal nasıl bindi keşke fotograf çekseydin çok merak ettim:)yada çektiysen ekle cnm
melegim_özledim seninasılsın cnm
kujum__demek yatagıma mayonez ketçap dökcendujta suyumu kapatacan bak ben sana neler etcem
senin dişçiyi arıyacam gelsin bütün dişlerini çeksinherkesle birlik olup bu hafta senin adını yazdıracam
seni yollıycam ama tavşan bizle kalacak
Hoş geldin canım,maşallah kuzuna dişleri tavan ve taban yapmış iyiceMerhaba Arkadaşlar,çok sık giremesem de ara ara okuyorum paylaştıklarınızı. İşler yoğun,ramazan biraz sıkıntılı geçiyor.
Bir arkadaşın bebeği yürümüyordu adını hatırlayamadım şimdi,benim kızım da geçen haftaya kadar ellerini bırakmıyordu,doktorun sözüyle evde ayakkabı giydirmiyorduk,geçen hafta ayakkabı giydirdik 2 gün sonra yürümeye başladı.Galiba çorapla kayıyormuş yavrum o yüzden korkuyormuş.
Diş rekoru bizde olabilir,16 dişimizin çıkması tamamlandı.Bu arada sizin kuzularda da emme isteğinde azalma oldu mu?Benimki bırakacak galiba,resmen zorla veriyorum ağızına.
Denize giden arkadaşlar,bebeğinizin ayağına ne giydirdiniz tatilde?Tatile giderken kuzular için yanınıza mutlaka alın diyeceğiniz neler var?Haftaya biz de tatilde olacağız da.
pınarda güzellik sırrımı açıklıyorum ece bir güzel yalıyor suratımı yarabbi şükür diyorum o kadar:)) valla ne doğru düzgün yıkıyorum ne de nemlendirici sürüyorum çok saldım kendimi. kaş bıyık izmire gidince elden geçiyor yoksa elime ayna almıyorum. oje desen aynı ancak izmire gidince. burada külkedisi modunda oluyorum izmire gidince sinderella:))
Küçük prensin zarif annesi,Mahirciğim ne yapıyor?
iyi akşamlar kızlarnasılsınız..bugün giremedim hiç fırsatım olmadı..
azraece_yazmassın yazmassın ben yokken döktürürsüncanım senin belin agırmasa sana kesin iş verirdik:)
ne yani sen torpillimisin:)hiç olmassa oturur bütün topige sarma sarardın:)sarmaları tatlıcadı hariç herkes pişirebilir:)
biliyosun sarma yakma konusunda tatlıcadının üstüne yok..o yüzden sen ssr ben pişiririm:)
güzellik sırrınada bittim:)ece seni yaladıgına göre içimizde en güzeli sensin cnm
pınarda_nasılsın canım:)güzellik sırrımı paylaşıyorum:)sabah uyanırım yüzümü suyla yıkarım eger gece dişarı çıkmışsak sabah rimelim
göz altıma akmış şekilde bütün gün öyle gezerimçok dogal duruyo tavsiye ederim:)valla şekerim yüzüme ne krem sürerim ne maske yaparım..dişarı çıkacagım zaman bi ruj bi kalem tmm hazırım:)pudra aldım yeni yeni sürcem işlaaa
işte bu kadarama senin tavsiyelerin varsa dikkate alırım cnm
şekersiz__demek defnem şimdiden okul masrafına sokmuş sizi:))parmak boyasını napcak bu çocukişlaa örtmenini boyarda görürler günlerini:)tatilinizide yapmışınız ohh önemli olan nereye gittigin degil ne kadar zevk aldıgınız..sizde çok eglenmişsiniz belli sefanız olsun cnm
cihiro demek ata bindiniz..orhan cemal nasıl bindi keşke fotograf çekseydin çok merak ettim:)yada çektiysen ekle cnm
melegim_özledim seninasılsın cnm
kujum__demek yatagıma mayonez ketçap dökcendujta suyumu kapatacan bak ben sana neler etcem
senin dişçiyi arıyacam gelsin bütün dişlerini çeksinherkesle birlik olup bu hafta senin adını yazdıracam
Canimsin yaa sagol eksik olma dusunmen beni cok mutlu etti ama Mahirim son uc gundur hic iyi degil yemeden kesildi diyebilirim ve ayrica cok huysuz surekli hoplamak istiyor koltuk ve saphalarin uzerinden cikip iniyor ve bende onun hep yaninda nobetteyim...ne oluyor bu usaga anlamadim gitti dis desem belki ondan diyecem ama bu sanki baska birsey cozemedim daha cnm ...neyse bizde boyle sizzler ne yapiyorsunuz guzel findik Dogam nasil , sen nasilsin sekerim..
Öyle canım hayırlısı olsun dediğin gibi inşallah seneye denk gelir, buralar evet çok sıcak ama annemlerin evi Allahtan serin yoksa beste asla uyumazdı. Öpüyorum seni ve mahirimi.
iyi akşamlar kızlarnasılsınız..bugün giremedim hiç fırsatım olmadı..
Sağol cicim iyiyim.(ay aklıma cicişler geldi)Bugün balkonda kuruttuğum meyveleri toplarken bir de yıkayıvereyim dedim.Aldım elime hortumu suyu kapatmadan meyveleri mutfağa götüreyim dedim.Bir geldim ki ne göreyim Doğa almış hortumu içeri sürüklemiş her yer sırılsıklam,kendi de Bir de kabahatini biliyor,ben ne yaptın anneciğim dediğimde hemen bana 32 dişini(pardon 8 dişini) gösterip tüm sevimliliğiyle gülücükler saçıyordu.Annesi buna karşılık ne yapar artık,sadece gülmekle yetinip halıyı balkona attım ve hazır oda halısızken pür temizlik yapıverdim...
Maşallah,e kızların boşuna güzelliğini senden almamışBu arada sabah yüzünü sadece suyla yıkamak yerine oralarda meşhurdur defne veya zeytinyağlı organik sabunla yıkamanı tavsiye ediyorum,banyodan her çıkışta da nemlendirici sürmeni öneririm Aslında cildin pudraya ihtiyaç hissetmiyorsa düğün vs.hariç kullanmamanı öneririm.Zaten gözaltı kapatıcı için önerimi sunmuştum(loreal).Ben izmirin ilçesinde kadınların yaptığı köy pazarından her gittiğimde kantaronlu sabun ve zeytinyağlı sabun alıyorum,sabahları temizleme jelinden ziyade doğal temizliğe geçtim artıkın Tatlım yaşımız artık kemale merdiven dayamak üzere ,o yüzden en azından hiçbir şey yapamazsak bile yüzümüzü her daim nemli kılmalıyız
Defne_ank cnm masallah 16 dis deyinci zor yutkundum hatta cay iciyordum az daha nefes boruma kaciyordu oyle dumur oldumanlayacagin valla kolaylamissiniz cok sukur darisi bizim basimiza benim oglan disleri artik zor cikarir oldu en az cikacak dis icin uc veya dort ay cektiriyor ve oyle cikiyor...
selamnasılsınız kızlar...
ben çağla ve ceren çok iyiyizeşimde iyi:)
2 gün baş agrısı çektim çok kötüydübugün daha iyiyim ama çok susadımmm
yavaş yavaş geliyolar bana
çok sinirliyimaz önce sinirimi cerenden aldım
yanlış okumadıysam mira ateşlenmiş:26:kıyamam ya hep dişler bu çocugu mahvediyo:26:
Allah dermansız dert vermesin cnm..öpldünüz..
chihiro dostum çok kötü olmuş :26:başınız sagolsun..mekanı cennet olsun inş.
elifçim nazik davetin için çok teşekkür ederim..2 çocuklu bir bayanı iftaramı davet ediyosun:)eminmisin:))
aklıma gelmişken sezeryan sonrası normal yani vajinal doğum konusunda hiç tereddütünüz olmasın gayet yapılabilir birşey. facebookta SSVD diye bir grup var ebe ve doktorların üye olduğu her geçen gün yeni bir sezeryan sonrası normal doğum hikayesi geliyor. sadece bunu yapan doktor bulmak çok zor ve kararalı olup inanmak gerekiyor. orada doğum hikayelerini okudukça kendim doğurmuş kadar mutlu oluyorum inşallah dileyen herkes yapabilir.
yarınada meşaketli ama çok güzel olan peksimetli tatlı yapıcam yapınca resmini ekleyim harika oluyor:)
geçen günkü sarmalarımıda siz gelmeyince eşimle işe iftara yolladım yalayıp yutmuşlar kime niyet kime kısmet:)
ece hanıma da ineği öğretcem diye hep möğledim o da öğrendi bütün gün evde bağıra bağıra möğlüyor komşular yakındır evde inek besliyorlar herhalde diye bizi şikayet ederler:))
ooo Babyceren hanımlar da gelmişler
eminim şuan, "ay kızlar çok gerginim, yaklaşmayın" la başlayan ve hepimize birer cümleyle de olsa dokunduran bir mesaj hazırlığındadır kesin :18:
seni seviyorum bebegim
valla seviyorum
ne zamandır sesini duymadımkontürün varsa ara
biraz çemkiriyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?