2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

pınarda güzellik sırrımı açıklıyorum ece bir güzel yalıyor suratımı yarabbi şükür diyorum o kadar:)) valla ne doğru düzgün yıkıyorum ne de nemlendirici sürüyorum çok saldım kendimi. kaş bıyık izmire gidince elden geçiyor yoksa elime ayna almıyorum. oje desen aynı ancak izmire gidince. burada külkedisi modunda oluyorum izmire gidince sinderella:))

Sen dogal guzelsin sekerim bence senin hic ama hic birseye ihtiyacin yok bu konuda cok ciddiyim saka falanda degil...Ece nin yalamasi sifa olluyorsa bizide bir yalasin valla:)) ben onu o sirada yiyip bitirmezsem tabii :))

Bu arada bende de ogluma hamile oldugum siralarda yuzumde sakaklarda lekeler oldu ve onlar bana miras kaldi gibi cunku halan yuzumdeler ne mutlu bana her aynaya baktigimda oglumun bana hediyesi diye hatirliyorum ehuehuehe bu cocuk bana kendisi disinda guzel bir miras birakmamis malasef:44:

Ah canım benim yaa :) napalım eve yakın oturup sohbet edip hem de tatlı yiyeceğimiz en iyi yer orası napalım mecbuurrr :) üzülme sen de izmirde gidersin. İzmir özsütün doğduğu yermiş zaten. :) benim x de hediyeleri önceden alıp ona say buna say der. Meslekten geliyo heralde huyları da :)

Nasılsınız hatunlar?? Ben bugun işbası yaptım. Tatili yedik bitirdik. Esyalarımı toplamaya basladım artık. 3 agustosta tasıncaz kısmetse. Defne butun gece uyumadı sabah dalmışız uykuya, esim de kalktım diye alarmı kapatmış. Gec kaldık işe 20 dk kadar :) neyse ki bişey olmadı :) herkes nerde?? Kimsecikler yok

chihiro gelmiş... neyse ki... beni kandırıp hepiniz başka bi yerde buluşmaya başladınız diye düşünmeye başlamıştım nerdeyse yoksa gerçekten böle bi durum mu var :18:

ay sonunda yazabildim site o kadar yavaş cevap veriyor ki, bir sayfayı açmak için tıkladıktan sonra elektrik-su faturası yatırabilirdim neyse, şekersizyeşilçay hanım, buradayım ve sizi yalnız bırakmıyorum efenim. haftasonu anılarımızı paylaşarak muhabbet açabiliriz. (böyle diyen biri hemen kendi haftasonunu anlatmaya başlar) bendeniz başlayayım isterseniz: cumartesi ne yaptık :44: ha evet, ikindiye kadar evdeydik. akşam biraz dolaşmak üzere çıakrız diye düşünürkene kuzenim araryp, oğlunun sünnet düğününe çağırdı düğünü biliyorduk ama kimse davet etmemişti, biz de biraz kırılmıştık neyse, gittik. iftarımızı yaptık, tebriğimizi ettik. Orhan Cemal, ordaki çocuklarla koşturdu, oynadı, çok eğlendi. gece bizimle sahura kalktı güzel güzel yemeğini yedi, biraz oynadı ve uyudu pazar da, sabah hayvanat bahçesine gittik. öğleden sonraya kadar gezdik. Orhan Cemal ponny ata bindi, ben büyük ata bindim. övünmek gibi olmasın, ata binmeyi severim ve iyi binerim bundan sonra babası bazı haftasonları atlıspor'a götürecek fekat yaşı küçük olduğundan tek başına binemeyecek bir süre. hayvanlarla haşir neşir olsun, dokunsun, korkmasın istiyorum. bu arada 5-6 civciv alacağım bu hafta ki annemlerin bahçesinde boş boş dolaşacağına "kanatlı hayvan yetiştiriciliği" kariyerine ufak adımlarla başlasın güzel bir haftasonu geçirdik anlayacağınız. buzdolabında azıcık azıcık kalmış yemekleri yediğimizden, iftar derdim de olmadı ne güzel ama bu akşam sıfır km yemek yapmam lazım :18: ufak bir menü yaptım bilem: mercimek çorbası kabak mücver sarımsaklı yoğurt (yapması zaman aldığından, bu da ayrı bir çeşit sayılabilir diye düşündüm :26: ) kavun (karpuz), kayısı komposto yeter bize, Allah bereket versin

ohhh, sevindim valla yalnız kalmadığıma..
konuya dönersem... benim 2 haftalık iznim bitti maalesef. bugun işe başladım hem de jet hızıyla...
işlerin biri geliyor bitiriyorum diğeri geliyor...

haftasonumuz boş koli peşinde koşmakla ve eşya toplamakla geçti maalesef neyse ki kayınvalidem yemek yaptı, dün öğlen ona gittik yemeğe. orda defneyi de yıkadıktan sonra evimize geri dönüp kalan kolileri de toparladık biraz ama hala yıınla işimiz var. gözümde büyüyor, bi yerleşsem de ohhhhhh desem...

kuzum artık üst sınıfa geçtiği için geçenlerde elime bi malzeme listesi verdiler ki görmeyin... sulu, kurui mum boya, parmak boyası oyun hamuru makas kağıt fon kartonu, mukavva, renkli oluklu kartonlar, resim defteri, keçeli kalem, yapıştırıcı, sim, pul vsss vsss... bunlar aklımda kalanlar tabiii. yüksek bi meblağ bırakıp çıktık dükkandan.. sıpa şimdiden okul masrafına soktu bizi. eve gelince de hepsini etiketledik falan (öyle istediler)

cumartesi gunu biraz daha eğlenceliydi. koli arayıp bulma maceramızdan sonra eve gelip defneyi de aldık dışarı çıktık. (meşhur outletimize) babaannesiyle trene bindiler, dönüşte düşmüş. dudağına kan oturmuştu. biraz mızırdandı ama genelde iyiydi. sonra da (azraece duymasın) özsüte gittik.. şebeklikler şebeklikler... gün geçtikçe baldan daha tatlı oluyo valla bu sıpalar....

evet işte böyle...

sizin at binme maceranıza çok özendim. ben de çok istiyorum

fizik tedaviden geldim şimdi sayfalar uçmuşdur dedim ama gel gör ki kimsecikler yok mutlum yazmamış hayırdır inşallah.

yeşilçayım özsütün ilk dükkanı kemeraltındadır. adı sefer ustaydı o zaman görsen küçücük sadece 2 masanın olduğu bir yer. biz çocukken kemeraltına indiğimiz zaman önce dönerimizi yer sonra tatlımızı orada yerdik bazen beklerdik masa boşalsın diye. o zaman dışarda yemek yemek bizi çok mutlu ederdi şimdi ki gibi tüketim çılgınlığı yoktu canım da özsütün kazandibisinden istedi

meleğim sabah sabah senden gazı aldım lojmandan bir çıkışım var sanki miss worldüm töbe töbe:)) eşofman altı, tişört, parmak arası terlikle çok güzeldim eminimki:))

orhan cemal beyaz atlı pens olma yolunda emin adımlarla ilerliyormuş maşallah:)) chihirocum eşim şimdiden kurban bayramı ankara gezimiz için çalışmalara başladı:)) bu sefer şekerim şerbetimi, bambucanı, uğurböceğini ve seni( mybabylove zaten aileden artık:) görmek isterim. orhan cemal elleriyle bize kek hazırlar umarım:))

yeşilçay taşınmamın en trajikomik yanıdır karton kutu peşinde olmak:)) burada tayin döneminde çok değerli oluyorlar:)) eşim beni bıraksa şimdiden toplamaya başlıcam delimiyim neyim:)) kaynanan bayağı işe yaramış sanırsam afferin ona:)) defnemde kreşten öğrendiklerini bizimkilere öğretmek için kurs verir artık:)) maşallah kuzuma

oh oh fizik tedavi yarasın inşallah canım. ağrın sızın kalmasın inşallah

di mi eskiden bi lahmacun yemeye bile çıkmak feci lükstü ve kıymetli bişeydi. şimdi kalmadı artık. herkes herşeyi çok kolay elde edebiliyor... değer kalmadı nerdeyse...

efkarlandım bak şimdi

canım yaa. kıyamam üzülme ben de senin gibi hiç bişey yapmayanlardanım. sadece her gece duş almadan önce yüzümü niveanın tanecikli losyonuyla yıkayıp temizliyorum. onun dışında ne krem ne de başka bişey sürmüyorum. sadece gözlerime kalem çekip çıkıyorum makjay niyetine... (yazın) kışın bi-iki bişey daha sürüyorum... hepsi bu...

şimdi sen ankara tayfasıyla mı tanışcaksın çok kıskandım bak ama yaaa... bize de gelinnnnnnn...

ah o defneeeeeeeeeeeee... her gun yeni bişey yapıyolar. gecen gun tavşan ertesi gun fil, sonraki gun de aslan yapmışlar değişik materyallerden.. bakalım bugun ne yapmış olacak.. akşamı bekliyorum :)

kolileri sıfırlardan aldık. kendimiz bantladık falan öyle hallettik... evet kayınvalidem sağolsun, sarma ve kutulamaya da yardım etti... hatta koltuklarınızı da değiştirseydiniz ya dedi yaaa işte böyle. onun gazıyla kocişi ikna etsem mi diye düşünmüyor değilim sonuçta yıllaaaar sonra değişiyo böyle şeyler.. millet her sene mobilya değiştiriyor bizimkilerin miadı dolmak üzere. 6 yılı geçti alalı... aslında yatak odamı da değiştirmek istiyorum... en iyisi su işleri bitirip mobilya bakayım ben uygunundan güzelinden.. (pek umudum olmasa da)

neee bambucan hanım Ankara'lı mı? ugurböcüğüm de mi Ankara'lı

ay ben de ne zaman kalabalık bir yere gitsem ve 1 yaşı civarında çocuk görsem annesine soruyorum: "2012 mayıs annesi misiniz" diye ne bileyim işte, bir umut belkim topik arkadaşımlan karşılaşırım diye aranıyorum

bu arada, tatil ayrıntıları ve öneriler için şekersizyeşilçay hanıma bağlanıyoruz

aaaaaaaaaaaa senin haberin yok muydu ankaralı arkadaşlardan :S

valla pek öyle tatil sayılmadı bizimki... ilk gun terasa şişme havuzu koyup doldurduk. alıştırma yaptı sıpalar (not: sıpalar defne karen ve kuzey yağız ikilisi oluyor. izinleri denk getirip kuzenim ve eşiyle birlikte geçirdik tatili.. sağolsun annem ve teyzemin de bize güzel kıyakları oldu) sonraki gün havuza indik. aslında ben hep havuza sokmam diye düşünüyodum ama gaza gelip defnenin hoşuna gidince "peki madem girsin" dedim. ve fotoğraflardaki tenteli simitte çekilen pozu ve nicelerini yakalama şerefine erdim o gece çok huysuzluk yaptı. sürekli mızır mızır ağladı durdu. meğer akıllı bıdık havuzun suyunu içmekten gaz yapmış. pırtlaya pırtlaya en sonunda tuvaletini de yaptı rahatladı yavrum.. kıyamam yaaa :) ertesi gun denize gittik. hava biraz serindi. sürekli suyun içinde tutmaya çalıştım. üşümesin diye. ve mayoyu falan atıp çıplak girdi minik kuşum. deniz suyuyla her yerini güzelce ovaladım (pişiği yoktu ama yine de yaptım. eksik kalmiyim ddedim) kumlardan kaleler yaptık, deniz kabuklarını ve taşları topladık, arada ağzına atmaya çalıştığı da oldu. kumları savurdu vs... çok eğlendi(k) ben de 5-10 dakika kadar anca uzanıp yattım işte güneşin altında (hoş koca 15 gün boyunca hava hep parçalı bulutluydu. güneş yüzünü pek göstermedi bize) o gecenin sabahı biraz ateşlendi ama benim düşüncem üşütmekten ziyade dişle alakalı olabileceğiydi. çünkü bir azı bir de extra diş gelmekte... sonraki gun de biz ve kuzenler havuza gittik. biraz çocuklar olmadan takıldık havuza girip muhabbet ettik, güneşlenmeye çalıştık. (annemle teyzem sıpalar uyanınca çorbalarını içirip havuz başına geldiler. ) suyu gören defne gircem diye kıyameti koparınca mecburen suya soktuk. bu kez babası simitsiz falan sadece çocuğu bıraktı suya ve yuzdu kuzum... çok güzel bi andı... gurur duydum...

tabi tum bu süreç boyunca ne düzen kaldı ne bişey... gece uyku saatleri 11 e 12 ye kaydı hep. sabah kalkışlar hep aynı ama sabahın köründe ayaktaydık... sürekli keşif modunda. balkon kapısını kapatıp arkamdan cama vurup "anneeaaa" diye seslenmeler, gübek atmalar, dil çıkarmalar, yağızı öpmeler, sarılmalar, tüm bunların yanında bensiz bi an bile olamama durumları, annemi bile iteklemeler... vs vs... valla şimdilik bu kadar... klavye sesini duyan sefim geldi, bitti mi dedi... oysa ki çoktaaaaaaaaaaaannnnn bitti erken verince yeni iş geliyor diye şimdi vercem yaptığımı

Merhaba Arkadaşlar,çok sık giremesem de ara ara okuyorum paylaştıklarınızı. İşler yoğun,ramazan biraz sıkıntılı geçiyor.
Bir arkadaşın bebeği yürümüyordu adını hatırlayamadım şimdi,benim kızım da geçen haftaya kadar ellerini bırakmıyordu,doktorun sözüyle evde ayakkabı giydirmiyorduk,geçen hafta ayakkabı giydirdik 2 gün sonra yürümeye başladı.Galiba çorapla kayıyormuş yavrum o yüzden korkuyormuş.
Diş rekoru bizde olabilir,16 dişimizin çıkması tamamlandı.Bu arada sizin kuzularda da emme isteğinde azalma oldu mu?Benimki bırakacak galiba,resmen zorla veriyorum ağızına.
Denize giden arkadaşlar,bebeğinizin ayağına ne giydirdiniz tatilde?Tatile giderken kuzular için yanınıza mutlaka alın diyeceğiniz neler var?Haftaya biz de tatilde olacağız da.

ooo kimleri görüyorumrumrum def_ank arkadaşımızmızmız gelmişmişmiş (biri lütfen ekoyu kapatabilir mi)

tatilinizin güzel geçmesine sevindim şekersizyeşilçay hanım. aparatsız suya sokma olayını ben de denemek istiyorum zira sevgili doktor kocamın dediğine göre bebekler yüzme refleksiylen doğarmış. suya atıldıklarında refleks olarak zaten yüzerlermiş :26: bakalım nasıl olacak

bu arada tatil için biryere karar vermedik. ben şahsen deniz-kum-güneş'ten ziyade dağ-orman-dere üçlüsünü tercih ederim ama yeni moda olduğundan dağ-orman-dere üçlüsü yerler çok pahalı. boludaki evin de elektriği kesik, bu yıl gidemeyeceğiz. hem hesaplı hem de güvenli diyerekten unv.in Antalya'daki tesislerine gidelim bari diyoruz ama kesin değil tabikine de. eylülde fazla da sıcak olmaz hem, ne dersiniz? bu arada tatil mekanı olarak nereyi tercih etmişti zat-ı alileriniz efenim?

Herkes iyi mi? Ben de ramazan, oruç, uykusuzluk hat safhada.
Zamanım yok. Ne evde ne işte rahat edemiyorum. Zaman o kadar çabuk akıyor ki. Tutamıyorum zamanı şarkısını armağan ediyorum kendime:_)

Her sabah akşam karşıya gidip geliyorum. Ta bizim buralardan avrupaya karşı tarafa. Çok zor oluyor. İşe giderken otobüste uyuyorum birgün uyuya kalıp son durağa kadar gidecem diye çok tırsıyorum. Akşamları metrobüsle gidiyorum. Tıklım tıkış. Eşimi çok iyi anladım. Adamcağızın 5 senedir gidip gele gele iflahı kesildi. Kızımızın sayesinde babaannede yaşamaya devam ediyoruz. Maraton bitmiyor. Kızım babaannesinde mutlu. Ama günde bir defa 10 yada 15 dk anne krizi tutuyor ağlıyormuş anne diye. Bana benzeyen iki kadın var biri kv.’nın karşısında biri de üst katta. Onları gördüğünde de anne diye ağlıyormuş. Onlar da beyaz tenli sarısın ve balık etliler

Bu mesajı da bitiremiyorum… Kızlar sahura kadar uyumuyorum uyuyamıyorum. Kah geziyoruz, kah oturuyoruz muhabbet, arkadaşlara gitmeler…3 saatlik uykularla işe gidip gelmek beni mahvetti. Dün ilk defa 10 gündür uyumadığım uykuyu uyudum. 7,5 Saat deliksiz kızımız sağolsun uyuttu bizi ki o da kendi yatağını çok özlemiş. Sereserpe yattı uyudu. Gündüz de koyun koyuna 2 saat uyuduk. Çok cadı bir kızım oldu benim ya. “Düştüü” diyor çok tatlı. Besmele çekiyorum söylüyorum duayı bitince amin deyip elini yüzüne sürüyor. Allah da diyor. Bizim söylediğimiz herşeyi kendince tekrar ediyor. Acayip dillendi ama hala yürümüyor yürümüyor.inadından.Bu arada kaydırağa tersten tırmanıyor tırmanabildiği kadar ve sonra az bişey kayıyor çok komik oluoyr. Hırsla tırmanmaya çalışıyor. Salıncaktan kaldıramıyorsun.Zaten inatçıydı İyice inatçı oldu…. Kızım dün akşam ilk defa kadınbudu köfte yedi annesi gibi çok sevdi. Aklınızda bulunsun bebişler sever belki değişik köfte.
Babannesinde yabancılık çekmiyor. O Kadar çok amcası var ki kucaktan kucağa, gezdiren gezdirene. Acayip sokak düşkünü oldu. Sokak kapısına gitsin oradan alamıyoruz. Gidecek biri varsa ona bütün sekerliklerini sergiler, hala almazsa ağlamaya başlar. Ah kuzumun kalabalıkta huyu suyu değişti kızlar. Şu 15 gün de hemen geçiverse. Resmen tasındım sanki ya. Bir sürü şeyimiz orada.

Herkesin oruçla arası iyidir inş. Çok şükür diyorum. İş güç unutturuyor. Karnım su ara guruldamaya başladı. Kızlar güzel bir tatlı tarifi önerisi istiyorum sütlü olur şerbetli olur açığım Ve şuanlık açım.
Bir de son 1 haftadır bana tekrar zayıfladın diyenler oluyor ve bu aralar saçımdan tipimden dolayı çok iltifat alıyorum. Eşime de anlatıyorum o saç rengin değişecek diyor:) kıskandırmanın hazzını yasıyorum ooohhhhh

Hepinizi çok ama çok seviyorum ve çok ama çok öpüyorum. Siz de beni seviysigiz değil mi?

mutlaka güneş kremi şapka ve bol kıyafet... başka bişeye gerek yok

bizim taşınma telaşımız olduğu için bu yıl tatil planlayamadık. teyzemin yazlığı var tekirdağda. 3-4 gunluğune kaçtık. öyle ahım şahım bi yer değiil ama önemli olan keyifli zaman geçirmek olduğu için takılmadım..

tabii ki deeeeeeeeeeee

en az diş rekoru da bizde, def_ank hanım oğluşumun tam 2 tane dişi var (ama 4 tanesi geçen gün patlamış)

emme sorunu yok bizim oğlanda, eskisi gibi emiyor ama bu aylarda normaldir diye biliyorum zira yaşları hayli ilerledi ve anne sütüne ihtiyaçları çok azaldı

denize gidersek, oğlumun ayağına bildiğiniz delikli lastik ayakkabı giydirmeyi düşünüyorum. tabi kumdan kale vs yaparken çıpıldak olacak

yanıma çok şey almayı düşünmüyorum. normal kıyafetleri, şapka, mayo-bez vs. yemek hazırlama ve yedirme konusunda pek sorunu olan bir çocuk olmadığı için, biz ne yersek o da yiyecek. anne sütünden döner-kebapa hızlı geçiş yaptığından böyle rahatım, maşallah.

evde çorap tabiki kaydırır def_ank hanımcığım. ben ayakkabı hiç giydirmedim ama çorap da giydirmemiştim. yalınayak şekilde parkeyi, halıyı veya ahşap zemini çok iyi kavrıyor ayakları, o bakımdan baharda çoğu zaman yalınayaktı. şimdilerde tamamen yalınayak

Öyle canım hayırlısı olsun dediğin gibi inşallah seneye denk gelir, buralar evet çok sıcak ama annemlerin evi Allahtan serin yoksa beste asla uyumazdı. Öpüyorum seni ve mahirimi.

oy kıyamam bilirim o yorgunluğu işla gelmezsin gaza bende hep öle diom ama tekrar yapıom

kodum resim bacım bi yakıştı sorma küpeli ve kel hali tavşanıma

benı böle gaza getiremessin toplamıcam

he demek öle anaaa gurublaşma yapıcan yanı zilli bende sana yatağına ketçak mayonez dökcem yaşasın kötülük olmadı duşta suyunu kescem

allahın sopası yok işte işla bulaşıklarıda sen yıkarsın :18:

aynıbenımde 3 ramazanım olcak 1 cisinde hamileydim başlarında 2 cisinde tavşanı pırtlatmıştım 3 bu iştr tavşan 1 yaşında ay işlaa 100 sene ramazan tutarız topikçe

bende bi aara bunu sormuştum kızlara çünkü merk ediyom normal doğum nasıl bişe

vay vay giit desene bizim sarmalar

sizin ineği öpüyüm burdan bende evde garga besliom durmadan tavşan gaaa gaaa gaa deyo

kodum resmini tavşanımın

terlik meselesien gelirsek X olur dedi ama o terliği birde sende görsün arkadaşın vaz geçtim ( sebebsiz terlik atma ben prensip meselesi

bizde işlemiyo bu HAYIR kelimesi tavşana hayır diom bas bas bağırıyo onun istediği oluyo

bend kremalı yaparım hepp ama sütlü denicem iyi olursa adını azraece çorbası koycam

her kes bbg modunda bu ara dışardan bakıolar ya ramazan ya ondan böle bende arada çaktırmadan bakıom pc açınca

anaaaaaaaa ne güsel yöntem kozmetiğe para vermeye son

ohoooo herkes pazartesi sendromuna girmiş anlaşılan...

işla öledir ben buna açlık susuzluk oruç sendromu diyom

ne güzel vakit geçirmşsiniz allah muhabbetinizi artırsın

ben ata binmedim hiç yaw bende istiyom acaba yakınlarda böle bi yer varmı bi araştıram:26:

allah kolaylık versin taşınmak çok zor yaw bende 2 kere taşındım uyy aklmıla geldikçe tırsıom

geçmiş olsun fıstığına yerim o dudişini

geçmiş olsun faydası olyomu bacım tedavinin :26:

çatlak MONŞER

işla sıkınların geçer aramıza olursun tekrar
16 diş harika maşallah
ayakkabı meselesini dinim bı bakım mutlu annemde öle bişe demişti galiba

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat versin kazasız belasız günler

ben yazana kadar tavşan uyandı kaçıom ben

menüm

biber bolması

tarhana çorbası

semiz otu salatası yoğurtlu

datlı yahpcam tavşan durusa pratik bişe ama ne ne:44:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarnasılsınız..bugün giremedim hiç fırsatım olmadı..
daha şimdi geçmişi okudum..
azraece_yazmassın yazmassın ben yokken döktürürsüncanım senin belin agırmasa sana kesin iş verirdik:)
ne yani sen torpillimisin:)hiç olmassa oturur bütün topige sarma sarardın:)sarmaları tatlıcadı hariç herkes pişirebilir:)
biliyosun sarma yakma konusunda tatlıcadının üstüne yok..o yüzden sen ssr ben pişiririm:)
güzellik sırrınada bittim:)ece seni yaladıgına göre içimizde en güzeli sensin cnm

pınarda_nasılsın canım:)güzellik sırrımı paylaşıyorum:)sabah uyanırım yüzümü suyla yıkarım eger gece dişarı çıkmışsak sabah rimelim
göz altıma akmış şekilde bütün gün öyle gezerimçok dogal duruyo tavsiye ederim:)valla şekerim yüzüme ne krem sürerim ne maske yaparım..dişarı çıkacagım zaman bi ruj bi kalem tmm hazırım:)pudra aldım yeni yeni sürcem işlaaa
işte bu kadarama senin tavsiyelerin varsa dikkate alırım cnm

şekersiz__demek defnem şimdiden okul masrafına sokmuş sizi:))parmak boyasını napcak bu çocukişlaa örtmenini boyarda görürler günlerini:)tatilinizide yapmışınız ohhönemli olan nereye gittigin degil ne kadar zevk aldıgınız..sizde çok eglenmişsiniz belli sefanız olsun cnm

cihiro demek ata bindiniz..orhan cemal nasıl bindi keşke fotograf çekseydin çok merak ettim:)yada çektiysen ekle cnm

melegim_özledim seninasılsın cnm

kujum__demek yatagıma mayonez ketçap dökcendujta suyumu kapatacanbak ben sana neler etcem
senin dişçiyi arıyacam gelsin bütün dişlerini çeksinherkesle birlik olup bu hafta senin adını yazdıracam
seni yollıycam ama tavşan bizle kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…