pınarda güzellik sırrımı açıklıyorum ece bir güzel yalıyor suratımı yarabbi şükür diyorum o kadar:)) valla ne doğru düzgün yıkıyorum ne de nemlendirici sürüyorum çok saldım kendimi. kaş bıyık izmire gidince elden geçiyor yoksa elime ayna almıyorum. oje desen aynı ancak izmire gidince. burada külkedisi modunda oluyorum izmire gidince sinderella:))
yine çok esrarengiz bir ortam var forumda millet hayalet modunda izleyici takılıyor:)) bende kendim çalıp kendim oynuyom kaç gündür yazamayınca birden patlama yaşıyorum sanırım:))
yeşilçayım sen bu özsütü zengin etcen:)) bizim burada malesef yok senin bildirimini her gördüğümde içim gidiyor ( iyi ki hamileliğime denk gelmedi:)) defnemde tatilini yapmış deniz kum güneş havuz maşallah:))
dilberege içimde kalmasın eşin olacak xe çok kızgınım:)) birisi tavaylan vur demişti olmaz kujumun dediği gibi süründür. benim x de doğum günüm var sırada büyük olasılıkla mutfak robotunu say dicek hediye niyetine:)) evlilik yıldömündede telefonu say diyecek çok rahat o yüzden:)) düğün içinde inşallah alacağı tuvaletide yılbaşına bağlar bende onu kesin vururum bu gidişle:))
ömer paşamıda nasipse görmeye 1 aydan az kaldı ay görücüye kız çıkarıcak gibi heyecan yapıyorum:))
fizik tedaviden geldim şimdi sayfalar uçmuşdur dedim ama gel gör ki kimsecikler yok mutlum yazmamış hayırdır inşallah.
yeşilçayım özsütün ilk dükkanı kemeraltındadır. adı sefer ustaydı o zaman görsen küçücük sadece 2 masanın olduğu bir yer. biz çocukken kemeraltına indiğimiz zaman önce dönerimizi yer sonra tatlımızı orada yerdik bazen beklerdik masa boşalsın diye. o zaman dışarda yemek yemek bizi çok mutlu ederdi şimdi ki gibi tüketim çılgınlığı yoktu canım da özsütün kazandibisinden istedi
meleğim sabah sabah senden gazı aldım lojmandan bir çıkışım var sanki miss worldüm töbe töbe:)) eşofman altı, tişört, parmak arası terlikle çok güzeldim eminimki:))
orhan cemal beyaz atlı pens olma yolunda emin adımlarla ilerliyormuş maşallah:)) chihirocum eşim şimdiden kurban bayramı ankara gezimiz için çalışmalara başladı:)) bu sefer şekerim şerbetimi, bambucanı, uğurböceğini ve seni( mybabylove zaten aileden artık:) görmek isterim. orhan cemal elleriyle bize kek hazırlar umarım:))
yeşilçay taşınmamın en trajikomik yanıdır karton kutu peşinde olmak:)) burada tayin döneminde çok değerli oluyorlar:)) eşim beni bıraksa şimdiden toplamaya başlıcam delimiyim neyim:)) kaynanan bayağı işe yaramış sanırsam afferin ona:)) defnemde kreşten öğrendiklerini bizimkilere öğretmek için kurs verir artık:)) maşallah kuzuma
orhan cemal beyaz atlı pens olma yolunda emin adımlarla ilerliyormuş maşallah:)) chihirocum eşim şimdiden kurban bayramı ankara gezimiz için çalışmalara başladı:)) bu sefer şekerim şerbetimi, bambucanı, uğurböceğini ve seni( mybabylove zaten aileden artık:) görmek isterim
neeebambucan hanım Ankara'lı mı? ugurböcüğüm de mi Ankara'lı
ay ben de ne zaman kalabalık bir yere gitsem ve 1 yaşı civarında çocuk görsem annesine soruyorum: "2012 mayıs annesi misiniz" diyene bileyim işte, bir umut belkim topik arkadaşımlan karşılaşırım diye aranıyorum
bu arada, tatil ayrıntıları ve öneriler için şekersizyeşilçay hanıma bağlanıyoruz
Merhaba Arkadaşlar,çok sık giremesem de ara ara okuyorum paylaştıklarınızı. İşler yoğun,ramazan biraz sıkıntılı geçiyor.
Bir arkadaşın bebeği yürümüyordu adını hatırlayamadım şimdi,benim kızım da geçen haftaya kadar ellerini bırakmıyordu,doktorun sözüyle evde ayakkabı giydirmiyorduk,geçen hafta ayakkabı giydirdik 2 gün sonra yürümeye başladı.Galiba çorapla kayıyormuş yavrum o yüzden korkuyormuş.
Diş rekoru bizde olabilir,16 dişimizin çıkması tamamlandı.Bu arada sizin kuzularda da emme isteğinde azalma oldu mu?Benimki bırakacak galiba,resmen zorla veriyorum ağızına.
Denize giden arkadaşlar,bebeğinizin ayağına ne giydirdiniz tatilde?Tatile giderken kuzular için yanınıza mutlaka alın diyeceğiniz neler var?Haftaya biz de tatilde olacağız da.
ooo kimleri görüyorumrumrumdef_ank arkadaşımızmızmız gelmişmişmiş (biri lütfen ekoyu kapatabilir mi)
tatilinizin güzel geçmesine sevindim şekersizyeşilçay hanım. aparatsız suya sokma olayını ben de denemek istiyorum zira sevgili doktor kocamın dediğine göre bebekler yüzme refleksiylen doğarmış. suya atıldıklarında refleks olarak zaten yüzerlermiş :26: bakalım nasıl olacak
bu arada tatil için biryere karar vermedik. ben şahsen deniz-kum-güneş'ten ziyade dağ-orman-dere üçlüsünü tercih ederim ama yeni moda olduğundan dağ-orman-dere üçlüsü yerler çok pahalı. boludaki evin de elektriği kesik, bu yıl gidemeyeceğiz. hem hesaplı hem de güvenli diyerekten unv.in Antalya'daki tesislerine gidelim bari diyoruz ama kesin değil tabikine de. eylülde fazla da sıcak olmaz hem, ne dersiniz? bu arada tatil mekanı olarak nereyi tercih etmişti zat-ı alileriniz efenim?
Herkes iyi mi? Ben de ramazan, oruç, uykusuzluk hat safhada.
Zamanım yok. Ne evde ne işte rahat edemiyorum. Zaman o kadar çabuk akıyor ki. Tutamıyorum zamanı şarkısını armağan ediyorum kendime:_)
Her sabah akşam karşıya gidip geliyorum. Ta bizim buralardan avrupaya karşı tarafa. Çok zor oluyor. İşe giderken otobüste uyuyorum birgün uyuya kalıp son durağa kadar gidecem diye çok tırsıyorum. Akşamları metrobüsle gidiyorum. Tıklım tıkış. Eşimi çok iyi anladım. Adamcağızın 5 senedir gidip gele gele iflahı kesildi. Kızımızın sayesinde babaannede yaşamaya devam ediyoruz. Maraton bitmiyor. Kızım babaannesinde mutlu. Ama günde bir defa 10 yada 15 dk anne krizi tutuyor ağlıyormuş anne diye. Bana benzeyen iki kadın var biri kv.’nın karşısında biri de üst katta. Onları gördüğünde de anne diye ağlıyormuş. Onlar da beyaz tenli sarısın ve balık etliler
Bu mesajı da bitiremiyorum… Kızlar sahura kadar uyumuyorum uyuyamıyorum. Kah geziyoruz, kah oturuyoruz muhabbet, arkadaşlara gitmeler…3 saatlik uykularla işe gidip gelmek beni mahvetti. Dün ilk defa 10 gündür uyumadığım uykuyu uyudum. 7,5 Saat deliksiz kızımız sağolsun uyuttu bizi ki o da kendi yatağını çok özlemiş. Sereserpe yattı uyudu. Gündüz de koyun koyuna 2 saat uyuduk. Çok cadı bir kızım oldu benim ya. “Düştüü” diyor çok tatlı. Besmele çekiyorum söylüyorum duayı bitince amin deyip elini yüzüne sürüyor. Allah da diyor. Bizim söylediğimiz herşeyi kendince tekrar ediyor. Acayip dillendi ama hala yürümüyor yürümüyor.inadından.Bu arada kaydırağa tersten tırmanıyor tırmanabildiği kadar ve sonra az bişey kayıyor çok komik oluoyr. Hırsla tırmanmaya çalışıyor. Salıncaktan kaldıramıyorsun.Zaten inatçıydı İyice inatçı oldu…. Kızım dün akşam ilk defa kadınbudu köfte yedi annesi gibi çok sevdi. Aklınızda bulunsun bebişler sever belki değişik köfte.
Babannesinde yabancılık çekmiyor. O Kadar çok amcası var ki kucaktan kucağa, gezdiren gezdirene. Acayip sokak düşkünü oldu. Sokak kapısına gitsin oradan alamıyoruz. Gidecek biri varsa ona bütün sekerliklerini sergiler, hala almazsa ağlamaya başlar. Ah kuzumun kalabalıkta huyu suyu değişti kızlar. Şu 15 gün de hemen geçiverse. Resmen tasındım sanki ya. Bir sürü şeyimiz orada.
Herkesin oruçla arası iyidir inş. Çok şükür diyorum. İş güç unutturuyor. Karnım su ara guruldamaya başladı. Kızlar güzel bir tatlı tarifi önerisi istiyorum sütlü olur şerbetli olur açığım Ve şuanlık açım.
Bir de son 1 haftadır bana tekrar zayıfladın diyenler oluyor ve bu aralar saçımdan tipimden dolayı çok iltifat alıyorum. Eşime de anlatıyorum o saç rengin değişecek diyor:) kıskandırmanın hazzını yasıyorum ooohhhhh
Hepinizi çok ama çok seviyorum ve çok ama çok öpüyorum. Siz de beni seviysigiz değil mi?
Merhaba Arkadaşlar,çok sık giremesem de ara ara okuyorum paylaştıklarınızı. İşler yoğun,ramazan biraz sıkıntılı geçiyor.
Bir arkadaşın bebeği yürümüyordu adını hatırlayamadım şimdi,benim kızım da geçen haftaya kadar ellerini bırakmıyordu,doktorun sözüyle evde ayakkabı giydirmiyorduk,geçen hafta ayakkabı giydirdik 2 gün sonra yürümeye başladı.Galiba çorapla kayıyormuş yavrum o yüzden korkuyormuş.
Diş rekoru bizde olabilir,16 dişimizin çıkması tamamlandı.Bu arada sizin kuzularda da emme isteğinde azalma oldu mu?Benimki bırakacak galiba,resmen zorla veriyorum ağızına.
Denize giden arkadaşlar,bebeğinizin ayağına ne giydirdiniz tatilde?Tatile giderken kuzular için yanınıza mutlaka alın diyeceğiniz neler var?Haftaya biz de tatilde olacağız da.
Iyi tatiller cnm seninlede karsilasmak nasip olmadi umarim seneye denk gelir antepte olma zamanlarimiz...allah sabir versin ayrica cok ama cok sicak bir yer ben sahsen dayanamiyorum hatta gittigim gibi donmek istemistim o kadar bunaltmisti sicaklar beni..umarim senin ailenle gunlerin cok guzel gecer cnm..
Bugun aslinda ben misafirzede oldum malum dunden beri bugun gelecek olan arkadasim, esi ve 2.5 yasindaki kizini agirlamak icin yemek yaptim cok sukur bitti bu telasta yalniz bende resmen bittim bulasiklar sigmadi makineye ve ben geri kalanlari yikamaktan harap oldum galiba cok abarttip cok sey yapmanin acisini cektim :)) bir dahakine gaza gelmem ins
Slm şekerler
Kuzum uyumuşken bi bakim dedim âma bu gün hafta sonu herkes kocasının gönlünü hoş etmeye çalışıyodurama benim kocam yokk özledim valla o da özlemiş ne msjlar gönderiyo arada bi böyle ayrılıklar iyi oluyo
Bu gün bıdığım daha iyi çok şükür grip falan olduğu zaman 3. Gün iyileşmiş oluyoşu dişlerde tamamen bi çıksa huzura ericez tek köşeleri çıkmış daha..bu arada benim kuzumda 10 dişli oldu. Geç çıkardı ama hızlı çıktı dişleri diğer diş etleride fena kabarmış
Yemeklerimi yaptım işim yok bu gün
Kujum; tatlı tavşandan küpeli resim bekliyorum eminim çok yakışmıştır
Meleğim; tarık buğra ne kahvaltı ne öğlen yemeği ne yoğurt yiyobende çok ısrar etmiyorum yakında mahirimin dişleride patlayıverir..
Her gün ne yapsam ne yedirsem diye düşünüyorum herşeyi reddediyoakşamları muzlu süt içiyo içerisinede bisküvi koyuyorum tek öğünü var yani..bu gün sabahta kahvaltı yapmayınca muzlu süt hazırladım yine öğlene akşama allah kerim:)
Taşınmak çok zor ama üst kata taşınacağım için daha b rahatım nedense:) toparlanmaya başlamadım bile bu rahatlık bana pahalıya patlıycak gibiyeğenlerim tarık buğrayla ilgilenir ablam ve bende toparlanma ve yerleşme işiyle ilgileniriz yardımcılarım çok
Kızlar bi kaç gün önce süt oğluşum geldi 9 aylık oldu yavrum ayakta durmaya başlamış yakında yürürbenim sıpamda arkasından emekler
Trık buğra nereye giderse o da peşinde geziyo hiç ayrılmıyo çok tatlılararada tarık buğra pataklıyo çocuğu
Biraz daha büyüdükleri zaman anlaşamıycak gibi gözüküyolar şimdiden oyuncak kavgası bile ediyolar izleyince çok sevimli gözüküyolar
selammmm
tatlıcadım damadımın dişleri hayırlı olsunburnuda akmış ama hemen geçmiş çok şükür iyi olmasına sevindim..
üst kata taşınıyomuşsunohh ne güzel heryerin mis gibi olur:)zaten sen temizsin ama herşey elden geçmiş oluyo daha bir düzenli oluyo ev..darısı banada..bu gidişle seneye anca taşınırım:)hiç ev baktıgımızda yok:18:
cigerim ben kapatıcı almadımbenimde göz altlarım mor bende bakıyorum alcam..sen alırsan memnun kalırsan banada söyle:)
dün kapatıcı sürdü bayan ama ben begenmedim çünkü çok beyaz durdudogal olsun istiyorum
melegim misafirleri agırlayıp rahatlamışsın:)çocuklu eve misafir gelecegi zaman insan strese giriyo:18:benimde başıma bi iş geldi şimdi anlatacam:)uyanıklık yapıyım dedim iş aldım basşıma:)
kujum o terlikleri sen toplayacaksınherkese fırlatmayı biliyosunda toplamak zormu geliyo
bak topla yoksa ilk elemede adını kagıda yazarım bilesin
herkesede dedikodunu yaparım herkes adını yazar bilesin
2 saattir ne yemek yapacagımı düşünüp durdum..yapacak yemek bulamayınca aklıma bi fikir geldi
dedim dayımları arıyım kendimizi oraya yemege davet ettiriyim
aradım yengem açtı:
''yenge nasılsın ne yapıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo yaşıyomusunuz:)''
iyiyiz sagol ne olsun bende seni arıyacaktım neden gelmiyosunuz diye
içimdeki ses:dedim tmm oldu bu işbizi yemege cagırcak
''çocuklardan fırsat olmuyo valla..bugün ne yapıyosunuz''
müsaitsen birazdan size gelecektik 1 saat oturup kalkcaz çünkü akşam yemegi yapmamışım
''hııı tabii şeyyyy hııııı tabii tabiiii:18:buyrun''
bide eve gidip yemek yapma derdi olmasa akşama kadar otururduk özledik valla
''şeyyyy buyrun akşam yemeginide burda yiyelim'':18:
içimdeki ses:Alllam işallah kabul etmez işallah etmezzzzz:18:
olur valla ben dayına söylerim olur olurrr hahahaaaa
''''
beybi ordamısın beybiiiiiii
''hıı evet burdayımm''
tmm o zaman hadi biz geliyoz birlikte bişeyler hazırlarız
''hıı tmm hee gelin hııı olduuu haydi bye''
muhahahaaaaa byeee
korku filmi gibi oldu:)işte böyleeebaşıma iş aldım
neyse bu işin sevabıda vardır heralde:)
ben kaçar evi siliyim şimdi gelirler
ben hiç ziyaretçi takılamıyorum girip okuyup beğeniyorum yazmadan açık açık:))
bitirim ikili kujum ve bebeğimcerenim güldürdünüz yine beni:) bbg evindeki konumum süper ötesi ilk defa sevincem hasta oldum diye:) töbe töbe benim ağrılarımın zor geçmesinin sebebi kanal daralması varmış o yüzden fıtığın baskısını daha fazla hissediyormuşum malesef
evlendiğimden beri 3. ramazanım olacak benim bende çevremde oruç tutanlara iftar verirdim hatta ilk sene eşime dedim gemiden bekar oruç tutan kim varsa iftara alalım o da gidip tutmayanlara bile zorlana oruç tutturup iftara getirmişti:) bu senede burada izmirli bir arkadaşları var onlar tutuyormuş yarına davet edicem inşallah altından kalkarım. geçen biri sormuştu hejardı galiba çorba tarifi diye sütlü domates çorbasını herkes çok beğeniyor ben ilk başlarda kremalı yaparken sütlüyü keşfettim. yarına patlıcanları köfteleri sarıpta yapılıyor ya islim kebabı diyorlar sanırım ondan yapayım şık olur diyomda köfte tarifi çok var nette sizden yapan varmı hiç?
aklıma gelmişken sezeryan sonrası normal yani vajinal doğum konusunda hiç tereddütünüz olmasın gayet yapılabilir birşey. facebookta SSVD diye bir grup var ebe ve doktorların üye olduğu her geçen gün yeni bir sezeryan sonrası normal doğum hikayesi geliyor. sadece bunu yapan doktor bulmak çok zor ve kararalı olup inanmak gerekiyor. orada doğum hikayelerini okudukça kendim doğurmuş kadar mutlu oluyorum inşallah dileyen herkes yapabilir.
yarınada meşaketli ama çok güzel olan peksimetli tatlı yapıcam yapınca resmini ekleyim harika oluyor:)
geçen günkü sarmalarımıda siz gelmeyince eşimle işe iftara yolladım yalayıp yutmuşlar kime niyet kime kısmet:)
ece hanıma da ineği öğretcem diye hep möğledim o da öğrendi bütün gün evde bağıra bağıra möğlüyor komşular yakındır evde inek besliyorlar herhalde diye bizi şikayet ederler:))
her telden sayfaları doldurayım bari:))
tatlıcadım hayırlısıylan taşın aman dikkat et ağır kaldırma beline dikkat et. tarık buğra yemek yemeyince sakin karşılayabiliyormusun:) ben hele bu kansızlık muhabbeti çıkınca eceyi çok sıkıyorum dün bir çorbayı 2 defa banyo yaparak içirmeye çalıştım iyi yapmıyorum biliyorum ama elimde değildişlerinizede maşallah.
bebeğim ava giden avlanır olmuşun gazan mübarek olsun:) kızım sen zaten güzelsin harcama makyaj malzemelerine eniştenin paralarını:) bbg evi yarışmasının birincisi kesin sen olursun:))
kujum küpeli resim istiyoruz:)) birde senin x terlikle bize poz verirmi:)
meleğim benim davet edeceğim misafirlerim 4 ve 2.5 yaşlarında 2 çocuğu var ama uslu gözüküyorlar umarım yanılmam:)
ramazan bitmeden bende bi menü paylaşayım bari:)
sütlü domates çorbası( bugünden çorba çıksın aradan bari dedim:)
kıymalı bamya( içine koruk suyu olsaydı ne güzel olurdu
kremalı makarna üstüne kaşar
erik kompostosu
ya hareketsizliktende olsa gerek ben kilo alıp duruyorum ve önümde düğünümüz var napcam ben(
Çocuğunuza "Hayır" demenin yolları
Anne-baba olarak çocuğunuza karşı ortak kararlar alın! Nasıl mı ?
Çoğu anne – baba, çocuğa “hayır” kelimesinin anlamını öğretememekten yakınır. Bu nedenle anne-baba bir konuda yasak koyacaksa bu konuda kendi aralarında karar vermelidir. Peki, ama nasıl? Psk. Dan. Aile Terapisti Filiz Okuş Tezel, çocuğa “hayır” demenin yollarını anlatıyor…
• Çocuğa “hayır” kelimesi net ve kararlı bir şekilde söylenmelidir.
• Açıklandıktan sonra verilen kararlardan dönülmemelidir.
• Konuyla ilgili gereksiz bir tartışmaya girilmemelidir.
• Anne-babanın ses tonu kızgın ya da yalvarır şekilde olmamalıdır.
• Göz teması kurulmalı ve basit cümleler kullanılmalıdır.
• Kurallara uyan veya uymaya çaba gösteren çocuğun davranışları gözden kaçırılmamalıdır.
• Çocuk eğitiminde “ödüllendirme” yönteminin tercih edilmesi ve memnuniyet hissettirilmesi, çocuğun olumlu davranışının tekrarlanmasını artırmada işe yarayacaktır.
Çocuk çaba gösterdiği ve bunun karşılığını aldığı için bir sonraki deneyiminde aynı güzel tepkiyi alabilmek için çabalayacak ve bu davranış çocuk tarafından öğrenilerek kalıcı hale gelecektir.
bende şans olsa erkek doğardım( meşhur annemin atasözü kendisi 5. erkek çocuktan sonra altıncı kız olmuştur da:) yarına davet ettim arkadaşları onlar da başkalarını davet etmişler çarşambaya kaldı. 3 günde ancak biter o çorba:)) Allahtan tatlıyı yapmamıştım daha:))
sütlü domates çorbası tarifi:))
4 orta boy domatesin kabukları ayıklanıp rondodan geçirilecek.
tencereye 2 yemek kaşığı tereyağ ile 1 yemek kaşığı tepeleme un kokusu çıkıncaya kadar kavrulacak. domatesler eklenip fokurdamaya başlıcak. bu arada renk versin diye yarım yemek kaşığı domates salçası koyuyorum. domates kavrulunca 3 su bardağı su 1 su bardağı süt eklenip karıştırılacak. kıvamına göre çok sulu olursa bol bol kaynatıyorum:)) sonra pütür kalmasın diye blendırla çırpıyorum mis gibi oluyor . zevke göre içine kaşar koyulabilir afiyet olsun:))
aklıma gelmişken bbg evinde ben hasta olmasamda bana bir iş vermezdiniz siz zaten malum ben sakarım evi yakarım filan:)
yine çok esrarengiz bir ortam var forumda millet hayalet modunda izleyici takılıyor:)) bende kendim çalıp kendim oynuyom kaç gündür yazamayınca birden patlama yaşıyorum sanırım:))
yeşilçayım sen bu özsütü zengin etcen:)) bizim burada malesef yok senin bildirimini her gördüğümde içim gidiyor ( iyi ki hamileliğime denk gelmedi:)) defnemde tatilini yapmış deniz kum güneş havuz maşallah:))
dilberege içimde kalmasın eşin olacak xe çok kızgınım:)) birisi tavaylan vur demişti olmaz kujumun dediği gibi süründür. benim x de doğum günüm var sırada büyük olasılıkla mutfak robotunu say dicek hediye niyetine:)) evlilik yıldömündede telefonu say diyecek çok rahat o yüzden:)) düğün içinde inşallah alacağı tuvaletide yılbaşına bağlar bende onu kesin vururum bu gidişle:))
ömer paşamıda nasipse görmeye 1 aydan az kaldı ay görücüye kız çıkarıcak gibi heyecan yapıyorum:))
pınarda güzellik sırrımı açıklıyorum ece bir güzel yalıyor suratımı yarabbi şükür diyorum o kadar:)) valla ne doğru düzgün yıkıyorum ne de nemlendirici sürüyorum çok saldım kendimi. kaş bıyık izmire gidince elden geçiyor yoksa elime ayna almıyorum. oje desen aynı ancak izmire gidince. burada külkedisi modunda oluyorum izmire gidince sinderella:))
ohoooo herkes pazartesi sendromuna girmiş anlaşılan...
ay sonunda yazabildim site o kadar yavaş cevap veriyor ki, bir sayfayı açmak için tıkladıktan sonra elektrik-su faturası yatırabilirdimneyse, şekersizyeşilçay hanım, buradayım ve sizi yalnız bırakmıyorum efenim. haftasonu anılarımızı paylaşarak muhabbet açabiliriz. (böyle diyen biri hemen kendi haftasonunu anlatmaya başlar) bendeniz başlayayım isterseniz: cumartesi ne yaptık :44: ha evet, ikindiye kadar evdeydik. akşam biraz dolaşmak üzere çıakrız diye düşünürkene kuzenim araryp, oğlunun sünnet düğününe çağırdı düğünü biliyorduk ama kimse davet etmemişti, biz de biraz kırılmıştık neyse, gittik. iftarımızı yaptık, tebriğimizi ettik. Orhan Cemal, ordaki çocuklarla koşturdu, oynadı, çok eğlendi. gece bizimle sahura kalktı güzel güzel yemeğini yedi, biraz oynadı ve uyudu pazar da, sabah hayvanat bahçesine gittik. öğleden sonraya kadar gezdik. Orhan Cemal ponny ata bindi, ben büyük ata bindim. övünmek gibi olmasın, ata binmeyi severim ve iyi binerim bundan sonra babası bazı haftasonları atlıspor'a götürecek fekat yaşı küçük olduğundan tek başına binemeyecek bir süre. hayvanlarla haşir neşir olsun, dokunsun, korkmasın istiyorum. bu arada 5-6 civciv alacağım bu hafta ki annemlerin bahçesinde boş boş dolaşacağına "kanatlı hayvan yetiştiriciliği" kariyerine ufak adımlarla başlasın güzel bir haftasonu geçirdik anlayacağınız. buzdolabında azıcık azıcık kalmış yemekleri yediğimizden, iftar derdim de olmadı ne güzel ama bu akşam sıfır km yemek yapmam lazım :18: ufak bir menü yaptım bilem: mercimek çorbası kabak mücver sarımsaklı yoğurt (yapması zaman aldığından, bu da ayrı bir çeşit sayılabilir diye düşündüm :26: ) kavun (karpuz), kayısı komposto yeter bize, Allah bereket versin
ohhh, sevindim valla yalnız kalmadığıma..
konuya dönersem... benim 2 haftalık iznim bitti maalesef. bugun işe başladım hem de jet hızıyla...
işlerin biri geliyor bitiriyorum diğeri geliyor...
haftasonumuz boş koli peşinde koşmakla ve eşya toplamakla geçti maalesefneyse ki kayınvalidem yemek yaptı, dün öğlen ona gittik yemeğe. orda defneyi de yıkadıktan sonra evimize geri dönüp kalan kolileri de toparladık biraz ama hala yıınla işimiz var. gözümde büyüyor, bi yerleşsem de ohhhhhh desem...
kuzum artık üst sınıfa geçtiği için geçenlerde elime bi malzeme listesi verdiler ki görmeyin... sulu, kurui mum boya, parmak boyası oyun hamuru makas kağıt fon kartonu, mukavva, renkli oluklu kartonlar, resim defteri, keçeli kalem, yapıştırıcı, sim, pul vsss vsss... bunlar aklımda kalanlar tabiii. yüksek bi meblağ bırakıp çıktık dükkandan.. sıpa şimdiden okul masrafına soktu bizi. eve gelince de hepsini etiketledik falan (öyle istediler)
cumartesi gunu biraz daha eğlenceliydi. koli arayıp bulma maceramızdan sonra eve gelip defneyi de aldık dışarı çıktık. (meşhur outletimize) babaannesiyle trene bindiler, dönüşte düşmüş. dudağına kan oturmuştu. biraz mızırdandı ama genelde iyiydi. sonra da (azraece duymasın) özsüte gittik.. şebeklikler şebeklikler... gün geçtikçe baldan daha tatlı oluyo valla bu sıpalar....
evet işte böyle...
sizin at binme maceranıza çok özendim. ben de çok istiyorum
fizik tedaviden geldim şimdi sayfalar uçmuşdur dedim ama gel gör ki kimsecikler yok mutlum yazmamış hayırdır inşallah.
yeşilçayım özsütün ilk dükkanı kemeraltındadır. adı sefer ustaydı o zaman görsen küçücük sadece 2 masanın olduğu bir yer. biz çocukken kemeraltına indiğimiz zaman önce dönerimizi yer sonra tatlımızı orada yerdik bazen beklerdik masa boşalsın diye. o zaman dışarda yemek yemek bizi çok mutlu ederdi şimdi ki gibi tüketim çılgınlığı yoktu canım da özsütün kazandibisinden istedi
meleğim sabah sabah senden gazı aldım lojmandan bir çıkışım var sanki miss worldüm töbe töbe:)) eşofman altı, tişört, parmak arası terlikle çok güzeldim eminimki:))
neeebambucan hanım Ankara'lı mı? ugurböcüğüm de mi Ankara'lı
ay ben de ne zaman kalabalık bir yere gitsem ve 1 yaşı civarında çocuk görsem annesine soruyorum: "2012 mayıs annesi misiniz" diyene bileyim işte, bir umut belkim topik arkadaşımlan karşılaşırım diye aranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?