Kızlar ben besteyi kreşe vermeye karar verdim. Bakıcıya bırakmak istemiyorum içim böyle daha rahat edecek ama yine de kafam allak bullak. Annem bakarken çok rahattım bu sene annem de gelemeyecek maalesef.
1)Kreşte kaç çocuk olacak her çocukla birebir ilgilenilecek mi?
2)Yemezse baskı yapacaklar mı (gerçi ben bu konuda kesinlikle uyaracağım)
3)Sağlıklı besleyebilecekler mi?
4)Benim kadar özenli alt değiştirecekler mi?
5)Nasıl uyutacaklar? Sonuçta her çocuğun uyku saati aynı değil orada nasıl uyum sağlayacaklar?
6)Beste uyum sağlayabilecek mi? Benim kızım yabancılara hiç gitmez.(gerçi okul açılmadan bir hafta önce vericem ve ben de bir hafta onunla olucam)
Bu sorular benim beynimi kemirip duruyo içim hiç rahat değil ama mecburum.
Bir de sadece yarım gün vericem. Bu bakımdan kendimi biraz rahatlatıyorum.
Bebeğini kreşe gönderen anneler siz memnun musunuz?
Ya da benim gibi göndermek zorunda kalsaydınız benim gibi psikopat olur muydunuz?
Ne yapıcam ben yaaa
hu hu nerdesinizzzzz
azraece nerelerdesin belin nasıl oldu
SekersizYesilCay evine taşındınmı ? güle güle otur
tasındım canım cok sukur. cumartesi gunu tasındık. 2 saattir kıcımı yere koyabildim. işlerdaha yeni bitti. tabi yıkanan kuruyan utulenecek camasırları saymıyorum onlar bitmiyo hiç
:) sanırım bebeğini kreşe gönderen bi ben varım :) öncelikle yarım günse hiç düşünme bile. defne sabah 8.15 akşam 17.45 arası kreşte kalıyo. ben öleyim :) psikopat olmazsın merak etme. zamanla sen de o da alışıyorsunuz. hatta o senden önce uyum sağlıyo. ama sen ne kadar iyi olursa olsun vicdan yapmaya devam edeceksin. fakat anneanne veya bakıcı baksa da aynı şeyleri yaşanacak sonuçta... sorulara gelince;
1-bizim kreşte her yaş grubu ayrı sınıflarda. mesela 1 yaşına kadar 2 bebek vardı. defneyle kerem. ikisi için de birer öğretmen vardı ve tüm bakımlardan onlar sorumluydu. şimdi 12-18 aylık sınıftalar 4 bebek. bir öğretmen ve bir yardımcı öğretmen var. aktivitelere daha çok ağırlık vermeye başşladılar. 6 ayda bir sınıf değişecek sanıyorum. ama öyle 1 yaşına girince zart diye değiştirmediler. çünkü hala yürüyemiyordu defne.. 1-1.5 ay sonra gecti yeni sınıfa. yavaş yavaş alıştırarak diğer sınıfta vakit geçirerek diğer çocuklarla kaynaşmasına yardımcı oldular vs...
2- yemezse baskı yapacaklarını sanmıyorum. bizde yok öyle bi durum. zaten defne de başladığından beri yemekte ne varsa yiyormuş. zaten sen gidip konuşursun. özellikle tembihlersin. listede yemesini istemediğin şeyler varsa; ya da alerjisi olan besinler varsa belirtirsin. sorun olacağını sanmıyorum. mesela defnenin sütünü pekmezini ben kendim alıp götürüyorum. arada ekmek de götürüyorum.
3-demin dediğim gibi uyarman konuşman lazım. listedekileri incelemen lazım..
4-bu konuda da pek sıkıntı yasamadık. çoooook nadir pişik oldu.
5-uyku benim en cok endişelendiğim konuydu çunku bebekliğinden beri memede uyuyan bi kızım var. evdeyken hala da memede uyuyo. ne biberon aldı ne emzik. ilk başlarda sallanan beşikte uyuttular. uyumazsa ayakta salladılar. alışır diye cok korktum hatta. ama eve gelince emerek uyumaya devam etti. şimdi park yatakta uyuyor ve yine hafif sallanarak uyuyormuş (kreşte) uyanırsa ayakta sallayarak devam... uyku saati için de şunları söyleyebilirim. ilk sınıftayken bir sabah bi de öğle uykusu vardı. onlar ayrı grup oldukları için bi de rica ediyordum 4 -5 gibi ben alana kadar uyutmalarını istiyordum çunku uyanık kalma suresi kısa oldugu için ben kreşten aldığım saatte uykusu gelmiş oluyordu. bir süre böyle gitti. artık diğer butun cocuklarla beraber 1 kez öğle yemeğinden sonra uyuyorlar. haftasonu evde bazen hala sabahları uyuduğu oluyo. kısacası uyku konusunda da yerine göre uyum sağlıyorlar. evdeyse ev duzenine kreşteyse kreş düzenine ayak uyduruyorlar.
6- ben sanslıydım. belki kucuk olmasının (9.5 aylıktı basladığında) etkisi olmustu. 3 gunde alıştı. ama defne de onun öncesinde benden başka kimseye gitmez ağlardı bana gelmek isterdi.
tüm bu soruların cevabını zamanla gozlemleyerek bulacaksın zaten. ben sadece kendi basımıza gelenleri anlattım
umarım gonlune gore bi kreş bulursun.
bana da arada psikopatlık geliyo merak etme. ama sabahları bırakırken gulerek öğretmenine atladığında akşam koşarak bana geldiğinde doğru karar verdiğime bi kez daha inanıyorum. çok zor ama mecbur
şekersiz ev taşıma ne durumda sanırım yerleşmeye çalışıyosun:26:gönderdigim koliler işine yaradımı:)
Sekersizyesilcayda tasinmis yerlesiyordur ...
Ben geldiiiiim
Selam güzel annelertatlı anneler mutlu anneler
Nasılsınız iyi misiniz
Bizim işler; bayrama gideceğiz ve bir daha dönmeyeceğiz gibi yoğun yoğun yoğun
Her özel günlerde aynı şey oluyor,özel sektörün cilvesiymiş:117:cilvesine tüküreyim
Neyseki bugüden sonra (pazartesiyide birleştirdim kafamda) güzel bir tatil yapıcaz inşallah
Bayramda Çanakkale'ye yolu düşeni beklerim
Kızım iyi çok şükür teyzeleri ellerinizden öperBabası evde el öpmeye çalıştırıyor akşamları
Bayramda amcalarını yoldurucak kesinEee adam haklı 8 yeğenine her bayram para mı dayanır
şimdi sıra bizde
Mira bildiğiniz üzere yada bilmeyenler varsa diye en son menenjit aşısının 2.dozunu oldu,hedefte aşı yok şimdilik:94:
Tuvalet konusunda(kaka) kayda değer gelişmeler var kızlar,kimin erken kimin geç söyleceği belli olmaz, daha erken demeyin ve bence bebeklerinize bayram hediyesi olarak lazımlık alın,,şimdikiler çok akıllı çok çabuk öğreniyorlar mutlu demişti dersiniz Macunsuz diş fırçalamayı da adet edindi minnoşum,,oyun sanıyor tabi ama olsun önemli
Buraya giremeyince yazamayınca kendimi bi kötü hissediyorum ki sormayın:44:Hepinizi ve bebekleri çok özlüyorum havadisleri merak ediyorumUmarım herkesin yuvası huzuru yerindedir Rabbim her daim sağlık versin size ve sevdiklerinize
Eşimin 19 yaşında bi akrabası(genç kız)boğaz ağrısı ve sertleşmesiyle dr.a gidiyor,tetkikler sonucunda lenf kanseri olduğu ortaya çıktı,aile yıkıldı hepimiz çok üzüldük.çiçek gibi kız bir anda eridi kızlarRabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Kötü bişey yazmiim dedim ama belki 19 yaşındaki Beyzaya bir mayıs annesinin şifa duası kabul olur,nolur duanızı esirgemeyin
Hepinizi çok seviyorum,,gerçekten yoğun bir gün ama akşamüstü yine girip iyi bayramlar diliycem bunu saymam
Ayy bu arada akşam iftara davetliyiz yeni gelin bir arkadaşıma,ev hediyesi ne alsam onu da bulmam lazım
Bizi iftara çağıranlarla "iftihar" ediyorum
canımmm anne arkadaşlarımmm merhabaa
inşş herkesler iyidir, sağlıklıdır, mutludur, huzurludurbu ramazanıda bitidik allah yenisine kavuşmak nasip etsin inş gelişi nekadar muhteşemse gidişide öyle hüzünlü oluyor bu güzel ayın
ben 1 saate kadar çıkıp tatil startımı veriyorum inş, ilk defa bu bayramı ailelerimizi görmeden çekirdek ailemle tatil yaparak geçireceğiz, bu yaz tatile doyamadık vallahiiieee tatil böyle bir şey iştee nekadar olsa yine ister insann neysee lafı çok uzatmayımm acelem var daha toplanıp çıkıcamm
herkese, bütün güzel anne arkadaşlarıma, kuzuları ve mutlu yuvalarıyla musmutluuuu bir bayram diliyorummm, hayırlar ve güzellikler getirsin hepimizee inşminik tatlı kuzularınızııı ve sizlerriii kocamannn öpüyorummm
ben 5 günlük miss gibi Zeyno kokusu ve canım kocamla dolu bir tatilee uçuyorummmm
heee birde giderken teyzelerine zeynomdan dua eden minik ellerinin telimdeki bir resmini ekledimm
izmirden selamlar:) geçen çarşamba benim x ile bir tutuştuk perşembe topladım bavulları geldim izmire. evlenecek arkadaşım aldı garajdan onlarda kaldım bugün annemlere geldim uyuz x ailemi arayıp ortalığı karıştırdı onlarlada papaz oldum Allahtan yarın bursaya gidecekler ben ece ile izmirde free takılıcam bayramda:)) hiç üzülmüyorum herşey olacağına varır herkes iyidir umarım öpüyorum bayram şekerleri:))
Hayırlı olsun yenı evınız.gule gule saglıkla huzurla oturun inş
Canım sorularıma tek tek cevap verdiğin için teşekkür ederim.
İnşallah ben de senin gibi memnum olabileceğim bi kreş bulurum.
Beni çok rahatlattın.
Senin de yeni evin hayırlı olsun canım sana kolaylıklar diliyorum öpüyorum
merhabalar hatunlar;
günler sonra yeni yazabiliyorum. çok şükür taşınma faslımızı da atlattık. izinliyim 15 ağustosa kadar. yarın kuzumla yeni evimizde olcaz tüm gün :) defne alışmaya çalışıyo. her yeri gezip keşfetmeye başladı. özellikle cekmece ve elektronik aletler itinayla karıştırılıyo
özledim sizi. hala internet bağlantımız yok. mobilden bağlanıyorum. gaz da sabah açılacak inşallah bi aksilik olmaz. gaz olmadığı için ocak kullanamıyorum, duş almak problem vs... ama bende care tukenmez. fırında (sahanda yumurta) yaptım, fırında makarna haşladımçok da güzel oldu insan zorda kalınca neler neler yapıyo valla..
annecimle babacım geldi yardıma. onlar olmasa ayvayı yemiştim. her yer tertemiz pırıl pırıl oldu. bayramı yeni evimizde karşılayacagız..
hepinizi öpüyor mutlu bir bayram diliyorum.[/QUOTE
canım güle güle otur yeni evinde ev mis gibidir şimdi ohh yeni gelin evi gibi allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
iyi bayramlar canım hııı gööz boncuğu asmayı unutmaaa
merhabalar hatunlar;
günler sonra yeni yazabiliyorum. çok şükür taşınma faslımızı da atlattık. izinliyim 15 ağustosa kadar. yarın kuzumla yeni evimizde olcaz tüm gün :) defne alışmaya çalışıyo. her yeri gezip keşfetmeye başladı. özellikle cekmece ve elektronik aletler itinayla karıştırılıyo
özledim sizi. hala internet bağlantımız yok. mobilden bağlanıyorum. gaz da sabah açılacak inşallah bi aksilik olmaz. gaz olmadığı için ocak kullanamıyorum, duş almak problem vs... ama bende care tukenmez. fırında (sahanda yumurta) yaptım, fırında makarna haşladımçok da güzel oldu insan zorda kalınca neler neler yapıyo valla..
annecimle babacım geldi yardıma. onlar olmasa ayvayı yemiştim. her yer tertemiz pırıl pırıl oldu. bayramı yeni evimizde karşılayacagız..
hepinizi öpüyor mutlu bir bayram diliyorum.
merhaba mayısın gülleri
Nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.
Biz iyiyiz kızımla. Beste hanım maşallah çok enerji dolu
Evin altını üstüne getiriyo girip çıkmadık yer bırakmıyo, Bir kaç gündür koltuklara da çıkmaya başladı. Üzerinde hopluyo zıplıyo ohhh keyfine diyecek yok. Gece en az on kez uyanıp meme istiyo sabah aynen bu halde oluyom
Babasının arkasından ağlamalar da başladı. Gün boyu evde baba gel deyip duruyo. Sen büyüt besle o babanın arkasından ağlasın hain evlat
Bu arada bayram dolayısıyla yarın denizliye kv lere gidiyoruz. Orada int olmadığı için bugünden yazayım dedim. Hepinizin bayramını kutluyorum ve tatlı bebelerle sizi kocaman öpüyorum.
Güzel arkadaşlarım hepinize aileleriniz ve tüm sevdiklerinizle çoooook güzel bir bayram diliyorum
Bebişleri ve sizi kocamaan öpüyorum
Kendinize çok iyi bakın
slm meleğim işla hasta olmasın
ay şimdi o yağmurda olmak için neler vermesdim yanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıcaktan:84:
bende karşıdandım (avrupa yakasında ) eşimin amcası nın mevlütü vardı perişan olduk gene tavşanım pişik oldu kalabalıkta yıkıyamadım totişini ne güsel düzenimi kuruyom zırtt bişe çıkıyo bozuluyo yakında keçileri kaçırcam :111:
geçmişe bi bakım ne kaçırmışım gene:18:
Ben geldiiiiim
Selam güzel annelertatlı anneler mutlu anneler
Nasılsınız iyi misiniz
Bizim işler; bayrama gideceğiz ve bir daha dönmeyeceğiz gibi yoğun yoğun yoğun
Her özel günlerde aynı şey oluyor,özel sektörün cilvesiymiş:117:cilvesine tüküreyim
Neyseki bugüden sonra (pazartesiyide birleştirdim kafamda) güzel bir tatil yapıcaz inşallah
Bayramda Çanakkale'ye yolu düşeni beklerim
Kızım iyi çok şükür teyzeleri ellerinizden öperBabası evde el öpmeye çalıştırıyor akşamları
Bayramda amcalarını yoldurucak kesinEee adam haklı 8 yeğenine her bayram para mı dayanır
şimdi sıra bizde
Mira bildiğiniz üzere yada bilmeyenler varsa diye en son menenjit aşısının 2.dozunu oldu,hedefte aşı yok şimdilik:94:
Tuvalet konusunda(kaka) kayda değer gelişmeler var kızlar,kimin erken kimin geç söyleceği belli olmaz, daha erken demeyin ve bence bebeklerinize bayram hediyesi olarak lazımlık alın,,şimdikiler çok akıllı çok çabuk öğreniyorlar mutlu demişti dersiniz Macunsuz diş fırçalamayı da adet edindi minnoşum,,oyun sanıyor tabi ama olsun önemli
Buraya giremeyince yazamayınca kendimi bi kötü hissediyorum ki sormayın:44:Hepinizi ve bebekleri çok özlüyorum havadisleri merak ediyorumUmarım herkesin yuvası huzuru yerindedir Rabbim her daim sağlık versin size ve sevdiklerinize
Eşimin 19 yaşında bi akrabası(genç kız)boğaz ağrısı ve sertleşmesiyle dr.a gidiyor,tetkikler sonucunda lenf kanseri olduğu ortaya çıktı,aile yıkıldı hepimiz çok üzüldük.çiçek gibi kız bir anda eridi kızlarRabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Kötü bişey yazmiim dedim ama belki 19 yaşındaki Beyzaya bir mayıs annesinin şifa duası kabul olur,nolur duanızı esirgemeyin
Hepinizi çok seviyorum,,gerçekten yoğun bir gün ama akşamüstü yine girip iyi bayramlar diliycem bunu saymam
Ayy bu arada akşam iftara davetliyiz yeni gelin bir arkadaşıma,ev hediyesi ne alsam onu da bulmam lazım
Bizi iftara çağıranlarla "iftihar" ediyorum
canımmm anne arkadaşlarımmm merhabaa
inşş herkesler iyidir, sağlıklıdır, mutludur, huzurludurbu ramazanıda bitidik allah yenisine kavuşmak nasip etsin inş gelişi nekadar muhteşemse gidişide öyle hüzünlü oluyor bu güzel ayın
ben 1 saate kadar çıkıp tatil startımı veriyorum inş, ilk defa bu bayramı ailelerimizi görmeden çekirdek ailemle tatil yaparak geçireceğiz, bu yaz tatile doyamadık vallahiiieee tatil böyle bir şey iştee nekadar olsa yine ister insann neysee lafı çok uzatmayımm acelem var daha toplanıp çıkıcamm
herkese, bütün güzel anne arkadaşlarıma, kuzuları ve mutlu yuvalarıyla musmutluuuu bir bayram diliyorummm, hayırlar ve güzellikler getirsin hepimizee inşminik tatlı kuzularınızııı ve sizlerriii kocamannn öpüyorummm
ben 5 günlük miss gibi Zeyno kokusu ve canım kocamla dolu bir tatilee uçuyorummmm
heee birde giderken teyzelerine zeynomdan dua eden minik ellerinin telimdeki bir resmini ekledimm
selam kızlar....epeyyyddiirr giremiyordum nasılsınız neler yapıyorsuuz bakim...özlüyorum yahu buraya gelmeyince eksikliği içimde yer ediyor...keşke yakın otursak hepimizde sık sık ve yüzyüze görüşme imkanımız olsaydı hepiniz çok tatlısınız....
ben çookkk yoğun ve yorgun bir ramazan geçirdim.çok şükür bayramı da getirdik gene bu sene..Allah tuttuğumuz oruçları, edilen duaları, hatimlerimizi kabul etsin inş...bu arada araya sıkıştıra sıkıştıra halılarımı yıkadım bayram temizliğim bitti sayılı ufak tefek işler kaldı...alt katta kayınvalidem oturduğu için aşağı gelen misafir genel de bana da gelir bu nedenle full hazırlıklı olmam lazımdı ee çalışırken de herşeye yetişmek için süperman olmak gerekiyor...bir gün yardımcı bayan aldım çok hafifletti işlerimi..neyse...tatlımızı da ben daha fazla yorulmayayım diye eşim sipariş vermiş sağolsun ama yanına gene bi poğaça falan yapsam iyi olacak...
geçmişe henüz bakmadığım için sizlerden haberim yok aama eminim herkeste aynı telaşlar vardır ee evde olanlar aheste aheste yapıyorladır işlerini...Allah herkese kolaylık versin....bebişler de sizlerde iyisinizdir inş hasta bebişimiz olmasın hiç aminn...gerçi bu aralar benim kız öksürüyor ama geçer inş...bu arada hala çıkan tek bir dişimiz bile yok..( napsam üniv hastanesinemi götürsem acaba...oraya da elini verdin mi kolunu tutuyorlar çıkamıyorsun didik didik ediyorlar hastaları...zayıflığımız da cabası...yakında yıllık izne ayrılıcam ve kızımı besiye çekcem inş işe yarar..
fırsat buldukça geçmişe bakıcam ama şuan gene iş çıkmış bana müdür bi yazı havale etmiş,yazmam gereken bir yazım var...hadi grş kızlar...hepinizi öpüyorum...
günaydın arkadaşlarım ve tatlı yavrularım
bugün saat 17:00 da yola açıkıyoruz kısmetse memlekete
inşallah sorunsuz bir yolculuk geçiririz arabayla gidicez yaklaşık 16 saat sürer
2 hafta yokuz,sizi çok özlicez oğlumla,şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun sizi ve bebelerinizi öperiz en kocamanından
kızlar bu arada bişey söylemek isterim,ben oğlumu yürüyemiyor diye değil kontrol amaçlı götürmüştüm dr a
birde çoğunuzun bebişleri yürümese bile tutunup kalkıyor,adımlarını atıyor,sıralıyor
benim oğlum hiç tutunup kalkmadı sıralamada yok daha yeni yeni canı isterse adım atıyor
neyse hayırlı zamanda yürüsün bütün yavrucaklar
anne zeyno nerelerdesin bacım numaran silinmiş arıyamıyorum ara beni özledim
iyi bayramlar güzellikler
izmirden selamlar:) geçen çarşamba benim x ile bir tutuştuk perşembe topladım bavulları geldim izmire. evlenecek arkadaşım aldı garajdan onlarda kaldım bugün annemlere geldim uyuz x ailemi arayıp ortalığı karıştırdı onlarlada papaz oldum Allahtan yarın bursaya gidecekler ben ece ile izmirde free takılıcam bayramda:)) hiç üzülmüyorum herşey olacağına varır herkes iyidir umarım öpüyorum bayram şekerleri:))
Hepinize simdiden iyi bayramlar dılemek ıstedım.gece misafırlerım gelecek muhtemelen bakamayacagım...
tum bebeklerımı opuyorum.uzun omurlerı mutlu mutlu bayramları olsun inşallah ve bayram geleneklerımızı surdursunler dıe temennı edıyorum.
canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...tasındım canım cok sukur. cumartesi gunu tasındık. 2 saattir kıcımı yere koyabildim. işlerdaha yeni bitti. tabi yıkanan kuruyan utulenecek camasırları saymıyorum onlar bitmiyo hiç
Gecmis olsun cnm umarim Feyzanur un onemli birseyi yoktur...hastaneye gidip control ettirme fikri cok iyi bence kesin gidip bir baktir...
seninde bayramin kutlu olsun..
çok sağol meleğim ; ya evet bir kontrol ettirsem iyi olacak..aslında ara ara gidiyoruz değişik dr lara hepsi de olabilir demişti kan değerleri falan da normaldi en son ama gene bir kontrol ettirmekte fayda var..tabiii eşimi razı edebilirsem çünkü bu konuyu açtığımda azar işitiyorum "çocuğun hiçbişeyi yok abartma" diyip kızıyor da bi de haklı olarak gereksiz yere kan aldırmak çocuğa rezillik çektirmek istemiyor ama benim de ana yüreği işte kıyamıyorum ...her bakımdan iyi olsun istiyorum her anne gibi...
belki bayram sonuna kadar tekra girme fırsatım olmayabir foruma, bu nedenle;
Tüüümmmmmmm güzeller güzeli mayıs annesi arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...sağlıklı huzurlu musmutlu birlik beraberlik içinde dertsiz tasasız eş dost akrabalarla harika bir bayram geçirmenizi dilerim inş hep beraber...Gülen yüzleriniz hiç solmasın....
tadımız hiçbir zaman bozulmasın inş...ama her evde oluyor bazen yapacak bişe yok...inş şöle bayramda tatlı yitip tatlı tatlı konuşursunuz hem gurbet ellerde birbirinizden başka kiminiz var dimi size destek olacak...gelir geçer düzelir meleğim...hepimiz aynıyız...Benim bir kac gundur tadim yok ama cok sukur iyiyiz diyelim iyi olalim...
Beste de demek basladi koltuklarda gezmeye benim oglan son uc aydir yapiyor bu isi ve artik koltugun tepelerinde yer kismini asti resmen superman oldu basima :)) cok opuyorum zipzip kuzumu Guzel sirinem benim...bizimkide babaci bosver en azindan onlara gittiklerinde biraz olsun nefes aliyoruz dimi
Senin bayramin kutlu olsun cnm..umarim guzel gecer Denizli
çağla seni kojaman öpmüş teyzesiAllah mesut etsin ins kuzen ve esini gerci bu yol zor bir yol ama olsun rabbim daim eder ins...
Cagla benide opsun icimin yaglari degilde disimin yaglari cok belki erir dimi :)) oyy canim cekti bak...
Ceren icinde tabiki esinle uyumlu kararlar alip onun arkasinda durma noktasinda katiliyorum umarim Esinde cok gecmeden anlar nasil davranacagini...
bitti bitti çok şükür dizim bitti:))Ayy sekerim su dizinde bitmedi getttii...bitsinde gel bari konusalim zaten gelen giden hepten bitti gibi bari biz senlendirelim topigi..
Azraece nerde uzun zamandir gelmiyor merak ettim...
Mutlu anneyi bende merak ettim acaba bayram tatilinine erkenden mi ciktilar..
Calisan annelerden hic ses seda yok ne oluyor kizlar iyimisin...
Pinarda kesin misafir agirlama telasindadir...
Sekersizyesilcayda tasinmis yerlesiyordur ...
Tatlicadi da kesin tasinmistir ...
Digerleride benim yapamadigimi yani derin temizlik yapiyordur bu yuzden de zaman bulamiyorlardir gelmek icin ...Sizce!
hay Allah ne oldu canım ya:26:neyse takma inşallah hemen barışırsınız cnm..izmirden selamlar:) geçen çarşamba benim x ile bir tutuştuk perşembe topladım bavulları geldim izmire. evlenecek arkadaşım aldı garajdan onlarda kaldım bugün annemlere geldim uyuz x ailemi arayıp ortalığı karıştırdı onlarlada papaz oldum Allahtan yarın bursaya gidecekler ben ece ile izmirde free takılıcam bayramda:)) hiç üzülmüyorum herşey olacağına varır herkes iyidir umarım öpüyorum bayram şekerleri:))
amin cnm..iyi baryamlarrrrrHepinize simdiden iyi bayramlar dılemek ıstedım.gece misafırlerım gelecek muhtemelen bakamayacagım...
tum bebeklerımı opuyorum.uzun omurlerı mutlu mutlu bayramları olsun inşallah ve bayram geleneklerımızı surdursunler dıe temennı edıyorum.
canişkom sanada çoookkkk güzel baryam diliyorum ailecek çok eglenin inşGüzel arkadaşlarım hepinize aileleriniz ve tüm sevdiklerinizle çoooook güzel bir bayram diliyorum
Bebişleri ve sizi kocamaan öpüyorum
Kendinize çok iyi bakın
merhaba hatuncuk:))merhabalar hatunlar;
hepinizi öpüyor mutlu bir bayram diliyorum.
iyi baryamlarrrrrCanlarım herkese kocaman selamlar öpücükler
epeydir uğramıyorum çok özledim sizi yavrularınız ve siz iyisinizdir umarım ailecek afiyettesinizdir
hepinize sevdiklerinizle geçireceği mutlu ,tatlı ,güzel bir bayram dilerim
yavrularınızı ve sizi öperim
bayram sonrası muhabbetleşiriz bol bol
hoşgeldin şekerim biraz kendinden bahsedermisin:)merhaba bende 2012 mayıs annesiyim. sizleri takip ediyorum. katılayım içerden yazayım dedim. şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. bu arada ben almanyada yaşıyorum. minyatür bir kızım var. gerçi öyle diyince herkes kızıyor ama biraz narin benim kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?