2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım yaş olarak sizlerden büyüğüm galiba 40 yaşına girdim. ilk bebeğim 20 yıllık evliim ama çocuk yapmayı düşünmedik. şimdi 2yıldır buraya yerleşimce yapalım dedik. türkiyede cerrahpaşada hemşireydim. burda şimdilik çalışmıyorum.sonra düşünüyorum tabii. kızımı kreşe verebilirsem... başka soru...

Herkese mutlu bayramlar diliyorum..
Dün Ankaradan abimler geldi,bayramda bizdeler.Dolayısıyla şu aralar meşgulüm...
Meleğim,üzme tatlı canını.Öğrenmek isterim nedenini.
Azraece,sen de üzme tatlı canını,şeker tadında geçer inşallah bayramınız..
Bayramdan sonraki pazartesi İzmire yolculuk var...
Hoşça ve sağlıkla kalın.Öptüm şeker kuzularınızı...

hosgeldin canım

Hosgeldin cnm demek almanyadasin bana yakin sayilirsin senle belki ilerde bulusma duzenleyebiliriz ne dersin :)) cok cabuk oldu dimi hayirlisi artik nasip kismet diyelim...
minyatur kizinlada tanismak cok arzu ediyorum ins resimlerini de goruruz yakin zaman icinde..

Cnm arkadasim Pinarda bana olan ilgin ve destegin yeter cok opuyoruz bizde seni hatta Mahir teyzesinin ellerinden opuyormus oyle diyoo :))

Bizde senin ve ailenin ramazan bayramini en guzel dileklerimizle kutluyoruz ..
Gozun aydin cnm Abinle guzel bayram gecirmeniz dilegiyle...

Seninde seninde kutlu olsun cnm...
Bak ben bayramda hic mesgul degilim hatta suan ev gocmus durumda ve hicte duzeltmeye niyetim yok saldim cayiri mevlam kayira modundayim ...yaptiklarim arasinda telefonumun alarmini 3:00 de idi hemen onu kapattim malum sahura kalkma yok artik rabbim yanlis anlamasin ama oruc bittigine cok sukrediyorum bana cok agir geldi normalde cok rahat tutan biri olmama ragmen bu oglanla cok zor oldu ins mukavati buyuk olur...

Anneler her zaman haklidir deyip takma cnm...he deeee gec kirma minik annenin kalbini ..biliyorum soylemesi kolay diyeceksin ama inan annelerin yeri bir baska...

Sagol cnm hakkimizda ne hayirli ne ise o olsun artik...tek dusundugum yavrum Mahir ona zarar vermeme Adina elimden geleni yapmaya calisiyorum...

Dualariniza bizide katmayi unutmuyin olurmu

Sevgiyle
Sevdiklerinizle
gecireceginiz
nice Bayramlar dilegiyle...
Ramazan Bayraminiz Hayirli olsun

bayram şekerlerim ece ilk ev baklavasını parmaklarını yalaya yalaya yedi:)) sağlıklı beslenme çizgimizden kaydık anlıyacağınız:)) herkes iyidir inşallah öpüyorum

zeynepcim şafak en geç 5 diyorum heyecanla bekliyorum:))

Eveeet insallah bir aksilik cikmazsa Ece kizi minciklayabilecegim:)

Herkese hayirli bayramlar arkadaslar
Esimin memleketindeyiz hava oyle serin ki Omer cok rahat etti ve ben duzeni bozulur diye cekinirken daha duzenli uyumaya basladi
Sicagi dogdu dogali sevmiyordu kuzum burasi ona iyi geldi

2gundur salyalarimiz fora
Surekli hşşşş diye bir sesle tukuruklerini toparlamaya calisiyor:)
4disimiz var ve gayet isirganiz ust dislerimiz uzerindeki zar gibi deri parcasiyla 3.ayina girerek rekora kosuyor:)
Kesin tatilde cikacak kesinnn

Firsat buldukca giriyordum fakat pek yazamiyordum tatilde de teknoloji yasagi koyduk kendimize gizli yaziyorum su an:)

Hepinizi opuyorum hoscakalinnn

bayram şekerlerim ece ilk ev baklavasını parmaklarını yalaya yalaya yedi:)) sağlıklı beslenme çizgimizden kaydık anlıyacağınız:)) herkes iyidir inşallah öpüyorum

Afiyet olsun sekerime zaten cok datlu idi simdi daha bir tatlilasmistir Ece...onuda biz yiyelim yalaya yalaya olmazmi...zaten bir baklava bile yiyemedim nasil bayramsa artik...garip kaldik yaw..

Oyy baby gelmis hosgeldin cnm nasil geciyor bayram...dugun nasil oldu ...kizlar nasil ...annecin nasil...opuyorum teyzemizin ellerinden slm ilet olurmu...

selammmmmm iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrr:119:
fırsat bulmuşken bi girip bakayım dediim tahmin ettigim gibi kimseler gelmemiş
melegim altta ismini gördüm meraba cnm nasılsınmahir nasıl..
biz dün dügün telaşındaydık çok şükür bitti gitti..üstümden bi yük daha kalktı..haftaya eşimin kuzeni evleniyo
valla bıktım saç yaptır makyaj pöfff
bide geçen yıl bi arkadaşın dügününe gitmiştik duydukki boşanmışlar:26:çok üzüldüm bide biz onlara çeyrek takmıştık:26:
acaba geri verirlermi:)yani bu kadar çabuk boşanacaklarını bilsek takmazdık
haklarına hayırlısı olsun ne diyelim Allah tan çocuk falan yok..
bugünde akraba ziyareti yaptık çok yoruldumeve geldik yemek yokaç kaldık
tavuk döneri yedikçağlada yedi:)çok begendi..mis gibi yemek yapıyorum yemiyo,ama tavuk dönerine bayıldı:)
yarına 4 kapımız kaldı onlarıda bitirdikmi rahatızpazar günüde ben misafir agırlarım
mecburrrrr
çağlada cerende çok iyi ellerinizden öpüyolar bayram harçlıklarını bana verecekmişsiniz haberiniz olsun:))
altın,dolar,euro kabul edilir:)bozuk yoksa sorun degil bozarız
şimdilik bu kadar ha bide yarına aç kalmayalım diye şimdiden sarma sardım hemde etli:))
neyse ben kaçar kocamla sohpet edecem yine küstü bana
bu adamda yaşlandıkça bi tuhaflaşıyo
neyse neyse diyorum hala yazıyorum:)ben gittim

Oyy baby gelmis hosgeldin cnm nasil geciyor bayram...dugun nasil oldu ...kizlar nasil ...annecin nasil...opuyorum teyzemizin ellerinden slm ilet olurmu...

melegim hoşbulduk canımkaçoyodum ama sana yazmadan olmaz
düğün çok güzeldi herkes bana ve elbiseme bayıldı..şu elbiseyi 1 defa daha giyecem yeter bıktım valla
neyseki düğünlere gelenler aynı kişiler degil:)yoksa adım çıkacak:))
kızlar iyiler ceren hanım dün kuafördeydi:)çağla abiyesini giydi ortada döktürdü:)
annemi hiç sorma dün beni öldürecekti:))dedimki saat 7 de hazır ol seni alacaz,sen teyzesin geç gidersen ayıp dedik..
annem normalde hep geç kalır aksilik bu ya annem 7 de hazır ama ben hala kufördeydim
1 saat beni bekledi nerdeyse saçımı başımı yolacaktıbiraz kendimi acındırdımda dayak yemekten kurtuldum:)))
dedim 2 çocuk var ancak yetişemiyorum falan filann sustuu:))
işte böyle canım
ay çok dedikodu yapasım var ama benim x menle bir şey konuşmam lazım
yine koltukta uyumadan hemen dırdıra başlamam lazımgörüşürüz cnm
buda mahirime

Son düzenleme:

Tamam cnm sen x man ile konus beni bulacagin yeri biliyorsun zaten :))
Benimde cok konusasim var ama su bayramda bir bitsin bakalim konusuruz...

işla tatilin güzel geçer bacım

iyi bayramlar erken gelin emi

yaşasın amcalar halalar ve teyzeler çoçuk olmak vardı yaw aferin fıstığına benımki hala fırçayı kemiriyo yeni fırça allam lazım

oy kıyamamçok geçmiş olsun mevlam şifa versin yaşıda çok genç miş

iyi tatiller oh oh bol bol eğlenın

hayırlı bayramlar

oh oh sefan olsun valla iyi takılmalar

iyi bayramlar

maşallah fıstığına bu kızların hepsi böle benımkide adamı kapıda görüyo çıldırıyo BESLE BÜYÜT DANAYI TANIMASIN ANAYI

iyi bayramlar

Güzel arkadaşlarım hepinize aileleriniz ve tüm sevdiklerinizle çoooook güzel bir bayram diliyorum
Bebişleri ve sizi kocamaan öpüyorum
Kendinize çok iyi bakın

sanada iyi bayramlar kendine ve datluna çok iyi bak özle bizleri

güle güle ağız tadıyla otur bacım yeni yuvanda

iyi bayramlar

tşkr meleğim hemen hemen geçti yolla gelsin ay ne güzel yağmur az yolla bacum burayada çok sıcak

Son düzenleme:

yerim çağlanı oynak olcak bu kıslar yaw

benım acıtasyon yapacak anem bile yok köye kaçtı yaw babamla

sebebini köpekler yesin emi :111:

kızlar tavşanım yürümeye başladı yanı aykkabı giydirdik yeni cicilerini bekliomuş demek kıvırta kıvırta az yürüyo en güzel bayram hediyesi oldu bana

darısı yürümeyen tüm bebişlerin başına işla tez zamanda yürüsünler hatta koşsunlar

misafirim gelcek ben kaçıom

Son düzenleme:
selamlar, herkes birbirini tanıyor doğal olarak muhabbet gırla gidiyor. kendimi bi içine sokamadım. çoğu anneyi bebeği bilmiyorum. bildiklerimide karıştırırsam affola. geçmişi zaten bilmiyorum. yaklaşık 1-2 aydır takip ediyorum. daha tam öğrenemedi. özür..

Oyle dusunme cnm zamanla eminimki tanirsin mesala benim oglum var adi Mahir 3 mayis 2012 da dogdu ve halan yuruyemiyor :))
Ben ingilterede gurbet annesiyim buraninda daimi olanlardanim diyebilirim...umarim sen ve guzel kizinda hep bizle olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…