yerim çağlanı oynak olcak bu kıslar yaw
benım acıtasyon yapacak anem bile yok köye kaçtı yaw babamla
sebebini köpekler yesin emi :111:
kızlar tavşanım yürümeye başladı yanı aykkabı giydirdik yeni cicilerini bekliomuş demek kıvırta kıvırta az yürüyo en güzel bayram hediyesi oldu bana
darısı yürümeyen tüm bebişlerin başına işla tez zamanda yürüsünler hatta koşsunlar
misafirim gelcek ben kaçıom
teşekkürler canım. benim kızım da 1 mayıs doğumlu normalde mayıs sonu olacaktı ama erken oldu. 9.800gr 79cm. geçen hafta itibariyle. 2 aydır yürüyor. konuşma tektük kelimeler. doğduğundan beri bir yemek sorunumuz var. hiç yemek yemek istemiyor. hazır olan hiç bir şey zaten yemiyor. hergün ona yemek yapıyorum ne yapsam ne yapsam diye bazen kafayı yiyorum. hiç anne sütü almadı. sütüm yoktu. ondan kaynaklı biraz bağışıklık sistemi zayıf sık hasta oluyoruz. tam bir sokak kızı eve girdirmekte zorlanıyorum kışın ne yaparım bilmem. gerçi biz geçen kışta hep dışardaydık.... öyle işte yaz tatileri nedeniyle buralar bıraz ıssız. almanyanın köln şehrinde ouruyorum. almandan çok türk var burda hiç yurtdışında gibi hissetmiyorsun....
bugün Allahu Teala nasip ederse geleneksel patates kızartmasını yapacağımdır
öyle bakmayınız yaw, senede 1 defa patates kızartılır bizim evde. ben de bugün yapmaya karar verdim o yüzden bugün özel bir günbakalım nasıl olacak? geçen yıldan yanlış hatırlamıyorsam, doğranmış patatesler kızarmış yağa atılmak suretiylen yapılıyordu
öyle miydi :26: değil miydi:26:öyle miydi:26:değil miydi:26: en iyisi Oktay Usta'nın yemek kitabına bakmak:44:
İyi akşamlar :) bakıp kaçayım dedim.
Umarım herkes guzel bi bayram gecirmiştir biz cok eğlendik. İkinci gün istanbula gittik. Bir-iki gezmeden sonra kuzenlerle toplanıp bebeleri anneanne babaannelere bırakıp galataya gittik coşmaya kopmaya :) çoooooooookkk uzun zaman olmuş gece dışarı çıkmayalı. Dun de evimize döndük.
Defne cok yaramaz oldu. Hayır dediğim şeyi gözümün içine bakabaka hem de sırıtarak gidip yapıyo. Nasıl basedecem hiçbi fikrim yok. Gece emmeleri ve dolayısıyla uyanmaları hala aynı devam ediyo. Ama cok dillendi. Birebir söyleyemese de tonlamaları ve heceleri cok guzel oturtuyo. Yeni eve cabuk uyum sagladı. Baskaaaaa... Sanırım bu kadar
Yeni gelen arkadaslara da hoşgeldiniz diyim
:) valla nasıl koptuğumuzu nasıl anlatayım :) gulduk eglendik oynadık şarkılar söyledik falan :)
Cagla eşittir defne... Yeni ilgi alanı mytfak cekmeceleri ve fırın düğmeleri veeee klozet :)
Banyo ve mutfak kapısı sürekli kapalı mecburen :)
selamın hello
şuandan itibaren bayramı bitmiş sayıyorum:)ne bayramdı ya ayaklarımız şişti midemiz çkolatadan, pastadan, koladan ,kahveden, haşat olduhatta ceren çikolata yemekten cırcır oldu patates haşladım yedirdim biraz daha iyi..
çağlanın keyfi yerinde ama uyku saatlerimiz şaştı biraz huysuzlandı..
bugün ben misafir agırladım gelen kalkmak bilmiyo:)bayram ziyareti kısa olur yoksa ben yalnışmı biliyorum:)
teşekkürler canım. benim kızım da 1 mayıs doğumlu normalde mayıs sonu olacaktı ama erken oldu. 9.800gr 79cm. geçen hafta itibariyle. 2 aydır yürüyor. konuşma tektük kelimeler. doğduğundan beri bir yemek sorunumuz var. hiç yemek yemek istemiyor. hazır olan hiç bir şey zaten yemiyor. hergün ona yemek yapıyorum ne yapsam ne yapsam diye bazen kafayı yiyorum. hiç anne sütü almadı. sütüm yoktu. ondan kaynaklı biraz bağışıklık sistemi zayıf sık hasta oluyoruz. tam bir sokak kızı eve girdirmekte zorlanıyorum kışın ne yaparım bilmem. gerçi biz geçen kışta hep dışardaydık.... öyle işte yaz tatileri nedeniyle buralar bıraz ıssız. almanyanın köln şehrinde ouruyorum. almandan çok türk var burda hiç yurtdışında gibi hissetmiyorsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?