günaydın kızlar bebeğini hala emziren anneler ben midemi üşüttüm dün gece hep istirfa ettim.gece emzirirken üstüm açık kaldığı için midemi üşüttüm.bu değişken havalardan nasibimi aldım aman siz dikkat edin kızlar.
dostlarım, siyahlale arkadaşımız artık tam anlamıyla bir 2014 mart annesi olmuş. o topiğe yazıyor
2. bebeklerle beraber bizim topik da dağılır herhaldeherkes yeni topiğine gider
Uyuyan varmidir ki kalkan olsun cnm..gozlerim uykusuzluktan sismis durumda ve uykuya cok hasretim, oglum benim cocuk degil baska birsey galiba..
Melegim,Sekersizim,azraecem,talayim canim arkadaslarim cok tsk ederim.Ya hakikaten soktayim,icim gitti o an ama acikcasi gun gectice daha beter olacagi aklim agelmedi kizlar,esimle Masali taniyamiyoruz,kuzum artik agizi nekadar aciyorsa huyu suyu cok degisti,cok aglayan bir cocuk degil normalde dogdugundan beri bukadar aglamamistir sanirim,heseye agliyor, gecemi sormayin cumartesi gecesi Allahim sahit hic uyumadim,tam uyutup yataga koyuyorum basiyor cigligi,sabaha kadar ayni sey,sabah artik koydum sizdi bir saat,bende sinirden oturdum hungurhugnur agladim,esim salona kactigi icin bilmiyor nasil gece gecirdimsasirdi sabah sabah.Neyse evdebaktik durduramiyoruz Masali karsa gittik gezmeye,ayy arabada durmuyor kucakta durmuyor,babaya gidiyo anne diye agliyo,bana geliyo baba diye agliyor aaaaaaaaaaaaa kizlar kabustayim sanki,lutfen biri beni durtsun ya nezaman gececek bu durum yada huy degisikligi kalicimi olacakAma aci cektigi cok belli, kus gibi agzi hep aralik,ve birsey yiyemiyor cok agliyor dunde aksam yemegini kustu bir sure bekledim banyo yaptirirken muhallebi yedirimdedim onuda kustu ac yatti,pskolojim yerlerde,allah beteinden korusun.Annem bes dk sonra otobuse biniyor yarin burda allah izn verirse,gelince rahatlarim ins.
erkek kardeşim bizde olduğundan başbaşa değil ..........
Selammmmm
nasılsınızzz sevgiliiii anne arkadaşlarımm ve güzel kuzularıııııı
biz çok iyiyiz zeynomla çok şükürrr, diş olayları devam etsede alıştık ve böyle mutluyuzzzgelsin incii gibi dişlerrr diyelimmm erkek kardeşim 1 haftalığına bizi ziyarete geldii zeynoda bayram ediyor tabii "naner nayiii" (Caner dayı diye peşinde geziniyor, tadını çıkarıyorlar dayı yiğenn
bugün bizim evlilik yıldönümümüzztam 3 yılı bitirdik, rüya gibii ve sanki daha dün gibii, daha nice güzell yıllar geçiririz birlikte inşş, hayattaki en büyük şansım olduğuna inanıyorum eşimin ve her gün allaha sonsuz kere şükrediyorum onu bana verdiği için birde tabii yanındada bonusumuz zeynomuz içinnn allah hepimizin yuvasına huzur, aşk ve hep tatlı muhabbet versin inşşş
erkek kardeşim bizde olduğundan başbaşa değil
iş günümün kalan son 45 dakikasındada kendimi işime gömmek zorunda kalacağımdan, herkeslerii öperrr, mutlu mutluu akşamlar dilerimmmgitti pazartesii dimii ama cumaya ne kaldıııı
Melegim,Sekersizim,azraecem,talayim canim arkadaslarim cok tsk ederim.Ya hakikaten soktayim,icim gitti o an ama acikcasi gun gectice daha beter olacagi aklim agelmedi kizlar,esimle Masali taniyamiyoruz,kuzum artik agizi nekadar aciyorsa huyu suyu cok degisti,cok aglayan bir cocuk degil normalde dogdugundan beri bukadar aglamamistir sanirim,heseye agliyor, gecemi sormayin cumartesi gecesi Allahim sahit hic uyumadim,tam uyutup yataga koyuyorum basiyor cigligi,sabaha kadar ayni sey,sabah artik koydum sizdi bir saat,bende sinirden oturdum hungurhugnur agladim,esim salona kactigi icin bilmiyor nasil gece gecirdimsasirdi sabah sabah.Neyse evdebaktik durduramiyoruz Masali karsa gittik gezmeye,ayy arabada durmuyor kucakta durmuyor,babaya gidiyo anne diye agliyo,bana geliyo baba diye agliyor aaaaaaaaaaaaa kizlar kabustayim sanki,lutfen biri beni durtsun ya nezaman gececek bu durum yada huy degisikligi kalicimi olacakAma aci cektigi cok belli, kus gibi agzi hep aralik,ve birsey yiyemiyor cok agliyor dunde aksam yemegini kustu bir sure bekledim banyo yaptirirken muhallebi yedirimdedim onuda kustu ac yatti,pskolojim yerlerde,allah beteinden korusun.Annem bes dk sonra otobuse biniyor yarin burda allah izn verirse,gelince rahatlarim ins.
nerdeeeeeeeeeee... uykuyu kim kaybetmiş de biz bulalım di mi ama?!...
gunaydınnn
yine dukkanı ben acıyorum... zaten bu ara meleğim kapıyo ben acıyorum
nerdesiniz millet
beybii, mutlu, hejar, kujum ve daha niceleriii
ses verinnn
günaydııınnnnnnn arkidişler....yaşasın bugün dairedeyim tüm gün sizlerle paylaşımda bulunabilirim....acık da oturayım dimi ama hep iş hep iş...
gelsin şekerim gelsin al bi uykusuz da ben...uykusuz ve yorgunum her gece..............Evt cnm oyle uyku kimmm bizler kim di mi?..o kadar uzagiz yani..
Bu gece size yani uykusuz annelere Ajda Pekkan hanimindan "uykusuz her gece" sarkisi gelsin..
canım yaaaaa çookkk geçmiş olsun kızçemize...umarım en kısa zamanda toparlar ve eski neşesi yerine gelir...masal ın şuan böyle huzursuz olması çok normal çünkü rahat değil dudağından yavrum..inş en kısa zamanda toparlanır eskisi gibi...benim de bazen sinirden oturup ağladığım zamanlar oluyor canım çok yoğun iş temposu 2 çocuk ev iş mutfak hepsi çökertiyor beni ve mutfak özürlüsü bi koca...oturup ben de bazen ağlıorum işte sinirden napacannn...annen gelincede eminim sana ilça gibi gelecek canım...Melegim,Sekersizim,azraecem,talayim canim arkadaslarim cok tsk ederim.Ya hakikaten soktayim,icim gitti o an ama acikcasi gun gectice daha beter olacagi aklim agelmedi kizlar,esimle Masali taniyamiyoruz,kuzum artik agizi nekadar aciyorsa huyu suyu cok degisti,cok aglayan bir cocuk degil normalde dogdugundan beri bukadar aglamamistir sanirim,heseye agliyor, gecemi sormayin cumartesi gecesi Allahim sahit hic uyumadim,tam uyutup yataga koyuyorum basiyor cigligi,sabaha kadar ayni sey,sabah artik koydum sizdi bir saat,bende sinirden oturdum hungurhugnur agladim,esim salona kactigi icin bilmiyor nasil gece gecirdimsasirdi sabah sabah.Neyse evdebaktik durduramiyoruz Masali karsa gittik gezmeye,ayy arabada durmuyor kucakta durmuyor,babaya gidiyo anne diye agliyo,bana geliyo baba diye agliyor aaaaaaaaaaaaa kizlar kabustayim sanki,lutfen biri beni durtsun ya nezaman gececek bu durum yada huy degisikligi kalicimi olacakAma aci cektigi cok belli, kus gibi agzi hep aralik,ve birsey yiyemiyor cok agliyor dunde aksam yemegini kustu bir sure bekledim banyo yaptirirken muhallebi yedirimdedim onuda kustu ac yatti,pskolojim yerlerde,allah beteinden korusun.Annem bes dk sonra otobuse biniyor yarin burda allah izn verirse,gelince rahatlarim ins.
Selammmmm
nasılsınızzz sevgiliiii anne arkadaşlarımm ve güzel kuzularıııııı
biz çok iyiyiz zeynomla çok şükürrr, diş olayları devam etsede alıştık ve böyle mutluyuzzzgelsin incii gibi dişlerrr diyelimmm erkek kardeşim 1 haftalığına bizi ziyarete geldii zeynoda bayram ediyor tabii "naner nayiii" (Caner dayı diye peşinde geziniyor, tadını çıkarıyorlar dayı yiğenn
azraece videoyu gördümm bayıldımmm bayıldımmm maşallah kuzumaaaapekmimek (di inşallah doğrudur) sizede maşallah ne güzel hazırlanmışsın ve anne kız çok hoşsunuz
bugün bizim evlilik yıldönümümüzztam 3 yılı bitirdik, rüya gibii ve sanki daha dün gibii, daha nice güzell yıllar geçiririz birlikte inşş, hayattaki en büyük şansım olduğuna inanıyorum eşimin ve her gün allaha sonsuz kere şükrediyorum onu bana verdiği için birde tabii yanındada bonusumuz zeynomuz içinnn allah hepimizin yuvasına huzur, aşk ve hep tatlı muhabbet versin inşşş
erkek kardeşim bizde olduğundan başbaşa değil
iş günümün kalan son 45 dakikasındada kendimi işime gömmek zorunda kalacağımdan, herkeslerii öperrr, mutlu mutluu akşamlar dilerimmmgitti pazartesii dimii ama cumaya ne kaldıııı
günaydın.. bugun de ben araziye cıkıcam. :)
ooo dostum hadi Allah kolaylık versin...
günaydın.. bugun de ben araziye cıkıcam. :)
Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir,ben biraz uzgunum.Persembe gunu aksam babamiz isten geldi,bende kizima el opup basina koymayi ogretmistim Masala,hadi git kizim babanin elini op dedim,kuzum benim nasil bir sevincle yetenegini sergileme edasiyla babasina kosarken ayagi oyuncagina takildi agzinin uzeine dustu,disleri dudagini patlattirsmen agzindan kanlar akti cok agladi,icin yandi resmen bide ben gonderdim ya sanki arkasinadan itekleyip dusurmusum gibi suclu hissettim.Simdi boyle sarimsi bir tabaka kapladi ve sisti biraz, hala aciyor cok belli suluktan su icemedi bugun.Bende minik kusuma kendimi affettirmek icin havanin guzel olmasini firsat bulup beslenme ve uyuma saatleri haric hep disari cikariyorum.Zaten lojman carsini gobeginde, sabah kahvaltidan sonra sagdaki parka goturuyorum birazda dolastirip eve meyve yemeye geliyoruz alt degis falan sonra soldaki parka gidip biraz dolasiyoruz gelip corba icip yatiyoruz,kalkinca yogurt yiyor ve arkadaki parka ve markete gidip anneyle olan gunu kapatiyoruz,baba isten geliyor yemegini yiyor ve masali 20 -30 dk kadar market gezdiriyor Yani gezmeci heyerde gezmeci
Guldugume bakmayin kizimin agizi iyilessin biran once resmen gulemiyor bile,minicik parmagiyla agzini gosterip agliyor
Nice mutlu yıllar cicim. Biz de sizi öpüyoruz minnoşumla
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm,rabbim nice yillar gostersin size ins..
Dis demeyin cok dertliyim oglumun disleri etinin icinden gozuyor ve halan cikmadi 8 aydir dis bekliyoruz bu sekilde...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım....daha nice mutlu yıllar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?