2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm...ben emzirmiyorum ama bende oglani ayaklarimda sallarken daliyorum ve uzerim senin dedigin gibi acik kaldiginda aynisi banada oluyor bazen, sadece mide ile bile kurtaramadigimda oluyor cok fena hasta oluyorum..

Melegim,Sekersizim,azraecem,talayim canim arkadaslarim cok tsk ederim.Ya hakikaten soktayim,icim gitti o an ama acikcasi gun gectice daha beter olacagi aklim agelmedi kizlar,esimle Masali taniyamiyoruz,kuzum artik agizi nekadar aciyorsa huyu suyu cok degisti,cok aglayan bir cocuk degil normalde dogdugundan beri bukadar aglamamistir sanirim,heseye agliyor, gecemi sormayin cumartesi gecesi Allahim sahit hic uyumadim,tam uyutup yataga koyuyorum basiyor cigligi,sabaha kadar ayni sey,sabah artik koydum sizdi bir saat,bende sinirden oturdum hungurhugnur agladim,esim salona kactigi icin bilmiyor nasil gece gecirdimsasirdi sabah sabah.Neyse evdebaktik durduramiyoruz Masali karsa gittik gezmeye,ayy arabada durmuyor kucakta durmuyor,babaya gidiyo anne diye agliyo,bana geliyo baba diye agliyor aaaaaaaaaaaaa kizlar kabustayim sanki,lutfen biri beni durtsun ya nezaman gececek bu durum yada huy degisikligi kalicimi olacak Ama aci cektigi cok belli, kus gibi agzi hep aralik,ve birsey yiyemiyor cok agliyor dunde aksam yemegini kustu bir sure bekledim banyo yaptirirken muhallebi yedirimdedim onuda kustu ac yatti,pskolojim yerlerde,allah beteinden korusun.Annem bes dk sonra otobuse biniyor yarin burda allah izn verirse,gelince rahatlarim ins.

dostlarım, siyahlale arkadaşımız artık tam anlamıyla bir 2014 mart annesi olmuş. o topiğe yazıyor
2. bebeklerle beraber bizim topik da dağılır herhalde herkes yeni topiğine gider

Hayirli olsun yeni topigi Siyahlalenin umarim hep mutlu olur..gerci ozleniyorda burada ama kendisi bilir ne zaman isterse o zaman gelir kanimca..

Ben ikincide de olsa burayi birakmam diye dusunuyorum burasi benim Mahir gibi ilk goz agrim yani deger ve onemi her zaman olur

Uyuyan varmidir ki kalkan olsun cnm..gozlerim uykusuzluktan sismis durumda ve uykuya cok hasretim, oglum benim cocuk degil baska birsey galiba..

nerdeeeeeeeeeee... uykuyu kim kaybetmiş de biz bulalım di mi ama?!...

of ya valla ço üzüldüm. ama geçer canım inşallah. ağzı acıdığı için yapıyodur. sonuçta birdenbire olan bişey değil ki.. az daha sabır..

Selammmmm

nasılsınızzz sevgiliiii anne arkadaşlarımm ve güzel kuzularıııııı

biz çok iyiyiz zeynomla çok şükürrr, diş olayları devam etsede alıştık ve böyle mutluyuzzz gelsin incii gibi dişlerrr diyelimmm erkek kardeşim 1 haftalığına bizi ziyarete geldii zeynoda bayram ediyor tabii "naner nayiii" (Caner dayı diye peşinde geziniyor, tadını çıkarıyorlar dayı yiğenn

azraece videoyu gördümm bayıldımmm bayıldımmm maşallah kuzumaaa apekmimek (di inşallah doğrudur) sizede maşallah ne güzel hazırlanmışsın ve anne kız çok hoşsunuz

bugün bizim evlilik yıldönümümüzz tam 3 yılı bitirdik, rüya gibii ve sanki daha dün gibii, daha nice güzell yıllar geçiririz birlikte inşş, hayattaki en büyük şansım olduğuna inanıyorum eşimin ve her gün allaha sonsuz kere şükrediyorum onu bana verdiği için birde tabii yanındada bonusumuz zeynomuz içinnn allah hepimizin yuvasına huzur, aşk ve hep tatlı muhabbet versin inşşş

erkek kardeşim bizde olduğundan başbaşa değil

iş günümün kalan son 45 dakikasındada kendimi işime gömmek zorunda kalacağımdan, herkeslerii öperrr, mutlu mutluu akşamlar dilerimmm gitti pazartesii dimii ama cumaya ne kaldıııı

erkek kardeşim bizde olduğundan başbaşa değil ..........

erkek kardeşim bizde olduğundan başbaşa değil ailecek bir yemek planladık bu akşam, başbaşaa başka zaman planlarımız var tabii, iple çekiyoruzzz

ne kadar yoğunumm düşünün mesajlarım bilemm tam değillll bidaha öperim sizleriii en çoktaaa minnoşlarııııı

Evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm,rabbim nice yillar gostersin size ins..

Dis demeyin cok dertliyim oglumun disleri etinin icinden gozuyor ve halan cikmadi 8 aydir dis bekliyoruz bu sekilde...

Cok uzuldum gercekten ins hemen iyilesir kuzumun dudaklari..Karsa gittiginizde baska bir doktora daha gosteribilirdiniz cnm belki ilk bakan doctor anlamadi ve guzel bir ilac vermedi..

gunaydınnn

yine dukkanı ben acıyorum... zaten bu ara meleğim kapıyo ben acıyorum
nerdesiniz millet

beybii, mutlu, hejar, kujum ve daha niceleriii
ses verinnn

gunaydınnn

yine dukkanı ben acıyorum... zaten bu ara meleğim kapıyo ben acıyorum
nerdesiniz millet

beybii, mutlu, hejar, kujum ve daha niceleriii
ses verinnn

günaydııınnnnnnn arkidişler....yaşasın bugün dairedeyim tüm gün sizlerle paylaşımda bulunabilirim....acık da oturayım dimi ama hep iş hep iş...

Evt cnm oyle uyku kimmm bizler kim di mi?..o kadar uzagiz yani..

Bu gece size yani uykusuz annelere Ajda Pekkan hanimindan "uykusuz her gece" sarkisi gelsin..
gelsin şekerim gelsin al bi uykusuz da ben...uykusuz ve yorgunum her gece..............
canım yaaaaa çookkk geçmiş olsun kızçemize...umarım en kısa zamanda toparlar ve eski neşesi yerine gelir...masal ın şuan böyle huzursuz olması çok normal çünkü rahat değil dudağından yavrum..inş en kısa zamanda toparlanır eskisi gibi...benim de bazen sinirden oturup ağladığım zamanlar oluyor canım çok yoğun iş temposu 2 çocuk ev iş mutfak hepsi çökertiyor beni ve mutfak özürlüsü bi koca...oturup ben de bazen ağlıorum işte sinirden napacannn...annen gelincede eminim sana ilça gibi gelecek canım...

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım....daha nice mutlu yıllar dilerim...

günaydın.. bugun de ben araziye cıkıcam. :)

bugün ben de arazide olacağım yo hayır, araziye çıkma şeklinde değil de, daha ziyade "arazi olma" şeklinde

eşim beni lab.dan kaçırmayı düşünüyor kızlaaaarrr

uyku konusu kronik ve demirbaş konumuz olduğundan yine konuşulmuş. ben de önceki gün, sayamadım ama 137 kere kalkmış olabilirim :26: 2-3 saat deliksiz uyumak ne büyük nimetmiş "yaw"

canım ya kıyamam ben ona geçmiş olsun.şimdi daha iyidir inşallah.hep oluyor okadar kolluyoruyoruz bi anda oluyor allah beterinden korusun.huysuz değildir annesi canı acıyodur dili felan değiyodur yada kurumaya başladıysa geriliyodur.bol bol oku onu annesi .allahım kaza belalardan korusun aminnn

Nice mutlu yıllar cicim. Biz de sizi öpüyoruz minnoşumla

Evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm,rabbim nice yillar gostersin size ins..

Dis demeyin cok dertliyim oglumun disleri etinin icinden gozuyor ve halan cikmadi 8 aydir dis bekliyoruz bu sekilde...

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım....daha nice mutlu yıllar dilerim...

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, hepimiz için nice güzel yıllarımız olsun inşş

ÇİÇEĞİMM canım çok çok geçmiş olsun kıyamam ya canı acıyor demekki ama onların iyileşme hızları bizlerden daha yüksek en kısa zamanda toparlar inş ama içinin rahat etmesi için bir doktora daha göster sen yinede canım bizede haber ver...

Günaydınnnnnn topikkk ahalisi her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa :))))))))
hafta sonu herkes gezmelere gitmiş sanırım .eee dünde sessizmiş nerdedesiniz huuuuuuuu
bizi merak eden yoksada kısa özet geçiyim bize ne demeyinnn koca yazı evde geçiripp sonunda açamadığımız deniz sezonunu kapatmaya gittikkk.şansımıza havada güzeldi deniz suyuda soğuk değildi plajda gayet sakindi toplasan 10 aile var yok koca plajda güzeldi bi kaç saatte olsa eğlendikkk .ege nin suyu nekadar tuzluymuşşş aama çok tuzlu ilk gittim burda denize bi iki dalıp su yutunca bogazı bi yakışısı var gittiği yerler belli oluyor resmen bide öğle sulu şaka yapılmıyor bi iki gözümüze su sıçradı abooo açamadıkk valla neyse işte böyle bide benim sevgili kv geldi izmirine hatta biz denize gitccez dedik bizden önce hazırlandııı biz gelmez diodukk ama yanıldık :) neyse güzeldi oda eğlendi hatta hiç çıkmadı denizden ben hiç bukadar denize girmedim dedi ...bi ara oğlanı uyuttum yatırıyorum baktım yavaştan denize doğru gidiooo sanırım torununu beklemek istemedi vınnnn biraz ben biraz babası bekledi uyananaa kadar plaja uğramadı neyse böyle çok kötüyüm dimi kötü gelin 3-4 günde bir gidiyoyoz ziyaretine gayet güler eşim nöbetçiydi baktım öbür torunu almış gelmiş süpriz diye neyse 3 gün kaldı bizde sonunda hadi bize gidelim bugünde bizde kalın dedi eşimdee olurr dedi dedimm olmaz oğlan durmaz beşiğinden başka yerde uyumaz ki zaten öğle azcık alındı gitti zaten yarım saat mesafede ne gerek var dedim kendimce sonra eşimle bozuştuk niye böyle yapıyon die hıııı işte böyleee yok valla bukadar samimiyeti bünyem kaldırmıyor yanlızlığı seviyorummm evimi evimde vakşt geçirmeyi kışın sanırım bizde kalıcakmış evi soğuk diye daha o konuları aklıma getirmiyorumm bile umarrım kışı bizde geçirmez aminn.klasik kv gelin ilişkisi gelinim benim hakkımda ne düşünür onuda bilmiyorum saygısızık vb bişey yapmıyorum elimden geldiğinde iyi geçinip hoş tutmaya çalışıyorum ama aramızda bi duvar var bana yaptığı herşey yapmacıkk geliyorki öğle geçem yıl sevmediğini söylemişti zaten onun üstüne kanka olamayız zaten söylenen sözleri yok sayıp canım cicim yapanlardan nefret ediyorum eee böyle işte uzar gider kismeler yok topik boş kalmasın diye yazdıkça yazdım allah sonumuzu hayır etsinn asıl bomba şu ki yarın memleketime gidiyoyoruz kazasız belasız inşallah 12 saat otabüs yolcuğu ve yolun sonunda canım ailem beni beklerr .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…