çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, hepimiz için nice güzel yıllarımız olsun inşş
ÇİÇEĞİMM canım çok çok geçmiş olsun kıyamam ya canı acıyor demekki ama onların iyileşme hızları bizlerden daha yüksek en kısa zamanda toparlar inş ama içinin rahat etmesi için bir doktora daha göster sen yinede canım bizede haber ver...
günaydııınnnnnnn arkidişler....yaşasın bugün dairedeyim tüm gün sizlerle paylaşımda bulunabilirim....acık da oturayım dimi ama hep iş hep iş...
geçen hafta okul toplantısı var demiştim,hatta gittim ama ben cereni geçen yılda aynı okula gönderdigim için pek dinlemedim ne konuşuyor diyededim ben tecrübeli bir veliyim:))neyse o ara ben telden faceye ve buraya bakıyodum müdüre hanım konuşuyodu..ben pek dinlemedigim için bazı şeyleri anlamamışım kırtasiyeyi okul alacakmış parayı onlara verecekmişiz bende dün gittim hepsini aldım bi dünya para verdim okula götürdüm,şok oldum:)
neyseki mecburen kabul ettilermüdüre bana diyoki''siz toplantıya gelmiştiniz nasıl böyle birşy yaparsınız''
dedim başım çok agırıyodu anlamamışımayy ne diycem kadına facede kk da sörf yapıyodum mu diycem:))
kendimi okulda ögretmeninden azar yiyen çocuklar gibi hissettim
başıma ne işler açtınız görün
neyse kabul etti mecccbuuurrrrr:))
neyse şimdi benim biraz işim var beni lafa tutmayınne mi yapacammmm şeyy yok oyun oynamayacam gerçekten işim var
ya dün gece 2 ye kadar oyun oynadım sonra uyumaya geçtim çağla sürekli uyandı durdu hiç uyuyamadım
zombi gibiyimbide az önce cereni yalnış servise bindiriyodum servis çagrı attı indik bekliyoruz baktım bi servis bizim apt önünde durdu aldım çocugu bindiriyorum amaaann bi baktım lise servisiymiş çocuk ilkögretimi okumadan direk liseye gidecekti ahh bu devlett daha neler görecegizz kahrolsun bu sistem
neyse işim var hoşçakalın:111::111:
ooo hadi arazi olmalar chihiro cum...demek enişte seni kaçıracak hadi bakalım...valla nimet nimet de nimet benim olmayınca işte nerde.......bugün ben de arazide olacağımyo hayır, araziye çıkma şeklinde değil de, daha ziyade "arazi olma" şeklinde
eşim beni lab.dan kaçırmayı düşünüyor kızlaaaarrr
uyku konusu kronik ve demirbaş konumuz olduğundan yine konuşulmuş. ben de önceki gün, sayamadım ama 137 kere kalkmış olabilirim :26: 2-3 saat deliksiz uyumak ne büyük nimetmiş "yaw"
uykusuzluk olayı aynı dostum valla bugün dairde olucam diye sevindirik olurken kendi kendime önümde görev kağıdını buluverdim....isssyyaaannnn ediyorum artıkın ya...eyvallah dostum... uykum da var nasıl olcak bilmem..
sıfır uykuyla geldim yine işe... bir şekersizyeşilçay klasiği
tarzını seviyorum dostum...azizim...hatırlıyoruz evet yoooo gülmüyoruz efem...aşırı acelem var ama elimden geleni yapıp, herkese birer cüleyle de olsa değinmek istiyorum:
lab.daki işlerimi halledeceğim, manikür yaptıracağım. bir de cesaretimi toplarsam kafama perma yaptıracağımçok kötü olursa, zaten kestirecektim deyip kısacık kestireceğim. başka? havalandırmaya çıkarılan yorganlar hurçlara tıkılmak suretiyle 1 sene kalacakları "baza" tabir edilen ama daha çok tabuta benzeyen ikametgahlarına doğru yola çıkacaklar. yazlıklar hafiften toplanacak. kışlıklar hafiften çıkarılır gibi yapılacak. ev süpürülüp silinecek. ütü yapılacak. akşama da sıfır km yemek yapmam lazım. yarın tüm gün okumalarım olacak. ya dimi? siz okurken yoruldunuz, peki ben yaparken nasıl yorulmayayım geçenlerde çizdiğim "temizlik neferi chihiro" portresini hatırlayınız efem hayır gülmek için değil
yok şekerim yok...hepimiz değil . feyzanur 3380 gr. 51 cm doğdu ama şuan 9 kg 80 cm iz....neeeeee topiğin en gerisindeyiz bu duruma göre yaaa....ben ağlamayayım da kim ağlasın vah garibi feyzanurum...çitosum çubuk krakerim annesinin kürdanı...canı sağolsun yavrumun...Himm bakiyorumda 9 kilo civarinda olan bebeklerin cogu 2..kilolarda dogmus...Mahir de teyzeleri 3 mayis dogumlu 2430 kg ve 47 cm dogdu ..neden boyle oldu ben gebelik sekeri olunca diyet yaptim ve oglumda malasef beslenemedi karnimda, bu yuzden hep dusunurum taa karnimda cocuk beslenmeyi ogrenemedi acaba bundan mi bu istahsizligi... neyse ne dimi bosver eskiyi simdi onumuze bakmak lazim...yapalim yapalim ama nasil kilo aldiralim bu usaklara...
ama ben hamilelikte iyi beslendiğimi düşünüyorum....onunla bir ilgisi yok sanırım...hep doğal beslendim balığımız balımız tereyağımız sütümüz meyvelerimiz hep doğal...yediklerime de çok dikkat ettim...ama hamilelikte de ben sadece göbeğimden kilo aldım..11 kiloyla doğuma girmiştim..
neyse ya dediğin gibi önümüze bakalım...besleyici doğru besinlerle besleyelim ki yapıyoruz yine de çok kilo almıyorsa ve bir problem de yoksa varsın zayıf olsunlar....bir gün gelecek az ye kilo alıyorsun diyebiliriz...örnekleri çokk...
bu sabah ki kızımın kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta sarısı, yarım beyazı:) 2 soyulmuş zeytin,bir parça peyaz peynir biraz ekmek daha sonra da 1 kase sütlü bebe bisküvisi...içine ceviz,pekmez,tahin de koydum...1 bardak ta suu...ee daha ne yapayım bunları yiyip kilo almıyorsa...
ooo hadi arazi olmalar chihiro cum...demek enişte seni kaçıracak hadi bakalım...valla nimet nimet de nimet benim olmayınca işte nerde.......
uykusuzluk olayı aynı dostum valla bugün dairde olucam diye sevindirik olurken kendi kendime önümde görev kağıdını buluverdim....isssyyaaannnn ediyorum artıkın ya...
tarzını seviyorum dostum...azizim...hatırlıyoruz evet yoooo gülmüyoruz efem...
yok şekerim yok...hepimiz değil . feyzanur 3380 gr. 51 cm doğdu ama şuan 9 kg 80 cm iz....neeeeee topiğin en gerisindeyiz bu duruma göre yaaa....ben ağlamayayım da kim ağlasın vah garibi feyzanurum...çitosum çubuk krakerim annesinin kürdanı...canı sağolsun yavrumun...
aslında hamileyken ben de çok iyi beslendiğimi düşünüyorum ama işte benimkide iştahsız yapacak bişe yok elimizden gelen budur yaniiii...kahvaltı menünüz oldukça güzel yani almıyorsa, aldıramıyorsak napacannn işte demek yapıları böle...(
turuncu hoş geldin geçmiş olsun tekrardan inşallah çabucak toparlar kayram.
hejar aras eymene maşallah hep böyle gider iştahı inşallah. kutlama içinde çok teşekkür ederim
planner evlilik yıldönümünüz kutlu olsun(geç oldu kusuruma bakma)
bebeğim gördüm oyuna daldığını Allah kurtarsın ne diyim:)
alyel bir daha büroda oturucam bugün yazmanı yasaklıyorum:))
chihiro hani marmarise bize gelip tatili bedavaya getirecektin:)) bir daha ki yaza inşallah:))
gönül kv olayı birazcık ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin gibi oluyor:)) güdelim adı batasıcıları napcan mecburrr:))
kotamız tam 11 gün önce doldu. karşı komşum desen yok onun yanındakinden bağlanıyorum o da sokak kapısı önünden çekiyor çok azimliyim nete girme konusunda:)))
çok sinirliyim kızlar. malum eşim öğlenleri yemeğe geliyor bisiklet alayım kendime dedi gidip gelmek için. iyi dedim araştırdı dün akşam gidip aldı gel aşağı bakalım dedi indik baktım kadın bisikleti bana almışneden diyorum evlilik yıldönümü hediyesimiş napıcam bisikleti dedim. ece ile binemem. ece olmasa hadi beraber sürerdik e çocuk var. kendi canı istedi diye gidip bana bisiklet almış varmı böyle saçmalık hem öyle ucuzda değil 660tl git iade et dedim tartıştık bana hediye alanda suçmuş. sabır diliyorum kendimeeeeeee
kızlar rana sanırım solak olacak.....her şeyi sol eliyle yapyor...kalemle şahane yapıtlarını solla çiziyor..:) kaşığı solla tutuyor...v.s.vs.
sağına veriyorum hemen soluna alıyor...değişir mi acaba bu durum...
geçen hafta okul toplantısı var demiştim,hatta gittim ama ben cereni geçen yılda aynı okula gönderdigim için pek dinlemedim ne konuşuyor diyededim ben tecrübeli bir veliyim:))neyse o ara ben telden faceye ve buraya bakıyodum müdüre hanım konuşuyodu..ben pek dinlemedigim için bazı şeyleri anlamamışım kırtasiyeyi okul alacakmış parayı onlara verecekmişiz bende dün gittim hepsini aldım bi dünya para verdim okula götürdüm,şok oldum:)
neyseki mecburen kabul ettilermüdüre bana diyoki''siz toplantıya gelmiştiniz nasıl böyle birşy yaparsınız''
dedim başım çok agırıyodu anlamamışımayy ne diycem kadına facede kk da sörf yapıyodum mu diycem:))
kendimi okulda ögretmeninden azar yiyen çocuklar gibi hissettim
başıma ne işler açtınız görün
neyse kabul etti mecccbuuurrrrr:))
neyse şimdi benim biraz işim var beni lafa tutmayınne mi yapacammmm şeyy yok oyun oynamayacam gerçekten işim var
ya dün gece 2 ye kadar oyun oynadım sonra uyumaya geçtim çağla sürekli uyandı durdu hiç uyuyamadım
zombi gibiyimbide az önce cereni yalnış servise bindiriyodum servis çagrı attı indik bekliyoruz baktım bi servis bizim apt önünde durdu aldım çocugu bindiriyorum amaaann bi baktım lise servisiymiş çocuk ilkögretimi okumadan direk liseye gidecekti ahh bu devlett daha neler görecegizz kahrolsun bu sistem
neyse işim var hoşçakalın:111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?