2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

babyceren im seni ve bi kaç arkadşı göremedimm nerelerdesinz bacımm ya merak ettim herşey yolundadır umarım bide bide ben nisan annesiyim topikte başladığımda nisan anneleri yok gibi bişeydi o topik sessizdi
sonr bende mart anneleriyle sohbet ettim onlar aktifti sizden iyi olmasın iyilerdi
sonra onlar fehminin yerine kaydı kismeleer klamadı
bende buraya geldim cvp veren sohbetime eşlik eden arkaşlara ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.kısacası demem oki bendemi bi uğursuzluk var burasıda sessizleşmeye başladı gittiğim yeri kurutuyomm mu ne ???? arkaşlarım bacılarım kardşlarım dönün lütfen

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.... güzel kızınızla birlikte daha nice senelereee....

selammmm:118::118:
nasılsınız kızlarrrbirkaç gündür giremedimama okudum:)
beni merak eden olmamışbirkaç kişi sormuş thank you
cerenin okulu başladı okul işleriyle ilgileniyodum,bideşeyyyyfacede bi oyun varona daldım biraz
sizleri çok özledimburnumda tüttünüzhanginiz kaçak parfüm kullanıyo bilmiyorum çok agır kokular geldi burnuma
ama oyundan da kopamadım:86:çok hoşuma gitti:86:
ama sizlerin yeri ayrı
çocuklar iyi çok şükürkimse topige ugramaz olmuşnerdesiniz kızlar
akşam yemege misafirim var:18:ne zamandır benden aşür isteyen bi arkadaşım vardı:18:dedim 1 kg et getir yapayım
neyse tabiki şakahiç ben misafirden et istermiyimgittim aldım 1 kg etçok pahalıymış ya:)
arkadaşım gelecek bide annemi çagırdımonunda canı çekmişsanki benim ev aş evi:))
başka başkaaaa

Merhaba kızlar...
Yaz tatili bitti nihayet :))
Geçen hafta itibari ile evime yerleşmiş bulunmaktayım.İnternetimizde dün açıldı ve artık ara sıra uğrayabilirim foruma.
Ara sıra diyorum çünkü zamanımın çoğunu Kayra alıyor.Gündüz uykuları 1e düştüğü için çok yoğun ve yorucu geçiyor günler :)
Oğluşum geçen haftalarda geçirdiği ateşli hastalık sonucu ağzında pamukçuk oluştu.1 hafta aç gezdi diyebilirim.İyice kilo verdi yavrum.İnşaallah en kısa zamanda tekrar kilo alıp toparlanırız.
Bunlar dışında herşey yolunda..
Herkese selamlar

çiçegim geçmiş olsun masala nazar degmiş galiba:26:şimdi nasıl canım..
gönül2000 canım tatiliniz güzel geçmiş süperkv denize girecegine çocuga baksaymıştı yabenim kv de böyle malesefmesela yemege gideriz çağla durmuyo,ver ben bakayım der sonra yemek gelince hoppp çocugu bana atarbekle biraz yiyim demiyok önce kendinin karnı doyacak60 yıldır zaten yiyosun ne var biraz beklesen:))
melegim akşam görüşürüz cnm
plannercimmmm canım yıldönümünüz kutlu olsundaha nice niceeee uzun yıllara tatlım
mutlucum seni göremedim:26:iyimisin,işlermi yogun:26:
resim ekleyen arkadaşım(ismini yine unuttum)çok tatlı bir kızın var ayrıca sende çok hoşsun hemde çok fitsin

Son düzenleme:
turuncu canım hoşgeldindaha çok aramızda görelim seni olurmu
özledik valla
yeni resimde isteriz
kayrayı özledikaraya senin fotolarıda sıkıştırsenide özledik
bu arada bizimde uykularımız 1 e düştü malesef..

geçen hafta okul toplantısı var demiştim,hatta gittim ama ben cereni geçen yılda aynı okula gönderdigim için pek dinlemedim ne konuşuyor diyededim ben tecrübeli bir veliyim:))neyse o ara ben telden faceye ve buraya bakıyodum müdüre hanım konuşuyodu..ben pek dinlemedigim için bazı şeyleri anlamamışım kırtasiyeyi okul alacakmış parayı onlara verecekmişizbende dün gittim hepsini aldımbi dünya para verdimokula götürdüm,şok oldum:)
neyseki mecburen kabul ettilermüdüre bana diyoki''siz toplantıya gelmiştiniz nasıl böyle birşy yaparsınız''
dedim başım çok agırıyodu anlamamışımayy ne diycem kadına facede kk da sörf yapıyodum mu diycem:))
kendimi okulda ögretmeninden azar yiyen çocuklar gibi hissettim
başıma ne işler açtınız görün
neyse kabul etti mecccbuuurrrrr:))
neyse şimdi benim biraz işim var beni lafa tutmayınne mi yapacammmmşeyy yok oyun oynamayacamgerçekten işim var
ya dün gece 2 ye kadar oyun oynadım sonra uyumaya geçtim çağla sürekli uyandı durdu hiç uyuyamadım
zombi gibiyimbide az önce cereni yalnış servise bindiriyodumservis çagrı attı indik bekliyoruz baktım bi servis bizim apt önünde durdualdım çocugu bindiriyorum amaaann bi baktım lise servisiymişçocuk ilkögretimi okumadan direk liseye gidecektiahh bu devlett daha neler görecegizzkahrolsun bu sistem
neyse işim var hoşçakalın:111::111:

günaydııınnnnnnn arkidişler....yaşasın bugün dairedeyim tüm gün sizlerle paylaşımda bulunabilirim....acık da oturayım dimi ama hep iş hep iş...

şom ağzımı açmışım sabah bu mesajdan 10 dk sonra görev çıktı gene bana daha şimdi geldim daireye (( çoooooookkkk yorgunum yaa....isssyyyaaaannnnnn ((

dostum bir gelmişsiniz pir gelmişsiniz. yazdıklarınızı bir solukta okuyayım dedim ama gözlerim pörtledi

yazın yeni meşgaleniz bir diziydi. adı neydi yahu? merhamet mi öyle birşeydi diziyi bitirdiniz, şimdi de oyun keşfettiniz. oyun biter bitmez de yeni sezon açılır ve siz "kabadayı"ya başlarsınız. çok meşgul zat-ı muhteremsiniz vesselam

biz de tatile çıkmamaya karar verdik eşimlen. hem tatil hem Orhan Cemal'in sünnet yemeği hem kurban, bayağı mebla tutacaktı. zaten aradığımız şey de tatilden ziyade laba. gelmemek ve sakince oturmaktı. hergün ayrı bir mesire yerine gitmek suretiyle dinlenecek hem de tatil masrafından kurtulacağız diye umuyoruz :26: amma kışın mecbur gideceğiz zira eşimin 50 günlük izni yanacak ve ocak tatilinde unv. in kayak merkezisine gidilecek

deney beni çağırıyor haydin byeeeeeeeee

ooo hadi arazi olmalar chihiro cum...demek enişte seni kaçıracak hadi bakalım...valla nimet nimet de nimet benim olmayınca işte nerde.......
eyvallah dostum... uykum da var nasıl olcak bilmem..

sıfır uykuyla geldim yine işe... bir şekersizyeşilçay klasiği
uykusuzluk olayı aynı dostum valla bugün dairde olucam diye sevindirik olurken kendi kendime önümde görev kağıdını buluverdim....isssyyaaannnn ediyorum artıkın ya...
tarzını seviyorum dostum...azizim...hatırlıyoruz evet yoooo gülmüyoruz efem...
yok şekerim yok...hepimiz değil . feyzanur 3380 gr. 51 cm doğdu ama şuan 9 kg 80 cm iz....neeeeee topiğin en gerisindeyiz bu duruma göre yaaa....ben ağlamayayım da kim ağlasın vah garibi feyzanurum...çitosum çubuk krakerim annesinin kürdanı...canı sağolsun yavrumun...

aslında hamileyken ben de çok iyi beslendiğimi düşünüyorum ama işte benimkide iştahsız yapacak bişe yok elimizden gelen budur yaniiii...kahvaltı menünüz oldukça güzel yani almıyorsa, aldıramıyorsak napacannn işte demek yapıları böle...(

selam güzel anneler ve tatlı bebişler
hepinizi çok özledimvınn ın borcunu yeni ödedik ondan giremedim
ama artık aranızdayız oğlumla inşallah
bu sürede çok merak ettim sizi
özellikle Mahirimin sonuçlarını ve annezeynepin karnında bir melek olup olmadığını
azıcık geçmişi okudum plannercim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun yavrularınızla birlikte nice yıllar görün inşallah
azraece seninde d.gününmüş tabi ben baya gecikmeli kutluyorum ecemizin biricik annesi ömrün hep sana gülsün inşallah mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte inşallah

bu aralar Aras Eymen'in iştahı açıldı bu ay 500 gr aldıve artık 10 kilo oldu oğlum 1 ay öncede boyu 81cm di..
bizden haberler böyle umarım herkes iyidir öpüldünüz koskocaman

alıntılar yaptım cevap yazdım,onayladım birde ne görürsün giriş yapınız yazıyor...zaten giriş yapmıştım...neyse tekrar cevap yazdım tekrar aynı şey olmaz mı sinirrrrrrrrrr oldum...

fotom için yorum yapan arkadaşlar teşekkürler çok incesiniz....planner evlilik y.d.kutlu olsun nice senelere....

uyku annişlere lüx arkadaşlar....onu yemek yemek takp edyr...daha bir sürü güzel şeyler..özledimmmmmm...

geceleri wc ye gitmem gerekiyor ses olur rana uyanır diye kalkamıyorum çoğu zaman çok korkuyorum...1 2 dk uyku paha piçilemez gibi....

Son düzenleme:

aynen canım yapı meselesi...çok cılız olmasınlar,önemlisi sağlıklı olsunlar varsın zayıf olsunlar ne yapalım...

turuncu hoş geldin geçmiş olsun tekrardan inşallah çabucak toparlar kayram.

hejar aras eymene maşallah hep böyle gider iştahı inşallah. kutlama içinde çok teşekkür ederim

planner evlilik yıldönümünüz kutlu olsun(geç oldu kusuruma bakma)

bebeğim gördüm oyuna daldığını Allah kurtarsın ne diyim:)

alyel bir daha büroda oturucam bugün yazmanı yasaklıyorum:))

chihiro hani marmarise bize gelip tatili bedavaya getirecektin:)) bir daha ki yaza inşallah:))

gönül kv olayı birazcık ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin gibi oluyor:)) güdelim adı batasıcıları napcan mecburrr:))

kotamız tam 11 gün önce doldu. karşı komşum desen yok onun yanındakinden bağlanıyorum o da sokak kapısı önünden çekiyor çok azimliyim nete girme konusunda:)))

çok sinirliyim kızlar. malum eşim öğlenleri yemeğe geliyor bisiklet alayım kendime dedi gidip gelmek için. iyi dedim araştırdı dün akşam gidip aldı gel aşağı bakalım dedi indik baktım kadın bisikleti bana almış neden diyorum evlilik yıldönümü hediyesimiş napıcam bisikleti dedim. ece ile binemem. ece olmasa hadi beraber sürerdik e çocuk var. kendi canı istedi diye gidip bana bisiklet almış varmı böyle saçmalık hem öyle ucuzda değil 660tl git iade et dedim tartıştık bana hediye alanda suçmuş. sabır diliyorum kendimeeeeeee

kızlar vitamin kullanıyormusunuzzz bebişlere ? ben iştah için ve gelişim için faydalı old.düşünüyorum.kg boyumuz iyi çok şükür 4 aydır kg almasakta boyumuz uzujyor.şöyleki doğdu anne süütü almadı mamayla büyüdü 6.ay ek gıdaya başladık ne versem yiyiyor çok şükür hastalık ve diş dönemi hariç .ama şöyleki pütrlü taneli yemez .kahvaltı bulamaç öğlen meyve ikindi sebze yada makarna pilav muhakkak yoğurtlu karışık olucak yoksa yemez.akşam ekmek içli çorba yada muhallecbi sütlaç .
gecede ben yatmadan 01,30 -02,00 gibi 150 cc mama şimdi mamayı azalttı 80 felan içiyor zorlayıncca direnip ağlıyor sanırım artık gece beslenmek istemiyor.bizim günlük rutin böyle .doğumdan itibaren multitabs vit.kullandım 1 yaş sonrası vitamin şurubu aldım diş döneminde faydası oldu iştah açısından bide maşallah sanki daha çabuk büyüdü dişleri yada ben vitaminle kafayı bozuyorum.bugün ecz.gittim kan damlasıı ve vitaminini aldım kıza dedim bu vit.yeterlimi ? kaç aylık dedi.tabi ama aldığında 7 vit.var başka gösterdi onda 17 vit.+çinko+vb bişeyler var boy uzamasına iştahına öz4llikle bu dönem mevsim geçişi bağışıklığın güçlenmesi için bu daha yararlı dedi.benim 5 tl gösterdiği 40 tl düşündüm 5tl aldım eve geldim eşime dedim böyle diye oda git öbürünü al dedi yarın değiştiricem sanırım.balık yağı hiç kullanmadım 1 ay sonra felan onada başlıcam özet bu sizlere sorum şu
1-vitamin veriyormusunuz ? yoksa ben takıntılımıyım gün içi besinlerden yeteri kadar alıyomudur
2-beslenmemiz miz sizce yeterlimi eksikiğimiz varmı
3-süt konusu bi ara gündeme geldi ama şimdi hatırlamıyorum.günlükk 500cc olayı
sabah 1 bardak 120 cc felan gecede 150cc mama işte 300cc desek yoğurt ve peynir hergün eşlik ediyor bize ama gece uykuda almıcak artık buda 1 bardak süt içmiş olucak bu ona yeticekmi ? öğünlerimiz standart geneli saatli ama uzun yolda yada gezmekte sebze yada meyveyi atlıyoz yanıma mama alıyorum o şekil geçiştiriyoz

bide hala bulamaçmı demeyin yeterki yesin diyorum yemek konusunda savaşmak istemiyorum hazır olmadığını düşünüyorum.çubuk lolipop çikolata dışında elinde yemez bunları dişleri çoğaldıktan sonra başladı.pütürdenkastım ben hiç blendır kullanmadım tek prinç tanesini ağzına sokamayız ama yoğurtlu yer
dişlemi çocuklamı alakalı bilmiyorum komsunun kızı 10 aylık dişi yok çubuk kraker eti puf annında silip süpüyor pufu yiyişine hayranım ama biz öğle değiliz.uzun olduuu okuyun lütfen tecrübeli annişler fikirlerinize ihtiyacım var

kızlar rana sanırım solak olacak.....her şeyi sol eliyle yapyor...kalemle şahane yapıtlarını solla çiziyor..:) kaşığı solla tutuyor...v.s.vs.
sağına veriyorum hemen soluna alıyor...değişir mi acaba bu durum...

slm canım kv olayında deve gütmesek onlar bu diyardan gitse daha iyi olacak sanki töbe töbe kv.en güzeli en iyisi uzak olanı gerçi uzak olup her türlü müdahale edenide var ne yapalım artık ..
canım eşinin jestine ne dicemi bilememdim karı koca arasına girilmezki :) seni ve evlilik yıldönümüzü düşünmesi güzel de kendi istiyorken niye sana almış bayada pahalı almış umarım iade eder çocukla olmaz gibi.sen genede pozitif ol sıkma canını sen kullanmıcaksan bi çözüm bulursunuz.erkekler ahh erkekler . birde internet azmine hayran kaldım fırsat buldukça gell buraları sessizleşmeye başladı

slm canım bizimde öğle sol ama daha önce sol elini daha çok kullanıyordu.şimdiler ben sağına verdikçe biraz sağ biraz sol karışık gidiyor banada hep sağ eline ver öğle alışşın diyolar ama bilemiyorum

allah iyiliğini versin güldüm okurken tecrübeli ali işte gözü oynaşta anne .ayrıca o sıra kesin oyun oynuyodun topu bize atma lütfenn.allahtan müdüre almış .cereni de liseli yapmışsın hayırlı olsun .şaka biyana sanırım artık oyunu bırakmalsın

gönülsayfam;oğlun benim oğluma çok benziyor yeme konusunda benim oğlumda malesef öyle kütür kütür yemiyor
yani bende blender kullanmadım aslındahep çatalla ezdim isterimki benim oğlumda eline elmayı alıp yesin ama yok ayrıca kahvaltıyı bizde hala bulamaç yiyoruz malesef ben dr a sorduğumda hazır değilse 2 yaşa kadar bulamaç yiyebilir demişti
aslında pütürlüyle sorunumuz yok da oğlum dişlerini kullanmıyor daha çok damağıyla ezip yiyor bizimde sorunumuz bu..çok fazla üstüne gitmek istemiyorum bende,oğluşum bu aralar kilo aldı 10 kilo olduk daha yeni zayıf bir çocuk yani ama şükür sağlığı yerinde
vitamin kullanmıyoruz biz zaten günlük herşeyi yiyorsa hiç gerek yok vitamine bize dr öyle demişti bende sordum vitamin balık yağı vs,beslenmemizi güzel bulup hiç gerek yok demişti
2 ay önce kan tahlili yapmıştık 12.8 didr çok beğendi herşey yer benim oğlum şükür sadece tatlılarla arası yok o da olmazsa olmaz aynı senin oğluş gibi yemeklerini yoğurtla yemeyi çok sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…