2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Melegim cok tsk ederim.Ayrica iyi bir anne olmak konusunda ilham perilerim sizlersiniz,kizima bir nebze artim oluyorsa onuda sizden esinleniyorum iyiki varsiniz.Bende gece uyanmalrinin emzirmeyle alakasi olmadigini dusunuyorum,Masali gece beslemeyi birakali aylaaaar oldu ama yinede surekli kalkiyor ki malesef bizim cadiya hicbir ilac tesir etmiyor,bazen hastayken doktor ilac yaziyor cok uyku yapar diyor ki kullanan arkadaslardanda duyuyorum yok bizim kizda ters etki gosteriyor Neyse Mahircigiminde uykusunun devamini diliyorum

Sagol canim aslinda biliyorumki bunlarkucuk seyler ama annesin iste yinede cok uzuluyorsun allah beteinden korusun...

Kizlar size yazdigimda Masal uyuyordu, uyandiginda daha da kotu oldu yani zaman gectikce gececegine ilk dustugu gun yada etesi gunden cooook daha kotuye gidince bende korktum acaba enfeksiyonmu kapti diye,agliyor birse yiyemiyor hatta emzik emmek istiyor agzina goturuyor fakat aglayip geri birakiyor,yok dedim bu boyle olmayacak acile goturduk.Burada cocuk doktoru yok hafta sonuda olunca acilden baska carde yoktu,neyse doktor cok genc dogru duzgun bakmadi ama yinede ciddi birsey olsa anlardi heralde,birkac gun surer dedi,melhem,agiz spreyi ve agrikesici surup yazdi.Melhemi eve gelince surdum ki surmez olaydim ya iki saat aglarmi bir cocuk kuzum yaa cok agladi,garip bir melhem surdugun yerde tabaka haline geliyor,ne bilim ben cocugun agzina diline deydikce dellendi.Bir sekilde iki saatin sonunda sustu dolven verdim bir boslugundan yararlanip sonra cok zorlamadan sulu kivamda muhallebi yedirdim ve simdi uyudu, insallah sabaha toparlar gecesi rahat gecer.Bizde durumlar bunlar.
Chihiro(dogru yazdigimdan emin degilim cok tsk ederim,sizede simdiden iyi tatiller diliyorum,eeee sacinin permali halini bizede bahsedersin artik

Ins cnm bu geceyi cok iyi atlatirsiniz, inan seni cok iyi anliyorum hemen hemen hepimiz ayni seyleri zaman zaman yasiyoruz...doctor konusunda birsey diyemiyecem umarim iyi doktorlarla karsilarsiniz..

Cnm anne karninda cocugun beslenemesinin bir cok sebebi olabilir ama bunlardan biride annenin iyi beslenememesi .. belki senin kuzun baska sebeblerden dolayi kilo tam alamamis olabilir bu cok karmasik ve ayrica sikica bir konu galiba ,simdi chihiro da ayni yazinca soyleme geregi hissettim....umarim yanlis anlasilmaz...

Bizimde kahvaltimiz cereal inek sutu ile icine ben ceviz, blackberry kurutulmus ve kuru uzum, findik kouyorum ezilmis olarak...
Yaninda yumurtamiz ve keci peynirimiz olur ayrica biraz ekmek yer yalniz bunlari harika bir sekilde yiyormu diye sorcak olursaniz malasef yiyemiyor..deniyoruz...

Bizimki yemiyorda almiyor galiba ama senin kuzu masallah guzel yiyor, demek yakiyor hepsini...

bizde de kahvaltı hep sorun oluyor. sabah 7 gibi 150-180 ml süt içer. 9-en geç 10 gibi kahvaltı yapar. genelde kaşar peynir ile omlet yaparım. karışık yemez yarısını falan yer 2-3 tane zeytin 1 dilim salatalık ince bir dilim kırmızı biber yer. yarım dilim veya daha az ekmek reçelle veya balla veya nutella o an ne istemişse onu yer. kuru meyve veya başka bir şey olmaz. ve tabii bol su içer. tabii bu kahvaltı standart değildir mesala bu sabah omletini iyi yemedi.2 zeytin yedi başka bir şey veremedim bende yarım kase çorba verdim. ekmekle aramız yok. sütümüz değişmez ama hersabah içilir. 11-12 gibi yoğurt yer. 12- 1 ibi yatar. 15 gi bi kalkar ozaman da sebzeli etli yemek ve az pilav yer. akşam 7-8 gibi yine böyle bazen aynı yemekten bazen bize yaptığım yemeği ona göre hazırlarım ondan yer. aralarda meyve falan yer ama öyle çok değil. çilek elma muz böğürtlen o kadar yediği meyve çeşidi. meyve suyu hiç içmez. çerez olarak fındık fıstık ay çekirdeğikaak çekirdeği sever gü içinde tadımlık da olsa yer. haftada bir mutlaka balık yer en sevdiği yemeklerden dir. başkada ne yapıyorduk unuttumm...

Çiçekcim gecmiş olsun. Bugun nasıl daha iyilesmiştir geceniz sorunsuz gecmiştir umarım.
Kan tahlili yapıldı alerjik bi durum çıkmadı cok sukur. Ama polen zamanı oluyo bu öksürükler o da normal dedi doktor cunku bende de olmamasına ragmen bahar zamanları hapsırık ve öksürük nezle olurum. Kızımda bana cekmiş :) deriden yapılan testler 3 yasında benim de bildiğim kadarıyla.
Bu gece uyanmalarının gece beslenmesiyle çok ilgisi var bence.

Çikirokocum tesekkurler gazın için darısı basınıza.

çiçeğim çok geçmiş olsun bizde eceyi yataktan düşürmüştük aynı masalın gibi olmuştu ama birşey sürmedik biraz zaman alıyor geçmesi inşallah çabucak iyileşir yarası yavrumun.

bende fena nezle oldum eceninkide tekrarlıcak bu yüzden galiba( videodaki haline çok gülmüştük eskişehirde. chihiro sessiz izlemişin sesli hali çocuğunu kaybetmiş roman kadını kıvamında işte:))

Ben bilmezmiyin sesli haline super ve tanimlaman da tam yerinde olmus fakat cok tatli kuzum masallah Eceme..

Gecmis olsun cnm umarim gecmez Ece ye hem belli mi olur bekli Ece den sana gecen virustur ve vucudu tanir ve hastalanmaz...

Eki Görüntüle 803217 [ATTACH

eliz rana ve annesi......burda 1 yaşındayız yeni fotolarımı annem yüklesin pcye onlarıda görürsünüz teyzoşlar..

eliz rana ve sen çok güzelsiniz ve görebildiğim kadarıylada hazırlıklar süper.eminim çok güzel bi doğumgünüydü.

çiçekçim aynı şeyi bizde yaşadık 3 ay önce tamda dudağı yarıldı resmen estetik cerrahın kapısına koştuk ama o da bi krem verdi o kadar şimdi hafif bi izi var.

günaydın kızlar bebeğini hala emziren anneler ben midemi üşüttüm dün gece hep istirfa ettim.gece emzirirken üstüm açık kaldığı için midemi üşüttüm.bu değişken havalardan nasibimi aldım aman siz dikkat edin kızlar.

[video=youtube;DcSQWD6A0hQ]http://www.youtube.com/watch?v=DcSQWD6A0hQ&feature=youtu.be[/video]

ECENİN HEYECANI:)))

"vidoo"yu sesli izledik, sonra bir daha sonra bir daha sonra bir daha
eşimle birbirimize, Ece gibi ellerimizi açarak ve telaşla "yeede, yeede" diyoruz

girl85 hanımcığım, bir yol bulursanız bize de söyleyiniz, biz hazıra konalım

bizim oğlan da, kakasını çömelerek yapıyor. hemen altını değiştiriyorum. normalde altı değiştirilirken solucan gibi oraya buraya kıvrılmak suretiyle hareket eden çocuk, kakasını temizlerken çok ciddi duruyor. ben de, kakadan rahatsız olmasına ve biran evvel kurtulmak istemesine bağlıyorum. bir de kaka yaptıktan sonra altını değiştiriyorum ama bez bağlamıyorum. 2-3 saat öyle duruyor. bendeniz de aynı şeyi düşünüp, çiş eğitimine hazır mı acaba diye soruyorum kendime :26:

çarşamba günü doktora gideceğim. bu konuyu onunla da konuşurum artık. yöntem öğrenirsem de sizinle ve tüm topiklen paylaşırım tabikine de

not: çiş eğitimi verilirken bezin tamamen bırakılması gerektiğini, alıştırma sırasında takılan bezin çocuğun kafasını karıştırdığını okumuştum vakt-i zamanında. yani ya eğitime başlayacağız, evin bilumum yerilerinin çiş olmasını ve çocuğu yıkama olayını göze alacağız veya beze devam edeceğiz. "hem bezi bağlı temiz dursun hem de çişini tuvalete yapsın" beklentisi gerçekçi olmuyormuş :44:

dostlarım, siyahlale arkadaşımız artık tam anlamıyla bir 2014 mart annesi olmuş. o topiğe yazıyor
2. bebeklerle beraber bizim topik da dağılır herhalde herkes yeni topiğine gider

günaydın herkeze ya annezeynepten haber yok nerdesin canım inş kötü bişey yoktur :26:

sana da günaydınnnnnnnn

HERKESE GÜNAYDIN....BU SAATTE KALKAN ANNE VAR MIDIR ACABA!!! HİÇ ZANNETMİYORUM:)

sana da günaydınnnnnnnn

HERKESE GÜNAYDIN....BU SAATTE KALKAN ANNE VAR MIDIR ACABA!!! HİÇ ZANNETMİYORUM:)

Uyuyan varmidir ki kalkan olsun cnm..gozlerim uykusuzluktan sismis durumda ve uykuya cok hasretim, oglum benim cocuk degil baska birsey galiba..

Orhan Cemal a bayildim resmen demek comelerek yapiyor kakasini...bence hazir seni kuzu hemen kapar gibi geliyor..
Bizimki de yuzunu burusturup ihhhh diye ses cikarir yani comelmez her pozisyonda yapabiliyor :))
Alt degistirmede kesinlikle durmaz hatta bir gun kakasini yapmisti acarken kacti elimden yatagin uzeri ne oldu tahmin edersiniz herhalde sinirden saclarim diken diken olmustu buna bir turlu care bulamadim her acisimda kocaman bir musamba seriyorum yatagin uzerine ancak oluyor..eline ne verdimce hemen sikiliyor en son kapakli aynam vardi minik onu eline veriyordum ama oda artik kar etmiyor baska birsey bulmam lazim durmasi icin yoksa bez degistirirken kan ter icinde kaliyorum...

BabyCeren sekerim nerdesin iki gundur yoksun umarim hersey yolundadir...hafta sonu sen goremedim malum alismisim cok yoklugun hemen anlasiliyor cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…