Cicekcim cok gecmis olsun...cocuklarin artik boyle kaza gecirmeleri cok normal hale geldi lutfen kendini suclama tatlim..hem bazi seyleri ogrenmeleri acisindan yasanmasi gerekiyor umarim buyuk kazalara maruz kalmazlar ve kaliciligi olmaz...
Gezmelerinize imreniyorum valla Masal cok sansli bir cocuk senin gibi cok fedekar bir anneye sahip bunu bilesin sen harika bir annesin cnm...
Yok Cicekcim gece sut emzirmekle alakasi olamaz cunku ben icirmedigin halde suan zirt pirt uyaniyor...ben kesin kanaat getirdimki benim kuzu disten yada baska bir sikintidan uyaniyor cunku dun aksam nurofen verip yatirdim ve ilk defa Sabah 8.30 uyandi inan mutluluktan aglayacaktim nerde ise...o kadar ozlemisim yani sadece gece bir kere mizmizlandi oda popoya pis pis yaptim daldi yani..
Uyumak gercekten super birsey umarim hepimiz icin daim olur ..
teşekkürler kızlar...hepimizin en kötü günü böyle olsun..... ÇİÇEK çok geçmiş olsun yavruna...içimiz gidiyo böyle durumlarda ama yapacak bi şey yok..ne kadar dikkat etsek de insanız sonuçta kaza geliyorum demiyor...çabucak düzelir inş..
Kizlar size yazdigimda Masal uyuyordu, uyandiginda daha da kotu oldu yani zaman gectikce gececegine ilk dustugu gun yada etesi gunden cooook daha kotuye gidince bende korktum acaba enfeksiyonmu kapti diye,agliyor birse yiyemiyor hatta emzik emmek istiyor agzina goturuyor fakat aglayip geri birakiyor,yok dedim bu boyle olmayacak acile goturduk.Burada cocuk doktoru yokhafta sonuda olunca acilden baska carde yoktu,neyse doktor cok genc dogru duzgun bakmadi ama yinede ciddi birsey olsa anlardi heralde,birkac gun surer dedi,melhem,agiz spreyi ve agrikesici surup yazdi.Melhemi eve gelince surdum ki surmez olaydim ya iki saat aglarmi bir cocuk kuzum yaa cok agladi,garip bir melhem surdugun yerde tabaka haline geliyor,ne bilim ben cocugun agzina diline deydikce dellendi.Bir sekilde iki saatin sonunda sustu dolven verdim bir boslugundan yararlanip sonra cok zorlamadan sulu kivamda muhallebi yedirdim ve simdi uyudu, insallah sabaha toparlar gecesi rahat gecer.Bizde durumlar bunlar.
Chihiro(dogru yazdigimdan emin degilimcok tsk ederim,sizede simdiden iyi tatiller diliyorum,eeee sacinin permali halini bizede bahsedersin artik
ama ben hamilelikte iyi beslendiğimi düşünüyorum....onunla bir ilgisi yok sanırım...hep doğal beslendim balığımız balımız tereyağımız sütümüz meyvelerimiz hep doğal...yediklerime de çok dikkat ettim...ama hamilelikte de ben sadece göbeğimden kilo aldım..11 kiloyla doğuma girmiştim..
neyse ya dediğin gibi önümüze bakalım...besleyici doğru besinlerle besleyelim ki yapıyoruz yine de çok kilo almıyorsa ve bir problem de yoksa varsın zayıf olsunlar....bir gün gelecek az ye kilo alıyorsun diyebiliriz...örnekleri çokk...
bu sabah ki kızımın kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta sarısı, yarım beyazı:) 2 soyulmuş zeytin,bir parça peyaz peynir biraz ekmek daha sonra da 1 kase sütlü bebe bisküvisi...içine ceviz,pekmez,tahin de koydum...1 bardak ta suu...ee daha ne yapayım bunları yiyip kilo almıyorsa...
çiçeğim çok geçmiş olsun bizde eceyi yataktan düşürmüştük aynı masalın gibi olmuştu ama birşey sürmedik biraz zaman alıyor geçmesi inşallah çabucak iyileşir yarası yavrumun.
bende fena nezle oldum eceninkide tekrarlıcak bu yüzden galiba( videodaki haline çok gülmüştük eskişehirde. chihiro sessiz izlemişin sesli hali çocuğunu kaybetmiş roman kadını kıvamında işte:))
Eki Görüntüle 803217 [ATTACH
eliz rana ve annesi......burda 1 yaşındayız yeni fotolarımı annem yüklesin pcye onlarıda görürsünüz teyzoşlar..
Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir,ben biraz uzgunum.Persembe gunu aksam babamiz isten geldi,bende kizima el opup basina koymayi ogretmistim Masala,hadi git kizim babanin elini op dedim,kuzum benim nasil bir sevincle yetenegini sergileme edasiyla babasina kosarken ayagi oyuncagina takildi agzinin uzeine dustu,disleri dudagini patlattirsmen agzindan kanlar akti cok agladi,icin yandi resmen bide ben gonderdim ya sanki arkasinadan itekleyip dusurmusum gibi suclu hissettim.Simdi boyle sarimsi bir tabaka kapladi ve sisti biraz, hala aciyor cok belli suluktan su icemedi bugun.Bende minik kusuma kendimi affettirmek icin havanin guzel olmasini firsat bulup beslenme ve uyuma saatleri haric hep disari cikariyorum.Zaten lojman carsini gobeginde, sabah kahvaltidan sonra sagdaki parka goturuyorum birazda dolastirip eve meyve yemeye geliyoruz alt degis falan sonra soldaki parka gidip biraz dolasiyoruz gelip corba icip yatiyoruz,kalkinca yogurt yiyor ve arkadaki parka ve markete gidip anneyle olan gunu kapatiyoruz,baba isten geliyor yemegini yiyor ve masali 20 -30 dk kadar market gezdiriyor Yani gezmeci heyerde gezmeci
Guldugume bakmayin kizimin agizi iyilessin biran once resmen gulemiyor bile,minicik parmagiyla agzini gosterip agliyor
[video=youtube;DcSQWD6A0hQ]http://www.youtube.com/watch?v=DcSQWD6A0hQ&feature=youtu.be[/video]
ECENİN HEYECANI:)))
kızlar meraba kızım 16.5 aylık.kaksınıyaptıktan sonr kaka diyor gazdan sonrda:)
dra sordum tuvalet eğitimine bşlayımmı diye oda bı dene bakalım bazı çocuklrrken soyler dedii.
tuvalet eğitimine başlıycam ama nasıl başlıycam bılmıyorum bezi tamamen cıkarark mı başlamam lazım yard. olursanız sevırım.
şimdiden teşkr ediyorum
kızlar meraba kızım 16.5 aylık.kaksınıyaptıktan sonr kaka diyor gazdan sonrda:)
dra sordum tuvalet eğitimine bşlayımmı diye oda bı dene bakalım bazı çocuklrrken soyler dedii.
tuvalet eğitimine başlıycam ama nasıl başlıycam bılmıyorum bezi tamamen cıkarark mı başlamam lazım yard. olursanız sevırım.
şimdiden teşkr ediyorum
eliz rana ve sen çok güzelsiniz ve görebildiğim kadarıylada hazırlıklar süper.eminim çok güzel bi doğumgünüydü.
teşekkürler talay...elimden geldiğince bi şeyler yaptım işte sağol..fotoğraf çekimi sırasında uslu dursaydı daha güzel olcaktı ama neyse...fotoğraf ve video tarzı şeyleri çektiğimi görsün çıldırıyor...çok zor yakalıyorum fotolarını..
çiçekçim aynı şeyi bizde yaşadık 3 ay önce tamda dudağı yarıldı resmen estetik cerrahın kapısına koştuk ama o da bi krem verdi o kadar şimdi hafif bi izi var.
günaydın kızlar bebeğini hala emziren anneler ben midemi üşüttüm dün gece hep istirfa ettim.gece emzirirken üstüm açık kaldığı için midemi üşüttüm.bu değişken havalardan nasibimi aldım aman siz dikkat edin kızlar.
günaydın herkeze ya annezeynepten haber yok nerdesin canım inş kötü bişey yoktur :26:
sana da günaydınnnnnnnn
HERKESE GÜNAYDIN....BU SAATTE KALKAN ANNE VAR MIDIR ACABA!!! HİÇ ZANNETMİYORUM:)
girl85 hanımcığım, bir yol bulursanız bize de söyleyiniz, biz hazıra konalım
bizim oğlan da, kakasını çömelerek yapıyor. hemen altını değiştiriyorum. normalde altı değiştirilirken solucan gibi oraya buraya kıvrılmak suretiyle hareket eden çocuk, kakasını temizlerken çok ciddi duruyor. ben de, kakadan rahatsız olmasına ve biran evvel kurtulmak istemesine bağlıyorum. bir de kaka yaptıktan sonra altını değiştiriyorum ama bez bağlamıyorum. 2-3 saat öyle duruyor. bendeniz de aynı şeyi düşünüp, çiş eğitimine hazır mı acaba diye soruyorum kendime :26:
çarşamba günü doktora gideceğim. bu konuyu onunla da konuşurum artık. yöntem öğrenirsem de sizinle ve tüm topiklen paylaşırım tabikine de
not: çiş eğitimi verilirken bezin tamamen bırakılması gerektiğini, alıştırma sırasında takılan bezin çocuğun kafasını karıştırdığını okumuştum vakt-i zamanında. yani ya eğitime başlayacağız, evin bilumum yerilerinin çiş olmasını ve çocuğu yıkama olayını göze alacağız veya beze devam edeceğiz. "hem bezi bağlı temiz dursun hem de çişini tuvalete yapsın" beklentisi gerçekçi olmuyormuş :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?