ayaklı süpürge nasıl bir şey ki? :44:eşlerimizden bahsetmiyoruz sanırım :26:daha önce hiç duymamıştımbiraz bilgilendirir misiniz?
not: bu mesajı okuyan dostum Babycerenim hanımım, "hocam, siz o lab.dan kaç yıldır çıkmadınız" şeklinde bir espri geçen yıl "amway mi? hiç duymadım" dediğim rektörlük personeli tarafından zaten yapılmış bulunmaktadır
Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum
OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..
Eki Görüntüle 820422
dilberegenin sabahki hali:)
mutlucum evet kalbimiz birmiş:)ama benimki daha önce birmiş:)))
ya kızlar dün gece yatıyorum bi ter bastı beni sıcaktan bogulacam sanırım ateşim çıktı,,çağlasagımda kocam solumda nefes alamıyorumodadan çıktım kendimi oturma odasına attım,,camlarıda açtım buz gibi hava:18:ama ben yanıyorum ilça gibi geldi..
nefes almaya başladım boguluyodum..tabi 1 saat geçmeden çağla uyandı memm memm diye sesi geliyo inmiş yataktan beni arıyo koştum aldım emzirdim..
o ara ceren uyandı eşim onun yanına gitti yattı,,çağlayla ben uyuduk sonra bir ses bir baktım çağla yataktan düşmüşama hiç aglamadı kalktı emdi uyudu:26 uyurken kafasını falan kontrol ettim bişeyi yok çok şükür..
sabahta baktım bişeyi yoktu..nasıl düştü anlamadım..uca kadar döne döne gitmiş olmalı..
dün gece cam açık yatınca bende girip oldumşuan hem gribim hem bogazım acıyo
işte böyle
canımmm gözün aydınnn çokkk çokkkk sevindimmm, sevincini çok iyi anlıyorummm valla ne içsen olurrröpüyorummm senii mahir paşaaa:119::119::119:
işte bunun elektiriklisi canım:)
Eki Görüntüle 820439
yada şunun gibi birşey:))
Eki Görüntüle 820443
Kaan bu sabah 9:30 da uyandı
İnanılmaz bişey bu benim için.. çünkü genelde 8 lerde ayakta oluyoruz.. Bu sabah 7:30 gibi biraz mızmızlandı hafif salladım ve yanıma aldım bana sokularak 9:30 a kadar uyudu..Hava kapalı, soğuk ve yağmurlu belki onun etkisiyle o da yataktan çıkmak istememiştir..
Sabah Kaanın kahvaltısını yaptırdıktan sonra hep beraber göz doktoruna gittik.. Kaanın doktoru 1 yaşından sonra bir göz muayenesi olsun demişti.. Genel bir kontrol sadece..
Ben de uzun yıllardır lens kullanıyorum ve gözlerim çok ağrıyordu ben de muayene oldum.. Lenslerimi değiştirdiler ve akşamları mümkünse gözlük kullan dedi doktor.. Kaan o gözlükleri gözümde asla tutmayacak bence ama neyse bi deneyeceğiz bakalım..
Kaan muayene olamadı çünkü gözüne bir damla damlatılması gerekiyordu.. Damladan sonra 30 dk bekleyip öyle muayene olunuyormuş.. ama Kaanın çok uykusu geldiği için öğleden sona tekrar gideceğiz.. Damlayı da ben evde damlatacağım yarım saati geçirip öyle gideceğim.. Göz hastanesi eve çok yakın zaten..
Şimdilik bu kadar öğleden sonra yine uğrarım..
Bu ne kalabalik yahu.
Adam yanimda yatıyor ve durtuyor. Uyunamiz lazim
Yaren nuru dra goturduk.10 kg olmus. 18 gunde 500 gr almis ayni tartida. Bakici teyze iyi bakmis kadin cok mutku oldu hele ben saha da cok. Ins böyle devam ede r. Dra goturme nedenimiz oksuruk ve balgam artisi tekrarkayan hapsirik yogun burun akislari. Ilac degistirdi. Enfeksiyonel bir durum ve cigerlerde hoccbisey yok cok sukur. Alerjik sanirim. Yeni bianckly miydi neydi surubumuz var ins iyi gekir. Dili bembeyaz geniz akintisi cok.3 gun atesimiz vardi. Köpek disleri gelmek uzere.bayagi kabarik cikacak saniriz ki onun atesiydi.
Azraece ablanin bebeklrrine acil sifa diliyorum. Rabbim bagislasin ins. Evlat acisi yasamasinlar ins.
Herkese iyi gwceler. Kenfinize ve bebislere iyi bakin.
Opuldunuz
yaşasııınnnnn harika bir haber.....gözün aydın meleğim...o yürüyen ayaklara kurban olurum...hadi bakaklım gelsin sıradaki bebişimiz yürümeye...en kısa zamanda darısı diğerlerinin de başına....
Meleğim canım; valla mahir cim yürüdü ya feyzanurun yürümesi kadar çok sevindim inan..allah hep yüzünü güldürsün kalbi de kendi de melek arkadaşım benim bu arada geçmiş olsun.....
günaydın güzel anneler.dün kontrolümüz çok güzel geçti. çok şükür herşeyimiz iyiymiş riskimiz yok.doktora ilk gebeliğimde bulantım halsizliğim yoktu neden diye sorduğumda belki cinsiyeti farklıdır dedi yani aramıza bi tane nazlı mı nazlı bi minnoş katılabilir:119:
en sevdiğim yiyeceklerin toplandığı mevsimdeyiz.beykoz sen bilirsin kastamonuluydun demi mevsim kanlıca mantarı,kestane,taze fıstık ,ayva zamanı .dün pazara gittik heryer renk renk mantar dolu ve ben hepsini afiyetle mideme indiricem inş.
bende süpürge olarak hoover kullanıyorum saçları güzel alıyo.
günaydın güzel anneler.dün kontrolümüz çok güzel geçti. çok şükür herşeyimiz iyiymiş riskimiz yok.doktora ilk gebeliğimde bulantım halsizliğim yoktu neden diye sorduğumda belki cinsiyeti farklıdır dedi yani aramıza bi tane nazlı mı nazlı bi minnoş katılabilir:119:
en sevdiğim yiyeceklerin toplandığı mevsimdeyiz.beykoz sen bilirsin kastamonuluydun demi mevsim kanlıca mantarı,kestane,taze fıstık ,ayva zamanı .dün pazara gittik heryer renk renk mantar dolu ve ben hepsini afiyetle mideme indiricem inş.
modeli çıkaramassan yengeme söyliyim o çıkarır bu konuda usta:)ay bende danteli hiç sevmemDantel guzelmis :)) acaba burden modelini cikarbilirmiyim benimde LC tv nin uzerine ihtiyac varda :))
Cok komik resmen bittim:))
çok güzel hadi hayırlısı olsun canımgünaydın güzel anneler.dün kontrolümüz çok güzel geçti. çok şükür herşeyimiz iyiymiş riskimiz yok.doktora ilk gebeliğimde bulantım halsizliğim yoktu neden diye sorduğumda belki cinsiyeti farklıdır dedi yani aramıza bi tane nazlı mı nazlı bi minnoş katılabilir:119:
ay o wc olayı ne sinirdi yaHamile olmanın en kötü yanları şeker yüklemesi ve bitmek bilmeyen wc mesaisi:122: Sabahtan beri bu kaçıncı yaa
selam canımSelam kızlar
Burası çok soğukkat kat giyindim ama yine de üşüyorum
Birden kış geldiAni geçişlere hazır değilim daha dün kısa kollu giyiniyorduk
Dün gece yatak odasında başlayan uyuma hikayemiz yine sabahında koltukta son buldu
Gece bekçisi gibiyiz kızımla ve ona yapışık memele evin heryerini geziyoruz sabah kadar
Acil çözüe ulaşmam lazım
işler yoğun,akşama yemeğim de yokpofff dertler derya olmuş yine bende
Herpinizi öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?