2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

işte bunun elektiriklisi canım:)

yada şunun gibi birşey:))

mutlucum evet kalbimiz birmiş:)ama benimki daha önce birmiş:)))
ya kızlar dün gece yatıyorum bi ter bastı beni sıcaktan bogulacam sanırım ateşim çıktı,,çağlasagımda kocam solumda nefes alamıyorumodadan çıktım kendimi oturma odasına attım,,camlarıda açtım buz gibi hava:18:ama ben yanıyorum ilça gibi geldi..
nefes almaya başladım boguluyodum..tabi 1 saat geçmeden çağla uyandı memm memm diye sesi geliyo inmiş yataktan beni arıyo koştum aldım emzirdim..
o ara ceren uyandı eşim onun yanına gitti yattı,,çağlayla ben uyuduk sonra bir ses bir baktım çağla yataktan düşmüşama hiç aglamadı kalktı emdi uyudu:26 uyurken kafasını falan kontrol ettim bişeyi yok çok şükür..
sabahta baktım bişeyi yoktu..nasıl düştü anlamadım..uca kadar döne döne gitmiş olmalı..
dün gece cam açık yatınca bende girip oldumşuan hem gribim hem bogazım acıyo
işte böyle

selammmmm

işim vardı işe biraz önce geldim ve ilk iş olarak forumu açtım şaka gibiii günün kalan kısmı hepimiz içinn harikaa geçsinnnn

Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum

OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..

canımmm gözün aydınnn çokkk çokkkk sevindimmm, sevincini çok iyi anlıyorummm valla ne içsen olurrr öpüyorummm senii mahir paşaaa:119::119::119:

azraece canım çok üzücü çok, hayırlısı neyse o olsun inş güzel haberler gelir bebeklerden....

dilberege canım hoş geldin özlemiştik, yeni işinde hayırlı olsun eve yakın olması çok güzel, nasıl evdeyken buraya hiç fırsat olmuyor dimi biz çalışmaya alışmışız ya biraz evde kalınca yine iş istiyor canımız:)

şekersiz cicim defnoşuma maşallah annesi olacak bu iş, zoru gitmiş inşş

Hayy allah yaa...sen bir doktora git bence bu kadar sey yasaman ve devam etmesi iyi gelmedi bana..siddetle tavsiye ediyorum lutfen bir doktora gorun olurmu..

Cagla icin cok uzuldum kuzum demek bunalmis yataktan ucarak hava almaya karar vermis..ne alemler ..cok sukur birseyi olmams allahtan..

canımmm gözün aydınnn çokkk çokkkk sevindimmm, sevincini çok iyi anlıyorummm valla ne içsen olurrr öpüyorummm senii mahir paşaaa:119::119::119:

Cnm cok sagol, evt dedigin dogru bu mutluluga ne icsen az gelir...cok sukur rabbime benim de yuzumu guldurdu..bizde seni ve guzel Zeynomu cok opuyoruz..

Masallah kuzuya umarim hep boyle uyur delikanlimiz..
Cnm sen gozlerini cizdirmeyi dusundunmu hic,, bende bir zamanlar lens kullandim ama baktim artik cok rahatsizlik veriyor hatta doctor gozluge doneceksin demisti ki bende laserle cizdirmeye karar verdim iyikide vermisim cok kusur simdi rahatim..

Masallah Yaren Nura cnm,,daha yeni yazmistin hatta 9400 kg demistin diye hatirliyorum simdi gorunce inan biraz sok oldum hemen bir kac gun icinde aldigini sandimda :)) yinede 18 gunde 500 gr cok guzel rabbim daim etsin ins..

Gecmis olsun guzelime umarim cabucak gecer kuzumun butun dertleri..

Meleğim canım; valla mahir cim yürüdü ya feyzanurun yürümesi kadar çok sevindim inan..allah hep yüzünü güldürsün kalbi de kendi de melek arkadaşım benim bu arada geçmiş olsun.....

Sagol cnm, inan sende cok dusunceli ve ince bir annesin,..gecmis olsun dileklerin icinde ayrica cok tsk ederim..
Guzel dualarin icinde amin diyorum...allah razi olsun

günaydın güzel anneler.dün kontrolümüz çok güzel geçti. çok şükür herşeyimiz iyiymiş riskimiz yok.doktora ilk gebeliğimde bulantım halsizliğim yoktu neden diye sorduğumda belki cinsiyeti farklıdır dedi yani aramıza bi tane nazlı mı nazlı bi minnoş katılabilir:119:
en sevdiğim yiyeceklerin toplandığı mevsimdeyiz.beykoz sen bilirsin kastamonuluydun demi mevsim kanlıca mantarı,kestane,taze fıstık ,ayva zamanı .dün pazara gittik heryer renk renk mantar dolu ve ben hepsini afiyetle mideme indiricem inş.
bende süpürge olarak hoover kullanıyorum saçları güzel alıyo.

günaydınnn herkeseeeee

hepimiz için mutlu bir gün olsunnnnn

ayyy hadi bakalımm çok heyecanlııı, inşşş tatlımııı tatlıı bir kızın olur canım allah gönlüne göre versin inş ne yesen hakkındır şekerim afiyet bal şeker olsunnnn

Hamile olmanın en kötü yanları şeker yüklemesi ve bitmek bilmeyen wc mesaisi:122: Sabahtan beri bu kaçıncı yaa

canım cok sevindim rabbim gönlünüze göre verir inş
ben kastamonulu degilim talaycım eşim kastamonulu ben rizeliyim
kızlar havalar cok sogudu biz dün soba yaktık özlemişim
buarada bu mevsim tam asna fişne yapma vakti heran bebek haberleri gelebilir

herkese merhaba...topik sessiz bugün....ee nasıl olmasın iş güç,ve tabii minnoşlar var...

Selam kızlar
Burası çok soğukkat kat giyindim ama yine de üşüyorum
Birden kış geldiAni geçişlere hazır değilim daha dün kısa kollu giyiniyorduk
Dün gece yatak odasında başlayan uyuma hikayemiz yine sabahında koltukta son buldu
Gece bekçisi gibiyiz kızımla ve ona yapışık memele evin heryerini geziyoruz sabah kadar
Acil çözüe ulaşmam lazım
işler yoğun,akşama yemeğim de yokpofff dertler derya olmuş yine bende

Herpinizi öperim

Dantel guzelmis :)) acaba burden modelini cikarbilirmiyim benimde LC tv nin uzerine ihtiyac varda :))
Cok komik resmen bittim:))
modeli çıkaramassan yengeme söyliyim o çıkarır bu konuda usta:)ay bende danteli hiç sevmemçok şükür annem işlemeyi bilmediginden evimde hiç yok:)
çok güzel hadi hayırlısı olsun canımcinsiyet için kalbinizden ne geçiyosa ne diliyosanız o olsun inşallah,tabi öncelikle saglıklı olsun inşallah
Hamile olmanın en kötü yanları şeker yüklemesi ve bitmek bilmeyen wc mesaisi:122: Sabahtan beri bu kaçıncı yaa
ay o wc olayı ne sinirdi yaaltına yapacak gibi hissediyosun wc ye gidiyosun bişey gelmiyo
:))
selam canımevet istanbul çok sogukmuş az önce arkadaşım aradı akşam buraya gelecek bişey istiyomusun dedi,deidm bu soru bana sorulurmune bulursam getir
çok üşüyomuş:18:biz alışık degiliz soguk havaya donarız hemen:18:
meme olayı bizdede aynı canımsürekli meme istiyo çıldiracegimmm az kaldı
ben gece yatak odasında yatmışım sabah uyandıgımda çağlanın beşigindeydimhangi kafayla oraya geçmişim bilmiyorum:)

çok soğuk varr....güya bugün kuaföre gidecektim..babamızla dün akşam pazarlığını da yapmıştık....beni kuaföre bırakacaktı kızıyla parka gideceklerdi(( kailar aldı başını gidiyor...saçlarım kırık kırık üfffffffff..

kaloriferler hanüz yanmıyor.15inde yanacakmış 2 yerde ısıtıcı yakıyorum ama yinede soğuk..kızım üstünü açıp duruyor,örtüyorum uyanıyor...uyku tulumu giydirdim 2 gün önce terlemiş gece gece üstünü değiştirdim normal giydirdim..ne yapacağımı şaşırdım...

selamnasılsınız ben hala hastayım iyleşemedim
dün yemege bile gidemedimeşime dedim sen tek git yok dedi,,o zaman cereni al git dedim olur dedi:)
cereni giydiriyorum ''bananeee ben gitmem''dedieşime dedim o zaman al çağlayı git
neyse zorla cereni ikna ettim gittilerbizde çağlayla evde takıldık
eşim çok duygulandı gözleri doldu,,ne oldu niye aglıycak gibisin dedim''ceren büyüdü bana eşlik ediyo''dedi
''allasen neresi büyüdü daha 4 buçuk yaşında,hem sana eşlik etmiyo zorla gidiyo'' dedimadamın bütün duygusallıgını bozdum
ayy bugünde yemek yapmıycam çok mutluyumeşim balık getirecekmişbalıgı hiç sevmem ama yemek yapmıycam diye çok mutluyum
çağla uyuyo uyansın gezmeye gidecezaslında hiç halim yok ama arkadaş kısır yapıyomuş
bide yanında börekbide çaydaha ne olsun

bu arada rüyamda gördügüm tarihlerin biri bugündü:18:ama ben hiç korkmuyorum ve aklıma kötü hiçbirşey getirmiyorum çok relaxım:101::101:
birazdan eşimi arıycam süper loto oynattıracam:101:çıkarsa hepinize sakız alacamhemde nanelihemde dövmeli olanlardan
şekersize 2 tane alıcamdövmeleri seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…