2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

adamın duygusallığını niye bozuyorsun...al gönlünü:) yemek derdi bende var dolma da karar kıldım ama değişir mi bilemem...kızım içinde ayrı yemek yapmam lazım içinde pirinç olan hiçbir şeyi yemiyor...naneli sakıss sevmem karpuzlu olsun benimkisi...kızımda çiğniyor çok komik oluyor...yutuyor yine istiyor

Arkadaşın kiiimmBizde bu yaz hataydan gelin aldık o mu acabaadını bilmiyorum ama burda da nikah oldu gitmedim ama görsem tanımam ama hataylı bir gelinimiz var belki de o dur

tamam alırım gönlünüakşam trip atmam
demek karpuzlu sakız seviyonkusura bakma nerde bulacam karpuzluyukarpuzun zamanı geçtinaneli istiyosan aalırım istemiyosan sakızsız kalırsın
ama kızına hangi sakızı istiyosa alırımhatta 1 kutu alırım
çağlada sakız çigniyo:)zaten dudagı çok küçük dahada küçülüyoma çok tatlılar maşallah:)
Arkadaşın kiiimmBizde bu yaz hataydan gelin aldık o mu acabaadını bilmiyorum ama burda da nikah oldu gitmedim ama görsem tanımam ama hataylı bir gelinimiz var belki de o dur

arkadaşım oraya mal almaya gittimal dediysem kıyafet anlamındakendisinin tükkanı var burdamal alıp gelecek
demek hataylı gelin aldınızçok şanslısınızartık sırtınız yere gelmezoruk yapar,aşür yapar ,künefe yapar size
eger yine gelin almak isterseniz ben bulurum size:)mesela annem bekarolurmu

Kızlar dün gece okan bayülgenin programında beslenme uzmanı, çocuk dr.u 2 yaşa kadar olanları konuştu izlediniz mi
birazını izledim birazını kaydettim akşam izlicem,2 yaşa kadar çocuğun bütün organları tam olarak gelişmediğinden ,kesinlikle tuz ve şeker vermeyin dedi.Verildiğinde ileride yatkınlık oluyormuş.Tuz ve şekerle ne kadar geç tanışırsa ileride rahat edermiş.
İnsan hayatındaki yemek şekli 2 yaşına kadar alınan doğru besinlerle kaliteli olurmuş...Çok şeyler anlattılar ama bizim müdür rahat vermiyo Birde bal asla ısıtılmayacak bütün etkisi gidiyormuş,,yani mesela sütü ısıttınız ve bal eklemek istediğinizse sıcak süte atılmayacak

tamam örtmenim akşam izle devamınıda paylaşöglen yemegine tuz atmıyorum ama akşam bizim yemekler tuzlu oluyo ondan veriyorum..
şekerle daha tanışmadı,ama bazen ceren çikolata yiyince:125:çağlada istiyo biraz veriyorum:125:göz hakkı:125:
hatta bende ısırıp kaçıyorum göz hakkı:125:cerende bu hale geliyo

bizim gelinde mal gibiymiş öyle dedilero olmasınalışamamış buraya halbuki daha yeni evlendi yazıneşimin acımasız sülalesi dedikodu yaparken duydumkimbilir ben yokken neler diyolardırçokta tınkayınpederim bekartövbe tövbe
hayatımda 2 kişiyi tanıştırdım sonrada nikah şahitleri oldum kız yakın arkadaşım çocuk akrabam,kız hala söver bana
diğerleri de evli ama nikaha yetişemedim trafikten şahit olamadımonlar evli mutlu çocuklu dua ederler bana
3.ye yüreğim yok

15 gündür telefonum tamirde hala gelmedibende antika bir tellefon kullanıyorum
çağlayla ceren elini bile sürmüyo:))diger telefonum hep ellerindeydi
telefonum bile istanbula gitti ben hala gidemedimistanbullu olanlar allasen gidin şu telefonuma bakın,başına birşey gelmiş olmasın:)
çağlada uyanmadı:18:inşallah kısırı bitirmemişlerdir:18:

benim kuzum karanfilli sakız sever. diğererinden vermedim çünkü şekerle aramız yok şekerli sakızda çiğnemez muhtemelen...tamam tamam naneli al bana da

Cerenin günlük alması gereken kalori 1200müş,okanın kızı da 4 yaşında ordan duydum
Göz hakkından bişey olmaz,devamını yazarım yine izleyince müdür beni yicek şimdiiiiiipis pis bakıyo

mal gibimiymişo zaman buralı degildirbir yanlışlık olmalıbizden mal çıkmaz
demek hacıbaban bekartöbe töbeolurmu kiama annemin 10 kedisi varhacıbaban kızmasın sonra
töbe töbesus annem duymasın beni vururotursun oturdugu yerde bu yaşta evlenmekte neymiş
ay bende bir kişiyi tanıştırdım evlendirdim hala dua ederler banaçok mutlularçocuk evlenince köşeyi döndüzengin oldudiger arkadaşım da hep küfür eder bananiye onunla tanıştırmamışımdedim bileydim ben evlenirdim onla:)))

Son düzenleme:

bende izlemeyi düşünüyordum ama yemekti,banyo derken hadi hop uyut...tabii bende sızmışım...ben 1 yaşına kadar yemeklerine hiç tuz atmadım....doktorumuz 1 yaşından sonra az az katabillirsin dedi..ben de az atıyorum...bizim yemeklerede tuzu az atıyorum isteyen sonradan eklesin..hatta eklenmese daha iyi ya neyse....

şekerle pek arası yok zaten... biz çikolata yerken gelir bi yoklar sonra hiç ilgilenmez...muhallebi tarzı şeyleri meyvelerle tadlandırıyorum...bal vermeye de yeni başladım...ama gerçek bal glikoz değil...memleketim artvinin balı...pekmez veriyorum onda şeker var ama o kadar da olsun ne yapayım..

aaaa apekmimek cim; sen Artvinli misin?...ben de Artvinliyim aslen..Yusufeli ilçesinden..sen neresinden hemşerim...yalnız çoookkk uzun yıllardır Bursa dayız..bir ara 4 yıllık bi doğu görevim oldu sonra gene Bursaya döndüm...gidiyormusunuz arad bir Arvine tatile...

evet canım..eşim arhavi ben borçka...evlendiğimin ilk senesi ben de y.elinde kaldım iş gereği....geçen r.bayramında ordaydık kısmetse kurbana da gideceğiz...güzel memleketimiz var...

slm kızlar..umarım bütün bebişler ve anneleri iyidir...meleğim mahir yürümeye başlamış hadi gözün aydın...çağatay ağustosun sonunda adım atmaya başlamıştı..şu an bayağı ilerletti yürüyo yani...yürüdüğünü yazmıştım ama farketmemişsin herhalde..kızlar 2 günüm boş 3 gün dersim var...çok şükür bu şekilde çalışmak beni hiç yormuyor..bakıcımız da iyi çok şükür...bu arada ilkim81 bakıcından memnun olmana sevindim..insanın gözü arkada kalmayınca çalışırken kafasıda rahat oluyor...talay 2. bebiş geliyormuş...sağsalim kucağına alırsın inşallah...bende bazen 2.yi düşünüyorum bazen de korkuyorum ve erteliyorum...hayırlısı bakalım...azraece ablanın ikizler nasıl oldu...rabbim annelerine bağışlar inşallah..babyceren çağla nasıl...peki ya mutluanne ve mira sizler nasılsınnız...şimdilik aklıma gelenler bu kadar..herkese

evet canım..eşim arhavi ben borçka...evlendiğimin ilk senesi ben de y.elinde kaldım iş gereği....geçen r.bayramında ordaydık kısmetse kurbana da gideceğiz...güzel memleketimiz var...

biz de iki yaz önce gittik gezdik...Eşim de Erzurum Tortum dan. yakın olduğu için hem onun memleketi hem benim memleketime gittik köylerimizi falan gezdik...hakketen memleketimiz çok güzel yalnız o yolları yok mu giderken adrenalini yükseliyor insanın...ve de çok çalışkan insanımız var dimi...

insanın memleketini unutmaması,gitmesi görmesi güzel bir şey...yollar rizeye kadar iyi ondan sonrası zikzak çiziyoruz resmen...hele y.elinin yolları daha fena...biz ordan ayrılırken yollar yapılmaya başlanmıştı ama köylerde yapıldı mı bilmem..çalışkanız tabiii

mayısın en güzel anneleri tatlı bebişleri hepinizi kocaman öperim
umarım herlkes iyidir,ben bayram temizliğine giriştim bugün halılarımı temizlemeye gönderdim
pazartesi gelicek inşallah,halılar gelene kadar,cam kapı dip köşe temizlik yapmam gerekiyor Allahtan dolap içlerini hallettim
cam sildikten sonrada perdelerimide yıkadım mı ohh mis gibi olcak evim inşallah..
kuzumun iştahı düzeldi çok şükür,bu aralar fena halde reklamlara sarmıştı artık tv açmıyoruz çok kaptırıyor kendini
akşamda baya vakit geçiriyoruz ailecek kuzumla hala yürümeye niyeti yok kuzumungaliba bir tek benim olum kaldı yürümeyen
MAHİRde yürümeye başlamış,çok sevindim,hayırla yürüsün minik ayakları inşallah,darısı oğluma
azraece ablanın bebekleri nasıl oldu hep aklımda keşke tefriciye falan okusaydık 4444 taneson şansı demiştin,rabbimin mucizesi bu belli olmaz,benim teyzemde drlar hep öyle dedi,40 ında anne oldu oğlumdan 5 ay küçük bıcır bıcır kızı oldu çok tatlı çok zeki maşallah,ablanında olur vede isteyen herkesin inşallah
mutlu anne,alyel,talay,babyceren,kujum,tatlıcadım,azraecem,şekersizim ve sayamadığım diğer arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum
bu arada yemeklerden konuşulmuş,ben 1 yaşından sonra az az tuz veriyorum,şekerle arası yok zaten çok az çikolata verdim kustu sıpa,kek bile yemez inşallah büyüyüncede yemez şeker ihtiyacını meyvelerden alıyor zaten

yemek konusunda şekere mesafeliyim elimden geldiği kadar meyvelerle ve balla tatlandırıyorum muhallebilerini ama tuz için öyle düşünmüyorum beyin gelişimi için iyot gerekiyor diye biliyorum ve az tuz kullanıyorum.bazen bizim yemeklerimizden de veriyorum tuzlu yapmamaya çalışıyorum.bazı drlarda pekmezin hiç bi yararı olmadığını hatta bebekler için zararlı olduğunu bile söylüyorlar saf şeker diye

Özledik seni şekerim iyiyiz bizde Mira ellerinden öper2 gününün boş olması ne büyük nimet keşke benimde öyle olsa
Bizde seni çok seviyoruz HejarımDarısı Aras Eymen'in başına inşallahTez zamanda yürüsün inşallah
Sebzelerde, et süt yumurta ve tahıllarda da günlük alınması gereken iyot var canım o yüzden ben tuz eklemiyorum ama kesinlikle vermiyorum da diyemem tabi az tuzlu yemeklerimizden de yiyor bebişim yada yer gibi yapıyor
Bu kadar dikkat ediyoruz inşallah yavrularımızın hepsi sağlıklı ve mutlu olurlar hepBu arada maşallah sana 10 haftayı devirdi yeğenimizTop 5 de değişilik var mı

artık hep ismi yazılanlar arasında unutulan benim neden acaba
nese gün gelir devran döner
intikam soguk yenen yemektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…