Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum
OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..
Cnm gece gece bakıyordum vr yazini görünce yazmadan eden e medim. Hatta halan yazamıyorum
Cok mutlu oldum inan ki.aferin kuzuma. Cok sukur gordun sonunda. Bak akilli bidik ancak kendini hazir hissetti demek ki ve ol deedi.kafandaki bu problem eridi gitti iste.
Hayir li ugurlu olsun. Alkis pasama
Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum
Canım Allah yardımcısı olsun ablanın çok zor...herkese merhabalar kızlar. bebeklerimizde durumlar pek iç açıcı değil beyinlerinde kanama, kalp delikleri, solunum alamama ve enfeksiyon problemleri var ve çok küçükler. bugün anneleri onları gördü ilk kez ve çökmüş durumda hayatta yaşayamaz o bebekler o kadar küçükler ki diyor( insanın evlatları için çaresiz kalması o kadar kötü ki.
ece ile bugün bebek arabasız ve 2 otobüs değiştirmeyle neşe ablama gittim yağmurda. bir ara taşıyamıcam sandım sanırım kollarım tutulacak yarın:)
mutlucum benimde elektrik süpürgem bozuldu motoru yandı sanırımbende benim xle kavgalıyım kızları alıp biz tatil yapalım istermisin:))
Cevap yazana kadar almışsın zatenavon yoksa loreal,max factor veya flormal falandamı yok
mevlana ne demiş:''al all ne alırsan yinede alll'':))
bide şöyle demiş:''bana bir rimel alanın kırkyıl kölesi olurum''
ya evet bende makinanın içini çevirenlerdenim cnm:)benim makinede çorap yiyo:)
yoksa bunlar kardeş falanmı:)
Meleğim çok sevindimAlkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum
Herşey yoluna girecek inşallah canımBu gece de ağlayarak uyudu minnoşum. Görsenizz içim parcalanıyo ama napiiiimmm. Az kaldı inşallah bugunler de gececek. Bu gece 3. Gece. Sabah 8 de 72 saat olacak memesiz gecenbakmayın üzüldüğüme aslında iyi bişey bu ama sürec beni de onu da mavfetti. Bi an önce bitsin bu işkence.
Maşallah Yaren Nur'aYaren nuru dra goturduk.10 kg olmus. 18 gunde 500 gr almis ayni tartida. Bakici teyze iyi bakmis kadin cok mutku oldu hele ben saha da cok. Ins böyle devam ede r. Dra goturme nedenimiz oksuruk ve balgam artisi tekrarkayan hapsirik yogun burun akislari. Ilac degistirdi. Enfeksiyonel bir durum ve cigerlerde hoccbisey yok cok sukur. Alerjik sanirim. Yeni bianckly miydi neydi surubumuz var ins iyi gekir. Dili bembeyaz geniz akintisi cok.3 gun atesimiz vardi. Köpek disleri gelmek uzere.bayagi kabarik cikacak saniriz ki onun atesiydi.
Selam canımha kendimi unutmuşum...ben bu aralar benimde biraz canım sıkkın benim x menle bu aralar anlaşamıyoruz pek...
Benim de hiç tadım yok mutlum....üffff...göreve çıkıyorum bu halde grş kızlar....Canım Allah yardımcısı olsun ablanın çok zor...
Birlikte tatil yapıyor olmamızın hayali bile güzelokuyunca bile sevindirik oldum
Cevap yazana kadar almışsın zatengüle güle kullan canım
Meleğim çok sevindimDarısı yürümeye başlamayan bebişlerimize olsun
Artık Mahiri tutabilene aşk olsun
Herşey yoluna girecek inşallah canımGece uykularında, kalkmalarında azalma var mı Defne'nin?
Maşallah Yaren Nur'aBakıcı teyze iyi bakmış çok sevindim Geçmiş olsun tekrar
Selam canım
Bizde hiç anlaşamıyoruz bu aralarSayesinde tadım yok hiç
Herkese mutlu sabahlar güzel annelerDün gece yine memekolik yawrum iki büklüm etti beni Hadi tamam emziriyorum ama gecenin köründe derin uykusunda bile çekildiğimde hemen uyanıyo Yatak odasında yatıyoruz eşimi uyandırıyoruz,
salonda koltuklar açılmıyo yatmak zor,yer yatağından kalkıp gezmeye başlıyo derken sabah oldu yine
Hiç tadım yok kızlar..hep bi yorgunluk hali var üzerimde
çok üzüldüm ablanın ilk bebeklerimiydi, bi anne için çok zor inş.Rabbim yardımcısı olsun.herkese merhabalar kızlar. bebeklerimizde durumlar pek iç açıcı değil beyinlerinde kanama, kalp delikleri, solunum alamama ve enfeksiyon problemleri var ve çok küçükler. bugün anneleri onları gördü ilk kez ve çökmüş durumda hayatta yaşayamaz o bebekler o kadar küçükler ki diyor( insanın evlatları için çaresiz kalması o kadar kötü ki.
:))
OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..[/QU
hadi gözün aydın çok sevindim sırada bizim bıdıkların kilo almaları kaldı inş. bebeklerimiz bu işinde üstesinden gelirler.
nagihan kilo almanıza çok sevindim yaren nura çok geçmiş olsun hastalık sezonu açıldı.
kızlar şoktayım oğlum dün 2 değil 3 değil tam 6 kere kaka yaparak günü kapattı.burnuma pis kokular geliyo internette araştırma yaptım enzim eksikliği falan kadir tuğcu ya mesaj attım cevabını bekliyorum.bu gün öğleden sonra bebeğimi görmeye gidiyoruz çok heyecanlıyım bu yaramaz beni yoruyo sürekli midem bulanıyo sanırım kızım olacak çevremde herkez öyle söylüyor.
eheueheu mira yaramazlık yapmış:))
saat 2 ye ne kaldı kibaksınlar ne olacak
bizimde yarın yemege gitmemiz gerekiyoçocukları kime satsam diye düşünüyorum
yani istemesemde mecburen gitmem gerekiyo demek"bizimde yarın yemege gitmemiz gerekiyo" gerekiyor ne demek, anlamadım :44:
demek ilk geceler 8 saat deliksiz uyumuş bu çok güzelİnşallah canım. İlk iki gece 22:00-06:00 arası hiç uyanmadı. Dün gece (3.gece) 00.30-1.45 arası sürekli ağladı ve bana yapışık uyudu. Koala gibiydi. Sabah 7 de uyandı
Kocişlerden şikayetler varmış bu ara.. Ay bende çok dertliyim hanıııımm..
Ya varya hayat onlara güzel.. Sabah doktora gideceğiz ya.. Biz Kaanla uyandık.. hemen ben kahvaltısını hazırlamaya konuldum... Odasını toparladım. yatakodasını toparladım.. Kaanın kahvaltısını yaptırdım, onun üstünü değiştirdim.. bu arada eşim ne yapatı dersiniz sadece kendisiyle ilgilendi.. Duş alıp giyindi bide bana hadi yaa geç kaldım diyorBiraz Kaanla ilgilen de bende hazılanayım istersen dedim sinirli sinirli Oflayıp puflamalar bide trip yapıyor.. Ben trip yapacakken o yapıyor..
Off neyse hiiç tadımızı bozmayalım.. kızlar bende mutfak için şu ayaklı süpürgelerden istiyorum tavsiye edeceğiniz model var mı?
kızlar bende mutfak için şu ayaklı süpürgelerden istiyorum tavsiye edeceğiniz model var mı?
Kocişlerden şikayetler varmış bu ara.. Ay bende çok dertliyim hanıııımm..
Ya varya hayat onlara güzel.. Sabah doktora gideceğiz ya.. Biz Kaanla uyandık.. hemen ben kahvaltısını hazırlamaya konuldum... Odasını toparladım. yatakodasını toparladım.. Kaanın kahvaltısını yaptırdım, onun üstünü değiştirdim.. bu arada eşim ne yapatı dersiniz sadece kendisiyle ilgilendi.. Duş alıp giyindi bide bana hadi yaa geç kaldım diyorBiraz Kaanla ilgilen de bende hazılanayım istersen dedim sinirli sinirli Oflayıp puflamalar bide trip yapıyor.. Ben trip yapacakken o yapıyor..
Off neyse hiiç tadımızı bozmayalım.. kızlar bende mutfak için şu ayaklı süpürgelerden istiyorum tavsiye edeceğiniz model var mı?
Eki Görüntüle 820422
dilberegenin sabahki hali:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?