2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ooo kızlar çok geç olmuş..

Ben artık yatmaya gidiyorum.. Yarın yine uğrayacağım

Hepinize iyi geceler

Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum

OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..

Cnm gece gece bakıyordum vr yazini görünce yazmadan eden e medim. Hatta halan yazamıyorum

Cok mutlu oldum inan ki.aferin kuzuma. Cok sukur gordun sonunda. Bak akilli bidik ancak kendini hazir hissetti demek ki ve ol deedi.kafandaki bu problem eridi gitti iste.

Hayir li ugurlu olsun. Alkis pasama

maşallah şu kalabalıga bakyoksa bedavaya oyuncakmı dagıtıyolarneden toplandı herkes:)
neyse kimse yoklugumu farketmeden şu aradan kaçıp gideyim
bogazım agriioturamıyorum,gidip yatayım..
hepinizi
iyi geceler..

Son düzenleme:

Sagolasin teyzesi,Evt cnm ne zaman kendini hazir hissederse o zaaman oluyor..yalniz cok gecikmesi beni her gun bitiriyordu cok sukur rabbime ki yurudu kuzum sonunda...yurusunu gorseniz penguyen gibi paydak paydak cok sirin yaa...

Bu ne kalabalik yahu.

Adam yanimda yatıyor ve durtuyor. Uyunamiz lazim

Yaren nuru dra goturduk.10 kg olmus. 18 gunde 500 gr almis ayni tartida. Bakici teyze iyi bakmis kadin cok mutku oldu hele ben saha da cok. Ins böyle devam ede r. Dra goturme nedenimiz oksuruk ve balgam artisi tekrarkayan hapsirik yogun burun akislari. Ilac degistirdi. Enfeksiyonel bir durum ve cigerlerde hoccbisey yok cok sukur. Alerjik sanirim. Yeni bianckly miydi neydi surubumuz var ins iyi gekir. Dili bembeyaz geniz akintisi cok.3 gun atesimiz vardi. Köpek disleri gelmek uzere.bayagi kabarik cikacak saniriz ki onun atesiydi.

Azraece ablanin bebeklrrine acil sifa diliyorum. Rabbim bagislasin ins. Evlat acisi yasamasinlar ins.

Herkese iyi gwceler. Kenfinize ve bebislere iyi bakin.

Opuldunuz

Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum

yaşasııınnnnn harika bir haber.....gözün aydın meleğim...o yürüyen ayaklara kurban olurum...hadi bakaklım gelsin sıradaki bebişimiz yürümeye...en kısa zamanda darısı diğerlerinin de başına....

şöle bi geçmişi hızlıca taradım da....

dilberege canım; yeni işin hayırlı olsun...bu arada Bursa ya gelirsen ben de varım unutma ...bekleriz tekrardan...

azraece canım; inş ablanın bebişleri sağlıkla sıhhatle hayata tutunurlar gerçekten ablan için çok zor Allah yardımcısı olsun..

Meleğim canım; valla mahir cim yürüdü ya feyzanurun yürümesi kadar çok sevindim inan..allah hep yüzünü güldürsün kalbi de kendi de melek arkadaşım benim bu arada geçmiş olsun..

Babycerencim canım; sana da geçmiş olsun...kız sen rimelsiz de çoookkk güzelsin şekerim o rimeller sana kurban olsun emi..

Şekersizyeşilçayım canım; sütten kesme olayında az daha sabır canım istikrarlı tavrına devam et çok yakında sen de güzel kızımız da rahata erecek alışacaksınız...allah kolaylık versin...

Nagihan cım canım; yeni bakıcınızın içine sinmesine ve prensesimizin mutlu olmasına özellikle de kilo almasına çok sevindim canım...hep böyle devam eder inş..

planner cim canım; demek kendinden kısıp yavrumuza ciciler alıyorsun eyy annelik sen nelere kadirsin...ben de eskiden kendime üst baş almayı çok severdim ama bu kızlardan sonra onlara alıp giydirince kendim alıp giymiş gibi mutlu oluyorum bana yetiyor...işte napacan annelik mecbuurrr...

başka başka...başka da aklıma bişe gelmiyor gelirse yazarımm...diğer arkadaşlara da çokkkk selamlar sevgiler....öpüldünüz canlar...

ha kendimi unutmuşum...ben bu aralar benimde biraz canım sıkkın benim x menle bu aralar anlaşamıyoruz pek...

Canım Allah yardımcısı olsun ablanın çok zor...
Birlikte tatil yapıyor olmamızın hayali bile güzelokuyunca bile sevindirik oldum
Cevap yazana kadar almışsın zatengüle güle kullan canım

Meleğim çok sevindimDarısı yürümeye başlamayan bebişlerimize olsun
Artık Mahiri tutabilene aşk olsun
Herşey yoluna girecek inşallah canımGece uykularında, kalkmalarında azalma var mı Defne'nin?
Maşallah Yaren Nur'aBakıcı teyze iyi bakmış çok sevindimGeçmiş olsun tekrar
ha kendimi unutmuşum...ben bu aralar benimde biraz canım sıkkın benim x menle bu aralar anlaşamıyoruz pek...
Selam canım
Bizde hiç anlaşamıyoruz bu aralar Sayesinde tadım yok hiç

Herkese mutlu sabahlar güzel anneler Dün gece yine memekolik yawrum iki büklüm etti beniHadi tamam emziriyorum ama gecenin köründe derin uykusunda bile çekildiğimde hemen uyanıyoYatak odasında yatıyoruz eşimi uyandırıyoruz,
salonda koltuklar açılmıyo yatmak zor,yer yatağından kalkıp gezmeye başlıyo derken sabah oldu yine
Hiç tadım yok kızlar..hep bi yorgunluk hali var üzerimde

Benim de hiç tadım yok mutlum....üffff...göreve çıkıyorum bu halde grş kızlar....

çok üzüldüm ablanın ilk bebeklerimiydi, bi anne için çok zor inş.Rabbim yardımcısı olsun.

eheueheu mira yaramazlık yapmış:))
saat 2 ye ne kaldı kibaksınlar ne olacak
bizimde yarın yemege gitmemiz gerekiyoçocukları kime satsam diye düşünüyorum

"bizimde yarın yemege gitmemiz gerekiyo" gerekiyor ne demek, anlamadım :44:

namanııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

ilk adımlarınız da, hayatboyu tüm adımlarınız da hayırlı olsun meleğim hanım

adım atan ayaklarını öpüyorum Mahir'in

İnşallah canım. İlk iki gece 22:00-06:00 arası hiç uyanmadı. Dün gece (3.gece) 00.30-1.45 arası sürekli ağladı ve bana yapışık uyudu. Koala gibiydi. Sabah 7 de uyandı

Kaan bu sabah 9:30 da uyandı
İnanılmaz bişey bu benim için.. çünkü genelde 8 lerde ayakta oluyoruz.. Bu sabah 7:30 gibi biraz mızmızlandı hafif salladım ve yanıma aldım bana sokularak 9:30 a kadar uyudu.. Hava kapalı, soğuk ve yağmurlu belki onun etkisiyle o da yataktan çıkmak istememiştir..

Sabah Kaanın kahvaltısını yaptırdıktan sonra hep beraber göz doktoruna gittik.. Kaanın doktoru 1 yaşından sonra bir göz muayenesi olsun demişti.. Genel bir kontrol sadece..

Ben de uzun yıllardır lens kullanıyorum ve gözlerim çok ağrıyordu ben de muayene oldum.. Lenslerimi değiştirdiler ve akşamları mümkünse gözlük kullan dedi doktor.. Kaan o gözlükleri gözümde asla tutmayacak bence ama neyse bi deneyeceğiz bakalım..

Kaan muayene olamadı çünkü gözüne bir damla damlatılması gerekiyordu.. Damladan sonra 30 dk bekleyip öyle muayene olunuyormuş.. ama Kaanın çok uykusu geldiği için öğleden sona tekrar gideceğiz.. Damlayı da ben evde damlatacağım yarım saati geçirip öyle gideceğim.. Göz hastanesi eve çok yakın zaten..

Şimdilik bu kadar öğleden sonra yine uğrarım..

Kocişlerden şikayetler varmış bu ara.. Ay bende çok dertliyim hanıııımm..

Ya varya hayat onlara güzel.. Sabah doktora gideceğiz ya.. Biz Kaanla uyandık.. hemen ben kahvaltısını hazırlamaya konuldum... Odasını toparladım. yatakodasını toparladım.. Kaanın kahvaltısını yaptırdım, onun üstünü değiştirdim.. bu arada eşim ne yapatı dersiniz sadece kendisiyle ilgilendi.. Duş alıp giyindi bide bana hadi yaa geç kaldım diyor Biraz Kaanla ilgilen de bende hazılanayım istersen dedim sinirli sinirli Oflayıp puflamalar bide trip yapıyor.. Ben trip yapacakken o yapıyor..

Off neyse hiiç tadımızı bozmayalım.. kızlar bende mutfak için şu ayaklı süpürgelerden istiyorum tavsiye edeceğiniz model var mı?

"bizimde yarın yemege gitmemiz gerekiyo" gerekiyor ne demek, anlamadım :44:
yani istemesemde mecburen gitmem gerekiyo demekya da yemege birlikte gittigimiz insanlardan pek hoşlanmıyorum demekyada kuzzulkurt sana
nerden buluyosun böyle gereksiz soruları
İnşallah canım. İlk iki gece 22:00-06:00 arası hiç uyanmadı. Dün gece (3.gece) 00.30-1.45 arası sürekli ağladı ve bana yapışık uyudu. Koala gibiydi. Sabah 7 de uyandı
demek ilk geceler 8 saat deliksiz uyumuş bu çok güzeldün gece biraz kötü geçmiş olsun ben inanıyorum 1 haftaya kalmaz herşey düzene girecek canım

boşver canım bu kocaların hepsi aynı,al birini vur ötekine
gerçi benimkinin bu ara bi suçu yok ama dün gece onu uygunsuz bir vaziyette rüyamda gördümondan çok sinirliyim:)
ayaklı süpürgelerden mutlucan almıştıhemde yepyeni ama ne aldı bilmiyorum mutluya sor:)
bide yeni ütü aldı,ama ne aldı ne kadara aldı bilgi vermedi..
benim ayaklı süpürgem fakir darty 2 yıldır kullanıyorum memnunum ama arada bir kafası düşüyo sinir oluyorum:))

kızlar bende mutfak için şu ayaklı süpürgelerden istiyorum tavsiye edeceğiniz model var mı?

ayaklı süpürge nasıl bir şey ki? :44:eşlerimizden bahsetmiyoruz sanırım :26:daha önce hiç duymamıştım biraz bilgilendirir misiniz?

not: bu mesajı okuyan dostum Babycerenim hanımım, "hocam, siz o lab.dan kaç yıldır çıkmadınız " şeklinde bir espri geçen yıl "amway mi? hiç duymadım" dediğim rektörlük personeli tarafından zaten yapılmış bulunmaktadır

sizin durumunuz gibi canım
ben rowenta kullanıyorum memnunum,daha önce almadığım içinse pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…