2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

artık hep ismi yazılanlar arasında unutulan benim neden acaba
nese gün gelir devran döner
intikam soguk yenen yemektir

ama ben adını sayamadığım diğer arkadaşlarımda demiştimbeykozum kusuruma bakma olur mu
nee intikam mı:26:

ama ben adını sayamadığım diğer arkadaşlarımda demiştimbeykozum kusuruma bakma olur mu
nee intikam mı:26:

hep digerleri
ismini sayamadıgım
adını unuttugum
(örnek cogaltılabilir) bunlarda varım niye beykozda yazmıyorsunuz sitemim herkeze

evet intikammmm
gün gelcek bende adınızı unutucam hejarcımmm

Sagol cnm. seninde gozun aydin..aslinda ben kacirdigimi sanmiyorum sen 5-6 adim atiyor diye yazmistin bende ona biananen soyeldim yoksa yurumesi cok guzel ..Mahir de eylul basi basladi adim atmaya ve ancak yurumeye basladi suan tum evi dolasabiliyor cok sukur...
derslerinin uc gun icinde olmasina cok sevimdim..bir ogretmen icin en ideal program oluyor..rabbim ins bozmadan devam ettirmeyi nasip eder..

Ayy ne guzel yaa bayram heyecanlari baslamis..bende burda isterdim temizlik yapayim hatta pastalar dolmalar hazirlayayim misafirler gelsin bir guzel hem yesinler hemde bayramlasalim ama maalasef burada bayram oldugunu bile anlamiyoruz...
Sagol cnm, Mahir yurudugunden beri hep aklimdasiniz ve rabbim sizlerede nasip etsin diye dua ediyorum...Doga kizimizda daha baslamadi ama oda yakindir bence Aras Eymenin de eli kulagindadir sakin merak etme..

Ins cnm mevlam gonlune gore herseyi kilar..durumlarin iyi olmasina cok sevimdim...bende ilk uc ayda hep wc mi kaciriyordum :)) hatta bir keresinde misafir vardi komik filim seyrediyorduk o zaman bile islamistim yani :)) cok fena oluyor ama deger yaa ins guzel sonuclanirda gulumuz hep guler..

Kiz bebekler cok datlu oluyorlar yaw..hele birde kivircik sacli olurlarsa..hatta mavis te olursa ..neyse en guzeli saglikli olsunlar kiz olmasi bile yeter, onlarin cilveleri yeter...

selam canımçağla iyi çok şükürkış geldi korkmaya başladım:18:
senin iş süpermiş valla2 gün evdesin ohhhböyle bir iş bulsam bende çalışsam ayy ne güzel olurdu:)

selam canımsınher zaman aklımda ve dualarımdasın,,şiir gibi oldu:)
temizlige bende başladım mutfagı bitirdim,,çocukların kışlıkları çıktı,perdelerede giriştim,,bizde halı yazın açılmaz şimdi soguk olmaya başladı hemen halıları açmam lazım:18:bide camlar var ama silmeye korkuyorum bu ara çok yagmur yagıyo:18:ya ben silersem sonra hemen yagmur yagarsa:)

Himm dun yemege gidemedim ama bugun kisirla boregi kacirmam diyorsun guzel valla :)) sevdim bu isi..bende yarin kisir ve borak yapiyim canm cekti..sonar siseriz miseriz aman aman :))
Esini cok iyi anliyorum bir anne baba icin cocuklarin buyumesini gormesi ve hissetmesi cok guzel bir duygu..benim herifte o gun doktora gittim ya kulagim icin bana sey diyo Mahir buyumusde anasini doktorami goturmus diyo :)) insan bir garip oluyor bee..

Düşündüm canım.. bayramdan sonra belki de çizdireceğim.. bende kurtulacağım bu lens ve gözlük derdinden :)

Evt cnm burdakilerde 2 yasina kadar verilmemesinde yarar var diyorlar..yalniz gelde bunu benim got( o burada noktasiz :))) kafali esime anlatayim ben vermezsem o mutlaka agzina tikistiriyor..

Tuz cok az miktarda beyin ve kemik gelisimi icin yararli olabilir diye okumustum ama onada itimat edemiyorum malum bunlarin bobrekleri sifir kilometre ya zorlanirsa dimi..

Selam kızlar,

Bugün arkadaşım ve annesi misafirliğe geldi.. Kaan'ın öğlen uykusunda hemen hızlıca.. ıspanaklı börek, kısır ve browni yaptım
Hazırlıkları bitirdim Kaan uyandı.. yavrum annesine hazırlık için bol bol süre verdi uyuyrak.. sonra bir güzel yedik içtik.. çaylar kahveler sohbetler.. Sonra akşam yemeğimi de yaptım.. eşim geldi Kaanla biraz oynadılar... yarım saat kadar önce uyuttum..
Hemen sizlere bir merhaba demek istedim.. sonra bugün aldığım kitabıma başlayacağım.. uzun zamandır bekliyordum kitabı çıkmış başlamak için sabırsızlanıyorum.. Gündüzleri Kaan uyurken artık yemek falan yapmayacağım kitap bitene kadar eşime dışarda yemeği teklif edeceğim

Düşündüm canım.. bayramdan sonra belki de çizdireceğim.. bende kurtulacağım bu lens ve gözlük derdinden :)

Oneririm cnm ben yaptirali 10 yil oldu nerde ise halan cok sukur sapasaglam..benim miyop vardi 2.75 idi yani gozluk veya lensiz goremiyordum bu yuzden canima tak etmisti sonunda oldumda rahat ettim..

Ohh miss gibi, afiyet olsun da bizsiz nasil yedin yaw :)) neyse borek isi yarin bana farz oldu yapayim bari..canim cok cekti ..
Kitabin adi ne merak ettim..disarda yeme isi guzel ama bence kitap olmasada yiyin anacim..afiyet olsun simdiden

ya melegim sorma kısır tabagımı tertemiz yaptım:)3 tanede börek yedimayıp olmasa 1 tane daha yiycektim:)
ay bide kek yapmış hamarat arkadaşım ondanda 1 dilim yedimbu arkadaşın 3 tane çocugu var ama hamaratlıkta üstüne yok:)
25 yaşında 3 çocugu var,kızı 2. sınıfa gidiyoarkadaşım zamanında boksla ilgilenmiş madalyaları varkocasının işyeri afrikadaeşi gelince 1 çocuk daha yapacakmışama eşi başka çocuk istemiyo,,olsun sıkıyosa yapmasın diyo:))adamı dövecek:))
diyorum delimisin nesin 2 kızın 1 oglun var daha ne çocuguolsun diyo kendileri 12 kardeşlermiş kalabalıgı çok seviyo
dedim maşallah annen nasıl dogurmuş o kadar çocugu nasıl bakmışkadının ömrü hamilelikle geçmiş:)
hatta en son dogumunda çocuk çıkarken kadının rahmide kendini dişarı atmışartık dayanamamış:))
ayy yine amma dedikodu yaptım:)

evet eşim çok duygusaldır,cerene çok baglıdır cerene tapıyo diyebilirimcerenin okulu geçen yıl cd hazırlamıştı okul arkadaşlarıyla birlikte bir sürü foto var eşim bunları izlerken aglamaya başladı:)aslında çocuklarına baglılıgı çok hoşuma gidiyo

ay yoksa bugün ben sizemi geldimbende arkadaşa gittim,börek,kısır ve kek yedim:))
banada sanada afiyet olsun cnm:)
hadi oku bakalım sonrada bize anlat:)

Ohh miss gibi, afiyet olsun da bizsiz nasil yedin yaw :)) neyse borek isi yarin bana farz oldu yapayim bari..canim cok cekti ..
Kitabin adi ne merak ettim..disarda yeme isi guzel ama bence kitap olmasada yiyin anacim..afiyet olsun simdiden

Yazar: Khaled Hosseini/ Kitap: Ve dağlar yankılandı.. Avrupada daha erken çıkmıştı.. Türkiyeye de gelele sanırım bir kaç ay oldu veya daha fazla veya ben yeni gördüm
Bu yazarın önceki iki kitabını da okudum
Uçurtma Avcısı- Bu kitabın filmi de vardı onu da izledim.. Off ki ne off
Bin Muhteşem Güneş.. Konuları biraz dramatik.. ama kitaba başladığınız zaman bırakamıyorsunuz..

ay yoksa bugün ben sizemi geldimbende arkadaşa gittim,börek,kısır ve kek yedim:))
banada sanada afiyet olsun cnm:)
hadi oku bakalım sonrada bize anlat:)

Ben de tam sana yazacaktım.. Menümüz nerdeyse aynıymış..Ama benim tatlım kek değil browniydi.. hemde çok lezzetli olmuştu.. Eşime kala kala 2 küçük dilim kaldı :))

Oyy ne diyorsun cnm,,12 cocuk soylerken yoruluyorum anacim masallah teyzeye..ben daha bir tane ile oldum bittim dusunemiyorum valla, ikincide ne yaparim diye yiyip bitiyorum kendimi..arkadasinda anasina cekmis dogurgan demek oda..ailece dogurganlar bunlar o zaman su hani uzerine ceketi attiginde hamile kalan tiplerden oluyorlar. :))

Bir mesaj yazmistim bulamiyorum kizlar..yazip yolluyorum sonra system yazdiklarimi yutuyor acaba cok acmi :)) uyuz oldum ya...
Oglum control icin bugun randuvusunu aldim sonunda 16 ekim de evime gelip check yapicaklar , kulakta buna dahil..

Ben cikiyorum topic sakinleri yani Beykozum ve minyatur sizlere iyi geceler kizlar..allah rahatlik versin yarin benim icin biraz buguk gun..camasir yikancak..toz alincak..yemek yapilcak..ve de borek yapicam ins..

Baby banada sakiz al ama ben damla sakizi isterim :)) unutma hemi..

Beykoz cnm, benide cogu kisi unutuyor valla yazmiyorlar ismimi soylemiyorlar hasta oldum diye bas bas bagiriyorum ancak bir kac kisi gecmis olsun diyo ama yinede can sagligi olsun..herkessin kendine gore sebeb ve marizetleri olabiliyor uzme tatli canini guzel kardesim ..ben seni yazmasamda ki siralama yapmaktan hep cekinmisimdir iste bu sebebten dolayi , seni asla unutmayiz sen buranin cok ama cok harika bir rengisin sensiz olmaz bilesin..

Oy agzını yerim senin balböcegimiz ne güzelde yazmıs ruhumu oksadın gıııııı
sen hastalandında kimse ilgilenmedimi ben kıyamam bırak laf aramızda en sevdigim sensin kimseye söleme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…