2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlar. Umarim cok mutlu bir gun olsun hepimiz için.

Ben yine gec kaldi m ise. Belim ağrıyor 3 aksamdirr cok erken uyuyup kalıyorum. Sabahlari da cok yatmaktan belim ağrıyor.

Jizlar adetim ilk defa on gun erken oldu. 5 gun surdu. Ilk iki gun az leke leke koyu ama. 3-4-5. Gun de cok az normal. Toplasan 1 ped kirlenmemistir. Kasiklarimda agri var ve idrar artti sanki. Ustune gormus olabilir miyim?

Beykoz anacim seviliyorsun kuzum yerim ben seni.

Cok yoğunum yine. Aksamlari dizilerimin hicbirine bakamiyorum yq. Toplasan uc taneler.aglamak istiyorum.ya o degil dunyadan haberim yok.

Yaren nur kusmalarda. Dr demsti balgam çıkarıyor.

Neyse sorularima goz atip istediginizden başlayabilirsiniz.

Opuldunuz

Canım ikinizede geçmişler olsunAsist içirmiştin dimi canım sen,o şurup çok öksürtüp balgam çıkartırırmış.Bizde kullanmıştık.
Evet canım bence üstüne görme olabilirbi test yap istersen hadi hayırlısı...

Herkese hayılı cumalarKış geldi hastalıklarda gelmez inşallah,dün kaloriferi yaktım gece çok soğuk oldu ev.
Kuzum direndi gece 12 de uyudu ama maşallah diyim 6da kalktı bu sabahhiç uyanmadı
Dün akşam gittik pentiden külotlu çoraplarımızı aldık minnoşuma,geçen senekiler baya küçülmüştü çok güzel modeller yapmışlar.
Sonra gittim 1-2 bişey daha aldım kızıma rahatladımÇok seviyorum alışverişi yaw sevmeyen yoktur zaten
Beyozum alınmış mı benim atarlı gülistanımSeni seviyorum bebeğem
Meleğim ne desen haklısın canım ama ben kendi adıma söyliyim mesela işteyim ve ekranı sürekli aç kapa yapıyorum,o an yazılanı bazen kaçırabiliyorum.yada haftasonuysa mesela evden okuyorum ama yazamıyorum pazartesi gelince de iyi haftalar deyip başlıyorum kendimden anlatmaya.. Ben eminim ki hepimiz birbirimiz için çok değerliyizÖyle olmasa burda işimiz ne ayolHer sabah kendimizi burda bulup birbirimizden haber alamadığımızda neden endişelenelim yoksa..Pınarda gelmiyo mesela ama ben çok merak ediyorum yazıya dökmüyorum sadece..Yavrukedi de öyle...Zada,edack,turuncu...
Hepinizi çok öperimMutlu günler dilerim canım arkadaşlarıma

benim top 5 imde bi değişiklik yok ama eşim müdahale etmezse.bebeğim son adet tarihi hesaplamasından küçük mutlu annecim doktorun dedğine göre 7 haftalıkmış.abisiyle aynı haftada doğabilir sanırım.

ayy yeni kitabımı çıkmış.önceki 2 kitabı beni 10 yaş yaşlandırmıştı ne kitaplardı bünyemden atmak 3 sene sürdü ağla ağla canım çıkmıştı.yeni kitabıdamı aynı konuları işliyo.kitapları okuyunca en çok üzüldüğüm bütün bunlar gerçek ve yanı başımızda yaşanıyor bizim hiçbişeyden haberimiz yokve malesef afganistanda hala sıkıntılar devam ediyo.en kötüsüde bunları Din ve ALLAH adına yapmaları .dilberegecim kitabı bitirdikten sonra yorumlarını bekliyorum inş.

kızlarrrrr günaydınnnn herkseeee

ben hastayımmmm sanırım grip oluyorum boğazım çok fena burnum daha fena nefes alamıyorum, başım desen çatlıyor resmen off ya aniden kış geldi resmen, bizim site merkezi sitem ve daha açılmadı ısınma sistemimiz klima ile idare ediyoruz zeynoşumuz hasta olmasında ben kendimi izole ederim evdeee

nagişim kuzuna geçmiş olsun inş geçer gider ve birdaha gelmez bu hastalıklarr, sende bir test yap bakalımmm, eşimdende yeni bebiş için baskılar var bana ama yoookkk hiç hazır değilim henüzzz:26:

mutlucan
penti çoraplarını güle güle kullansın boncukum, bende bakayım cmt, alışveriş deme valla dibine vurdum bende zeynonun iki kış idare edecek kışlığı oldu şimdidende bütün kışta almadan duramayacağıma göre hiç giyemeden kışın geçeceği parçalar olacak sanırımmm ya int alışverişi konusunda durduramıyorum bende kendimi, anneme geçen gün kargocu abla ne alıyorsunuz siz bukadar diye soruyormuşşş ya napalımmgeçen kıştan kalanı giyme şansları yokki birtane kışlık eşofman altını denedim geçen kıştan dizlerinin az aşağısına indi ancakkk nekadar çabuk ve hızlı büyüyorlarr ya şaşkınlık içindeyimmm

zeynoş yine diş çıkarmakla meşguldü ve son köpek dişimizde çıktı çok şükür dün ağzını açıp dişini anneme göstermiş bakk bakkk diyormuş parmağıyla dişini gösteriyormuş akşam bizede gösterdi allahımmm ne kadar tatlılar yaaaa artık mama sandalyesinde oturmak istemiyor bizimle birlikte masada ve sandalyede oturrarak yiyor ama ben hep temkinli tabii bide herşeye uzanmaya çalışıyor masada parmağıyla gösterip ne yemek isterse ııhh ıhhh anne ıhhh diye istiyor kuzummm sandalye yükselticisi almam lazım artık hem güvenli olur hemde masayı görmekte zorlanmaz galiba mama sandalyesine veda edeceğiz artıkınnnn:26:

Geçmiş olsun canımMaşallah Zeynomun dişi çıkmışta gösteriyor bileBen çok bişey almadım bu sene yavaş yavaş alıyorumgeçen sene bende de çok kalanlar oldu bu sene yapmıcam o hatayıDün bide pentiden evde giysin diye patik gibi bişey aldım,akşam giydi çok sevdi kuzumsabah tekini bulamadım bakıcı mira ben arıyoruz,Allah Allah nereye koydum dedim,arkadan bi ses :Ayya AyyaHem arıyo bizimki de hem ayya ayyaçok hoşuma gitti Daha da dillendiklerinde doyum olmucak bunlara

hep digerleri
ismini sayamadıgım
adını unuttugum
(örnek cogaltılabilir) bunlarda varım niye beykozda yazmıyorsunuz sitemim herkeze

evet intikammmm
gün gelcek bende adınızı unutucam hejarcımmm

bu kadar alındığını bilmiyordum
bende zaman zaman yazıyorum bişeyler ama kimse cevap bile vermiyor
hiç bir zaman alınganlık yapmadım,ismimde geçmiyor çoğu zaman
neyse bende bir daha isim yazmiyim en iyisi...

ilk önce MAHİR için tekrar maşallahgüzel güzel yürüsün kuzucuk
inşallah kulak içinde hiç birşey çıkmayacak kuzumun,oğluşumun hiç yürümeye niyeti yok teyzesi ya
bu arada bende lens kullanıyorum,miyop şuan 3 numara çizdirmek için sabitlenmesi gerekiyor malesef benim gözlerimin numarası geçen yıl yükseldi:26:

teşekkür ederim şiirin için çok mutlu oldum canım benim
ohh sen işleri baya bitirmişsin canım,burada da havalar kapalı cam silecemde
yağmurlar tamamen bitse

meleğimcim sen hasta mıydın tatlım ben kaçırmışım gelmiş geçmiş olsun inşallah

nagihancım yeni bakıcınız hayırlı olsun yine geç kaldım galiba,herşey yolundaymış şükür
sana ve kızına büyük geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlar kuzu kış geldi hastalıklarda geldi malesef:26:

planner zeynonun köpek dişi hayırlı olsun,akıllı bıdık demek dişini gösteriyor maşallah
bu kız çocukları çok zeki oluyor ya bayılıyorum

mutlu-anne penti çoraplarınız ve patiğiniz hayırlı olsun,Mira'mı ısıtsın inşallah
kız çocuklarına ne güzel şeyler var ya,sanırım bu sabah kız çocuklarıyla niyeti bozdum hadi hayırlısı

talay bende uçurtma avcısını okumuştum,filmini izlemedim ama gerçekten etkileyiciydi
ben ağlamamıştım ama etkilenmiştim

günaydın,hayırlı cumalar mayısın en güzel en özverili anneleri ve en akıllı bebişleri
şu mübarek günde kimin ne isteği varsa kabul olur inşallah

ayya ayyaa yerimmm ben o boncukuyu yaaa aaa ev için patikte var demek pentide hemen gitmemm gerek gerçi geçen gün unnadodaki kırmızı fiyonklu deri ev patiğini aldım yakında gelirrr:)) mutlucan valla zeynonun küçülenleriyle üç kız daha büyür ama daha kimseye vermeye kıyamıyorum hepsini ayy buda kalsın diye diye saklıyorum kocaman hurç doldu büyüyünce hepsini görsün istiyorum ya belki kendi kızına bile giydirir

kayıp eşya bulma konusunda zeynoda usta ama kıyamıyorum kuzuma çünkü Zeynep ada babanın cüzdanı nerde ya şu nerde bu nerde diye sorunca hemen öyle ciddiye alıyor ve arıyor ki kıyamıyorum ya inşş çok sorumluluk sahibi olacaklar hissediyorum ıhh ıhhh anne diye bulup getirince gözlerindeki o sevince ölürüm ben yaaaa ayy hastalıktan galiba zeynoyu çok özledim daha sabahtan Allahtan bugün cumaaa

buarada cumamız hayırlı olsun inşş tüm dualarımız kabul olsun canım arkadaşlarımm

Küçülenlerin büyük bir kısmını çok ihtiyacı olan bir hamileye gönderdim çok içim rahatKıymetlileri saklıyorum yani yakınlarımızın aldıkları ilerde çok güzel hatıra olacak,mesela anne bu çok güzel diyecek kızım onu sana meleğim teyzen yollamıştı diyicem,arkadaşın ece aldı diyicem,annezeyno teyzenin hediyesi dicemAnnemde diyor herşeyini verme hem arkadan gelecek olana hemde annem benim biçok şeyimi saklamış,bebeklerime giydiriyormuşum onlarıkızında oynar diyorİlk çocukta insanın gözü dönüyor her beğendiğini almak istiyor:111:Verdim verdim yinede ayırdığım 1 hurç var bende de

Hejarım sende kız bebek mi çağırıyorsun bu sabahHadi hayırlısı canımcım

selamnasılsınız bendeniz biraz kararsız biraz korkagımbugün süt olayımızın bitmesi gerekiyo ama ben henüz yapamadım
acaba yarınamı kalsa diye düşünüyorumyarın cerenle sinemaya gidecez dönüşte çağla meme istediginde bak uff oldu derim
aman ya çok stresliyim şu an fücudum eksi iyonlarla dolu:))
bu arada sayısalcı oldugum nasılda belli oluyo demi
neyse fikir verirseniz çok makbule geçer..
dün süper loto oynamıştım yaevet evetttttttyine hiç birşey çıkmadı
bende şans olsaydı
eşimde oynamış oynadıgı sayılara baktım ve gülme krizine girdim3,13,23,33,43,53
dedim bu ne yahayatta çıkmaz iyimisin sen dedim:))
ama ne oldu biliyomusunuzeşim 3 tutturduhemde bu sayılarla7 lira kazandı
demem o ki sakızları unutun

başkaaa:26:ya aklıma gelmişken sorıyım ben çokmu kafanızı şişiriyorum:26:

nagiş hemen bir test yapmalısın belkide hamişsindirhayırlısı olsun canım..yaren nur sanki sürekli aynı rahatsızlıktan çekiyo:26:hani bi doktora götürmüştün çok iyiydi yine ona mı gidiyosun:26:alerjik bi durummu canım,,acil şifalar diliyorum.
plannercim sanada geçmiş olsun cicimbende aynen senin gibiydim gerçi hala iyleşmedim ama biraz daha iyiyim..bogazım hala agırıyo grip bitmek üzere,,malesef ilaç kullanmadım gerçi grip ilaç kullansanda kullanmasanda 1 hafta çektiriyo..
ben çağlanın küçülen kıyafetlerini verdim içlerinden bir kaç parça alıp sakladımmesela accasianın gönderdigi kot elbise ve ayakkabıyı kimseye vermeye kıyamadımonları saklıyorum,,bide yavrukedi teyzemizin pijamalarını..
cerenin çok yıpranmamış olanlarını saklıyorum çünkü mirasçısı çağla giyecek onları:))

slm canım...memeden kesme deyince bana bir şeyler oluyor...düşüncesi bile beni kötü ediyor..kızım gündüz değilde gece düşkün...uyanıyor meme vermesem uyumuyor çok ağlıyor sallasam bile susmuyor..nasıl bıraktıracağım bilmem...

ama gün geçtikçe azalıyor zaten eskisi kadar d uzun uzun emmiyor...öyle öyle kendiliğinden bıraksa keşke..içmeden çok oynuyo aslında...stresini atıyor..bir süre daha bıraktırmayı düşünmüyorum

sen deneyimlisin..inş.kolayca bıraktırırsın...annelik zor zanaat......

eşinin oynadığı sayılar da pek ahenkli olmuş...ahenk mahenk 3 tutturmuş baksana...olan sakızlara oldu...

Gecmis olsun Nagis, ayni durumlari bende son regl de yasadim..test yaptigim icin surekli hamile olma ihtimalimde yok gibiydi bu yuzden ustune gorme degildi benimki ama senin dediklerin hepsi vardi..buyuk ihtimal usutmus olabiliriz..sen yine bir kadin doktoruna en azindan telefonla sor istersen..birde birsey daha var bende boyle parcalarda gelmisti cok sancili oldu..

Cnm Yaren kuzumada gecmis olsun...sen onu baska bir doktora daha gostersene..surekli ayni rahatsizlik gecirmesi iyi tedavi verilmemis olabilir..

Yok yok kimseye kizmiyorum..caniniz sagolsun yeter benim icin inan..
Kulotlu coraplarini yiyim ben onun kim bilir ne cok yakisicaktir kuzuma..gule gule giyinsin ins, biz halan gecen kistakileri kullaniyoruz biraz buyuk almistim bu yuzden yeni aldiklarima gecemedik..onlarida seneye ins..gerci belli olmaz burda hep kis sene gelmeden giydiririz belkim..

Masallah Mira ya..uyumus demek helal olsun minigime ins hep uyurda annesinide uyutur..

Allah iyiliginizi versin ya...aklima benimde esim geldi oda hep oynar keyfine bir kac poundluk ve ayni sayilari oynar surekli bir keresinde kizmis oynamuyacam cikmiyor diye sonra o sayilara buyuk ikramiye tutmus yaa..o gun bugun halan oynar benim super kocam :))

Sut olayinda artik kararli ol ve yap ,,sut yok bitmis de Caglaya eminim anlar cok akkilli bidigim.aslinda bir kac gun vermezsen sutunde azalir sende rahat edersin..

Gecmis olsun cnm..benden de herkese hayirli cumaalar ins..Hejarcim cok harika dua etmissin cumlemizin ins amin..
Zeynomu opebilirmiyim cnm, masallah cok akiilii kizimiz..demek kaybolan seyleri ariyor cok hamarat olcak bu bidik ..

Kiyafet konusunda bende nerde ise herseyi sakliyorum ,,bir kismini vermistim ama sonra elim varmadi,,kiyamiyorum sizzler gibi :))

Son düzenleme:

Masallah bittim resmen Zeynoya...tuh tuh kirkbin kere masallah subhalallah
Bizimkide hii hii diyo bir seyi isteyince deli ediyor bu usak beni..mama sandelyesinde oturmak artik eziyet geliyor onada..cok sukur saldelyemizi cikabilir almistim, onu sandelyeye bagliyoruz bazen iyi oluyor..
Dislerinizde hayirli olsun cnm..bizim sol alt ve ust azimis cikti en son simdi sagdakileri bekliyoruz...bunlar bile bizi cok zorladi kopek dislerini dusunemiyorum ...

planlarımız arasında şimdi bebek yok Aras Eymen biraz daha büyüsün en azında 3,5-4 yaşına gelsin öyle istiyoruz
rabbim verirse,inşallah isteyen herkesin bizimde ilerde kız çocuğumuz olur

yerim ben o küçük mirasçıyı
canım sende hastaymışsın geçmiş olsun :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…