kızlar çağla tuvalet konusunda çok hevesli:)mesela dün bezini çıkardım dedim biraz havalansın poposu
baktım elimden tuttu beni wc ye götürdü oturttum çişini yaptı çok sevindimsonra 2 dakika sonra bi daha istedi yine gittik yine yaptı tabi ben çok şaşırdım:)karpuz yemişti ondan sanırım..
aradan 5 dakika geçti yine wc ye gitmek istedi oturttum bişey yapmadı''pittiii pittiii'' diye bagırdı:)indirdim ''petee petee''diye bagırdı
yani peçeteyle silecekmişim:)neyse 2 dakka sonra bi daha gitmek istedi eşim götürdü yine bişey yapmadıartık oyun yaptıgını anladım bi süre sonra yine istedi götürmedim aradan 10 saniye geçti altına yaptı:))demek çocuk dogru söylüyomuş:)))
şimdide baktım bezini çıkarmaya çalışıyo koştuk wc yebu sefer kaka yaptı ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ama siz anlamışsınızdır:)çocuk hevesli ögrenecek ama üstüne düşmeye hiç niyetim yok:)
Gecmis olsun cnm..benden de herkese hayirli cumaalar ins..Hejarcim cok harika dua etmissin cumlemizin ins amin..
Zeynomu opebilirmiyim cnm, masallah cok akiilii kizimiz..demek kaybolan seyleri ariyor cok hamarat olcak bu bidik ..
Kiyafet konusunda bende nerde ise herseyi sakliyorum ,,bir kismini vermistim ama sonra elim varmadi,,kiyamiyorum sizzler gibi :))
Masallah bittim resmen Zeynoya...tuh tuh kirkbin kere masallah subhalallah
Bizimkide hii hii diyo bir seyi isteyince deli ediyor bu usak beni..mama sandelyesinde oturmak artik eziyet geliyor onada..cok sukur saldelyemizi cikabilir almistim, onu sandelyeye bagliyoruz bazen iyi oluyor..
Dislerinizde hayirli olsun cnm..bizim sol alt ve ust azimis cikti en son simdi sagdakileri bekliyoruz...bunlar bile bizi cok zorladi kopek dislerini dusunemiyorum ...
kızlar çağla tuvalet konusunda çok hevesli:)mesela dün bezini çıkardım dedim biraz havalansın poposu
baktım elimden tuttu beni wc ye götürdü oturttum çişini yaptı çok sevindimsonra 2 dakika sonra bi daha istedi yine gittik yine yaptı tabi ben çok şaşırdım:)karpuz yemişti ondan sanırım..
aradan 5 dakika geçti yine wc ye gitmek istedi oturttum bişey yapmadı''pittiii pittiii'' diye bagırdı:)indirdim ''petee petee''diye bagırdı
yani peçeteyle silecekmişim:)neyse 2 dakka sonra bi daha gitmek istedi eşim götürdü yine bişey yapmadıartık oyun yaptıgını anladım bi süre sonra yine istedi götürmedim aradan 10 saniye geçti altına yaptı:))demek çocuk dogru söylüyomuş:)))
şimdide baktım bezini çıkarmaya çalışıyo koştuk wc yebu sefer kaka yaptı ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ama siz anlamışsınızdır:)çocuk hevesli ögrenecek ama üstüne düşmeye hiç niyetim yok:)
selamnasılsınız bendeniz biraz kararsız biraz korkagım bugün süt olayımızın bitmesi gerekiyo ama ben henüz yapamadım
acaba yarınamı kalsa diye düşünüyorumyarın cerenle sinemaya gidecez dönüşte çağla meme istediginde bak uff oldu derim
aman ya çok stresliyim şu an fücudum eksi iyonlarla dolu:))
bu arada sayısalcı oldugum nasılda belli oluyo demi
neyse fikir verirseniz çok makbule geçer..
dün süper loto oynamıştım yaevet evettttttt yine hiç birşey çıkmadı
bende şans olsaydı
eşimde oynamış oynadıgı sayılara baktım ve gülme krizine girdim3,13,23,33,43,53
dedim bu ne yahayatta çıkmaz iyimisin sen dedim:))
ama ne oldu biliyomusunuzeşim 3 tutturdu hemde bu sayılarla 7 lira kazandı
demem o ki sakızları unutun
başkaaa:26:ya aklıma gelmişken sorıyım ben çokmu kafanızı şişiriyorum:26:
hejarcım saka yapıyorummm kızzz
sen eskilerdensin arada geliyorlar bana bilmiyormusun
bak mutlucum nagişim melegim alıskın bana bak hemen yapıstırmıslar cevapları ballarım benim bende sizi love you
hejarımada kocaman
ben senden bebek haberi bekliyorum favorilerimdensin canım
canım çok sagol,, zeynoyu öpebilirsin tabiii meleğim teyzesii, öpebilirmiyim desen hemen yanağını uzatır zaten, sadece bana dudaklarını uzatıyor öpeyim diyeeayy geçen gün eşim ben ve Zeyno oynuyoruz babası kızım öpebilirmiyim seni dedi zeynodaki hareket bu babasına hayır deyip bana duşaklarını uzatıyor babası öpmesinmiş ben öpeymişimmm babasının sakalları acıtıyor galiba bazen öptürmek istemiyor hâlbuki ben öpebilirmiyim dememiştim, eşimle gülmekten öldük ama babası üzülmüş tabi söyleyip duruyor, annesi sormadı bile ama öpücük ona gitti diyeee
aa ne güzel keşke bizim mama sandalyemizde öyle olsaydııbende sandalyeye bağlanan bişeyler almalıyım:26: canım bizim azılar daha kolay çıktı ama her köpek dişi mahvetti kuzumuda bizideee, inş sizinkiler bir çırpıda ağrısız sızısız çıkarrrr mahirin kontrolü varmış canım hadi bakalım için rahatlıyacak sonunda
dahaaa ne yapsın bu çocuk üstüne düşmen için acaba cicimmmmne güzel hevesli işte bakk bahara kadar biter bez işi sizdede bahardada rahat rahat dolaşcaz bezsiz ve alıştırma külotu olmadan üfüll üfüllll bizim lazımlık banyonun dışında koridorda duruyor artık, kapı kapalıysa giremiyor Zeyno diye, kendisi popoyu sıyırıp oturuyor yavrummm yalnız sonra kendisi kalkmıyor anneeeeee, ananeeeee diye bağırıp duruyorrrrr
kızlar oğlumuzu Can ımızı kaybettik malesef. Rabbim Cansumuza hayırlı ömürler verir inşallah.
dimi melegim ya kararlı olmam lazım:44:ama kararsızım aslında kararlıyım ama kıyamıyorumAllah iyiliginizi versin ya...aklima benimde esim geldi oda hep oynar keyfine bir kac poundluk ve ayni sayilari oynar surekli bir keresinde kizmis oynamuyacam cikmiyor diye sonra o sayilara buyuk ikramiye tutmus yaa..o gun bugun halan oynar benim super kocam :))
Sut olayinda artik kararli ol ve yap ,,sut yok bitmis de Caglaya eminim anlar cok akkilli bidigim.aslinda bir kac gun vermezsen sutunde azalir sende rahat edersin..
sagolasın canım evet hevesi var bakalım bahara kadar bırakırız inşallahmaşallah akıllı bıdığabence çağlada yakında bezden kurtulacak
bu mayısın kızları çok akıllı maşallah
evet canım hevesli ama ben şöyle düşünüyorum şimdi tamam evde bezsiz gezsin ortalıga yapsın umrumda degil ama dişarı çıkarken tekrar bezle evde tekrar aç,kızın kafası karışmasın..şöyle bahar gelsin tümden bıraktıracam..dahaaa ne yapsın bu çocuk üstüne düşmen için acaba cicimmmmne güzel hevesli işte bakk bahara kadar biter bez işi sizdede bahardada rahat rahat dolaşcaz bezsiz ve alıştırma külotu olmadan üfüll üfüllll bizim lazımlık banyonun dışında koridorda duruyor artık, kapı kapalıysa giremiyor Zeyno diye, kendisi popoyu sıyırıp oturuyor yavrummm yalnız sonra kendisi kalkmıyor anneeeeee, ananeeeee diye bağırıp duruyorrrrr
sende çok komiksin bacım benim:))sende arada yazda hep beraber gülelim:)canım son cümleni okumamıs olayım
sen basımızın tacısın okumaktan zenk alıyorum seni daha cok yaz özellikleri anılarını cok komiksin bacım
sensiz bir yanımız eksik cankussss
eşine aferin nerde abzurt numaralar varsa onlar cıkar zaten niye kızıyon adama
Allah annesine babasına güç,kuvvet versin,küçük cansuyada saglıklı uzun ömürler versin rabbimkızlar oğlumuzu Can ımızı kaybettik malesef. Rabbim Cansumuza hayırlı ömürler verir inşallah.
kızlar oğlumuzu Can ımızı kaybettik malesef. Rabbim Cansumuza hayırlı ömürler verir inşallah.
canım çok sagol,, zeynoyu öpebilirsin tabiii meleğim teyzesii, öpebilirmiyim desen hemen yanağını uzatır zaten, sadece bana dudaklarını uzatıyor öpeyim diyeeayy geçen gün eşim ben ve Zeyno oynuyoruz babası kızım öpebilirmiyim seni dedi zeynodaki hareket bu babasına hayır deyip bana duşaklarını uzatıyor babası öpmesinmiş ben öpeymişimmm babasının sakalları acıtıyor galiba bazen öptürmek istemiyor hâlbuki ben öpebilirmiyim dememiştim, eşimle gülmekten öldük ama babası üzülmüş tabi söyleyip duruyor, annesi sormadı bile ama öpücük ona gitti diyeee
aa ne güzel keşke bizim mama sandalyemizde öyle olsaydııbende sandalyeye bağlanan bişeyler almalıyım:26: canım bizim azılar daha kolay çıktı ama her köpek dişi mahvetti kuzumuda bizideee, inş sizinkiler bir çırpıda ağrısız sızısız çıkarrrr mahirin kontrolü varmış canım hadi bakalım için rahatlıyacak sonunda
Demek defnoşu memeden kestin canım. Kolaylıklar diliyorum sana.Tesekkurler. Bu akşam 10 u geciyodu ninniyle sızdı artık. Bakalım devamı nasıl olcak??
Merhaba tatlım çok geçmiş olsun her şey üst üste gelmiş.Herkese mutlu sabahlar güzel anneler ve misss kokulu melekler
Dünkü sunum iyi geçti ama bitmedi,cuma günü devamı var:44:
neyseki iç açıcı bir olduğu için sıkılıp bırakmadım işi
Kızım iyi, hepinize selamı varBugün onu dedesine bırakmak zorunda kaldım,bakıcı teyzemiz öğlen alacak.
Sabah sabah evden çocukla çıkmak çok zormuş yawyoğurdu meyvesi temiz kıyafet oyuncak derken..taşınmış gibi olduk
Bugün burda tam bir kış havası var kapalı ve yağmurlu....
Nagişim mi demişti musibet inermiş bu ay diye,,benide birsürü musibetler buldu walla:18:Ütüm bozuldu,kocişle tartıştık,annanem hastalandı yine,kız düştü,evde birsürü şey kırıldı,bu sabah arabayı vurdumSadaka vermeye devam Allah beterinden korusun
ALışweriş yapmam lazım,kızın eksikleri çokdaha beceripte bi ev ayakkabısı alamadım yawruma,beğenemedim bir türlü,içime sinen bişey bulamadım fikri olan var mı kızlar?
Azraece bebekler doğmuşİyi haberlerini bekliyoruz.
Pınardayı merak ediyorum?Ve Dilberege ve tatlıcadı ve edacık ve ecesuelif ve alyel ve zada ve yavrumkedi veeee herkesi merak ediyorum ne meraklıyım dimiUmarım herkes iyidir herşey yolundadır canım arkadaşlarım Yaren Nur'a geçmiş olsun NAgişim Bİangelim nerdesin
Meleğim fishcake deme bacım phukette bize ikram etmişlerdi de eşimle wc yarışına girmiştikArtık içine ne koydularsa
O zamandan beri balığı sadece sade seviyorum
Herkese mutlu günler tatlı günler
Görmek isterdim o halini eminim çok komiktir. Yaramaz kedi bunlar.herkese merhaba...kızımın bugün yaptığı ilk yaramazlığı yazayım...buzdolabından bisküvi aldım dolabı tam kapatacağım kuzu kapattırmadı neyse biküviyi koyarken kapatırım dedim.kaseye koydum döndüm arkamı ki ne göreyim rananın üstü başı pirinç unu...kardan madama dönmüş şaşkın şaşkın bana bakıyor..şok oldum bakıyorum öyle..bir gülme krizi tuttu beni.saçları,kirpikleri,üstü yerler aman allahım...şoku atlattıktan sonra başladım temizliğe:) üstünü silkelerken hızlı vurabilmişim herhalde başladı ağlamaya...banyoya soktum hepten ağladı o saatte banyo hiç yapmamıştı..harap bitap düştüm,ıslandım...sonra yerler sanki az işim varmış gibi...
Geçmiş olsun canım bu mevsim çok tehlikeli dikkat et kendineselamçok hastayım hakkınızı helal edin dualarınıza ihtiyacım var
bogazım çok agırıyo:)konuşacak halim yok
şöyle uzaktan sizi dinleyecem:111::111:
Ay çok güldüm ya iyi olmuş o zaman ona eşini üzerse olacağı oBenim kızımın sadece kakası geldiğinde söylediğini ve bezi çıkartıp wc.ye yaptığımızı bilenler bilir bilmeyen teyzeleri de öğrendi şimdi hehe
size geçen haftaiçi konuyla ilgili başımıza geleni anlatayımkocişle aram gayet bozuktu..."eve geldi ve kızı hazırla gezdiricem" dedi canıma minnet giydirdim süsledim gönderdim baba kızı bende fırsat bu fırsat gittim banyoyu ovdum hoop duşa
tam işim bitti kendimi tv karşısına attım kapı çalıyor ama ne çalmakkocam elinde kızın b.klu beziyle sinirli bir şekilde bana uzattı,dedim bu neee b.kkkk dedi "onu farkettim" dedim
kıza çıtçıtlı badi giymemiştim normal atlet giydirmiştimbizimkinin de dışarda kakası gelmiş çıkartmaya çalışmış bezi çömelmiş avm nin köşesine yarısı bezde diğer yarısı paçalarda..bir kısmı da kocişin üstündeydi ay neyse daha fazla b.k muhabbeti yapmıycam size kocam rezil olmuş tabi eline bile bulaşmıştı "sen benim kuzumun b.kuna kurban ol" çok kızmıştım ya bide içimin yağları eridi o anda zaten o günden sonra kocam da kızı gezmeğe götürmüyo:18:bu günden sonra dedesi de bakmıcak:18:kaldık yine kuzumla birlikte el elde baş başta
Benimki de az çekmedi yani.dün gece zaten halim yok erkenden uyumuşum bi baktım çağla yatagımıza geldi
memmm memm diye bagırıyodedim meme uyuyo hadi sende uyu
hııı tet tet tett yaptı gögsümebide ''kakk kakk'' diye bagırdı memeye
tabi meme ne yapsın mecbur kalktı
ne çektin be meme
Aldığım en güzel haber çok sevindim canım benim. aferin benim akıllı bıdığımaAlkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum
OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..
Kenef ne canım ya?Kizlar birsey diyim ama sakin yanlis anlamayin simdi siz sutten kesmeye calisiyorsunuz yaa..aslinda bende soyle dusunuyorumda benim oglanda emzikli uyumuyor yani bu tip aliskanliklari ne yapmalida adam akilli kessek..ben gun icinde vermiyorum bazen basina mi vuruyor ne meme diye sayikliyor bizim meme derdimizde yalanci ama var yani...
Yurumeye basladi artik ben ogluma simdi kenef aliyim dimi ?
Maşallah benim güzel kızıma inşallah hep böyle güzel haberler verirsin bize. Bakıcınızdan memnun olmanıza da çok sevindim canım.Bu ne kalabalik yahu.
Adam yanimda yatıyor ve durtuyor. Uyunamiz lazim
Yaren nuru dra goturduk.10 kg olmus. 18 gunde 500 gr almis ayni tartida. Bakici teyze iyi bakmis kadin cok mutku oldu hele ben saha da cok. Ins böyle devam ede r. Dra goturme nedenimiz oksuruk ve balgam artisi tekrarkayan hapsirik yogun burun akislari. Ilac degistirdi. Enfeksiyonel bir durum ve cigerlerde hoccbisey yok cok sukur. Alerjik sanirim. Yeni bianckly miydi neydi surubumuz var ins iyi gekir. Dili bembeyaz geniz akintisi cok.3 gun atesimiz vardi. Köpek disleri gelmek uzere.bayagi kabarik cikacak saniriz ki onun atesiydi.
Azraece ablanin bebeklrrine acil sifa diliyorum. Rabbim bagislasin ins. Evlat acisi yasamasinlar ins.
Herkese iyi gwceler. Kenfinize ve bebislere iyi bakin.
Opuldunuz
Biz de pek anlaşamıyoruz. Eskiden hiç tartışmazdık ne oldu bize bilmiyorumşöle bi geçmişi hızlıca taradım da....
dilberege canım; yeni işin hayırlı olsun...bu arada Bursa ya gelirsen ben de varım unutma ...bekleriz tekrardan...
azraece canım; inş ablanın bebişleri sağlıkla sıhhatle hayata tutunurlar gerçekten ablan için çok zor Allah yardımcısı olsun..
Meleğim canım; valla mahir cim yürüdü ya feyzanurun yürümesi kadar çok sevindim inan..allah hep yüzünü güldürsün kalbi de kendi de melek arkadaşım benim bu arada geçmiş olsun..
Babycerencim canım; sana da geçmiş olsun...kız sen rimelsiz de çoookkk güzelsin şekerim o rimeller sana kurban olsun emi..
Şekersizyeşilçayım canım; sütten kesme olayında az daha sabır canım istikrarlı tavrına devam et çok yakında sen de güzel kızımız da rahata erecek alışacaksınız...allah kolaylık versin...
Nagihan cım canım; yeni bakıcınızın içine sinmesine ve prensesimizin mutlu olmasına özellikle de kilo almasına çok sevindim canım...hep böyle devam eder inş..
planner cim canım; demek kendinden kısıp yavrumuza ciciler alıyorsun eyy annelik sen nelere kadirsin...ben de eskiden kendime üst baş almayı çok severdim ama bu kızlardan sonra onlara alıp giydirince kendim alıp giymiş gibi mutlu oluyorum bana yetiyor...işte napacan annelik mecbuurrr...
başka başka...başka da aklıma bişe gelmiyor gelirse yazarımm...diğer arkadaşlara da çokkkk selamlar sevgiler....öpüldünüz canlar...
ha kendimi unutmuşum...ben bu aralar benimde biraz canım sıkkın benim x menle bu aralar anlaşamıyoruz pek...
Aynen ben de o moddayım canımCanım Allah yardımcısı olsun ablanın çok zor...
Birlikte tatil yapıyor olmamızın hayali bile güzelokuyunca bile sevindirik oldum
Cevap yazana kadar almışsın zatengüle güle kullan canım
Meleğim çok sevindimDarısı yürümeye başlamayan bebişlerimize olsun
Artık Mahiri tutabilene aşk olsun
Herşey yoluna girecek inşallah canımGece uykularında, kalkmalarında azalma var mı Defne'nin?
Maşallah Yaren Nur'aBakıcı teyze iyi bakmış çok sevindim Geçmiş olsun tekrar
Selam canım
Bizde hiç anlaşamıyoruz bu aralarSayesinde tadım yok hiç
Herkese mutlu sabahlar güzel annelerDün gece yine memekolik yawrum iki büklüm etti beni Hadi tamam emziriyorum ama gecenin köründe derin uykusunda bile çekildiğimde hemen uyanıyo Yatak odasında yatıyoruz eşimi uyandırıyoruz,
salonda koltuklar açılmıyo yatmak zor,yer yatağından kalkıp gezmeye başlıyo derken sabah oldu yine
Hiç tadım yok kızlar..hep bi yorgunluk hali var üzerimde
Çok güzel haber canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğinegünaydın güzel anneler.dün kontrolümüz çok güzel geçti. çok şükür herşeyimiz iyiymiş riskimiz yok.doktora ilk gebeliğimde bulantım halsizliğim yoktu neden diye sorduğumda belki cinsiyeti farklıdır dedi yani aramıza bi tane nazlı mı nazlı bi minnoş katılabilir:119:
en sevdiğim yiyeceklerin toplandığı mevsimdeyiz.beykoz sen bilirsin kastamonuluydun demi mevsim kanlıca mantarı,kestane,taze fıstık ,ayva zamanı .dün pazara gittik heryer renk renk mantar dolu ve ben hepsini afiyetle mideme indiricem inş.
bende süpürge olarak hoover kullanıyorum saçları güzel alıyo.
Kız Beykoz aklın anca haşna fişnede.canım cok sevindim rabbim gönlünüze göre verir inş
ben kastamonulu degilim talaycım eşim kastamonulu ben rizeliyim
kızlar havalar cok sogudu biz dün soba yaktık özlemişim
buarada bu mevsim tam asna fişne yapma vakti heran bebek haberleri gelebilir
Saf mı sanıyon sen kızları bilirler elbet antikasını,iyisini15 gündür telefonum tamirde hala gelmedibende antika bir tellefon kullanıyorum
çağlayla ceren elini bile sürmüyo:))diger telefonum hep ellerindeydi
telefonum bile istanbula gitti ben hala gidemedimistanbullu olanlar allasen gidin şu telefonuma bakın,başına birşey gelmiş olmasın:)
çağlada uyanmadı:18:inşallah kısırı bitirmemişlerdir:18:
Sağ ol canım öyle gerçekten.slm kızlar..umarım bütün bebişler ve anneleri iyidir...meleğim mahir yürümeye başlamış hadi gözün aydın...çağatay ağustosun sonunda adım atmaya başlamıştı..şu an bayağı ilerletti yürüyo yani...yürüdüğünü yazmıştım ama farketmemişsin herhalde..kızlar 2 günüm boş 3 gün dersim var...çok şükür bu şekilde çalışmak beni hiç yormuyor..bakıcımız da iyi çok şükür...bu arada ilkim81 bakıcından memnun olmana sevindim..insanın gözü arkada kalmayınca çalışırken kafasıda rahat oluyor...talay 2. bebiş geliyormuş...sağsalim kucağına alırsın inşallah...bende bazen 2.yi düşünüyorum bazen de korkuyorum ve erteliyorum...hayırlısı bakalım...azraece ablanın ikizler nasıl oldu...rabbim annelerine bağışlar inşallah..babyceren çağla nasıl...peki ya mutluanne ve mira sizler nasılsınnız...şimdilik aklıma gelenler bu kadar..herkese
Geçmiş olsun canım demek kuzum hasta. Çabucak atlatır inşallahGünaydın canlar. Umarim cok mutlu bir gun olsun hepimiz için.
Ben yine gec kaldi m ise. Belim ağrıyor 3 aksamdirr cok erken uyuyup kalıyorum. Sabahlari da cok yatmaktan belim ağrıyor.
Jizlar adetim ilk defa on gun erken oldu. 5 gun surdu. Ilk iki gun az leke leke koyu ama. 3-4-5. Gun de cok az normal. Toplasan 1 ped kirlenmemistir. Kasiklarimda agri var ve idrar artti sanki. Ustune gormus olabilir miyim?
Beykoz anacim seviliyorsun kuzum yerim ben seni.
Cok yoğunum yine. Aksamlari dizilerimin hicbirine bakamiyorum yq. Toplasan uc taneler.aglamak istiyorum.ya o degil dunyadan haberim yok.
Yaren nur kusmalarda. Dr demsti balgam çıkarıyor.
Neyse sorularima goz atip istediginizden başlayabilirsiniz.
Opuldunuz
Çok geçmiş olsun canım hafta sonu iyice dinlen. Umarım pazartesiye bişeyciğin kalmaz.kızlarrrrr günaydınnnn herkseeee
ben hastayımmmmsanırım grip oluyorum boğazım çok fena burnum daha fena nefes alamıyorum, başım desen çatlıyor resmen off ya aniden kış geldi resmen, bizim site merkezi sitem ve daha açılmadı ısınma sistemimiz klima ile idare ediyoruz zeynoşumuz hasta olmasında ben kendimi izole ederim evdeee
nagişim kuzuna geçmiş olsun inş geçer gider ve birdaha gelmez bu hastalıklarr, sende bir test yap bakalımmm, eşimdende yeni bebiş için baskılar var bana ama yoookkk hiç hazır değilim henüzzz:26:
mutlucan penti çoraplarını güle güle kullansın boncukum, bende bakayım cmt, alışveriş deme valla dibine vurdum bende zeynonun iki kış idare edecek kışlığı oldu şimdidende bütün kışta almadan duramayacağıma göre hiç giyemeden kışın geçeceği parçalar olacak sanırımmmya int alışverişi konusunda durduramıyorum bende kendimi, anneme geçen gün kargocu abla ne alıyorsunuz siz bukadar diye soruyormuşşş ya napalımmgeçen kıştan kalanı giyme şansları yokki birtane kışlık eşofman altını denedim geçen kıştan dizlerinin az aşağısına indi ancakkk nekadar çabuk ve hızlı büyüyorlarr ya şaşkınlık içindeyimmm
zeynoş yine diş çıkarmakla meşguldü ve son köpek dişimizde çıktı çok şükür dün ağzını açıp dişini anneme göstermiş bakk bakkk diyormuş parmağıyla dişini gösteriyormuş akşam bizede gösterdi allahımmm ne kadar tatlılar yaaaaartık mama sandalyesinde oturmak istemiyor bizimle birlikte masada ve sandalyede oturrarak yiyor ama ben hep temkinli tabii bide herşeye uzanmaya çalışıyor masada parmağıyla gösterip ne yemek isterse ııhh ıhhh anne ıhhh diye istiyor kuzummm sandalye yükselticisi almam lazım artık hem güvenli olur hemde masayı görmekte zorlanmaz galiba mama sandalyesine veda edeceğiz artıkınnnn:26:
Hayırlı olsun güzel gözlümün patiği.Geçmiş olsun canımMaşallah Zeynomun dişi çıkmışta gösteriyor bile Ben çok bişey almadım bu sene yavaş yavaş alıyorum geçen sene bende de çok kalanlar oldu bu sene yapmıcam o hatayı Dün bide pentiden evde giysin diye patik gibi bişey aldım,akşam giydi çok sevdi kuzum sabah tekini bulamadım bakıcı mira ben arıyoruz,Allah Allah nereye koydum dedim,arkadan bi ses :Ayya Ayya Hem arıyo bizimki de hem ayya ayya çok hoşuma gitti Daha da dillendiklerinde doyum olmucak bunlara
Amin canım seninki de inşallah.günaydın,hayırlı cumalar mayısın en güzel en özverili anneleri ve en akıllı bebişleri
şu mübarek günde kimin ne isteği varsa kabul olur inşallah
Aaaaa olur mu hiç öyle şey benimkini şişirmiyon cicim. Durmak yok yola devam.selamnasılsınız bendeniz biraz kararsız biraz korkagım bugün süt olayımızın bitmesi gerekiyo ama ben henüz yapamadım
acaba yarınamı kalsa diye düşünüyorumyarın cerenle sinemaya gidecez dönüşte çağla meme istediginde bak uff oldu derim
aman ya çok stresliyim şu an fücudum eksi iyonlarla dolu:))
bu arada sayısalcı oldugum nasılda belli oluyo demi
neyse fikir verirseniz çok makbule geçer..
dün süper loto oynamıştım yaevet evettttttt yine hiç birşey çıkmadı
bende şans olsaydı
eşimde oynamış oynadıgı sayılara baktım ve gülme krizine girdim3,13,23,33,43,53
dedim bu ne yahayatta çıkmaz iyimisin sen dedim:))
ama ne oldu biliyomusunuzeşim 3 tutturdu hemde bu sayılarla 7 lira kazandı
demem o ki sakızları unutun
başkaaa:26:ya aklıma gelmişken sorıyım ben çokmu kafanızı şişiriyorum:26:
selam tatlışlarımmm:)uzun bi aradan sonra ben geldim çok özledim hepinizi inş herkes iyidir geçmişi biri bana özetlese ne iyi olur:)
uzun süre buralardan ayrı kalmamın sebebi 1. si bi yakınım vefat etti 1. derece yakınım değildi ama çok etkilendim kadıncağız iş yerindeki arızalı asansörde vefat ettigeride 17 yaşında bi oğlu kaldı..şimdi toparlandım daha iyiyim
sonrasında bizim binadaki asansör gözüme canavar gibi gözükmeye başladı bi süre binemedim..2 gün önce binecektim ki tarık buğraının arabasını içeri iterken kapı hızla bi kapandı yavrumu içeri sokmayı başardım ama kapıyı ittirirken elim ve bileğim çok ağrıdı
son binişimiz oldu dışarı çıkarken hem tarık buğrayı hem arabayı indirmek çok zor oluyo
sonrasında kuzucum hastalandı dr bronşit dedigöğsü çok hırıldıyodu 3 hafta arayla 2 kez aynı şekilde rahatsızlandı..üzerinden bi 3 hafta daha geçti bu gün yine hasta çok şükür göğüste hırıltı yok gözleri ve burnu akıyo
eşimde grip Allah beni korusun:)
sizler nasılsınız kızlarr?mahir yürümeye başladımı işitme testi ne oldu?gece uyanan bebişler çağla,defne,mira uykuları düzeldimi?zeynom,ecem,enesim,boncuk kayra,pamuk ömer,yakışıklım kaan,sinemis,orhan cemal,bestem,yarennurum nasıl?aras eymen,feyza nur ve doğa yürüyomu?
benim kuzucuk dün gece uyuyamadı burnu tıkandı hep inş bu gece uyur öğlen bababsı biraz ilgilendide bende uyuma fırsatı buldum..
çok yaramaz oldu tarık buğra sandalyelere tırmanıyor ordan yemek masasına bi kaç gün önce masanın üstünden düştü..dünde karyolasının korkuluğuna tırmanmış tam uyumuşmu diye kontrole gidiyodumki düşme sesi geldi
cambaz gibi koltuk kenarlarına çıkıyo suratıma baka baka zıplıyor büyüdükçe zorlaşıyor bu kuzular
bi geldim hep kötü haberler verdim güzel olan haber dr kontrolünde kan değerleri çok iyi çıktı bebişimin birde dr boyu ve kilosu 3-3,5 yaşındaki çocuklarla aynı dedi:)zaten ağzında emzik gören kocaman çocuk olmuşsun bu ne arıyo ağzında diyo:)
diğer güzel haberde wc eğitimine henüz başlamadım ama arada bi kıyafetiyle lazımlığına oturup kakasını yapıyo kuzum:)bu günde pijamasını indirip bezini çıkarmış sonrada bi güzel çişini yaptı halıya kokucaz yakında:)
ve uyku saatlerinde değişiklik yaptım tarık buğranın günde 2 kez ve uzun uyuyodu 1 kez uyutuyorum saat 9 akadar zor oyalıyoruz erken yatmış oluyo..gece kuşu gibi geç yatıyodu minik kuşum:)şimdi iyi oldu bende dinlenmiş oluyorum
bi güzel haber daha geldi aklıma tarık buğranın kudurkluğu sayesinde 2 kg vermiş bulunuyorum yaza kadar zayıflamam lazım:)
tarık buğra iyileştikten sonra emziği bıraktırmayı düşünüyorum ama nasıll?artık akıllarıda iyice yetiyo çok zorlanıcağımız kesin..bebeği emzik kullanan anneler ne zaman ve nasıl bıraktırıcaksınız?
şimdilik hepinizi çok öptüm kızlar..tarık buğradan fırsat bulduğum vakitlerde görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?