2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çağla tuvalet konusunda çok hevesli:)mesela dün bezini çıkardım dedim biraz havalansın poposu
baktım elimden tuttu beni wc ye götürdü oturttum çişini yaptı çok sevindimsonra 2 dakika sonra bi daha istedi yine gittik yine yaptıtabi ben çok şaşırdım:)karpuz yemişti ondan sanırım..
aradan 5 dakika geçti yine wc ye gitmek istedi oturttum bişey yapmadı''pittiii pittiii'' diye bagırdı:)indirdim ''petee petee''diye bagırdı
yani peçeteyle silecekmişim:)neyse 2 dakka sonra bi daha gitmek istedi eşim götürdü yine bişey yapmadıartık oyun yaptıgını anladımbi süre sonra yine istedigötürmedim aradan 10 saniye geçti altına yaptı:))demek çocuk dogru söylüyomuş:)))
şimdide baktım bezini çıkarmaya çalışıyo koştuk wc yebu sefer kaka yaptıayy nasıl mutlu oldum anlatamamama siz anlamışsınızdır:)çocuk hevesli ögrenecek ama üstüne düşmeye hiç niyetim yok:)

maşallah akıllı bıdığabence çağlada yakında bezden kurtulacak
bu mayısın kızları çok akıllı maşallah

hejarcım saka yapıyorummm kızzz
sen eskilerdensin arada geliyorlar bana bilmiyormusun
bak mutlucum nagişim melegim alıskın bana bak hemen yapıstırmıslar cevapları ballarım benim bende sizi love you
hejarımada kocaman
ben senden bebek haberi bekliyorum favorilerimdensin canım

canım çok sagol,, zeynoyu öpebilirsin tabiii meleğim teyzesii, öpebilirmiyim desen hemen yanağını uzatır zaten, sadece bana dudaklarını uzatıyor öpeyim diyee ayy geçen gün eşim ben ve Zeyno oynuyoruz babası kızım öpebilirmiyim seni dedi zeynodaki hareket bu babasına hayır deyip bana duşaklarını uzatıyor babası öpmesinmiş ben öpeymişimmm babasının sakalları acıtıyor galiba bazen öptürmek istemiyor hâlbuki ben öpebilirmiyim dememiştim, eşimle gülmekten öldük ama babası üzülmüş tabi söyleyip duruyor, annesi sormadı bile ama öpücük ona gitti diyeee

aa ne güzel keşke bizim mama sandalyemizde öyle olsaydıı bende sandalyeye bağlanan bişeyler almalıyım:26: canım bizim azılar daha kolay çıktı ama her köpek dişi mahvetti kuzumuda bizideee, inş sizinkiler bir çırpıda ağrısız sızısız çıkarrrr mahirin kontrolü varmış canım hadi bakalım için rahatlıyacak sonunda

dahaaa ne yapsın bu çocuk üstüne düşmen için acaba cicimmmm ne güzel hevesli işte bakk bahara kadar biter bez işi sizdede bahardada rahat rahat dolaşcaz bezsiz ve alıştırma külotu olmadan üfüll üfüllll bizim lazımlık banyonun dışında koridorda duruyor artık, kapı kapalıysa giremiyor Zeyno diye, kendisi popoyu sıyırıp oturuyor yavrummm yalnız sonra kendisi kalkmıyor anneeeeee, ananeeeee diye bağırıp duruyorrrrr

canım son cümleni okumamıs olayım
sen basımızın tacısın okumaktan zenk alıyorum seni daha cok yaz özellikleri anılarını cok komiksin bacım
sensiz bir yanımız eksik cankussss
eşine aferin nerde abzurt numaralar varsa onlar cıkar zaten niye kızıyon adama

kızlar oğlumuzu Can ımızı kaybettik malesef. Rabbim Cansumuza hayırlı ömürler verir inşallah.

alınmadığına sevindim
bebek şimdi erken bizim için
rabbim gönlümden geçen zamanda hayırlı sağlıklı bir kız verir inşallah

ayy çok tatlı ya zeyno söylediklerin gözümün önüne geliyorda
tatlım benim bende öpmek istiyorum Zeyno'yu kuzucum benim

kızlar oğlumuzu Can ımızı kaybettik malesef. Rabbim Cansumuza hayırlı ömürler verir inşallah.

çok üzüldüm,inşallah Cansu'nun hayırlı ömrü olsun
annesi için çok zor ne desek de yüreğinin yangını sönmeyecek
Can annesine babasına şefaatçi olacak inşallah
ablana rabbim sabırlar versin,cansuyu da bağışlasın inşallah

dimi melegim ya kararlı olmam lazım:44:ama kararsızım aslında kararlıyım ama kıyamıyorumama kıymam lazımçok yıprandımoff offf
maşallah akıllı bıdığabence çağlada yakında bezden kurtulacak
bu mayısın kızları çok akıllı maşallah
sagolasın canım evet hevesi var bakalım bahara kadar bırakırız inşallah
evet canım hevesli ama ben şöyle düşünüyorum şimdi tamam evde bezsiz gezsin ortalıga yapsın umrumda degil ama dişarı çıkarken tekrar bezle evde tekrar aç,kızın kafası karışmasın..şöyle bahar gelsin tümden bıraktıracam..
bezi bir çıkardımmı gece gündüz bi daha baglamam ben..cerene öyle yaptım hatta 15 gün evden çıkmadım tekrar bezlemiyim diye ki çok şükür 3 günde ögrendi..yengem yigenime 20 aylık başladı wc egtimine ama evde çıkarıyodu dişarı çıkınca bezliyodu ve aradan 5 ay geçti çocuk hala ögrenemedi:18:şuan 25 aylık ve yengem pes etti tekrar beze döndüler..
yani bilemiyorum kendimi anlatabildimmi
ama zeynoyu tebrik ediyorum maşallahı var tam kurtulmuş bezdennazar degmesin fıstıga..
sende çok komiksin bacım benim:))sende arada yazda hep beraber gülelim:)
tmm anılarımı paylaşırım aklıma gelirse tabierken bunama geçiriyorum hafızamı kaybetmek üzereyim:)
Allah annesine babasına güç,kuvvet versin,küçük cansuyada saglıklı uzun ömürler versin rabbim

Cnm cocuk hevesli ise bence kirma hevesini, ee ne guzel bir hafta icinde ogretirsin sende oda kurtulur bez isinden..hadi usenme annesi yap bir guzellik kizima..masallah ins nazar almaz yavruma..

Minik melek melek oldu demek..off nasil kotu oldum ...rabbim tum yakinlarina sabir nasip etsin ..Cansumuza da guzel omur verir ins.. mevlam buyuk ne eylerse guzel eyler herseyin hayirlisi ne ise o olur ins..

Himm bizimkide opuyor bizi hemde dudaktan bir turlu yanaktan opturmeyi ogretemedim..yani kimden ogrendiyse :)) evde baska kim varki..

Anneler her zaman bir Numara dir..Mahir de ilk annesii oper :))
Canim cekti ama simdi keskem Zeynoyu hem opup hemde koklayabilseydim..seneye ins..

saat olmuş 12 ben lokum yiyorum:125:hani mal alamaya giden arkadaşım vardı ya:125:mal almış:125:
banada hacı bekir lokumu getirmiş:125:bu amca istanbulda çok ünlüymüş öyle dedi:125:
hacu amcam lokumu güzel yapmış:)ay belkide adam rahmetli olmuştur tövbe tövbe:125:
Allah rahmet eylesin:125:lokumunuda yemiş olduk:125:
melegim aç agzını:125:sende bi parça ye:125:
bide beykoz yesin:125:sonra niye bana yedirmedin diye çemkirmesin bize

çağla meme konusunda tam sapıttı:)yeni bir reklam çıkmış line reklamı hani diyo yo kerem gelince kızların gözü kamaşıyo,,çocuk şortla havuzdan çıkıyo çağla onu görünce meme memeeee diyoçocugun üstü çıplak:))
ne oluyo bu çocuga anlamış degilim:)
bugün sütten kesmeyi beceremedim inşallah yarın :26:içim çok sıkılıyokorkuyorum
ceren 16. ayına yeni girmişti sütten kestim çünkü sütüm çok yaglıydı çocuk emdikçe şişiyodu:)tam tamına 15 kiloydu:)
bide bana destek bi komşum vardı beni acayip gaza getirmiştifikrimden caymıyım diye cereni alıp kendilerine götürmüştü bende evde aglamıştım
neyse bakalım inşallah yarın yaparım öyle umuyorum

merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra sizleri yine takipteyim okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür
azraecenin arkadaşının çocukları noldu acaba..
babyceren bende emziriyorum gece yüzkez kalkıyorum ama bıraktıramıyorum sütüm olsa bıraktırmam ama öyle sütte yok emzik niyetine emiyor bizimki eğer sütün varsa 2 yaşına kadar emzirsen iyi olur bence bak çağlayı kilo aldı diye kesmişsin ama doktorların dediği gibi anne sütü obezlik yapmıyor keşke emzirseymişsin 2 yaşına kadar
biz hepimiz hastayız dün oğlumu götürdüm o sadece öksürüyor burnu akyordu şuan burun akıntısı yok ateş yok bişi yok dr bi çanta ilaç verdi içinde antibiyotikde var dış kulakda ve boğazda hafif iltihap varmış bende ateş falan olmadığından şuna hiç bişi vermiyorum vereyimmiki kızlar okada saçma ilaçlar vermişki biri 2 yaş altına verilmiyor bile versem zaten sadece antibiotiği veririmm neşe hepinize sevgiler saygılar

Tesekkurler. Bu akşam 10 u geciyodu ninniyle sızdı artık. Bakalım devamı nasıl olcak??
Demek defnoşu memeden kestin canım. Kolaylıklar diliyorum sana.
Merhaba tatlım çok geçmiş olsun her şey üst üste gelmiş.
Aksilikler son bulsun inşallah.
Görmek isterdim o halini eminim çok komiktir. Yaramaz kedi bunlar.
selamçok hastayımhakkınızı helal edindualarınıza ihtiyacım var
bogazım çok agırıyo:)konuşacak halim yok
şöyle uzaktan sizi dinleyecem:111::111:
Geçmiş olsun canım bu mevsim çok tehlikeli dikkat et kendine
Ay çok güldüm ya iyi olmuş o zaman ona eşini üzerse olacağı o
Benimki de az çekmedi yani.
Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum

OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..
Aldığım en güzel haber çok sevindim canım benim. aferin benim akıllı bıdığıma

Kenef ne canım ya?
Maşallah benim güzel kızıma inşallah hep böyle güzel haberler verirsin bize. Bakıcınızdan memnun olmanıza da çok sevindim canım.
Biz de pek anlaşamıyoruz. Eskiden hiç tartışmazdık ne oldu bize bilmiyorum
Aynen ben de o moddayım canım
Çok güzel haber canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Kız Beykoz aklın anca haşna fişnede.
Saf mı sanıyon sen kızları bilirler elbet antikasını,iyisini
Sağ ol canım öyle gerçekten.
Ne güzel iki gününün boş olması tadını çıkar valla.
Geçmiş olsun canım demek kuzum hasta. Çabucak atlatır inşallah
Çok geçmiş olsun canım hafta sonu iyice dinlen. Umarım pazartesiye bişeyciğin kalmaz.
Demek Zeyno köpek dişlerini çıkardı bizde daha tık yok hayırlısıyla biz de çıkarsaydık.
Hayırlı olsun güzel gözlümün patiği.
günaydın,hayırlı cumalar mayısın en güzel en özverili anneleri ve en akıllı bebişleri
şu mübarek günde kimin ne isteği varsa kabul olur inşallah
Amin canım seninki de inşallah.
Aaaaa olur mu hiç öyle şey benimkini şişirmiyon cicim. Durmak yok yola devam.

Çok büyük geçmiş olun canım çok üzüldüm. Ablana Allahtan sabır diliyorum. Umarım cansu hayata sıkı sıkı tutunur.

Hamile eeeeeeee degilim:)))

Kizlar sabah test ysptim tek cizgi. Olsaydi basimla berab er r ama su aralar hazir hissetmiyorum ben. Neyse hayirlisi.

Azraece melekleri melek olmus.cok uzuldm( rabbim sefaatci eylesin ins.

Hasta hanimkar bende nane limonum.planner bsby beykoz melegim cenera cok geçmiş olsun ins bir an evvel iyilesin ins. Kat kat giyuniyorum ama yine de nasibimi aldim bu kis zor gecek.

Mutlum Allah beterinden saklasin. Safer ayi duyulmus birsey yaziyi bulursam paylaşayım.

Imla hataları icin ozur dilerim. Bugun pertim cok yoruldum iste ya.

Manti yedim ben ya. Ama uc gunde bir kilo gitti. Simdi yesikcay zamani:))

Sekersizim sana da slm

Opldunuz.kactim ben yine gelirim

Iyi dilekleriniz icin sagolun canlarim

selamyaptım oldusaat 3 gibi son kez emzirdim,,7 saat oldu ve uyuttumgögsüme salça sürdüm tabiki çağla korktu ve istemediama çok masumdu ''memee ufff'' diyo
istiyo ama yaklaşamıyo
7 saattir emzirmedigim için benim memeler şişti çünkü alışık degiller..
yatırınca yanına uzandım dedim kokumu alarak yatsın yitti beni:)
mızırdanmaya başladı ayagıma aldım salladım 2 dakika içinde uyudu
daha önce ayagımda hiç sallamamıştım..
neyse bakalım gecemiz nasıl geçecek..
beni sorarsanız hiç mutlu degilim
keyfim yok,,hayırlısı olsun ne diyim..

selam tatlışlarımmm:)uzun bi aradan sonra ben geldim çok özledim hepinizi inş herkes iyidir geçmişi biri bana özetlese ne iyi olur:)
uzun süre buralardan ayrı kalmamın sebebi 1. si bi yakınım vefat etti 1. derece yakınım değildi ama çok etkilendim kadıncağız iş yerindeki arızalı asansörde vefat ettigeride 17 yaşında bi oğlu kaldı..şimdi toparlandım daha iyiyim
sonrasında bizim binadaki asansör gözüme canavar gibi gözükmeye başladı bi süre binemedim..2 gün önce binecektim ki tarık buğraının arabasını içeri iterken kapı hızla bi kapandı yavrumu içeri sokmayı başardım ama kapıyı ittirirken elim ve bileğim çok ağrıdı
son binişimiz oldu dışarı çıkarken hem tarık buğrayı hem arabayı indirmek çok zor oluyo

sonrasında kuzucum hastalandı dr bronşit dedigöğsü çok hırıldıyodu 3 hafta arayla 2 kez aynı şekilde rahatsızlandı..üzerinden bi 3 hafta daha geçti bu gün yine hasta çok şükür göğüste hırıltı yok gözleri ve burnu akıyo
eşimde grip Allah beni korusun:)

sizler nasılsınız kızlarr?mahir yürümeye başladımı işitme testi ne oldu?gece uyanan bebişler çağla,defne,mira uykuları düzeldimi?zeynom,ecem,enesim,boncuk kayra,pamuk ömer,yakışıklım kaan,sinemis,orhan cemal,bestem,yarennurum nasıl?aras eymen,feyza nur ve doğa yürüyomu?

benim kuzucuk dün gece uyuyamadı burnu tıkandı hep inş bu gece uyur öğlen bababsı biraz ilgilendide bende uyuma fırsatı buldum..
çok yaramaz oldu tarık buğra sandalyelere tırmanıyor ordan yemek masasına bi kaç gün önce masanın üstünden düştü..dünde karyolasının korkuluğuna tırmanmış tam uyumuşmu diye kontrole gidiyodumki düşme sesi geldi
cambaz gibi koltuk kenarlarına çıkıyo suratıma baka baka zıplıyor büyüdükçe zorlaşıyor bu kuzular

bi geldim hep kötü haberler verdim güzel olan haber dr kontrolünde kan değerleri çok iyi çıktı bebişimin birde dr boyu ve kilosu 3-3,5 yaşındaki çocuklarla aynı dedi:)zaten ağzında emzik gören kocaman çocuk olmuşsun bu ne arıyo ağzında diyo:)
diğer güzel haberde wc eğitimine henüz başlamadım ama arada bi kıyafetiyle lazımlığına oturup kakasını yapıyo kuzum:)bu günde pijamasını indirip bezini çıkarmış sonrada bi güzel çişini yaptı halıya kokucaz yakında:)
ve uyku saatlerinde değişiklik yaptım tarık buğranın günde 2 kez ve uzun uyuyodu 1 kez uyutuyorum saat 9 akadar zor oyalıyoruz erken yatmış oluyo..gece kuşu gibi geç yatıyodu minik kuşum:)şimdi iyi oldu bende dinlenmiş oluyorum
bi güzel haber daha geldi aklıma tarık buğranın kudurkluğu sayesinde 2 kg vermiş bulunuyorum yaza kadar zayıflamam lazım:)

tarık buğra iyileştikten sonra emziği bıraktırmayı düşünüyorum ama nasıll?artık akıllarıda iyice yetiyo çok zorlanıcağımız kesin..bebeği emzik kullanan anneler ne zaman ve nasıl bıraktırıcaksınız?

şimdilik hepinizi çok öptüm kızlar..tarık buğradan fırsat bulduğum vakitlerde görüşürüzz

Hosgeldin cnm..seni gozlerimiz hep aradi ne yalan soyluyum ozledikte..
Oncelikle basiniz sagolsun uzuldum rabbimden 17 yasindaki gence sabir ve selamet verir ins...
Tarik Bugra hasta olmus gecmis olsun cnm..bizde iki hafta oncesine kadar ayni durumdaydik..mevsim geciciden midir yoksa baska birseyden mi bende anlamis degilim..umarim daha fazla hastalikla bogusmazlar..

Evt gelelim Mahirime..cnm bizim cizgi oglan artik yuruyor cok sukur rabbime bir hafta kadar oldu...kulak testi ve digger kontrollerde 16 ekimde olucak ins..

Bizde emzik kullaniyoruz ve ben tamamen disler ciktiktan sonra biraktirmayi dusunuyorum..simdiden ama gun icinde vermeyi kestim...artik disarda mizmizlansa bile vermiyorum, epeyde alisti buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…