selamyaptım oldu saat 3 gibi son kez emzirdim,,7 saat oldu ve uyuttum gögsüme salça sürdüm tabiki çağla korktu ve istemedi ama çok masumdu ''memee ufff'' diyo
istiyo ama yaklaşamıyo
7 saattir emzirmedigim için benim memeler şişti çünkü alışık degiller..
yatırınca yanına uzandım dedim kokumu alarak yatsın yitti beni:)
mızırdanmaya başladı ayagıma aldım salladım 2 dakika içinde uyudu
daha önce ayagımda hiç sallamamıştım..
neyse bakalım gecemiz nasıl geçecek..
beni sorarsanız hiç mutlu degilim
keyfim yok,,hayırlısı olsun ne diyim..
saat olmuş 12 ben lokum yiyorum:125:hani mal alamaya giden arkadaşım vardı ya:125:mal almış:125:
banada hacı bekir lokumu getirmiş:125:bu amca istanbulda çok ünlüymüş öyle dedi:125:
hacu amcam lokumu güzel yapmış:)ay belkide adam rahmetli olmuştur tövbe tövbe:125:
Allah rahmet eylesin:125:lokumunuda yemiş olduk:125:
melegim aç agzını:125:sende bi parça ye:125:
bide beykoz yesin:125:sonra niye bana yedirmedin diye çemkirmesin bize
merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra sizleri yine takipteyim okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür
azraecenin arkadaşının çocukları noldu acaba..
babyceren bende emziriyorum gece yüzkez kalkıyorum ama bıraktıramıyorum sütüm olsa bıraktırmam ama öyle sütte yok emzik niyetine emiyor bizimki eğer sütün varsa 2 yaşına kadar emzirsen iyi olur bence bak çağlayı kilo aldı diye kesmişsin ama doktorların dediği gibi anne sütü obezlik yapmıyor keşke emzirseymişsin 2 yaşına kadar
biz hepimiz hastayız dün oğlumu götürdüm o sadece öksürüyor burnu akyordu şuan burun akıntısı yok ateş yok bişi yok dr bi çanta ilaç verdi içinde antibiyotikde var dış kulakda ve boğazda hafif iltihap varmış bende ateş falan olmadığından şuna hiç bişi vermiyorum vereyimmiki kızlar okada saçma ilaçlar vermişki biri 2 yaş altına verilmiyor bile versem zaten sadece antibiotiği veririmm neşe hepinize sevgiler saygılar
Aldığım en güzel haber çok sevindim canım benim. aferin benim akıllı bıdığıma
Kenef ne canım ya?
Hamile eeeeeeee degilim:)))
Kizlar sabah test ysptim tek cizgi. Olsaydi basimla berab er r ama su aralar hazir hissetmiyorum ben. Neyse hayirlisi.
Azraece melekleri melek olmus.cok uzuldm( rabbim sefaatci eylesin ins.
Hasta hanimkar bende nane limonum.planner bsby beykoz melegim cenera cok geçmiş olsun ins bir an evvel iyilesin ins. Kat kat giyuniyorum ama yine de nasibimi aldim bu kis zor gecek.
Mutlum Allah beterinden saklasin. Safer ayi duyulmus birsey yaziyi bulursam paylaşayım.
Imla hataları icin ozur dilerim. Bugun pertim cok yoruldum iste ya.
Manti yedim ben ya. Ama uc gunde bir kilo gitti. Simdi yesikcay zamani:))
Sekersizim sana da slm
Opldunuz.kactim ben yine gelirim
Iyi dilekleriniz icin sagolun canlarim
dükkanı geçte olsa açmış bulunmaktayım..ama bugün pek gelen olmayacak sanırım....
Oyle sanirim, baksana in cin top oynuyor resmen :)) ne yapalim bizde kalan saglar bizimdir diyerekten idare ederiz artik..
Esime lotto dan 100 pounds cikmis gidip onu bir guzel yemeyi dusunuyoruz...ohh sefamiz olsun dimi..
Herkese Hayirli pazarlar olsun ins.bol gezin tozun yiyin icin bu gunu harcamadan guzel guzel doya doya yasayin hemi..
Bizden simdilik bu kadar aksama gorusmek uzere..byee
mrh canım..malum pazar bugün....olsun kalan sağlar biziz
tl karşılığı ne 100 poundun...yiyin yiyin sefa olsun
anne sutu alan bebeklerin de sut veya devam sutu içmesi gerekiyor mu
Sagol cnm..100 pounds karsiligi 300 tl gibi hatta biraz daha fazla olabilir ama biz yuvarlayalim 300 diyek..
Sagol cnm..100 pounds karsiligi 300 tl gibi hatta biraz daha fazla olabilir ama biz yuvarlayalim 300 diyek..
anne sutu alan bebeklerin de sut veya devam sutu içmesi gerekiyor mu
selamyaptım oldu saat 3 gibi son kez emzirdim,,7 saat oldu ve uyuttum gögsüme salça sürdüm tabiki çağla korktu ve istemedi ama çok masumdu ''memee ufff'' diyo
istiyo ama yaklaşamıyo
7 saattir emzirmedigim için benim memeler şişti çünkü alışık degiller..
yatırınca yanına uzandım dedim kokumu alarak yatsın yitti beni:)
mızırdanmaya başladı ayagıma aldım salladım 2 dakika içinde uyudu
daha önce ayagımda hiç sallamamıştım..
neyse bakalım gecemiz nasıl geçecek..
beni sorarsanız hiç mutlu degilim
keyfim yok,,hayırlısı olsun ne diyim..
dün gecemizi anlatayımsaat 10 da uyuttum gece 3 te uyandı meme vermedim saga sola döndü durdu mızırdandı eşim aldı beşigine götürü salladı uyudu ama 5 adkika sonra geri uyandı(ben öksürdüm sanırım ondan)neyse yanımıza geldi döne döne uyudu saat 4 olmuştu bende yattım ama bi ara baktım sayıklıyo ''memee memeee''uykusunda içim gitti bu arada benim sol gögsümde patlamak üzere çok agrımaya başladı koltuk altıma kadar şişti emzirmeyeli 12 saati geçti ama benim memeler alışık degil:)
bende beykozzade oldum:)uykusunda aldım çağlayı emzirdim5 dakika emdi sonra sırtını döndü uyudu bende rahatça yattım saat 10 da uyandık iyi uyumuşuz çok iyi geldi
kahvaltı yaptık oyalandı durdu hiç aglamadı arada meme uff falan dedi,,sanırım gece emzirdigimi hatırlamadı:))rüya görüyo sanmış olabilir:)
saat 1 de yatıracagım zaman sag gögsüm agrı vermeye başladı aldım yine emzirdim bana öpücükler attı:)ama bu sefer gögsümde uyumasına izin vermedim,emmesi bitince pışpışladım uyudu
bilemiyorum bu iş nasıl bitecek eger böyle günde 2 defa emecekse onu emzirmeye razıyım ama hiç sanmıyorum..
bakalım birkaç gün böyle geçsin hem benim gögsümde süt azalmış olur..
off ne yaptıgımı bende bilmiyorum
kafam bi milyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?