2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Off cnm yaa allah yardimciniz olsun.. bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum ama dualarim sizinle olucak emin ol.okudukca halinizi bende cok uzuluyorum.ne olur uzme kendini ve guclu olmaya calis ins bu gunlerde gecicek ve umarim cok cabuk gecer..

Oy oyy en cok sevdigim lokum markasidir..kendisini cok severim haci bekir den oldukca da yerim..
Cok tsk ederiz bizleride dusunup paylasma inceligini gosterdigin iicin cnm...

Bende sekersizsin pocalarindan yaptim iki tepsi hadi bende sana bir tepsisini gonderdim gitti..afiyet olsun:))

Cnm gecmis olsun ayrica hosgeldin..uzunn zamandir goremedik seni okuyorsan oda guzel ama yazmanida bekliyoruz umarim firsat buldukca gelirsin..

Bence cok ilac vermekte fayda olmuyacaktir,antibiyotik enfeksiyon icin sart oldugu icin onda karar kilman yerinde ..

Himm bende zaten oyle tahmin etmistim cnm..yani hamilelik konusunda yinede hayirlisi olsun rabbim bilir en iyisini,

Sana da gecmis olsun, benim rahatsizligim gripten sonra kulak enfeksiyonuna donustu ve halan antibiyotik iciyorum daha gecmedi bile..

dükkanı geçte olsa açmış bulunmaktayım..ama bugün pek gelen olmayacak sanırım....

dükkanı geçte olsa açmış bulunmaktayım..ama bugün pek gelen olmayacak sanırım....

Oyle sanirim, baksana in cin top oynuyor resmen :)) ne yapalim bizde kalan saglar bizimdir diyerekten idare ederiz artik..

Esime lotto dan 100 pounds cikmis gidip onu bir guzel yemeyi dusunuyoruz...ohh sefamiz olsun dimi..

Herkese Hayirli pazarlar olsun ins.bol gezin tozun yiyin icin bu gunu harcamadan guzel guzel doya doya yasayin hemi..
Bizden simdilik bu kadar aksama gorusmek uzere..byee

Oyle sanirim, baksana in cin top oynuyor resmen :)) ne yapalim bizde kalan saglar bizimdir diyerekten idare ederiz artik..

Esime lotto dan 100 pounds cikmis gidip onu bir guzel yemeyi dusunuyoruz...ohh sefamiz olsun dimi..

Herkese Hayirli pazarlar olsun ins.bol gezin tozun yiyin icin bu gunu harcamadan guzel guzel doya doya yasayin hemi..
Bizden simdilik bu kadar aksama gorusmek uzere..byee

mrh canım..malum pazar bugün....olsun kalan sağlar biziz

tl karşılığı ne 100 poundun...yiyin yiyin sefa olsun

anne sutu alan bebeklerin de sut veya devam sutu içmesi gerekiyor mu

Sagol cnm..100 pounds karsiligi 300 tl gibi hatta biraz daha fazla olabilir ama biz yuvarlayalim 300 diyek..

Slm cnm ohhh afiyet oksun. Benim icinde yiyin. Diyete adapte okmaya çalışıyorum ama kv. Dun geldi ve benim diyete ihanet ettim hatta sabah yine ettim. Offf su bogaz yok mu. Yeni den dur demeliyim ufak bir hqmur isi yesem yada tatli tartida kendini hemen gosteriyor. Ne uyuz bir metabolizmam var ya. Kilomu korumak icin doya doya yemek yasak bana.

Biz evdeyiz. Yaren nur ayagimda. Buyuk bir muz yedi hiccc uzmeden boyle kaldim iste.

Aksam kardeşime gidecez daci boyatmam lazım iki ay oldu dibinde dibi cikti.

Ugrarim yine optum

anne sutu alan bebeklerin de sut veya devam sutu içmesi gerekiyor mu

sütünün yeterli olduğunu düşünüyorsan onlara gerek yok...ama doymuyorsa ay olarak da küçükse normal süt değil de devam sütü vermelisin bence....diğer sütler ağır gelebilir...

Cnm Allah muvaffak etsin ne diyeyim haklisin cnm. Birsey soracam sence sutu ne kadar geliyordur. Sikarak biberonla icirmeye devam etsen? Sekersiz de biraktiriyor o da sagiyor nu acaba? Valla uzulurum sutlerinize ne olursa olsun iki yasa kadar cok onemli.

Is yerime yeni baslayan bir bayan yagli iyi sutu gelmesine ragmen sutu kesti. Ona da anlatmaya calistim ama yeterli olduğunu soyledi. Her anne kendi karari kendi verir tabi.o kadar icti yeterli dedi.

Ben 6, 5 ay zar zor suruklediim. Ilk 4 ay cok iyiydi ama sonra yavas yavas azaldi ve bitti. Belki hatirlarsiniz. Gözlerim doldu yeniden.neyse nerdrn nereye geldm yine.

Baby o dr kizima iyi gelmisti ama biraz uzak kaçıyor. Simdi medipolde bir dra basladik methettiler dr.u
Neyse kizim dra asik okdu gikini çıkar madi adam sevdi optu hafif isirdi gülüyor bizimki hemde nasil. Konusup duruyor. Drun tel masa uzerindeymis gormus de elini kulagina goturup "ayoo "alo"" diyor bizimki. Dr koptu. Emin olun boyle cocuk daha evvel gormedim cok gulec cok aktif ve cok akilli bu masallah dedi. bana gelen cocuklar hep aglar dedi.

Bizim kiz kazayla eline tel gecirirse hemen kulagina goturup büyümüş havalarina girer ayoo ayoo diye konusmaya baslar ve hic susmaz.

He birde tepelere cikinca koltuk tv unitesi sehpa sandalye yemek masasi atom karinca kasla goz arasi tirmaniyor yujsege cikinca da bagirip duruyor havaya giriyor ama cok komik ve cok tatlı bebegim ya

Simdi tutturmus anneeemmm babammm Allahim oyke guzel soyluyor ki. Anne baba derdi simdi sonlarinda mm var. Bide resmimizi gosterip anne baba deyip eliyle kenfdini gosterip menn diyor. Anne baba onunmus. Akilli bidigim ya.

Kusura bakmayiniz aklima geldikce kendimizle ilgili de anlatiyorum iste.

selam
tatlıcadı başınız sagolsun canım çok kötü olmuşbende asansörlerden korkarım ama mecbur biniyoruz,evim 3 .kat her gün cereni servise indir çıkar çok zor olur,,Allah korusun ne diyim..tarık bugrama geçmiş olsun bronşiti iyi bilirim hatırlarsan kışın çağla 4 defa bronşit oldugerçi bunda cerenin payıda var,,okuldan hastalanıp geliyodu sonrada çağlaya geçiyodu
kilosuna boyunada kırkbir kere maşallah
melegim pogaça için teşekkür ederim canım hepsini yedim ellerine saglık:))kız sen bana kilo aldırmayamı çalışıyosun:)
parada kazanmışışınızohhh gidin harcayın ama içinden birazda fakire verinbana versende olur farketmez
nagişim maşallah yaren nurumaçok akıllı bir kız,demek doktor amcayı çok seviyoçağla beyaz önlüklüleri görünce kaçacak delik arar:18:çok korkuyo:18:hoş bizim doktorlarda kendini sevdirmek için hiç ugraşmıyoişini bitirip yollamak derdindelerçocuk çırpınıyo ama hala sırtını dinlerne duyuyosaherneyse senin kız ikizler burcu ondan çok konuşur tahmin edebilliyorum:))bizde ceren ikizler maşallahı var hiç susmazAllah yardımcın olsun:)

ilgilenip cvp verdiginiz için tesekkur ederim.17 aylik anne sutu yetersiz.kesinlikle ne sut ne de devamsutu Içmiyor Ne Yapabbilirim

dün gecemizi anlatayımsaat 10 da uyuttum gece 3 te uyandımeme vermedim saga sola döndü durdu mızırdandı eşim aldı beşigine götürü salladı uyudu ama 5 adkika sonra geri uyandı(ben öksürdüm sanırım ondan)neyse yanımıza geldi döne döne uyudu saat 4 olmuştu bende yattım ama bi ara baktım sayıklıyo''memee memeee''uykusunda içim gittibu arada benim sol gögsümde patlamak üzere çok agrımaya başladıkoltuk altıma kadar şiştiemzirmeyeli 12 saati geçti ama benim memeler alışık degil:)
bende beykozzade oldum:)uykusunda aldım çağlayı emzirdim5 dakika emdi sonra sırtını döndü uyudu bende rahatça yattımsaat 10 da uyandıkiyi uyumuşuz çok iyi geldi
kahvaltı yaptık oyalandı durdu hiç aglamadı arada meme uff falan dedi,,sanırım gece emzirdigimi hatırlamadı:))rüya görüyo sanmış olabilir:)
saat 1 de yatıracagım zaman sag gögsüm agrı vermeye başladı aldım yine emzirdim bana öpücükler attı:)ama bu sefer gögsümde uyumasına izin vermedim,emmesi bitince pışpışladım uyudu
bilemiyorum bu iş nasıl bitecek eger böyle günde 2 defa emecekse onu emzirmeye razıyım ama hiç sanmıyorum..
bakalım birkaç gün böyle geçsin hem benim gögsümde süt azalmış olur..
off ne yaptıgımı bende bilmiyorum
kafam bi milyon

çok zor sütü kesme işi...o kadar mutlular ki memede....allah kolaylık versin ne diyeyim...ne zaman sütüm biter o zaman mecbur bırakır ne yapayım..kıyamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…