2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ne?!!! 4 gece 12000 miiii??? mutluuuuuuuuuuuuuuuu maşallah eltine valla.. ay biz salak mıyız acaba yaaa???
3 kuruşun hesabını yapıyoruz...

ömerin evinin kaporasını yerim ben.. bi an düşününce sırıttım valla.. ne guzel dusunmussun..
komsuların için bişey diyemicem ama yatak odasını dipdibe yapan mimarlara benim de gıcığım var..
benim ev de öyle maalesef..

babaanneye gecmiş olsun allah sağlıklı uzun ömür vesin inşallah
ceren karne alcak di miiiiii.... yerim onu yaa...

oo nagiş gelmiş hoşgelmiş...
gecmiş olsun tatlım...
kadıkoyde kahvaltıyı kıskandım..
yarennura kocaman bi maşallah diyorum
boyu kilosu gayet iyi takma hiç..
ve daha sık gel

tabikine de yaparım dostum yok öyle şakacıktan demiyorum, ciddi ciddi yaparım diyorum ama siz beğenir misiniz onu bilemem :26: zira, kafası son derece düz çalışan ve kitaplığı da 3-4 düz tahtadan yapmayı bilen biriyim kıyafetlere de "üstü örten herhangi nesler" şeklinde düz baktığım için tüm gömleklerim aynı modelin farklı renkleridir yok şaka yapmıyorum

iyi de, hepimiz "sakin, huzurlu ve gözden ırak yer "arıyoruz. sakin ve huzurlu diyerekten mesela palamut bünü'ne doluşsak artık orası "sakin huzurlu ve gözden ırak" yer olmaz ki :26:

günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim ama beni mazur görün çünkü antalyaya tayinimiz çıktı bu haberi vermek için yazıyorum.inş. bebeklerim ve ailem için hayırlısı olur.

günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim ama beni mazur görün çünkü antalyaya tayinimiz çıktı bu haberi vermek için yazıyorum.inş. bebeklerim ve ailem için hayırlısı olur.

hayırlı uğurlu olsun Takay hanım. beklediiniz ve istediğiniz bir yerdi sanırım

gunaydın guzel anneler...

kızlar keçe aldığınız bi yer var mı netten??

kardeşim için bişeyler yapıcam. çarşıda var ama hem pahalı hem de her renk yok...

Şok şok şokAkşam okudum kendime gelemedim anam ne paralar ne paralar
Eltime sorucam beni evlat edinir mi diye Varımız yoğumuz çocuklarımız zatenYatırım fikrini kutlarım canım,çok iyi düşünmüşsün
Selam kankim Babanneye geçmiş olsunTürkiye'de Yaşlılık=hastalık malesef
Zayıf notu yoksa Karne hediyesi paten alın fıstığımaAklıma geldi
Sen sermeti beğeniyodun dimiefsane o yaaa
Nagişim hoşgeldin canım Yaren Nuru özledim,şimdi gidip bakıcam fotolarına
Sana da geçmiş olsun tatlım Kv.ne falan geldiğinde ara olur mu,Görüşelim en kısa zamanda
Veee beklenen mutlu haberHadi hayırlısı canım Arkadaşımın eşi yamuk yapmış bu hafta,ama haftaya geliyorlarmış galiba
sanırım belkiHaberleşiriz zaten Yeni memleket yeni ev yeni bebek...2014 sana tüm yenilikleriyle geldi maşallah

yarın okullar tatil.......... 15 gün evdeym.:) sonrada kuzumu kreşe verecem biliyrm daha çok küçük ama( çocuk bakım evi diye geçiyomş.

tebrikleriniz için teşekkür ederim hastanedeki diğer arkadaşlarında tayini çıktı akşama mini kutlama yapıcaz.
mutlucum aslında yamuk iyi olmuş çünkü burada hava 3 gündür yağışlı ve açıcağada benzemiyo bence biraz havaların güzelleşmesini beklesin arkadaşıngil.

selam
nagişim hoşgeldin cnmyazdıklarının sonuna gelene kadar başını unuttum:)yine dökürmüşsün

talaycım hadi hayırlı olsunbiz sevindik sen sevinmedinmi:26:antalya istemiyomuydun:44:

annezeynep pardon cnm bende ev alacan diye okumuşum:)30 yaşıma girecem ya ondan bazı kelimeleri okuyamammışım:))
hadi bakalım hayırlısı olsun,ömerin evine hayırlı olsuna gelmek isterim

mutlucan sagol cicim,karne hediyesi patenmiii:18:şeyy benim kızım çok sakardır:18:düz yolda bile duvara toslarben şimdi paten alırsam hastaneden çıkmayız:)belki seneyesakarlıgını babasından almış bilginize
evet sermeti begeniyorum cnmfırattan daha çekici geliyo
denizide kıskanıyorum
ırmaga uyuz oluyorum
eltini çok seviyorumbenide evlatlık alsın
o otele bende baktım hala kendime gelemedimdünden beri böyle kaldım

Hem denge sağlaması için hemde süper dadı da görmüştüm,annesiyle kız parka gittiler,kız rollarblade ile kaymaya çalışıyordu(ilk kez),annesi hep yanındaydı o düşücek gibi oldukça annesi burdayım kızım dedi,hem kız paten kaymayı öğrendi hemde anne ile kızının arasındaki bağ güçlendi. 3 yaşına geldiğinde ilk işim kızıma almak olucak sanırım Mira'nın da bütün istenmeyen huyları babasından geçmiş Ayy iyiki anneleri mükemmel de çocuklarımız çok akıllı
Eltimi aşırı derecede kınıyorumTatile verilecek o kadar param olsa bile dünyayı gezmeyi tercih ederim şahsen
Herkesin bakış açıcı farklı işteeParayı bulunca sizi görmeye gelicem Hataya nabeeer

en yakın kız arkadaşımla bozuguz hemde saçma bir sebeple çok canım sıkkın
kocamla tartışsam bu kadar canım sıkılmazdı

çağlaya spor ayakkabı almak istiyorum ışıklı olanlardanfikri olan varmı
yarın bebek görmeye gidecezona hediye diye ışıklı spor ayakkabı aldım bide pijama takımı ama çağla ayakkabıyı gördü ille onu istiyoayagınada geçmiyo ki:))kudurdu zilli:)

yarın önce kaynanamlarla yemege gidecez ordan bebek görmeyediyorum şuandan itibaren hiç birşey yemeyim kiyarın akşama çok acıkmış olayımda bir sürü masraf çıkarayımkayınbabamın tansiyonu çıkmaz inşallahhesabı o ödeyecekhemde 5 yıldızlı otele gidecezaşagısı kurtarmaz
gerçi kaynanam karşıma oturursa bütün iştahım kapanacakgözlük takıp gitmeyi düşünüyorum

7 senenin hayali antalyaya tayinimizin çıkması.ama annemle olanlar,büyük değişikliklerden korkuyorum düzenim bozulur diye ,büyük şehir kaosu bu yüzden bebeklerimi ihmal ederim korkusu birde hani elde etmek istediğin şey olur ama içinde tuhaf bi duygu olur.sizce çok saçma gelecektir mantıklı düşününce banada saçma geliyo ama bakıcımızı çok özlücem sanırım onu annemin yerine koydum ailecekte görüşüyorduk ve musab bilal onlarla çok mutlu oluyordu bunları yazarken bile gözlerim doluyo

evet cnm aslında paten çok iyi fikir ama ne bileyim benim kızım çok sakar korkuyorum:18:aslında evde bile patenle gezebilirim kolidorum çok uzunzaten evi yapan gerizekalı sırf kolidor yapmış
oraya kaç metre halı açmışım manyak adamın yüzünden
neyse ne diyoduk evet paten fikrini bi düşüneyim:26 zaman çağlada isteyebilirneyse bakalım
eltini ben hiç kınamıyorumbiliyomusun onu görmeden çok sevdimbunu ona söylermisin
oraya geldigimde onunla tanışmak isterim hatta istersen sende onlara gelirsin senlede tanışırız

o zaman hemen parayı bul ve antekyeye gelllyatacak yer düşünme evim müsaitkolidora yatak açarım döne döne yatarsın
miraya kıyamam onu kızların odasında yatırırım
hadi sanada kıyamam çekyatı açarım

evet cnm kolay degil seni anlıyorum
ama gör bak herşey daha iyi olacak öyle hissediyorum

Talaycım gözün Aydın inş çok mutlu olursunuz .. Inan çok sevimdim istediğin olmasına .. Hayırlısı oldun dedin vardır bir hikmeti sakın şimdiden stres yapıp üzme kendini Rabbim her işini kolay kılar inş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…