ne?!!! 4 gece 12000 miiii??? mutluuuuuuuuuuuuuuuu maşallah eltine valla.. ay biz salak mıyız acaba yaaa???MUTLUM angelspeninsulaya baktım bizim istediğimiz tarihte 4 gecesi 12bin liraya geliyor
Son rzervasyon birleşip arap emirliklerinden yapılmış zaten
Havuza bakan villa odaları da 4gece için 36bin lira
Eşime gösterdim ne dersin diye baştan algılayamadı devremiülk mü almak istiyorsun dedi
Demem o ki zengin yer gelini olmadan gidilmez oraya
Eşimi kandırıp Kıbrıs'a ikna etmek istiyorum
ya da yunan adalarına, balkanlara.. hazır Ömer,in de vizesi varken...
neysee tatil diye şişirdim sizi!
kıslar bütün sene cnm çıktı ama değdi güzel bir prim aldım bugün allah bereket versin oğlumuza ev alma niyetimi vardı kaporası annesinden çıkacak
Şekersizim dafnenin o yumuşacık parmaklarına hiiiç kıyamam bennnn!!
odaklanıp yazamıyorum ya, üst kşum o kdr gürültülü ki inanamazsınız şu an bizim evde kavga ediyorlar sanki durulmuyor tangır tungur bağırış çağırış
Yan komşumd a birazdan yeni bir hatunu atar eve gece bıyunca dinle dur yatak odalarını dipdibe yapan mimarı kınıyorum!
adam karısını aldatıp boşanmış hiç akıllanmamış sürekli fantazi halinde evin içinde
babaanneye gecmiş olsun allah sağlıklı uzun ömür vesin inşallahselam canım kankilerim
dün internet yoktu akşam gelemedimüst komşuyla orta kullanıyoz uyuzlar modemi kapatıp gezmeye gitmişler
böyle komşun olacagına annezeynebin komşusu gibi ses çıkaran komşun olsun daha iyi sanki
bugünde gezmelere gittik çağla hanımla
ordanda babaannemi gittik gördük:26:Allah düşürmesin uzun ömür versin ama halini hiç iyi görmedim:44:
neyse başkada birey yok:26:
çocuklar iyi çokşükür,2 gün sonra ceren karne alacak çok heycanlıyız
filmim başladı görüşürüz
anamm bizkartonunu bile bi saatte kurduk onunda sağlamlığından emin değilim madem elinizden geliyodu kuzum o zaman bizede maliyetine yapıversenizya 14 şubat hediyesi gerçi ikimizinde oğlu var birimizin kızı olsa tam 14 şubatlık olur aman boşverin illede sevgilimi olmak gerekiyo sevgi evrenseldir.kitaplık yapma işini düşünün derim ben.komşuda pişer bizede düşer inş.
Dayanamadim izmirden datcaya kdr butun sahil seridini yuzde bin zum yaparak google haritalarindan inceledimmm
BORDOBET ve PALAMUT BUKU tam bana gore sakin huzurlu yemyesil masmavi yerler eger o kdr guneye inersek kesin gidecegiz huzur arayanlar bir baksin derimm
günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim ama beni mazur görün çünkü antalyaya tayinimiz çıktı bu haberi vermek için yazıyorum.inş. bebeklerim ve ailem için hayırlısı olur.
hayırlı uğurlu olsun Takay hanım. beklediiniz ve istediğiniz bir yerdi sanırım
günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim ama beni mazur görün çünkü antalyaya tayinimiz çıktı bu haberi vermek için yazıyorum.inş. bebeklerim ve ailem için hayırlısı olur.
Şok şok şokMUTLUM angelspeninsulaya baktım bizim istediğimiz tarihte 4 gecesi 12bin liraya geliyor
Son rzervasyon birleşip arap emirliklerinden yapılmış zaten
Havuza bakan villa odaları da 4gece için 36bin lira
Eşime gösterdim ne dersin diye baştan algılayamadı devremiülk mü almak istiyorsun dedi
Demem o ki zengin yer gelini olmadan gidilmez oraya
Eşimi kandırıp Kıbrıs'a ikna etmek istiyorum
ya da yunan adalarına, balkanlara.. hazır Ömer,in de vizesi varken...
neysee tatil diye şişirdim sizi!
kıslar bütün sene cnm çıktı ama değdi güzel bir prim aldım bugün allah bereket versin oğlumuza ev alma niyetimi vardı kaporası annesinden çıkacak
Şekersizim dafnenin o yumuşacık parmaklarına hiiiç kıyamam bennnn!!
odaklanıp yazamıyorum ya, üst kşum o kdr gürültülü ki inanamazsınız şu an bizim evde kavga ediyorlar sanki durulmuyor tangır tungur bağırış çağırış
Yan komşumd a birazdan yeni bir hatunu atar eve gece bıyunca dinle dur yatak odalarını dipdibe yapan mimarı kınıyorum!
adam karısını aldatıp boşanmış hiç akıllanmamış sürekli fantazi halinde evin içinde
Selam kankimselam canım kankilerim
dün internet yoktu akşam gelemedimüst komşuyla orta kullanıyoz uyuzlar modemi kapatıp gezmeye gitmişler
böyle komşun olacagına annezeynebin komşusu gibi ses çıkaran komşun olsun daha iyi sanki
bugünde gezmelere gittik çağla hanımla
ordanda babaannemi gittik gördük:26:Allah düşürmesin uzun ömür versin ama halini hiç iyi görmedim:44:
neyse başkada birey yok:26:
çocuklar iyi çokşükür,2 gün sonra ceren karne alacak çok heycanlıyız
filmim başladı görüşürüz
Nagişim hoşgeldin canımKizlaaarrrr geldim sonunda.
Unuttunuz mu beni yoksam.cok yogun gunler anlarrr offf fenalik geldi:)))
Begen butonu kafayi mi yemis ne?:)) kazen abi miydi eski haline dondur nolur please.
An itibariyle bu aralar iyiyim. Iste cnm çıkıyor aksam fistigim uyuyana kadar bir hareketlilik.
Genel olarak iyiyiz ama zaman yetmiyor ve su gibi akip gidiyor.
Nerde kaldi eski word sayfalarim.geri verin geri verin bana:))
Veee beklenen mutlu habergünaydın kızlar hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim ama beni mazur görün çünkü antalyaya tayinimiz çıktı bu haberi vermek için yazıyorum.inş. bebeklerim ve ailem için hayırlısı olur.
Veee beklenen mutlu haberHadi hayırlısı canım Arkadaşımın eşi yamuk yapmış bu hafta,ama haftaya geliyorlarmış galiba
sanırım belkiHaberleşiriz zaten Yeni memleket yeni ev yeni bebek...2014 sana tüm yenilikleriyle geldi maşallah
gunaydın guzel anneler...
kızlar keçe aldığınız bi yer var mı netten??
kardeşim için bişeyler yapıcam. çarşıda var ama hem pahalı hem de her renk yok...
Hem denge sağlaması için hemde süper dadı da görmüştüm,annesiyle kız parka gittiler,kız rollarblade ile kaymaya çalışıyordu(ilk kez),annesi hep yanındaydı o düşücek gibi oldukça annesi burdayım kızım dedi,hem kız paten kaymayı öğrendi hemde anne ile kızının arasındaki bağ güçlendi. 3 yaşına geldiğinde ilk işim kızıma almak olucak sanırımmutlucan sagol cicim,karne hediyesi patenmiii:18:şeyy benim kızım çok sakardır:18:düz yolda bile duvara toslarben şimdi paten alırsam hastaneden çıkmayız:)belki seneye sakarlıgını babasından almış bilginize
evet sermeti begeniyorum cnmfırattan daha çekici geliyo
denizide kıskanıyorum
ırmaga uyuz oluyorum
eltini çok seviyorumbenide evlatlık alsın
o otele bende baktımhala kendime gelemedim dünden beri böyle kaldım
selam
nagişim hoşgeldin cnmyazdıklarının sonuna gelene kadar başını unuttum:)yine dökürmüşsün
talaycım hadi hayırlı olsunbiz sevindik sen sevinmedinmi:26:antalya istemiyomuydun:44:
annezeynep pardon cnm bende ev alacan diye okumuşum:)30 yaşıma girecem ya ondan bazı kelimeleri okuyamammışım:))
hadi bakalım hayırlısı olsun,ömerin evine hayırlı olsuna gelmek isterim
mutlucan sagol cicim,karne hediyesi patenmiii:18:şeyy benim kızım çok sakardır:18:düz yolda bile duvara toslarben şimdi paten alırsam hastaneden çıkmayız:)belki seneye sakarlıgını babasından almış bilginize
evet sermeti begeniyorum cnmfırattan daha çekici geliyo
denizide kıskanıyorum
ırmaga uyuz oluyorum
eltini çok seviyorumbenide evlatlık alsın
o otele bende baktımhala kendime gelemedim dünden beri böyle kaldım
Hem denge sağlaması için hemde süper dadı da görmüştüm,annesiyle kız parka gittiler,kız rollarblade ile kaymaya çalışıyordu(ilk kez),annesi hep yanındaydı o düşücek gibi oldukça annesi burdayım kızım dedi,hem kız paten kaymayı öğrendi hemde anne ile kızının arasındaki bağ güçlendi. 3 yaşına geldiğinde ilk işim kızıma almak olucak sanırımMira'nın da bütün istenmeyen huyları babasından geçmiş Ayy iyiki anneleri mükemmel de çocuklarımız çok akıllı
Eltimi aşırı derecede kınıyorumTatile verilecek o kadar param olsa bile dünyayı gezmeyi tercih ederim şahsen
Herkesin bakış açıcı farklı işteeParayı bulunca sizi görmeye gelicem Hataya nabeeer
7 senenin hayali antalyaya tayinimizin çıkması.ama annemle olanlar,büyük değişikliklerden korkuyorum düzenim bozulur diye ,büyük şehir kaosu bu yüzden bebeklerimi ihmal ederim korkusu birde hani elde etmek istediğin şey olur ama içinde tuhaf bi duygu olur.sizce çok saçma gelecektir mantıklı düşününce banada saçma geliyo ama bakıcımızı çok özlücem sanırım onu annemin yerine koydum ailecekte görüşüyorduk ve musab bilal onlarla çok mutlu oluyordu bunları yazarken bile gözlerim doluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?