Sakar sakar deyip durma çocuğaevet cnm aslında paten çok iyi fikir ama ne bileyim benim kızım çok sakar korkuyorum:18:aslında evde bile patenle gezebilirim kolidorum çok uzunzaten evi yapan gerizekalı sırf kolidor yapmış
oraya kaç metre halı açmışım manyak adamın yüzünden
neyse ne diyoduk evet paten fikrini bi düşüneyim:26zaman çağlada isteyebilir neyse bakalım
eltini ben hiç kınamıyorumbiliyomusun onu görmeden çok sevdim bunu ona söylermisin
oraya geldigimde onunla tanışmak isterim hatta istersen sende onlara gelirsin senlede tanışırız
o zaman hemen parayı bul ve antekyeye gelllyatacak yer düşünme evim müsait kolidora yatak açarım döne döne yatarsın
miraya kıyamam onu kızların odasında yatırırım
hadi sanada kıyamam çekyatı açarım
evet cnm kolay degil seni anlıyorum
ama gör bak herşey daha iyi olacak öyle hissediyorum
evet baktım nette hobikeçeyi buldum. oraya verdim siparişi ama ödeme için onay bekliyorum...ben geçen sene pasaj.comdaki satıcılardan almıştım şekersiz.birde hobikeçe yi biliyorum.
canım benim bak sende kçükken sakarmıştın beni daha iyi anlamışsındır:)yaw şaka bi yana cerene o kadar çok sakar demişim ki çocuk bir yere çarpınca böyle diyo:''anne sakarım ben babam gibi''Sakar sakar deyip durma çocuğaNe var canım çocukken bende çok sakardım Hatta annem hep bağırırdı bişey düşürünce Onun için asla bişey dökülse kırılsa kimseye hiçbirşekile kızmam ve bağırmam Tramva gibi bişey yani anlıyosun dimi Düşe kalka öğrenicekler herşeyi biz de öyle değil miydik Neyse konuya dönelim,Cerene paten al hem bak koridorun da uzunmuş evde de bişey olmaz pammıkk ellerin cebe beybim
Kankanla neden bozuştunuz canım,kankalar küsmez yanlış anlaşılma olmuştur
desteğin için sağol böyle güzel dilekler beni daha güçlü yapıyo.paten fikrine bende katılıyorum.çocukluk hayalimdir amerikan filmlerini seyredip hep patenim olsun diye hayal kurardım.çok havalı ama tabi ceren istiyorsa.gerçi bayılmayan çocuk varmı benim bıdık bile patencilerin arkasından ağzı bi karış gidip seyrediyor.
arkadaşınla aranın bozulmasına üzüldüm oda arkadaşımla konuşmuyoruz seni iyi anlıyorum ama yakın arkaşmışsınız düzelir inş.
Baby bencede karne hediyesi olarak paten fikri çok güzel hem dengede kalmayı öğrenir hemde yere daha sağlam basar .. Sakarlığıda düzelir belki kimbilir :))
Vah yazık biri bumamış :)) biride yatakta hasta :)) nerden buldun bunu . Gerçekten o arkadaşlar kim tanıyormuyuz baby :)) yoksa bizmiyiz kağıt helvanı paylaştığın :)) düşünceliğin o zamanda var harikasın CNm
kuzum benim sakarda olsa mızmızda olsa annesi ona kıyamaz kiilkgözagrım cerenim
alırım almammı hatta netten bakmaya başladım bile teyzesi
yarın bana karnesini getirecek öyle mutlyum ki,sizlerde bunu yaşayın inşallah
hele bi ilkokula başlasın o günleri sabırsızlıkla bekliyorumiçim bi tuhaf oldu be ya
Allahıma binlerce kez şükür ki bize bu güzel duyguyu yaşattıgi için..
melegim sen mahire trambolin alsanaBende dün oğluma sonunda 4 renk oyun hamuru ve 24 renk pastel boya kalemi aldım . Dün biraz oynadık Mahir'imle, yalnız oğlum çok afacan çabuk sıkılıyor ona ver zıplasın hoplasın .. Son zamanlarda peluş oyuncaklarını alıp oynuyor normalde hiç sevmezdi . Özellikle minik tavşan ve pengueni çok sever oldu .. Sürekli ikisini eline alıp sanki birbiri ile konuşturuyor gibi yapıyor .
cerenle çağla benim için aynı canımBilmezmiyim CNm Ceren senin için çok bir başka .. Benim içinde nedenini bilmiyorum ama çağla çok başka)
Mahir'in karne alıp getireceği günleri düşünüyorumda kesin karne eve gelene kadar haşat olur bizimki zayıfları görmüyüm diye yer belkide karnesini :))
Amaninn Allah korumuş yaren nuru:18:yaramaza bak sen nasıl koca masayı devirdi:18:Kucuk muzur arkamdaki daha oncede görmüş oldugunuz mutfak masamizi devirdi.korkudan yemin ederim afedersiniz ama altima ediyordum.resmi cekip atamiyorum telden.odumu patlatti ve bak bak bak diye sinirle bagirdi bi de ya.cadiligi elden bırakmıyor bu kiz.ya altında kalsaydi..gulsem mi aglasam mi bilemedim kizlar Allah korudu ya...
melegim sen mahire trambolin alsanabolcana zıplar işte:)
cerenle çağla benim için aynı canımikisinide aynı seviyorum
çağla senin için başka olabilir sonuçta sen onun kayınvalidesisinkız senin haberin varmı bizde geline kilosu kadar altın takılır ha
şimdi 12 buçuk kilo sanırımama evleninceye kadar ben kızımı iyi besliyim
mahiriminde karne alacagı günler gelecek hemde zaman öyle hızlı geçiyo kiyaramaz çocuk zekidir gör bak hepsi pekiyili karneler getirecek annesine
Amaninn Allah korumuş yaren nuru:18:yaramaza bak sen nasıl koca masayı devirdi:18:
hem devirmiş hemde sinirlenmiş
Kucuk muzur arkamdaki daha oncede görmüş oldugunuz mutfak masamizi devirdi.korkudan yemin ederim afedersiniz ama altima ediyordum.resmi cekip atamiyorum telden.odumu patlatti ve bak bak bak diye sinirle bagirdi bi de ya.cadiligi elden bırakmıyor bu kiz.ya altında kalsaydi..gulsem mi aglasam mi bilemedim kizlar Allah korudu ya...
selam tatlışlaryine ben geldim ne zaman bir boşluk bulsam hemen evin işini yapıyorum sonra oyun oynuyorum sonrada buraya geliyorum kıymetinizi bilin
akşam yemekten sonra cerene söz verdigim gibi çikolatalı föndü yemeye gittik
ama giderken arabada cerenle ugraştım dedim ki''döndümü yiycen yoksa löndümü yoksa höndümü yoksa.....''
ceren sinir olduneyse baya kafasını karıştırdım sonra geçtik oturduk masaya eşim dedi ki''ceren ne yiycen reflümü''
cerende dedi ''hayır babaaaa döndüüüüü'' gülmekten çatladımikisininde kafasını karıştırmışım
hayır yani reflü ne alaka benim X nerden uydurdu onu anlamadım
neyse yedi föndüsünüçağla hanımada sütlaç söyledim ama o da ablasının föndüsüne saldırdı
yan masadaki adam dan diye bizim masaya geldisanırım 150 kilo vardı bide şua ara burda canlı bomba geziyomuş çok korktum
dedim heralde bu canlı bomba:)göbegi çatlıycak gibi duruyodu:)
cerene dediki kızım seninle konuşmak istiyo tanışırmısın dediceren zaten birileriyle konuşmak için can atıyo gitti hemen kızla ahbap oldu çağlamda geri kalırmı gitti arap bacı heykeline sarıldı onunla arkadaş oldu
aman işte degişiklik oldu biraz dişarı çıkmak iyi geldi
Hayırlı cumalar kızlar
Akşam eve gittim yemek yedik oynadık,dün kızımla bakıcı teyzemiz el izi boyamalar yapmışlar buzdolabımıza onları astık yavrum çok mutlu oldu
Eşim çalışma odasına geçti,Mira da peşinden gitti bende göğsüme ağlaya ağlaya salça sürdüm ve bant yapıştırdım
Sonra yanlarına gittim,eşimle konuşarak;bak benim göğsüm yara oldu artık sütü biberondan içicez tamam mıdedim.
Mira bir eliyle diğer kolunu sıktı ve yüzünde acı bir ifadeyle gözleri dolduKızıma dedim; hadi içeri gidelim ben sana göstereyim
uff olduSalona geçtik, bi 15 dk falan sürekli sırayla göğüslerimi açtırdı ve baktı üzüldü Anne ufff dedi durdu yavrum
Sonra iyice anladı artık onu emzirmeyecek olduğumuKApat dedi ve birdaha bakmadı,sakinleşti duruldu çok üzüldü yavrum...
Eşim geldi sonra dedi sen biraz dışarı çık,eltime indim bi 45dk falan kaldım,eve geldiğimde eşim sağolsun uyutmuştu kızımı...
Ben tabi bu arada dağıldım kızlar bittimAğlamaktan gözlerimde yaş kalmadı Ama artık sütten kesmem gerektiğini de biliyordum..Sonra Mira ağlayarak uyandı ve ilk kez meme demedi...Ne yaptıysam ağlamalarını kesemedim,ama artık biliyordu gerçeği sanki tıpkı büyük insan gibi...Kucağıma aldım ninnisini söyledim biraz su verdim uyuttum Canımdan can gitti,etimden et koptu resmen..
Sabah uyandı ve ilk işi ufff sütt bitti demek oldu defalarca,eşim de diyor "nasıl üzülmüş.." ben tabi yine başladım ağlamayahemen süt ısıttım sonra normale döndük biraz...Şuan size duygularımı anlatmaya kelime bulamıyorum Boğazım düğüm düğüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?