2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sakar sakar deyip durma çocuğa Ne var canım çocukken bende çok sakardımHatta annem hep bağırırdı bişey düşürünceOnun için asla bişey dökülse kırılsa kimseye hiçbirşekile kızmam ve bağırmamTramva gibi bişey yani anlıyosun dimiDüşe kalka öğrenicekler herşeyi biz de öyle değil miydik Neyse konuya dönelim,Cerene paten al hem bak koridorun da uzunmuş evde de bişey olmazpammıkk ellerin cebe beybim
Kankanla neden bozuştunuz canım,kankalar küsmez yanlış anlaşılma olmuştur

evet cnm kolay degil seni anlıyorum
ama gör bak herşey daha iyi olacak öyle hissediyorum

desteğin için sağol böyle güzel dilekler beni daha güçlü yapıyo.paten fikrine bende katılıyorum.çocukluk hayalimdir amerikan filmlerini seyredip hep patenim olsun diye hayal kurardım.çok havalı ama tabi ceren istiyorsa.gerçi bayılmayan çocuk varmı benim bıdık bile patencilerin arkasından ağzı bi karış gidip seyrediyor.
arkadaşınla aranın bozulmasına üzüldüm oda arkadaşımla konuşmuyoruz seni iyi anlıyorum ama yakın arkaşmışsınız düzelir inş.

canım benim bak sende kçükken sakarmıştın beni daha iyi anlamışsındır:)yaw şaka bi yana cerene o kadar çok sakar demişim ki çocuk bir yere çarpınca böyle diyo:''anne sakarım ben babam gibi''yazık bak şimdi üzüldüm bi daha demiycem ama çok ciddiyim düz yerde yürürken bile düşen bir kızım var:44:hiç dikkatli degildir önüne bakmaz
ben sizin travmanızı yirim yirimtamam çocuguma bir daha sakar demiycem:18:
pammık ellerr cebe:18:tmm alıcam kısmetse:18:eşime bir sorayım:18:
kankamla bozuştuk çünkü çocukluk yaptı,biz 3 kişiyiz çok samimiyiz ve bugün ben anneme para vermeye gidecektim ordanda diger kankiye geçip kahve içeçektim bunu duyan diger kanki bozulmuş:26ndan habersiz buluşuyomuşuz falan filan
biraz kıskançlık yaptı sonra 3 defa aradım açmadı yok duymamış sessizdeyimiş,bende mesaj attım baya sert çıktım ona:18:trip atıyosun falan dedim:18:bu seferde o bana bozulduneyse işte konuya bak ya ne kadar saçma bişey,ki benim çocukluk arkadaşım 15 yıllık falan bu güne kadar bir defa bile kırmadık birbirimizio yüzden canım sıkıldı
şimdi ben inat edece aramayacam oda beni aramayacak biliyorum ve iş uzayacak

demek sende paten al diyosun tmm sizi kırmıycam:)bu konuyu önce eşimle görüşücem:)aman o ne derse desin iş bana kalmışmaksat onunda fikrini aldıgımı sansınçok kötüyüm yaww
umarım düzelir arkadaşım aramseninkide düzellir inşallah
dostluklar kolay kurulmuyo,bozmak çok basit ama kırıcı degil yapıcı olalım

Baby bencede karne hediyesi olarak paten fikri çok güzel hem dengede kalmayı öğrenir hemde yere daha sağlam basar .. Sakarlığıda düzelir belki kimbilir :))

Baby bencede karne hediyesi olarak paten fikri çok güzel hem dengede kalmayı öğrenir hemde yere daha sağlam basar .. Sakarlığıda düzelir belki kimbilir :))

kuzum benim sakarda olsa mızmızda olsa annesi ona kıyamaz kiilkgözagrımcerenim
alırım almammı hatta netten bakmaya başladım bile teyzesi
yarın bana karnesini getirecek öyle mutlyum ki,sizlerde bunu yaşayın inşallah
hele bi ilkokula başlasın o günleri sabırsızlıkla bekliyorumiçim bi tuhaf oldu be ya
Allahıma binlerce kez şükür ki bize bu güzel duyguyu yaşattıgi için..

kagıt helvayı kocam arkadaşlarıyla birlikte yemek istiyomuş melegim:)
bende o göz varmı
hele şu kocamın burnuna bakın hayran kaldım
neyse kagıt helva dedin aklıma geldi bugün sabah ceren dediki ''annecim akşam föndü yemeye gidelim mi''
ne döndüsü döndü kim kızım dedim
föndüü föndüü diye bagırdı
bi ara bir yerde yemişti adını ben unutmuşum ama ceren unutmamış
siz biliyonuzmu föndü ney,sizi cahiller sizi
yaw hani meyveleri sıcak çikolataya batırıp yiyosunuz yaişte onun adıymış
gerçi ben hayatımda meyveyi çikolataya batırıp yemedigim için bilemedim
mutlunun eltisi kesin biliyodur

Bende dün oğluma sonunda 4 renk oyun hamuru ve 24 renk pastel boya kalemi aldım . Dün biraz oynadık Mahir'imle, yalnız oğlum çok afacan çabuk sıkılıyor ona ver zıplasın hoplasın .. Son zamanlarda peluş oyuncaklarını alıp oynuyor normalde hiç sevmezdi . Özellikle minik tavşan ve pengueni çok sever oldu .. Sürekli ikisini eline alıp sanki birbiri ile konuşturuyor gibi yapıyor .

Son düzenleme:

Bilmezmiyim CNm Ceren senin için çok bir başka .. Benim içinde nedenini bilmiyorum ama çağla çok başka )
Mahir'in karne alıp getireceği günleri düşünüyorumda kesin karne eve gelene kadar haşat olur bizimki zayıfları görmüyüm diye yer belkide karnesini :))

Kucuk muzur arkamdaki daha oncede görmüş oldugunuz mutfak masamizi devirdi.korkudan yemin ederim afedersiniz ama altima ediyordum.resmi cekip atamiyorum telden.odumu patlatti ve bak bak bak diye sinirle bagirdi bi de ya.cadiligi elden bırakmıyor bu kiz.ya altında kalsaydi..gulsem mi aglasam mi bilemedim kizlar Allah korudu ya...

melegim sen mahire trambolin alsanabolcana zıplar işte:)

cerenle çağla benim için aynı canımikisinide aynı seviyorum
çağla senin için başka olabilir sonuçta sen onun kayınvalidesisinkız senin haberin varmı bizde geline kilosu kadar altın takılır ha
şimdi 12 buçuk kilo sanırımama evleninceye kadar ben kızımı iyi besliyim
mahiriminde karne alacagı günler gelecek hemde zaman öyle hızlı geçiyo kiyaramaz çocuk zekidir gör bak hepsi pekiyili karneler getirecek annesine
Amaninn Allah korumuş yaren nuru:18:yaramaza bak sen nasıl koca masayı devirdi:18:
hem devirmiş hemde sinirlenmiş

selam tatlışlaryine ben geldimne zaman bir boşluk bulsam hemen evin işini yapıyorum sonra oyun oynuyorum sonrada buraya geliyorumkıymetinizi bilin
akşam yemekten sonra cerene söz verdigim gibi çikolatalı föndü yemeye gittik
ama giderken arabada cerenle ugraştım dedim ki''döndümü yiycen yoksa löndümü yoksa höndümü yoksa.....''
ceren sinir olduneyse baya kafasını karıştırdım sonra geçtik oturduk masayaeşim dedi ki''ceren ne yiycen reflümü''
cerende dedi ''hayır babaaaa döndüüüüü'' gülmekten çatladımikisininde kafasını karıştırmışım
hayır yani reflü ne alaka benim X nerden uydurdu onu anlamadım
neyse yedi föndüsünüçağla hanımada sütlaç söyledim ama o da ablasının föndüsüne saldırdı

yan masadaki adam dan diye bizim masaya geldisanırım 150 kilo vardıbide şua ara burda canlı bomba geziyomuş çok korktum
dedim heralde bu canlı bomba:)göbegi çatlıycak gibi duruyodu:)
cerene dediki kızım seninle konuşmak istiyo tanışırmısın dediceren zaten birileriyle konuşmak için can atıyo gitti hemen kızla ahbap olduçağlamda geri kalırmı gitti arap bacı heykeline sarıldı onunla arkadaş oldu
aman işte degişiklik oldu biraz dişarı çıkmak iyi geldi

kilosu kadar altin mi uf ya ne ettin sen oyle him neyse takalim nede olsa kiz bize geliyor altinlar kiziimizda kalicak yani bizde olucak :))
mahirin okul hayatinin cok parlak olucagini sanmiyorum o kadar egitim tecrubem oldu az cok anliyorum cnm..babasina cekmis bana cekse idi zehir gibi olurdu kesin poh :))
ay cerenin yedigi meyveli cikolata cok guzel bende Tr ye gelince yiyim icimde kalmasin beninde cocuktan farkim pek yoktur hani

cok gecmisler olsun rabbim korumus kuzuyu,,sadaka ver cnm bu cocuklar canli bomba ,,cok sukur fistiga birsey olmamis..bizim velette bugun halifex in agzina bir guzel etti ..eline bezelye ve misir tanesi haslayip verdim tabak icinde sen onu ben mutfatta iken gel halinin uzerinde devir ayaklari ile bas bas bir guzel ..bir geldim halinin uzeri yemyesil ve ayaklarinda ayakkabi vardi onlarida batirmis, yetmemis gibi ayaklari ile tum salonu dolasmis ...bir iki saat aldi cikarmam izleri..ufff ben cocuga ne diyim birde gulerek kacmasi varki gormelisiniz..egleniyor sipa..kizsan ne yazar hic banamisin demiyor..kafa buluyor ya benle bu velet

babycim cok güldürdünüz beni ailecek bombasınız
rabbimde sizi hep güldürsün inş
reflüyede bayıldım x in cok yaratıcı
babycim tanısmak isterim senle karsılıklı oturup cay kahve içmek nekadar uzaklardasın canım ya
gercekten esprili insan candır

Hayırlı cumalar kızlar
Akşam eve gittim yemek yedik oynadık,dün kızımla bakıcı teyzemiz el izi boyamalar yapmışlar buzdolabımıza onları astık yavrum çok mutlu oldu
Eşim çalışma odasına geçti,Mira da peşinden gitti bende göğsüme ağlaya ağlaya salça sürdüm ve bant yapıştırdım
Sonra yanlarına gittim,eşimle konuşarak;bak benim göğsüm yara oldu artık sütü biberondan içicez tamam mıdedim.
Mira bir eliyle diğer kolunu sıktı ve yüzünde acı bir ifadeyle gözleri doldu Kızıma dedim; hadi içeri gidelim ben sana göstereyim
uff olduSalona geçtik, bi 15 dk falan sürekli sırayla göğüslerimi açtırdı ve baktı üzüldü Anne ufff dedi durdu yavrum
Sonra iyice anladı artık onu emzirmeyecek olduğumuKApat dedi ve birdaha bakmadı,sakinleşti duruldu çok üzüldü yavrum...
Eşim geldi sonra dedi sen biraz dışarı çık,eltime indim bi 45dk falan kaldım,eve geldiğimde eşim sağolsun uyutmuştu kızımı...
Ben tabi bu arada dağıldım kızlar bittimAğlamaktan gözlerimde yaş kalmadı Ama artık sütten kesmem gerektiğini de biliyordum..Sonra Mira ağlayarak uyandı ve ilk kez meme demedi...Ne yaptıysam ağlamalarını kesemedim,ama artık biliyordu gerçeği sanki tıpkı büyük insan gibi...Kucağıma aldım ninnisini söyledim biraz su verdim uyuttumCanımdan can gitti,etimden et koptu resmen..
Sabah uyandı ve ilk işi ufff sütt bitti demek oldu defalarca,eşim de diyor "nasıl üzülmüş.." ben tabi yine başladım ağlamayahemen süt ısıttım sonra normale döndük biraz...Şuan size duygularımı anlatmaya kelime bulamıyorum Boğazım düğüm düğüm...

Son düzenleme:

Canım yaaa.. Bende çok duygulandım şimdi.. Ama eninde sonunda bir gün bu olacak aslında bu kadar çabuk kabullendiği için sevinmen gerekiyor bence.. Ama yavrumu çok etkilemiş demek ki.. Uyumuş uyanmış hala anne uff diyor.. Ah kuzucuklar yaa.. Ah bizleri ne hale sokuyorsunuz siz..
Bugün de geçti mi akşam daha iyi hissedersin bence.. Canım benim hadi hayırlısı olsun.. İnşallah şimdi geceleri daha kesintisiz uyur ve iştahınız da bol bol açılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…