2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

okurken bile kötü oldum, kaç yaşına kadar emzirirsek emzirelim bunları yaşayacaktık, mira yarın unutur memeyi ama annelere daha zor geliyor. Allah kolaylık versin.

Bizim şöyle bir sorunumuz var, Kaanı sütten keseli 1,5 ay oldu o günden beri geceleri uyumuyor, saat başı uyanıyor, gözler kapalı bağırmaya başlıyor, hemen kucağa alıp sallanmak gerekiyor yoksa ağlıyor, en kötüsü de beni istemiyor ben kucağıma alınca kendini gerip yere atıyor baba baba diye ağlıyor, eşim isyanlarda...

Allahım çok şükür bugün Cumaaaa...

Hafta sonu bol bol oğlumla vakit geçireceğim.. C.tesi arkadaşıma yemeğe davetliyiz.. Mangal partisi ooohh..

BabyCerenim yaa sen nasıl şeker espirili bir insansın öyle.. İçine Cem Yılmaz kaçmış senin, sen farkında değilsin

Nagişim gelmiş hoşgelmiş.. ve çok geçmiş olsun.. O kazalar maalesef artık olmaya başlıyor.. Bizim de geçen akşam kapının arkasındaki ütü masası düştü.. Nerdeyse üstüne düşecekti ama şükür önüne düştü.. Bu sabahta yatak odasındaki yatakta şımarırken döne döne aşağı düştü Oluyor böyle şeyler Allah beterinden saklasın..

Şekersizim sen nasılsın.. Konuşamadık son günlerde? Herşey yolunda mı? Defnem nasıl?

AnneZeynep.. İsyanlarını çok iyi anlıyorum.. şu çalışmak olmasa hep çocuklarımızla vakit geçirsek ne güzel olur dimi.. Ama yine onlar için çalıştığımızı düşünüp avutacağız kendimizi.. Bende eski iş yerimden ayrılırken aldığım tazminatımla Kaan'a bir daire aldım.. yani onu peşinat olarak saydım.. üstüne kredi çektim tabiki :)) Ödüyoruz az kaldı ağustosta teslim edilecek kısmetse..

Meleğim- O mahirim nasıl güzel, nasıl şeker bişey olmuş öyle yaa... Kardeşim geliyor p.tesi perşembe dönecek.. Bişey istiyormusun burdan.. Balık yağ alayım mı diye yazmıştım ben sana ama cevap vermedin.. ???

Son düzenleme:
Çok sağol canım,inşallah bugünden sonra herşey düzene girer,zaten artık zamanı gelmişti geçiyordu çünkü kısmetse bezden kesmek istiyorum,dolayısıyla sütten kesmek ve bezi çıkartmamızın arasında zaman olmalıymış...Ama çok zor...
Evet canım çok zor oldu,akşam kucağımda kızımı uyuturken için için ağladım sımsıkı sarıldım yavruma...
Birde çalıştığım için olabilir... kendimi çok acımasız hissettim...emzirirken çok çok çok güçlü bir bağ oluyordu Mira'yla aramızda,onu kaybettiğimi düşündüm resmen..inşallah atlatacağız ikimizde...
Sanırım Kaan'da sana bu şekilde tepki veriyor Yada, ikinizi de aynı anda görmek istiyor olabilir.Düzene giricek inşallah herşey...

Son düzenleme:
babybicim fondünüz afiyet olsun çağla ve cerene.
nagihan geçmiş olsun sanırım biraz daha dikkat etmemiz lazım kaşla göz arasında hallediveriyorlar.
ve mutlucum senin gibi düşündüğüm için hala musab bilali memeden kesemedim etrafımdaki herkez karnındakine yazık diyor ama ben kuzuma kıyamıyorum sanırım benimde gelicek ay kesmem gerekiyor seni okurken gözlerim yaşardı inan inş. bu dönemi sancısız geçiririz.
dilberege ne güzel etmişsin kaana yatırım yaparak
akşam arkadaşlar geldi ve güzel bi akşam geçirdik benim sıpa şımardıkça şımardı arkadaşlarım giderken arkalarından ağladı memeyle sakinleştirdim yoruldum ama değdi.

çok acıklı olmuş mutlu_anne hanım. okurken bile içim kıyıldı. Allah sabır versin ben de nisan gibi kesmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum

İnşallah çabucak atlatırsınız sizde talaycım...Pazartesiden beri kafamda kendimi hazırlamaya çalıştım,hatta özellikle perşembe gecesini bekledim.Daha önce defalarca niyetine girdim ama cesaret edemedim..Şu 3gün geçersen sanırım herşey daha kolay olacak...

çok acıklı olmuş mutlu_anne hanım. okurken bile içim kıyıldı. Allah sabır versin ben de nisan gibi kesmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum
Evet kendimce hayatımda yaşadığım en acı anlardan biriydi...İnşallah sende hayırlısıyla vazgeçirirsin Orhan Cemal'i
Ben hep kendimi hazırladım güya ama gördüm ki bunun hazırlığı yokmuş.

*Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar,iyiki varsınız hepiniz Benim için çok önemli bu anda yanımda oldunuz ya cansınız cannOlayı trajedik hale getirmek istemiyorum ama başka bir şekilde de duygularımı ifade edemiyorum...
İnşallah pazartesi günü size mutlulukla anlatacığım haftasonumuzu

hayatımda hiç fondü yemedim meyveleri "çikilata"ya biz mi bandırıp yiyiyoruz, bandırımış halde mi geliyor :26:

genelde her sabah musabı emziririm ama bu sabah geç kaldığım için oğlumun emme emme diye ağlamasına rağmen emziremedim.Allahtan bakıcımız devreye girdi ve biraz sakinleştirdi.bu hafta sonu eşimle ankaraya gidicez ben ömrümde ilk defa ikeaya gidicem belikde son olur çünkü antalyada ikea yok ve ankaraya gelmemiz zor.oğlanlara masa sandalye ve odalarını düzenleyici şeyler bakmak istiyorum eşimde yeni iş yeri için kendine bişeyler bakıcak.musab bilali bakıcımıza bırakıcaz günü birlik inş. güzel bi gün olur.

musab bilali bakıcımıza bırakıcaz günü birlik inş. güzel bi gün olur.

günübirlik de olsa oğlanı birine bırakmayı bir ben yapamadım sanırım acil bir durumda lazım olur diye anneannesinde deneme amaçlı 1 gece bırakmayı çok istiyorum ama annem çocuğumu bırakıp sevgilimle kaçıyormuşum gibi davrandığından bir türlü yapamıyorum

he ya kilosu kadar altınkız bizde kalır mahiride yanıma içgüveyi alacam haberin olsun
cnm sen buraya gelince ben sana fondü yaparım yazık kız o kadar para verme:)bi paket çikolata alır tavada eritip çikolataları batırıp yerizhep birliktekimse agzından davaya damlatmasın valla midem kalkar ha
canım bende seninle tanışmayı çok istiyorum,az kaldı cigerim yakında gelecem istanbula
of cnm ya inan okurken bende dügüm dügüm oldumseni çok iyi anlıyorum
çağla ilk 3 gece sürekli uykusunda anne anne diye aglamıştısende sabret 3 gün geçsin herşey yoluna girecek ama demesi kolay dimiçok şükür bu aylara kadar emzirdin,üzme kendini sen çooook iyi bir annesin,mira çok şanslı
mangalmı dedinhiç dayanamambenim yerimede 5 şiş yersin artık:)
kaanın daireside hayırlı olsun maşallah aferim kız sana
eşimin annesinden miras olarak tarlası var,eşimde diyo o kızların hakkı ilerde satıp ev alırlar
bende diyorum boşversene biz satıp yiyelim o parayıama eşim izin vermiyo
ne biçim bir anayım ben
hayatımda hiç fondü yemedim meyveleri "çikilata"ya biz mi bandırıp yiyiyoruz, bandırımış halde mi geliyor :26:
evet cnm meyveleri çikilataya batırıp ham yapıyosun
cahil seni

selam
sabah ceren babasıyla okula gitti karnesini aldıanaokulu oldugu için karnesinde not falan yok
işte resim yapabliyo,el kasları gelişmiştir,yardımsız giyinip soyunuyo falan şeyler yazıyo
olsun yinede güzel bir duygu

cırcır böcegim 15gün evde:))neyse çağla için iyi olur çocuk ablasını çok özlüyo gerçi bende cereni çok özledimsanki çocuk sabahtan akşama kadar okuldaydı altı üstü 5 saat gidip geliyodu
şuan tek sıkıntım ögle yemegi olacak çünkü ikisinede ayrı yemek yapıyorum:44:
çağla sebzeli etli yemek yiyo,cerende ya makarna ya patates yada köfte falan
eskiden yemekmi varmıştı ne bulursanız yiyin işte beni niye yoruyosunuz

Ay ne iyi olur CNm bir şişe yeter bize alırsan çok sevinirim birde oğlumun ev tarhanası bitti şu toz olandan bulamadım burda diğer bulduğumu sevmedi sıpa bir tek onu güzel yiyor eğer az birşey gönderirsen çok sevinirim ..

seni çooooooooooooooook iyi anlıyorum. o gunlere geri döndürdün beni.. umarım kolayca atlatırsınız..
iyi diyelim canım. sağolasın.. koşturmacaya devam

nasıl gururlu gunler ya. yerim onu ben..

Ay canım benim ne demek sen iste yeter ki :)) Kayınvalidemin yaptığı tarhanadan koyacağım.. İnşallah beğenir Mahirim şifa olur oğluma.. Başka bişey aklına gelirse çarşambaya kadar bana bildir.. hafta sonu sayfaya pek giremeyebilirim.. Faceden veya cepten msj at bana ok

Of mutlu benim bile burdan içim parçalandı Rabbim sabır versin CNm .. Kıyamam size çok üzüldüm ama geçici günler bunlar inş kolay atlatırsınız .. Seni ve mira yı çok öpüyorum .

Çok sağol CNm İnan ilaç gibi gelicek .. Kardeşin pazartesimi geliyor oraya bana telini ver özelden görüşelim olmazmı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…