merhaba kızlar...uzun zaman oldu giremedim topiğe....kızım kızamıkçık oldu....zor günlerdi...1 ayı geçti iyileşmesi....hastalık ilk önce grip belirtileri verdi...grip diye götürdük doktora antibiyotik v.s verildi kullandık 1 hafta geçmedi ilacı değiştirildi yine geçmedi..sonrada ilk önce yüzünde ve daha sonra vücudunun her yerinde kızarıklıklar oluştu..ilacın yan etkisi zannettik...başka bir doktora götürdük...orda teşhis kondu kızamıkçık diye...kızamık değil....bir çeşit deri enfeksiyonu dedi doktor...15 20 gün grip gibi kuluçka süresi varmış...sonrada devamı işte....burnu tıkandı sürekli serumlarla açıp hortumla çekiyorduk akıntısını...o kadr kıvamlı bir mukoza ben hayatımda görmedim...kendi başına atması imkansızdı zaten...hortum aracılığıyla bile zor çekiyorduk...nefes alamıyordu ağlıyordu sürekli....uykusuz zor gAünler gecelerdi...şimdi şimdi toparlandı....hastaneye yatırmak istedi doktor ama yatıramazdık ki....serumu çeker koparırdı...evde iyileşme süresi uzadı işte...
ne kadar dikkat etsekte oluyor işte...hastalık zor....allah yardımcımız olsun....
geçmişi okuyamadım...umarım herkes iyidir....
Çok geçmiş olsun CNm bende seni merak etmiştim hatta yeni tayin yeriniz nasıl alışabildiniz mi diye soracaktım .. Sivas idi dimi yanlış hatırlamıyorsam .. Rana kızımızın bu kadar kötü olmasına çok üzüldüm İnan Rabbim her biri kuzuya şifa versin inş . Umarım bu son hastalığı olur .. İnş
sağol canım benim....2 ayı geçti sivastan artvine geleli..memleketimiz zaten artvin...yaza nereye gideriz onu düşünmeye başladım şimdi.....ranayla zor günler geçirdik evet ama çok şükür bitti sayılır...inş.canım..bebekler hiç hastalanmasa keşke...
sen nasılsın yavru kuşun nasıl?
Sorry ben Sivas'a gittiniz sandım yanliş hatırlamışım( Artvin cennet gibi bir yer ne güzel hemde memleketinmiş süper olmuş . Rabbim ağız tadınızı bozmadan yaşamayı nasip etsin inş .
Biz çok şükür iyiyiz . Yaramazlığımız ayyuka çıktı o kadar ..
evet canım güzel memleketimiz var...bekleriz...amim canım inş...yaramazlık mı ooooo..bitermi yaramazlık..onların enerjisi bizde olsa keşke....cümle kurmaya başladı mı yaramazın?
bizimkiyle sabah camdan bakıyorduk..kuşlar uçuyor..diyo ki kuş otuy...camımızın kenarına oturacakmış kuşa yer gösteriyor..elleriyle çağırarak..yolda yürüyen bir abi gördü..yüksek sesle abi gel diyo....ye ye doyma işte..
Mahir öyle çok ikili cümle söyleyemiyorum , en iyi söylediği gel buraya , hadi gel gibi .. Tek kelime olarak söyledikleri epey var .. Bırak kelimesini son iki günde kullanmaya başladı .. Sürekli bırak bırak diyo bana . Kendisini tuttuğumda özellikle :))
çok tatlılar maşallah....sende bırak annesi niye tutuyorsunçok işi var bilmiyor musun!! yavrum benim...
Bilmezmiyim CNm çok meşgul oğlum çok :)) özellikle altını değiştireceğim zaman birden yapacakları geliyor aklına :)) ya İnan kavga dövüş alt değişimi yaşıyoruz deli uşak maden istemiyorsun git helaya yap dimi ama onada meyilli değil :)) yedik yani ayvayı of
herseyin hayirlisi olsun cicek ..bende ikinci bebek karari aldim tam 7 ay oldu ama inan bazen dogru mu degilmi soruyorum kendime ..biliyorsunuz burda yalnizim ve dogumda esimden baska kimsem olmuyor..simdi mahirde tam buyumus degil yani halan her isini yapmasi icin bizlere ihtiyac duyuyor..bende veren mevlam o en iyisi bilir dedip rabbime havale ettim ..dusunmekten yiyip bitirmektense en iyisi bu galiba benim icin...mahir icin kardes iyi olucak ama bakabilirsem bir ikinci cocugun anlami olur yoksa ikiside perisan olucakda varsin zamani gelince olsun..
sende haklisin cnm ikinci cocuk kararini tebrik ediyorum umarim rabbim gonlune gore verir..
pazar klasigi yine kimse yok
herkes gezmeleremi gitti acababiz evdeyiz
eşim sagolsun çocuklarla ilgilendi bende evi temizledim
şimdide çekti gittiarkadaşlarıyla okey oynamaya bende okey oynamak istiyorum
kızlar büyüsün oynarız elbet
şekersiz bizimde her ögün tantanaeşim cerene bende çağlaya yemek yediriyorum,,normalde ceren kendi yer ama sofrada mızmızlık yaptıgı için eşim yediriyo,,ve bizim sofrada konuşmalarımız hep şu şekilde:
-hadi aç agzını,hopp dökmee,çağla işte havhav geliyo hemen ham yapoff kemal sinir oldum ha tmm baby sakin ol adam gibi yesenize çağla bak üstünün haline cereeeeeennn hadi bu sofra iki saat seni beklemiycek
en son bakarız çocuklar sofradan kaçmış gitmiş ama eşimle ben kavga ediyoruz
alıştık artıkbi ara çocuklar uyuyodu ve eşimle başbaşa akşam yemegi yedik acayip saçmabişey oldu ikimizde hızlı hızlı yiyoruz,bir boşlukta gibiyiz hiç zevk almadık atraksiyon olmadan yemegin tadı çıkmıyo
valla cigerim döküp saçma konusuna bende bir çözüm bulamadım,,yani bazen yerdede yiyoruz ama aynı şeyyine döküyolar,atıyolar
ay bide unutmadan söyliyim senin kahve falına yorum yaptım ama asıl yorumu ordan yazamadım ayıp olmasın diye
fincanında sana doğru kabaran birşeyler görüyorum3 vakte kadar kabaran şey seni bulacak 3 saatmi desemmm 3 günmü desem bilemedim recep ivedik öyle diyoduya ondan çaldım
çok geçmiş olsunnnmerhaba kızlar...uzun zaman oldu giremedim topiğe....kızım kızamıkçık oldu....zor günlerdi...1 ayı geçti iyileşmesi....hastalık ilk önce grip belirtileri verdi...grip diye götürdük doktora antibiyotik v.s verildi kullandık 1 hafta geçmedi ilacı değiştirildi yine geçmedi..sonrada ilk önce yüzünde ve daha sonra vücudunun her yerinde kızarıklıklar oluştu..ilacın yan etkisi zannettik...başka bir doktora götürdük...orda teşhis kondu kızamıkçık diye...kızamık değil....bir çeşit deri enfeksiyonu dedi doktor...15 20 gün grip gibi kuluçka süresi varmış...sonrada devamı işte....burnu tıkandı sürekli serumlarla açıp hortumla çekiyorduk akıntısını...o kadr kıvamlı bir mukoza ben hayatımda görmedim...kendi başına atması imkansızdı zaten...hortum aracılığıyla bile zor çekiyorduk...nefes alamıyordu ağlıyordu sürekli....uykusuz zor günler gecelerdi...şimdi şimdi toparlandı....hastaneye yatırmak istedi doktor ama yatıramazdık ki....serumu çeker koparırdı...evde iyileşme süresi uzadı işte...
ne kadar dikkat etsekte oluyor işte...hastalık zor....allah yardımcımız olsun....
geçmişi okuyamadım...umarım herkes iyidir....
ayy gözümde canlandırdım da çok komik yaa. ama araba konusunda maalesef bi bilgim yok. fikirdenk e falan bak isterseniyi akşamlarr
kızlar dün araba almaktan bahsettim bu gün tarık buğrayla dışarı çıktık yolun ortasında araba kırılmasın mı
rezil olduk tarık buğrayı arabadan indirdim ipini koparmış boğalar gibi bi kaçışı varki sormayın adamın biri yakaladı
bekle bekle taksi bulamadık felaket bi gündü
ben bu çocuğa yolda nasıl yürüyeceğini nasıl öğretirim deli dana gibi koşturuyo bende arkasından:))el tutturmuyo hatta yanına bile yaklaştırmıyo düz koşarken birden geri dönüp koşturuyo ne zaman düzelir yürümesi
bize acil araba lazım kızlar..tarık buğra içinde rahat etsin,ayakları yerde sürünmesin ve hafif olsun çok pahalıda olmasın
fikirlerinize ihtiyacım var hangi marka ve model almalıyım bilmiyorum:26:
beybim;cerenle ne güzel sinema keyfi yapmışsınız yakında çağlamda katılır sizeçok şanslısın çok
bisiklettende vazgeçtim canım pahalı geldiler bi miktar para ekleyerek araba alabilirim
meleğim;haklısın bisikletin etrafı açık inceleyince aklıma geldi en azından araba olunca yağmurlukla kapatıyorum üzerini..hem araba alırsam 2. bebeğime kalırmahirimde dillenmiş tarık buğrada bu ara herşeye alcam alcam diyip duruyo:)
apakmipek;zor günler geçirmişsiniz çok geçmiş olsun
Günaydinnn can arkadaslarimBiz sabahin 6 sinda dustuk memleket yollarina,umarim kuzucugumla rahat bir yolculuk geciririz.Ailece gidiyoruz ama esim 10 gun sonra biz 20 gun sonra donecegiz Eve yatmadan yatmaya girecegim mumkunse kizimla fingir fingir gezmeyi dusunuyorum
Gunaydin sekersizim adini gorunce cok mutlu oldum.Nasilsin canim?
BABYCEREN,canim tabletiniz hayirli olsun iyi gunlerde kullansin prensesim.Bende diger arkadaslar gibi sinema kacamaginiza imrendim
Canim sana birsey soracagim,belki hatirliyorsundur bende elektrikli supurge alacagim ama netlestiremedim daha ,bircok markayi gidip inceleyecegim bir yer yok burda.Sen memnunmusun supurgenden.Eger memnunsan model adini detayli yazabilirmisin bircok cesidi var cunku.Bide esimin ricasi vardiyorki supurgenin 3 olumsuz yonunu yazabilirmi
Garantici arkadas,ahhh ahhh keske bende evlenirken kendinin olumsuz 13 seyini sorup arkami donmeden kacsaydim
gunaydın canım benim.. iyiyim diyelim iyi olsun. işe geldik işte.. kuzumu kreşe bıraktım. haftasonu cok yorgun gecti. temizlik ve ütüyle boğuştum.. ama kuzumla bol bol kudurduk. çok eğlenceliydi aynı zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?