2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aştın mı gerçekten.. ben her düşündüğümde çıldırıyorum. yani evet bi dönem umursamıyorum, "o da böyle işte" bla bla diyorum ama sonra olmuyo. yani hazmedemiyorum. ona göre hiç bi sorun yok. şimdi bana sorsan ben de şöyle böyle vs diyemiyorum ama yaptığı her sey söylediği her söz batmaya başlıyo bi yerden sonra.. haaa arada ufacık bi olumlu şeyini görüyorum ve hepsini unutuyorum ama zaman geçip de eski haline dönünce "hrrrrrrrrrrrr"... yani beklentiyi sıfıra indirirsin vs vs.. ama sonra.. bi ömür böyle geçer mi? bilemiyorum...

Dilber,Eladuru,Talay,Chihiro,Baby,Şekersiz,Meleğim,İlkim,Çiçek,
Tatlıcadı,Azraece,AnnezeynoKızlar,canlarGüzel yorumlarınız için,beni anladığınız için,desteğiniz için çok teşekkür ederim
3 günde herşey daha bir yoluna girdi çok şükürKızımın dilinde yine aynı şarkı;meme uff süt bittiAma artık çok çok daha az arar oldu çok şükür Cuma gecesi hazır sütten kesmişken kendi yatağında uyumaya alıştırayım dedim,
kendime de yer yatağı yaptım odasında,2 saat süren alıştırmamızdan bir sonuç alamadık,yine koyun koyuna uyuduk sonunda
Pes etmedim tabi ve dün akşam kendi yatağında ilk kez uyuduÖnce sütünü içti,sonra pepeye sarıldı benimde korkuluklardan elimi tuttu ve sızdı yavrum Bakalım ilerleyen zamanlarda kalıcılığını görücem

Çiçekçim 2.bebek fikrini destekleyenlerdenim canım ama eşinin vurdumduymazlığını kabullenmek yerine biraz daha yapıcı olmasını sağlasan kendin için daha iyi edersin derim,evet çoğu erkeği değiştiremezsin ama yönlendirebilirsin.2 çocuk demek sorumluluklarının 2 kat artması demek ve bu senin gibi naif tatlı bir insanı yıpratmasın sonra...Eş yardımı olmadan çocuk büyütmek çok zor...Benimki elinden geldiğince yardım etse de yine benim istediğim şekilde ilgilenmediğinden sinirlerimi tavan yaptırıyor
Babamızın evinden getirmedik biz çocuklarımızı,paşa paşa bu durumu kabullensinler beni delirtmesinler
TatlıCadı: haşim işcana bak araba için,hem uygun hem de çok çeşitli modeller var canım,benim araba maclaren,kızım da uzun
ayakları yere değmiyor ama arada tekerleklere değdirip fren yapıyor Maclarenin hafif ve uygun arabaları var ama haşim işcanda hemen her model piyasadan daha ucuz canım...
Baby,ne güzel kızınla sinema keyfi yaşamaışsınız Pis eve misafirliğe gitmek zor walla,insan 1 bardak çayı zor içer...
Banada haftasonu çat kapı misafir geldi hatta evim dağınıktı ama asla pis değildi,dağınıklık ister istemez oluyor çocukluyuz neticede ama pisliğe hiç tahammül edemem bende

Apekmimek bebişine geçmiş olsun

Herkese güzel haftalar olsun tatlıların tatlısı arkadaşlarım

Son düzenleme:

sen böyle anlatınca çok mantıklı geliyor kararın hadi bakalım sende 2. kervanına katılacaksın gibi.hayırlı olsun çiçek.

TALAY,canim hayirli olsun tayin yeriniz umarim cok guzel bir baslangic olur esin ve evlatlarin ile cok mutlu olursun.

Kızlar devam edecegim Masal uyandi.Tobeeee diyor guluyor karsimda ,artik ruyasinda ne gorduyse
teşekkür ederim.benim oğlanda bişey yapamayınca off diyor dudaklarını büzüştürerek.

keşke sadece katıları atsa küçük bey artık benim sandalyemde ayakta yemek yiyor ve masayı katıları sıvıları birbirne karıştırıyor.sofra değil laboratuvar sanki.

namanın geçmiş olsun dostum. çok zor günler geçirmisiniz ama şimdi iyi anladığım kadarıyla. tekrar tekrar geçmiş olsun. aramıza hoşgeldiniz

geçmişi hızlıca okudum. lab.dayım çok acelem var. öğlene kadar işlerimi bitirip oğlanı eşimden "devralacağım". cevap yazamadığım arkadaşlarım "döncem ben size"

ama giderayak, Babyceren'in tableti, Mira'nın süte vedası, Şekersizyeşilçay'ın temizliği ve kardeşine yaptığı kapı süsü, Mahir'in alt değiştirilrken anneyi çileden çıkarmaktaki "mahirliği"ni, çiçek_çiçek'in memleket tatilini okuduğumu söyleyeyim. talay'ın ankara macerasına dair birşey göremedim :26:ayrıca bakacağımdır
hoşta kalınıııızzz

şekersizyeşilçay hanım, bugün Fransız mimar Eugéne Viollet-le-Duc'un 200'üncü doğum gününüymüş. kendisi Notre Dame katedralini bile restore etmiş. zatınızın ve tüm mimarların "Viollet-le-Duc'un 200'üncü doğum günü"nü kutluyorum

bu arada "Eugéne" kız ismi değilmiydi :44:"Viollet" de kız ismi gibi :26:mimar olduğunuz konusunda yanılmıyorum dimi

. talay'ın ankara macerasına dair birşey göremedim :26:ayrıca bakacağımdır
hoşta kalınıııızzz

evet göremediniz çünkü bu haftaya ertelemek zorunda kaldık hafta sonumuzu bakıcımızın memleketinde geçirdik.benim oğlan şımardıkça şımardı ve pert oldum böylece ikeadaki indirimide kaçırmış oldum.

ah o koyun koyuna uyumalar ne tatlı oluyo..... elini tutarakuyumasına da bayıldım. devamı gelir inşallah guzel arkadasım :)
ben de koca konusunda sana katılıyorum. hasta etmesinler bizi valla

bizde de durum aynı. katı sıvı farketmiyor. gecen akşam 1 bardak ayranı üstüne boşalttı... sonra hemen banyoya

Elindekini yere atan Mira, attıktan sonra şımarık bir ifadeyle "Düştüüüü" der "Hayır düşmedi sen attın" diye çemkirmişliğim bile vardır Kendimi, kızıma; "atmak ve düşmek" farkını öğretmeye çalışırken bulduğum oluyorbende muzdaribim yani canım yalnız değilsin Genelde sulu şeyleri daha bir döküyorlar ben size diyim su kuşu bunlar En son dün akşam pişmemiş makarnayı
yere döküp babasını kızdırdıben yoktum, seslerine gittim

mimar olduğum konusunda yanılmıyorsunuz da; bu amcayla benim doğum günümün ne alakası var ki

iyi ki doğmuş, bitti gitti... ha bi de neden doodle olmuş anlamadım.. okulda falan adını duymuşluğum yok, aman aman bi kişi değildi demek ki kendisi... bulundugu dönemin mimari akımını biliyoruz da kendisini yeni duyuyorum.

belki de unisex isimlerdir... ya da ailesi kız beklemiş, erkek olunca buldukları isimleri değiştirmek istememiş, yeni isim aramaya üşenmişler demek ki...

ahahahhh aynı valla.. dün köpüşü attı "düştüüüüüü" diyo.. "düşmedi sen attın" dedim paralel evrende aynı seyleri yaşıyormuşuz demek ki

ahahahhh aynı valla.. dün köpüşü attı "düştüüüüüü" diyo.. "düşmedi sen attın" dedim paralel evrende aynı seyleri yaşıyormuşuz demek ki

Evet canım galiba dönemsel hareketler Bu arada yaklaşık 1 haftadır Mira'nın eli her boşlukta sürekli ağzında
Elini ağzına sokuyo,tırnak yemiyor ama tırnağını çıtlatıyor oynuyorİşin tuhafı bana 15 gün önce falan bir arkadaşım gelmişti,
onun bebeği de aynı hareketi yapıyordu,acaba gördü de taklit mi ediyor yoksa dönemsel bişey mi bilemedim ama canımı sıkıyor bu durum Gördüğümde dikkatini dağıtıyorum bariz uyarınca daha çok yapıyor çünkü,dün de acı oje aldım,eğer devam ederse uykusunda sürücem acı gelir inşallah vazgeçer çabucak Böyle bir durumla karşı karşıya olan var mı kızlar...

ben varım uzakta arama.. buraya yazdım sanıyodum.. yazmamışım demek.. yemiyo ama tıklatıyodu.. ama sonra kendi kendine bıraktı. bi süredir yapmıyo.. rahat ol.. (okula da sordum.. başşka yapan yokmuş. birinden mi gördü acaba diye) dönemsel demek ki

Benim oğlanında yeni zevki tırnaklarını tırnaklarımıza batırıp tepkimize gülmek.

Ay kızlar şeker yüklemesi için 2014 mayıs annelerine baktım bebişlerine aldıkları cicileri paylaşmışlar hem geçmişi hatırladım hem heyecanlandım.2 bebiş isteyenler sizde bakın eminim aşka gelirsiniz.

Ayy walla rahatladım biraz canım ya resmen dert edinmiştimçok kötü bir alışkanlık hemencecik sonu gelir inşallah
Dediğin gibi tıklatıyor sadece
Benim oğlanında yeni zevki tırnaklarını tırnaklarımıza batırıp tepkimize gülmek.
Kendilerine nasıl eğlenceler buluyorlar ya alem bu çocuklar

Bende varım ama benim sorunum daha ciddi. Beray nerdeyse 5 yaşını dolduracak en son ne zaman tırnaklarını kestim hatırlamıyorum Denemediğim şey kalmadı. Acı oje, güzel güzel anlatmak, kızmak, konuşmak, ceza, ödül ... Geçen gün öğretmeni sınıfta uyarmış , "anne bebekler ellerini ağzına alırmış, öğretmenimiz siz büyüdünüz dedi" deyince çok heveslendim bırakacak diye ama yine olmadı
Kaanı söylemeye gerek görmüyorum ablası ne yaparsa aynısı yapıyor zaten

bakalım bakalım :) istemiyorum ama bakasım geldi
gecer canım üstüne düşme

ufff sizinde kötüymüş canım yaa işe yarar mı bilmem ama bir yakınımın denediği yöntemi yazayım sana belki faydası olur,
2 erkek çocuğu var 2 side başlamış yemeye Kontrol zamanı dr.u aramış önden durumu anlatmış,çocuklarını dr.a götürmüş ve muayene sırasında dr. farketmiş gibi yapmış ve sonucunda ameliyata gelinceye kadar birsürü kötü şey anlatmış işte mideniz kesilir tırnaklar çıkartılır falan gibi..Ne kadar doğru bilmem ama işe yaramış ve biri 4 diğeri 6 yaşında 2 çocuk yemeyi anında bırakmış tabi korkudan..Ama annelerinin değil dr.un söylemesi etkili olmuş Aklında bulunsun canım,Kaanı kontrole falan götürdüğünde dr.a söylersen belki Beray için etkili olur...Eltimin kızı yiyordu, o da senin gibi herşeyi denedi ona da söyledim geçenlerde...
Umarım kurtulurlar bu alışkanlıktan.

evet evet, 2. çocuğu ben de düşünüyorum. Orhan Cemal askere gitmeden yapalım diyoruz. iki çocuğun arasını çok açmamak lazımmış

not: kendimle dalga geçiyorum yoksam 2014 mayıs anneleri ve 2. bebeğe hamileler başımızın tacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…