çiçek çiçek tekrar hoşgeldin aramıza canım,yerleşmişsiniz Kars'a hayırlı uğurlu olsun tatlım çok çok güzel günleriniz olsun ailenizleinşallah,seni yeniden aramızda görmek çok güzel
TatlıCadım çok geçmiş olsun canım ya önce Tarık Buğra'm şimdide sen:26:umarım şimdi daha iyisindir canım benim
anneZeynep ben buralardayım canım
çok kötü bir kaza geçirmişsiniz çok çok geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz inşallah Ömerimi Allah korumuş
tekrar sana yazmak isterim eğer sende istersen

mektup arkadaşı olalım

bu arada çok günün geçmiş hemen test yapmasana canım,çok merak ettim bende

birde bana mesaj atar mısın
ilkimcim yeni eviniz hayırlı olsun besteye de çok geçmiş olsun :26:
kujum tavşanımız hastalanmış mı kıyamam tez vakitte şifa versin rabbim
meleğim benim oğlumda yürüyemeyenlerden,üstelik senin oğlundan daha az hareketli yürüme konusunda
ayaklarına çok sağlam basıyor,tuttuğumuzda adım atıyor canı isterse koltuğun kenarında sıralıyor,ama yürümüyor bizde dr götürdük o zaman adım atmıyordu 2 ay önce hatta kas ile ilgili bir tahlil ve tiroit tahlili istemişti hepsi çok şükür temiz çıktı benim oğlumun tamamen isteksizlik ve tembell,ikten yürümüyor yürüme haricinde çok hareketli aslında o çırpı bacaklarıyla neler neler yapıyor

umarın en yakın zamanda Mahir ve Aras Eymen yürüyecek vede Doğacığımız başka yürümeyen var mıydı:26:
kulağı içinde testi yaptır için rahatlasın bir problem varsada en azından şimdiden tedavi başlar umarım hiç bişeyciği yoktur kuzumun
iyi düşün iyi olsun herşey
Pınarda canım Doğa'nın değerleri iyiymiş şükür,senin kuzuda yürümüyor daha dimi umarım en yakın zamanda yürüyecek kuzularımız
bir sorunları olmaz inşallah insanın aklına neler neler geliyor dimi canım ya,:26:
beybimm Çağlama kocaman aferin

çok akıllı çok bak şimdiden tuvaletten kurtulacaksın inşallah

ne güzel doya doya emziriyorsun kızını bu benim hala kanayan yaram

inşallah sende bol uykulu günlere kavuşucan canım az daha sabır
Dilberege hoşgeldin canım,bol bol oğlunla vakit geçirmen ikiniz içinde iyi olmuştur
Kaan'a maşallah herşeyi anlıyor artık sıpalar ve onların hafızaları çok çok kuvvetli maşallah
mutlu anne kuşunuz hayırlı olsun ben hiç sevmem evde hayvan beslemeyi
hepinizi öpüyorum iyi haftasonları kızlar gamzelim beni çağırıyor