• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

MUTLUM angelspeninsulaya baktım bizim istediğimiz tarihte 4 gecesi 12bin liraya geliyor :53:
Son rzervasyon birleşip arap emirliklerinden yapılmış zaten:1:
Havuza bakan villa odaları da 4gece için 36bin lira :52:
Eşime gösterdim ne dersin diye baştan algılayamadı devremiülk mü almak istiyorsun dedi :1:
Demem o ki zengin yer gelini olmadan gidilmez oraya :52:

Eşimi kandırıp Kıbrıs'a ikna etmek istiyorum
ya da yunan adalarına, balkanlara.. hazır Ömer,in de vizesi varken...

neysee tatil diye şişirdim sizi!

kıslar bütün sene cnm çıktı ama değdi güzel bir prim aldım bugün allah bereket versin oğlumuza ev alma niyetimi vardı kaporası annesinden çıkacak :8:

Şekersizim dafnenin o yumuşacık parmaklarına hiiiç kıyamam bennnn!!

odaklanıp yazamıyorum ya, üst kşum o kdr gürültülü ki inanamazsınız şu an bizim evde kavga ediyorlar sanki durulmuyor tangır tungur bağırış çağırış:20:
Yan komşumd a birazdan yeni bir hatunu atar eve gece bıyunca dinle dur yatak odalarını dipdibe yapan mimarı kınıyorum!
adam karısını aldatıp boşanmış hiç akıllanmamış sürekli fantazi halinde evin içinde :52:
ne?!!! 4 gece 12000 miiii??? mutluuuuuuuuuuuuuuuu maşallah eltine valla.. ay biz salak mıyız acaba yaaa???
3 kuruşun hesabını yapıyoruz...

ömerin evinin kaporasını yerim ben.. bi an düşününce sırıttım valla.. ne guzel dusunmussun..
komsuların için bişey diyemicem ama yatak odasını dipdibe yapan mimarlara benim de gıcığım var..
benim ev de öyle maalesef..

selam canım kankilerim:3:
dün internet yoktu akşam gelemedim:51:üst komşuyla orta kullanıyoz uyuzlar modemi kapatıp gezmeye gitmişler:51:
böyle komşun olacagına annezeynebin komşusu gibi ses çıkaran komşun olsun daha iyi sanki:27::27:
bugünde gezmelere gittik çağla hanımla:8::8:
ordanda babaannemi gittik gördük:26:Allah düşürmesin uzun ömür versin ama halini hiç iyi görmedim:44:
neyse başkada birey yok:26:
çocuklar iyi çokşükür,2 gün sonra ceren karne alacak çok heycanlıyız:24:
filmim başladı görüşürüz:10::10:
babaanneye gecmiş olsun allah sağlıklı uzun ömür vesin inşallah
ceren karne alcak di miiiiii.... yerim onu yaa...

oo nagiş gelmiş hoşgelmiş...
gecmiş olsun tatlım...
kadıkoyde kahvaltıyı kıskandım..
yarennura kocaman bi maşallah diyorum
boyu kilosu gayet iyi takma hiç..
ve daha sık gel

anamm bizkartonunu bile bi saatte kurduk onunda sağlamlığından emin değilim madem elinizden geliyodu kuzum o zaman bizede maliyetine yapıversenizya 14 şubat hediyesi gerçi ikimizinde oğlu var birimizin kızı olsa tam 14 şubatlık olur aman boşverin illede sevgilimi olmak gerekiyo sevgi evrenseldir.kitaplık yapma işini düşünün derim ben.komşuda pişer bizede düşer inş.

tabikine de yaparım dostum :16:yok öyle şakacıktan demiyorum, ciddi ciddi yaparım diyorum ama siz beğenir misiniz onu bilemem :26: zira, kafası son derece düz çalışan ve kitaplığı da 3-4 düz tahtadan yapmayı bilen biriyim :17: kıyafetlere de "üstü örten herhangi nesler" şeklinde düz baktığım için tüm gömleklerim aynı modelin farklı renkleridir :17: yok şaka yapmıyorum :51:

Dayanamadim izmirden datcaya kdr butun sahil seridini yuzde bin zum yaparak google haritalarindan inceledimmm :31:
BORDOBET ve PALAMUT BUKU tam bana gore sakin huzurlu yemyesil masmavi yerler eger o kdr guneye inersek kesin gidecegiz huzur arayanlar bir baksin derimm

iyi de, hepimiz "sakin, huzurlu ve gözden ırak yer "arıyoruz. sakin ve huzurlu diyerekten mesela palamut bünü'ne doluşsak artık orası "sakin huzurlu ve gözden ırak" yer olmaz ki :26:

günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim ama beni mazur görün çünkü antalyaya tayinimiz çıktı bu haberi vermek için yazıyorum.inş. bebeklerim ve ailem için hayırlısı olur.

günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı yorum yapmak isterdim ama beni mazur görün çünkü antalyaya tayinimiz çıktı bu haberi vermek için yazıyorum.inş. bebeklerim ve ailem için hayırlısı olur.

hayırlı uğurlu olsun Takay hanım. beklediiniz ve istediğiniz bir yerdi sanırım

gunaydın guzel anneler...

kızlar keçe aldığınız bi yer var mı netten??

kardeşim için bişeyler yapıcam. çarşıda var ama hem pahalı hem de her renk yok... :(

MUTLUM angelspeninsulaya baktım bizim istediğimiz tarihte 4 gecesi 12bin liraya geliyor :53:
Son rzervasyon birleşip arap emirliklerinden yapılmış zaten:1:
Havuza bakan villa odaları da 4gece için 36bin lira :52:
Eşime gösterdim ne dersin diye baştan algılayamadı devremiülk mü almak istiyorsun dedi :1:
Demem o ki zengin yer gelini olmadan gidilmez oraya :52:

Eşimi kandırıp Kıbrıs'a ikna etmek istiyorum
ya da yunan adalarına, balkanlara.. hazır Ömer,in de vizesi varken...

neysee tatil diye şişirdim sizi!

kıslar bütün sene cnm çıktı ama değdi güzel bir prim aldım bugün allah bereket versin oğlumuza ev alma niyetimi vardı kaporası annesinden çıkacak :8:

Şekersizim dafnenin o yumuşacık parmaklarına hiiiç kıyamam bennnn!!

odaklanıp yazamıyorum ya, üst kşum o kdr gürültülü ki inanamazsınız şu an bizim evde kavga ediyorlar sanki durulmuyor tangır tungur bağırış çağırış:20:
Yan komşumd a birazdan yeni bir hatunu atar eve gece bıyunca dinle dur yatak odalarını dipdibe yapan mimarı kınıyorum!
adam karısını aldatıp boşanmış hiç akıllanmamış sürekli fantazi halinde evin içinde :52:
Şok şok şok:53:Akşam okudum kendime gelemedim anam ne paralar ne paralar:30:
Eltime sorucam beni evlat edinir mi diye:1: Varımız yoğumuz çocuklarımız zaten:16:Yatırım fikrini kutlarım canım,çok iyi düşünmüşsün:46:
selam canım kankilerim:3:
dün internet yoktu akşam gelemedim:51:üst komşuyla orta kullanıyoz uyuzlar modemi kapatıp gezmeye gitmişler:51:
böyle komşun olacagına annezeynebin komşusu gibi ses çıkaran komşun olsun daha iyi sanki:27::27:
bugünde gezmelere gittik çağla hanımla:8::8:
ordanda babaannemi gittik gördük:26:Allah düşürmesin uzun ömür versin ama halini hiç iyi görmedim:44:
neyse başkada birey yok:26:
çocuklar iyi çokşükür,2 gün sonra ceren karne alacak çok heycanlıyız:24:
filmim başladı görüşürüz:10::10:
Selam kankim:3: Babanneye geçmiş olsun:nazar:Türkiye'de Yaşlılık=hastalık malesef:ssz:
Zayıf notu yoksa Karne hediyesi paten alın fıstığıma:51:Aklıma geldi:1:
Sen sermeti beğeniyodun dimi:51:efsane o yaaa:1:
Kizlaaarrrr geldim sonunda.
Unuttunuz mu beni yoksam.cok yogun gunler anlarrr offf fenalik geldi:)))
Begen butonu kafayi mi yemis ne?:)) kazen abi miydi eski haline dondur nolur please.
An itibariyle bu aralar iyiyim. Iste cnm çıkıyor aksam fistigim uyuyana kadar bir hareketlilik.
Genel olarak iyiyiz ama zaman yetmiyor ve su gibi akip gidiyor.
Nerde kaldi eski word sayfalarim.geri verin geri verin bana:))
Nagişim hoşgeldin canım:3: Yaren Nuru özledim:16:,şimdi gidip bakıcam fotolarına:nazar:
Sana da geçmiş olsun tatlım:nazar: Kv.ne falan geldiğinde ara olur mu,Görüşelim en kısa zamanda:16:
Veee beklenen mutlu haber:46:Hadi hayırlısı canım:46: Arkadaşımın eşi yamuk yapmış bu hafta,ama haftaya geliyorlarmış galiba
sanırım belki:9:Haberleşiriz zaten:34: Yeni memleket yeni ev yeni bebek...2014 sana tüm yenilikleriyle geldi maşallah:nazar:

yarın okullar tatil.......... 15 gün evdeym.:) sonrada kuzumu kreşe verecem biliyrm daha çok küçük ama:(( çocuk bakım evi diye geçiyomş. :emir_bebek:

Veee beklenen mutlu haber:46:Hadi hayırlısı canım:46: Arkadaşımın eşi yamuk yapmış bu hafta,ama haftaya geliyorlarmış galiba
sanırım belki:9:Haberleşiriz zaten:34: Yeni memleket yeni ev yeni bebek...2014 sana tüm yenilikleriyle geldi maşallah:nazar:

tebrikleriniz için teşekkür ederim hastanedeki diğer arkadaşlarında tayini çıktı akşama mini kutlama yapıcaz.
mutlucum aslında yamuk iyi olmuş çünkü burada hava 3 gündür yağışlı ve açıcağada benzemiyo bence biraz havaların güzelleşmesini beklesin arkadaşıngil.

selam:3:
nagişim hoşgeldin cnm:16:yazdıklarının sonuna gelene kadar başını unuttum:)yine dökürmüşsün:nazar:

talaycım hadi hayırlı olsun:46:biz sevindik sen sevinmedinmi:26:antalya istemiyomuydun:44:

annezeynep pardon cnm bende ev alacan diye okumuşum:)30 yaşıma girecem ya ondan bazı kelimeleri okuyamammışım:))
hadi bakalım hayırlısı olsun,ömerin evine hayırlı olsuna gelmek isterim:51:

mutlucan sagol cicim,karne hediyesi patenmiii:18:şeyy benim kızım çok sakardır:18:düz yolda bile duvara toslar:1:ben şimdi paten alırsam hastaneden çıkmayız:)belki seneye:24:sakarlıgını babasından almış bilginize:27:
evet sermeti begeniyorum cnm:27:fırattan daha çekici geliyo:9::9:
denizide kıskanıyorum:27::27::9:
ırmaga uyuz oluyorum:47:
eltini çok seviyorum:9:benide evlatlık alsın:27:
o otele bende baktım :53:hala kendime gelemedim:53::53:dünden beri böyle kaldım:53::53:

mutlucan sagol cicim,karne hediyesi patenmiii:18:şeyy benim kızım çok sakardır:18:düz yolda bile duvara toslar:1:ben şimdi paten alırsam hastaneden çıkmayız:)belki seneye:24:sakarlıgını babasından almış bilginize:27:
o otele bende baktım :53:hala kendime gelemedim:53::53:dünden beri böyle kaldım:53::53:
Hem denge sağlaması için hemde süper dadı da görmüştüm,annesiyle kız parka gittiler,kız rollarblade ile kaymaya çalışıyordu(ilk kez),annesi hep yanındaydı o düşücek gibi oldukça annesi burdayım kızım dedi,hem kız paten kaymayı öğrendi hemde anne ile kızının arasındaki bağ güçlendi. 3 yaşına geldiğinde ilk işim kızıma almak olucak sanırım:32: Mira'nın da bütün istenmeyen huyları babasından geçmiş:1: Ayy iyiki anneleri mükemmel de çocuklarımız çok akıllı:1:
Eltimi aşırı derecede kınıyorum:kkk::1:Tatile verilecek o kadar param olsa bile dünyayı gezmeyi tercih ederim şahsen:1:
Herkesin bakış açıcı farklı iştee:27:Parayı bulunca sizi görmeye gelicem Hataya nabeeer:27:

en yakın kız arkadaşımla bozuguz hemde saçma bir sebeple çok canım sıkkın:ssz:
kocamla tartışsam bu kadar canım sıkılmazdı:17:

çağlaya spor ayakkabı almak istiyorum ışıklı olanlardan:32:fikri olan varmı:32:
yarın bebek görmeye gidecez:51:ona hediye diye ışıklı spor ayakkabı aldım bide pijama takımı ama çağla ayakkabıyı gördü ille onu istiyo:51:ayagınada geçmiyo ki:))kudurdu zilli:)

yarın önce kaynanamlarla yemege gidecez ordan bebek görmeye:27:diyorum şuandan itibaren hiç birşey yemeyim kiyarın akşama çok acıkmış olayımda bir sürü masraf çıkarayım:9::9:kayınbabamın tansiyonu çıkmaz inşallah:27:hesabı o ödeyecek:27:hemde 5 yıldızlı otele gidecez:27::27:aşagısı kurtarmaz:1:
gerçi kaynanam karşıma oturursa bütün iştahım kapanacak:51:gözlük takıp gitmeyi düşünüyorum:51::27::27:

selam:3:
nagişim hoşgeldin cnm:16:yazdıklarının sonuna gelene kadar başını unuttum:)yine dökürmüşsün:nazar:

talaycım hadi hayırlı olsun:46:biz sevindik sen sevinmedinmi:26:antalya istemiyomuydun:44:

annezeynep pardon cnm bende ev alacan diye okumuşum:)30 yaşıma girecem ya ondan bazı kelimeleri okuyamammışım:))
hadi bakalım hayırlısı olsun,ömerin evine hayırlı olsuna gelmek isterim:51:

7 senenin hayali antalyaya tayinimizin çıkması.ama annemle olanlar,büyük değişikliklerden korkuyorum düzenim bozulur diye ,büyük şehir kaosu bu yüzden bebeklerimi ihmal ederim korkusu birde hani elde etmek istediğin şey olur ama içinde tuhaf bi duygu olur.sizce çok saçma gelecektir mantıklı düşününce banada saçma geliyo ama bakıcımızı çok özlücem sanırım onu annemin yerine koydum ailecekte görüşüyorduk ve musab bilal onlarla çok mutlu oluyordu bunları yazarken bile gözlerim doluyo

Hem denge sağlaması için hemde süper dadı da görmüştüm,annesiyle kız parka gittiler,kız rollarblade ile kaymaya çalışıyordu(ilk kez),annesi hep yanındaydı o düşücek gibi oldukça annesi burdayım kızım dedi,hem kız paten kaymayı öğrendi hemde anne ile kızının arasındaki bağ güçlendi. 3 yaşına geldiğinde ilk işim kızıma almak olucak sanırım:32: Mira'nın da bütün istenmeyen huyları babasından geçmiş:1: Ayy iyiki anneleri mükemmel de çocuklarımız çok akıllı:1:
Eltimi aşırı derecede kınıyorum:kkk::1:Tatile verilecek o kadar param olsa bile dünyayı gezmeyi tercih ederim şahsen:1:
Herkesin bakış açıcı farklı iştee:27:Parayı bulunca sizi görmeye gelicem Hataya nabeeer:27:

evet cnm aslında paten çok iyi fikir ama ne bileyim benim kızım çok sakar korkuyorum:18:aslında evde bile patenle gezebilirim kolidorum çok uzun:10:zaten evi yapan gerizekalı sırf kolidor yapmış:27:
oraya kaç metre halı açmışım manyak adamın yüzünden:9::9:
neyse ne diyoduk evet paten fikrini bi düşüneyim:26:o zaman çağlada isteyebilir:51:neyse bakalım:6:
eltini ben hiç kınamıyorum:27:biliyomusun onu görmeden çok sevdim:27:bunu ona söylermisin:9:
oraya geldigimde onunla tanışmak isterim hatta istersen sende onlara gelirsin senlede tanışırız:9::9:

o zaman hemen parayı bul ve antekyeye gelll:52:yatacak yer düşünme evim müsait:1:kolidora yatak açarım döne döne yatarsın:1:
miraya kıyamam onu kızların odasında yatırırım:16:
hadi sanada kıyamam çekyatı açarım:27:

7 senenin hayali antalyaya tayinimizin çıkması.ama annemle olanlar,büyük değişikliklerden korkuyorum düzenim bozulur diye ,büyük şehir kaosu bu yüzden bebeklerimi ihmal ederim korkusu birde hani elde etmek istediğin şey olur ama içinde tuhaf bi duygu olur.sizce çok saçma gelecektir mantıklı düşününce banada saçma geliyo ama bakıcımızı çok özlücem sanırım onu annemin yerine koydum ailecekte görüşüyorduk ve musab bilal onlarla çok mutlu oluyordu bunları yazarken bile gözlerim doluyo

evet cnm kolay degil seni anlıyorum:ssz:
ama gör bak herşey daha iyi olacak öyle hissediyorum:16:

Talaycım gözün Aydın inş çok mutlu olursunuz .. Inan çok sevimdim istediğin olmasına .. Hayırlısı oldun dedin vardır bir hikmeti sakın şimdiden stres yapıp üzme kendini Rabbim her işini kolay kılar inş ..

Back
X