ne?!!! 4 gece 12000 miiii??? mutluuuuuuuuuuuuuuuu maşallah eltine valla.. ay biz salak mıyız acaba yaaa???MUTLUM angelspeninsulaya baktım bizim istediğimiz tarihte 4 gecesi 12bin liraya geliyor
Son rzervasyon birleşip arap emirliklerinden yapılmış zaten
Havuza bakan villa odaları da 4gece için 36bin lira
Eşime gösterdim ne dersin diye baştan algılayamadı devremiülk mü almak istiyorsun dedi
Demem o ki zengin yer gelini olmadan gidilmez oraya
Eşimi kandırıp Kıbrıs'a ikna etmek istiyorum
ya da yunan adalarına, balkanlara.. hazır Ömer,in de vizesi varken...
neysee tatil diye şişirdim sizi!
kıslar bütün sene cnm çıktı ama değdi güzel bir prim aldım bugün allah bereket versin oğlumuza ev alma niyetimi vardı kaporası annesinden çıkacak
Şekersizim dafnenin o yumuşacık parmaklarına hiiiç kıyamam bennnn!!
odaklanıp yazamıyorum ya, üst kşum o kdr gürültülü ki inanamazsınız şu an bizim evde kavga ediyorlar sanki durulmuyor tangır tungur bağırış çağırış
Yan komşumd a birazdan yeni bir hatunu atar eve gece bıyunca dinle dur yatak odalarını dipdibe yapan mimarı kınıyorum!
adam karısını aldatıp boşanmış hiç akıllanmamış sürekli fantazi halinde evin içinde![]()
3 kuruşun hesabını yapıyoruz...
ömerin evinin kaporasını yerim ben.. bi an düşününce sırıttım valla.. ne guzel dusunmussun..
komsuların için bişey diyemicem ama yatak odasını dipdibe yapan mimarlara benim de gıcığım var..
benim ev de öyle maalesef..
babaanneye gecmiş olsun allah sağlıklı uzun ömür vesin inşallahselam canım kankilerim
dün internet yoktu akşam gelemedimüst komşuyla orta kullanıyoz uyuzlar modemi kapatıp gezmeye gitmişler
böyle komşun olacagına annezeynebin komşusu gibi ses çıkaran komşun olsun daha iyi sanki
bugünde gezmelere gittik çağla hanımla
ordanda babaannemi gittik gördük:26:Allah düşürmesin uzun ömür versin ama halini hiç iyi görmedim:44:
neyse başkada birey yok:26:
çocuklar iyi çokşükür,2 gün sonra ceren karne alacak çok heycanlıyız
filmim başladı görüşürüz![]()
ceren karne alcak di miiiiii.... yerim onu yaa...
oo nagiş gelmiş hoşgelmiş...
gecmiş olsun tatlım...
kadıkoyde kahvaltıyı kıskandım..
yarennura kocaman bi maşallah diyorum
boyu kilosu gayet iyi takma hiç..
ve daha sık gel