ye warya bu erkekleri....benim eşimde çok kıskançtır felan ama geçen gun dıyorum ona kadına amelıyat olmam hayatım
guvenmıyorum dedimtamam nasıl ıstıyosan öle olsun dedi nasıl olsa alttan bişi yok ya kestırıyon dedi:26:
Canım hiç heveslenme bence. bana da 16 aralıkta gelecek dediler bak ayın 20si geldi hala yok(
menziiiiiiiiiiiiil ben de çok tırsıyorum.. valla ben de başlarım hapa :)) dua edelim birbirimize annelerine benzesin kuzular :)
valla ben çok beğendim :)) bence ayrı topik açalım en yakışıklı kimin doktoru topiği:)) ben de arayayım fotosunu var mı bakalım..
hormonlara bağlı olarak normal mide koruyucu ilaç kullanacaksın reflü başlamış sende ihmal etme ömür boyu çekersin bir de bu domates gibi hurmalar var ya onlar çok iyi geliyor ben 4 yıl önce ülserden öyle kurtuldum bi de muz çok iyi geliyo mideye
kızlar herkeslere merhabalar
1 haftadır hastayım foruma dün girdim ama geçmişi okuyacağım derken akşam oldu yine bişi yazamadım. idrar yolları enfeksiyonum antibiotik kullanmama rağmen geçmemiş, üstüne bir de faranjit oldum 5 gündür 2. posta antibiotiğimi içiyorum. bugün kendime geldim ayaklandım, bebikim de annesi yüzünden güçsüz düşmüş günlerdir çok az hareket ediyodu ama dün akşam başladı tekrar tepişmeye allah'a bin şükür
bugünü okuyamadım dışarı çıkmam lazım, yarın da şeker yüklememi ve antibiotik sonrası yeni idrar tahlilimi yaptıracağım. artık perşembe görüşürüz. bebiklere iyi bakın şen ve esen kalın
kızlar ya sabahtan beri kasığımda batma hissi yaşıyorum çok acıtıyor canımı korkulacak bişey yoktur di mi ara ara oluyor kısa süreli bu cumartesi dr.kontrolümüz var
geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
dualarımız sizinle
canım moralini yüksek tut güzel düşün Rabbime sığın
inşallah güzel olur herşey
bu benim normal beslenmem :)
sadece tarçınlı su içmiyorum
tarçının bir özelliği şeker isteğini bastırması
tatlı çukulata steyenler elmayı rendeleyip azıcık tarçın atıp karıştırıp yiyebilirler
akşam yemek yedikten sonra karnım şişiyor meyve bile yiyemiyorum
çay zaten içmem arada bir belki
onunda yanında hiç bişey yemem
elma yemek iyi geliyor sindirimi kolaylaştırıyor
gündüz süt içmediğimden gece süt içiyorum yatmadan o kadar
derler ya ye tatlıyı doğur hakkıyı
bu bende yok nedense
tatlı çukulata isteğim sıfır
sadece geçen canım istedi o kadar
:)
ne diyim sana
kek çukulata haaaaa
kiloyu verirsin emin ol 6 ay 1 sene içinde
ama önemli olan ne biliyomusun
senin doğum sonrasında kendinin iyi hissetmen
çünkü nerdeyse her kadın doğum sonrasında deprosyon geçiriyor
ben 15 kilo almıştım
hastaneden çıktığımda 4 ü gitmişti
ilk 10 gün neyse zaten evdesiniz hep yatıyosunuz falan
20 gün falan olmuştu baktım ki giyecek bişeyim yok
alış veriş yapayım dedim
ama üstüme olan bişey bulamadım
öyle canım sıkıldı ki
o ruh haliyle insan neler düşünüyor
ııı kötü günnlerdi
ben kilolarımdan dolayı eşimin benimle ilgilenmediğini hatta beni aldattığını vs neler düşünmedim ki
akşama kadar da evdesin işe de gitmiyosun
bir bebek bir sen
net yok
köydesin
sonra ben bunu vereceğim dedim 6 aylıktım sanırım hepsini vermiştim
kendime güvenim gelmişti
zayıflamıştım ya artık kocamda beni seviyodu
bana göreee
o yüzden kiloya karşı antipatim var
ilk 1 yılda
ekstra 11 daha verdim yani toplamda 26 kilo :)
emzirmeyi bırakınca geri alıyosun o ayrıııı
hamileykende emzirirkende bebeiğime şifa olsun onu beslesin bana et olmasın diye beslenmiştim :)
kadinsukadin, kozifunda, PetunyaPet+, fundela, klbck, gkcenglish, saremiss, Menzil+, tunihan86+, asena_60, incisahin, arvennn, demet_1984, prnss, nefrazen, kk_bayansu+, pancem, mavilef+, zeynepmeynep, mmavilimm
maşallah maşallahhh
Eki Görüntüle 310541
nasıllll?? ben beğendim walla temiz yüzlü yakışıklı..genç de..evlide yan gözle bakmaz bana...yani bence gideri var...
ben nere gitmişim o ara
Alem gadınsın petuşşcum
hadi hayırlı olsunn Alllah gonlune göre vermiş :))
ğıızzz bu adam ne büüleee
bunu gözüm tutmadı ben saana diyim
aslında erkek drların daha iyi ilgilendiklerine kesin inanıyorum ama
ben erkek drla rahat edemiyorum nedense
cok kasıyorum kendimi kasım kasım kasılıyorum yaa
bu avatarını heççç beğenmedim..
diğeri daha çok seni yansıtıodu bence..
bu nun hayal olduğu çok belli:))
ya bişi dicem kızlar bu haftalık gebelik cetveli otomatik ilerlemiyormu ? benım ki mi takıldı :))))))
Dün çok kötü birgün geçirdim. Başakşehir Devlet Hastanesi'ne şeker yükleme testi yaptırayım diye randevu aldım. Aç karna gittim. Defalarca iyi hissetmediğimi, aç olduğumu bir an önce testleri vermek istediğimi söyledim. Asistan kadın artık canım isterse alırım havalarında bekletti beni tam bir buçuk saat. İçeri girdim. Doktora eski 2li,3lü ve 2.düzey sonuçlarımı gösterdim. Afallamış gibi gülerek baktı suratıma. Dedi şeker için erken daha sana. Nasıl erken dedim yan odadaki doktor arkadaşınız gelmemi istedi bu haftalarda. Ighh mıghh iyi bari yazalım şeker yüklemesi dedi. Dedim muayene etmicek misiniz bebek nasıl iyi mi merak ediyorum. Bana ne dese beğenirsiniz? " Sen bütün testleri yaptırmışsın maşallah, hiç bişiyi yoktur bebeğin, bakmicam " Sinirlendim. Ama ne fayda dedim sakin ol kızım. Çıktım odadan. Gittim istediği glukozu aldım eczaneden. Doğru kan alma odasına. Orada da demesinler mi bu testi yapmıyoruz şuanda sabah erken gelicen. Artık kim tutar beni, bütün hastaneyi ayağa kaldırdım. Labaratuardan kadım doğum bölümüne kadar... 3 güvenlik geldi. Noluyo burda diye?? Nasıl bağırıyorum ama siz beni bu saate kadar aç bırakıyorsunuz, hem muayene etmiyorsunuz hem de tahlilimi yapmıyorsunuz. Sinir krizi geçirdim. Ebe ya da başhemşire olduğunu düşündüğüm bi bayan yanıma geldi göğsümü ovdu sakinleştirmeye çalıştı yarım saate yakın. Dudaklarım dişlerim titremeye başladı. Sonrasında karnım titremeye başladı ve çok korktum bebeğime bir şey olacak diye. Ağla ağla saatlerce... Çok kötü bir gündü. Bir daha devlet hastanesi mi tövbeee. Ben uğraşayım bebeğimin iyiliği için, kendisi bana önerecekken testleri bu testlerin hepsini yaptırdım diye dalga geçsin benimle bir de. Diplomayla doktor olunmuyor ne yazık ki...
hadi ya gerçekten mi çok komik olmuş :)) sen hevesle fazla saymıyon demi günleri:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?