2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar herkeslere merhabalar
1 haftadır hastayım foruma dün girdim ama geçmişi okuyacağım derken akşam oldu yine bişi yazamadım. idrar yolları enfeksiyonum antibiotik kullanmama rağmen geçmemiş, üstüne bir de faranjit oldum 5 gündür 2. posta antibiotiğimi içiyorum. bugün kendime geldim ayaklandım, bebikim de annesi yüzünden güçsüz düşmüş günlerdir çok az hareket ediyodu ama dün akşam başladı tekrar tepişmeye allah'a bin şükür

bugünü okuyamadım dışarı çıkmam lazım, yarın da şeker yüklememi ve antibiotik sonrası yeni idrar tahlilimi yaptıracağım. artık perşembe görüşürüz. bebiklere iyi bakın şen ve esen kalın

kızlar ya sabahtan beri kasığımda batma hissi yaşıyorum çok acıtıyor canımı korkulacak bişey yoktur di mi ara ara oluyor kısa süreli bu cumartesi dr.kontrolümüz var

ye warya bu erkekleri....
ayrıntılda gittiğim dr erkekti, o günde elbise giydim dr a giderken..
altımda tayt gibi beyaz çorap var..eşim didi muayene için şal al yanına..
neaaa ne büyük haraket yani dr...üstüme örtücem..bu ne demek..abi sen bana bakıon die ben örttüm..
eşime dedim almam hayatta çok istiosan kendin al..dr gelene kadar da örtmem gelince " bi saniye bi örtim hanımı dersin"
yani adam ın işi gücü yok benim bacamamı bakcak..tövbeler olsun..yani zaten hemşire kız örttü de bi aile faciasından kurtulduk..ama hiç ayrımım yok, kocamında olmasın mümkünse..varsada daha ii biliosa o bulsun bi zahmet...

bende beğendim cnm..ok dir

Çok sağol canım ya. Birkaç gün çektikten sonra kendiliğinden geçti ama gene başlar diye tahmin ediyorum. Muz sürekli yiyorum ama çok yiyince alerji yapıyor sanırım kaşınıp duruyorum :)) Doktor kontrolüne gidince sorucam ilacı.

canım çok geçmiş olsun, send ekendıne dıkkat et ve ıyı bak

kızlar ya sabahtan beri kasığımda batma hissi yaşıyorum çok acıtıyor canımı korkulacak bişey yoktur di mi ara ara oluyor kısa süreli bu cumartesi dr.kontrolümüz var

normaldir canım benımde kalça keımklerim sızlıyo çatı kemıklerım ayrılıyo sankı hepsi bebişten bebişlerimiz buyuo artık:)

hay Allah razı olsun nasıl moral verdin bana anlatamam
gızım psikopat mısın sen kilolu bogazını tutamayn kişiye ölee seyler mi denir
napiyim elimde değil bende zaten 3 öğün yiyorum yeme alışkanlıgımdan bişey gitmedi
akşam yemeginden sonra cayın yanında bişeyler mutlaka yerdim
he olursa yerdim olmazsa yemezdim su an olmazsa cıkıp markete koşuyorum saat mevhumu önemli olmuyo
ama nitekim bahane olarak gorulmesin hamileyiz sonucta
her bunye her kişi ve her kişilik ayrıdır
sonuc olarak: yapacak bişey yok, mutluyum :))

kadinsukadin, kozifunda, PetunyaPet+, fundela, klbck, gkcenglish, saremiss, Menzil+, tunihan86+, asena_60, incisahin, arvennn, demet_1984, prnss, nefrazen, kk_bayansu+, pancem, mavilef+, zeynepmeynep, mmavilimm

maşallah maşallahhh

bu avatarını heççç beğenmedim..
diğeri daha çok seni yansıtıodu bence..
bu nun hayal olduğu çok belli:))

Dün çok kötü birgün geçirdim. Başakşehir Devlet Hastanesi'ne şeker yükleme testi yaptırayım diye randevu aldım. Aç karna gittim. Defalarca iyi hissetmediğimi, aç olduğumu bir an önce testleri vermek istediğimi söyledim. Asistan kadın artık canım isterse alırım havalarında bekletti beni tam bir buçuk saat. İçeri girdim. Doktora eski 2li,3lü ve 2.düzey sonuçlarımı gösterdim. Afallamış gibi gülerek baktı suratıma. Dedi şeker için erken daha sana. Nasıl erken dedim yan odadaki doktor arkadaşınız gelmemi istedi bu haftalarda. Ighh mıghh iyi bari yazalım şeker yüklemesi dedi. Dedim muayene etmicek misiniz bebek nasıl iyi mi merak ediyorum. Bana ne dese beğenirsiniz? " Sen bütün testleri yaptırmışsın maşallah, hiç bişiyi yoktur bebeğin, bakmicam " Sinirlendim. Ama ne fayda dedim sakin ol kızım. Çıktım odadan. Gittim istediği glukozu aldım eczaneden. Doğru kan alma odasına. Orada da demesinler mi bu testi yapmıyoruz şuanda sabah erken gelicen. Artık kim tutar beni, bütün hastaneyi ayağa kaldırdım. Labaratuardan kadım doğum bölümüne kadar... 3 güvenlik geldi. Noluyo burda diye?? Nasıl bağırıyorum ama siz beni bu saate kadar aç bırakıyorsunuz, hem muayene etmiyorsunuz hem de tahlilimi yapmıyorsunuz. Sinir krizi geçirdim. Ebe ya da başhemşire olduğunu düşündüğüm bi bayan yanıma geldi göğsümü ovdu sakinleştirmeye çalıştı yarım saate yakın. Dudaklarım dişlerim titremeye başladı. Sonrasında karnım titremeye başladı ve çok korktum bebeğime bir şey olacak diye. Ağla ağla saatlerce... Çok kötü bir gündü. Bir daha devlet hastanesi mi tövbeee. Ben uğraşayım bebeğimin iyiliği için, kendisi bana önerecekken testleri bu testlerin hepsini yaptırdım diye dalga geçsin benimle bir de. Diplomayla doktor olunmuyor ne yazık ki...

bu avatarını heççç beğenmedim..
diğeri daha çok seni yansıtıodu bence..
bu nun hayal olduğu çok belli:))

uzun zaman oldu atışmayalı diyosun yanee pekyy
sen kendi avatarına bak gızım ne öyle dinamik götu bası ayrı oynuyo
sen daha gıcını kaldıramıyon sana cok mu uymus yanii hıh
hem ben hamile kalmadan önce belim aynı üüle inceciktii
sen istiyodun onu sana bıraktım arkamdan koşarak geliyon nede olsa 80 oldun mu
ben 76 olmusum yinee hayy tukuriiim yaa

ya bişi dicem kızlar bu haftalık gebelik cetveli otomatik ilerlemiyormu ? benım ki mi takıldı :))))))

zaten istanbulda devlete gidip normal bir muayene yaşadım, memnun kaldım diyen birini görsem dişimi kırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…