Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya bağlantı çok kopuyor bu aralar. sizde de oluyor mu yoksa sorun bzm hatta mı :/
aaa cetvel duzeldi 23+3 oldu sımdı hayret bisi yaa S:S:S
hatırlatırım canım :I inşallahcanım lütfen senden rica ediyorum
bu azmini doğumdan sonra bize hatırlat olur mu....
benim de bu azimle evlenirkenki kiloma dönmeyi istiyorum
58 kilo ile evlendim ben yaaaa :26::26::26:
şu an 88im![]()
yani ben böle desem kapısının önünden bile gçirmezwalla eşime attım resmi..temizyüzlü yakışıklı genç tavsiye felan almadım netten okumadım hakkında bişi ne dersin didim..bencede yakışıklı ve sportif görünyo gidelim diosan ok didi![]()
ne kaa genişiz maşallah..biz bizim kızın 16 sında sevgilisiyle el sıkışırız kesinnnnn![]()
ye warya bu erkekleri....
ayrıntılda gittiğim dr erkekti, o günde elbise giydim dr a giderken..
altımda tayt gibi beyaz çorap var..eşim didi muayene için şal al yanına..
neaaa ne büyük haraket yani dr...üstüme örtücem..bu ne demek..abi sen bana bakıon die ben örttüm..
eşime dedim almam hayatta çok istiosan kendin al..dr gelene kadar da örtmem gelince " bi saniye bi örtim hanımı dersin"
yani adam ın işi gücü yok benim bacamamı bakcak..tövbeler olsun..yani zaten hemşire kız örttü de bi aile faciasından kurtulduk..ama hiç ayrımım yok, kocamında olmasın mümkünse..varsada daha ii biliosa o bulsun bi zahmet...
bende beğendim cnm..ok dir
hay Allah razı olsun nasıl moral verdin bana anlatamam
gızım psikopat mısın sen kilolu bogazını tutamayn kişiye ölee seyler mi denir
napiyim elimde değil bende zaten 3 öğün yiyorum yeme alışkanlıgımdan bişey gitmedi
akşam yemeginden sonra cayın yanında bişeyler mutlaka yerdim
he olursa yerdim olmazsa yemezdim su an olmazsa cıkıp markete koşuyorum saat mevhumu önemli olmuyo
ama nitekim bahane olarak gorulmesin hamileyiz sonucta
her bunye her kişi ve her kişilik ayrıdır
sonuc olarak: yapacak bişey yok, mutluyum :))
geçmiş olsun canım sinirlenmeDün çok kötü birgün geçirdim. Başakşehir Devlet Hastanesi'ne şeker yükleme testi yaptırayım diye randevu aldım. Aç karna gittim. Defalarca iyi hissetmediğimi, aç olduğumu bir an önce testleri vermek istediğimi söyledim. Asistan kadın artık canım isterse alırım havalarında bekletti beni tam bir buçuk saat. İçeri girdim. Doktora eski 2li,3lü ve 2.düzey sonuçlarımı gösterdim. Afallamış gibi gülerek baktı suratıma. Dedi şeker için erken daha sana. Nasıl erken dedim yan odadaki doktor arkadaşınız gelmemi istedi bu haftalarda. Ighh mıghh iyi bari yazalım şeker yüklemesi dedi. Dedim muayene etmicek misiniz bebek nasıl iyi mi merak ediyorum. Bana ne dese beğenirsiniz? " Sen bütün testleri yaptırmışsın maşallah, hiç bişiyi yoktur bebeğin, bakmicam " Sinirlendim. Ama ne fayda dedim sakin ol kızım. Çıktım odadan. Gittim istediği glukozu aldım eczaneden. Doğru kan alma odasına. Orada da demesinler mi bu testi yapmıyoruz şuanda sabah erken gelicen. Artık kim tutar beni, bütün hastaneyi ayağa kaldırdım. Labaratuardan kadım doğum bölümüne kadar... 3 güvenlik geldi. Noluyo burda diye?? Nasıl bağırıyorum ama siz beni bu saate kadar aç bırakıyorsunuz, hem muayene etmiyorsunuz hem de tahlilimi yapmıyorsunuz. Sinir krizi geçirdim. Ebe ya da başhemşire olduğunu düşündüğüm bi bayan yanıma geldi göğsümü ovdu sakinleştirmeye çalıştı yarım saate yakın. Dudaklarım dişlerim titremeye başladı. Sonrasında karnım titremeye başladı ve çok korktum bebeğime bir şey olacak diye. Ağla ağla saatlerce... Çok kötü bir gündü. Bir daha devlet hastanesi mi tövbeee. Ben uğraşayım bebeğimin iyiliği için, kendisi bana önerecekken testleri bu testlerin hepsini yaptırdım diye dalga geçsin benimle bir de. Diplomayla doktor olunmuyor ne yazık ki...
aaa cetvel duzeldi 23+3 oldu sımdı hayret bisi yaa S:S:S
baglantı kopuklugu degilde bi yavaslık var sitede su an..
geçmiş olsun canım sinirlenme
türkiye gerçeği bu
Ben de gördüm az önce +2ydi şimdi +3 oldu. İnanılmaz :))aaa cetvel duzeldi 23+3 oldu sımdı hayret bisi yaa S:S:S
kaşinimmmm:))uzun zaman oldu atışmayalı diyosun yaneepekyy
sen kendi avatarına bak gızım ne öyle dinamik götu bası ayrı oynuyo
sen daha gıcını kaldıramıyon sana cok mu uymus yanii hıh
hem ben hamile kalmadan önce belim aynı üüle inceciktii
sen istiyodun onu sana bıraktım arkamdan koşarak geliyon nede olsa 80 oldun mu
ben 76 olmusum yinee hayy tukuriiim yaa![]()
benimki nie pırr pırr gidio pekü:18::18::18:canım gecen cumartesi 23 haftalıktım :d bugun salı 23+3 olmam gerekmıyormu:S
Ben de gördüm az önce +2ydi şimdi +3 oldu. İnanılmaz :))
bebişime bi tulum ve kapı süsleri aldım bakın kızlar :)
diğer topiktee
özel de mı dewlet hastanesnde dusunuyosun?
petuş buda cok hınbıl oldu demi?
hem benim saclarda sarı uymadı bana sankim :)
bitanem Allahım yardımcın olsun ama sen içini ferah tut bak bebeğimiz iyiyimiş şuan ondan bi sıkıntı yok çok şükür..
Allahım çok büyük canım sen bol bol dua et hatta hergün yasin okuyabiliyosan oku canım inanki çok rahatlatıyo..hiçbişey olmıcak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inş..
aman tanrım ay parçasıı şuna bak çok sevimli
öldüm adamın tipine kadın doğumcu gibi değilde kaymakamın yiğeni gibi
sırıtışa bak
hohoyyyy haydar dümene benziyo![]()
evet bu daha üsturupluymuş...![]()
![]()
petuşunki bunun yanında bi pembe dizinin esas oğlanı gibi kalıyo![]()
![]()
![]()
ğıızzz bu adam ne büüleee
bunu gözüm tutmadı ben saana diyim
aslında erkek drların daha iyi ilgilendiklerine kesin inanıyorum ama
ben erkek drla rahat edemiyorum nedense
cok kasıyorum kendimi kasım kasım kasılıyorum yaa
kızımın ismi azra olacak sanırsam... ne diyorsuuz bayanlar güzel mi :)