kızlar merhaba ben 10 gündür koptum buralardan, evde durmuyorum akşamları da geçmişi okumaya bile vaktim olmuyo, aklım sizde kalıyo
alışveriş olayını hızlandırmaya çabalıyorum. kıyafet olarak şu an kızımın fazlası var eksiği yok am adiğer ihtiyaçları öylece duruyo.
penye battaniyelerin fiyatları bana pahalı gibi geldi ben de kumaşçıdan kumaş kestirip çift kat olacak şekilde terziye kenarlarını diktirmeye kara verdim. battaniyeler 20 lira civarı 5 tane almaya kalksam 100 lira ediyo ben 20-30 liraya hallederim 5 battaniyeyi. cici olan 2 tanesi var onları özel zamanlarda ucuzları da gündelik kullanırım. zırt pırt kusarsa sık sık değiştirmem gerekecek.
aziz bebe'de indirim var haberiniz olsun 10 parça kadife hastane çıkışını 100 liraya aldım kadife battaniyesi ile birlikte.
kadife battaniyeler tek başına 30-35 liraya satılıyor normalde.
sebamed ürünleri civil'de çok ucuz aklınızda bulunsun netten daha ucuza fiyetları. yarın o işi halledeceğim. bugün de annemle forum istanbul'a gideceğiz. inş. kendi odama koyacağım beşiği onun döşeğini uyku setini alacağız. mothercare'den alcağım beşik ve döşeği, uyku seti ise yataş'dan.
beşik 250 tl
döşek 150 tl
uyku seti 110 tl
özelcan bebeden 60x120 sallanan beşik alacaktım döşek ve uyku setiyle 420 civarıydı ama görüp dokunmadan ürün almayı sevmiyorum adamların yeri ankara'da, bir de ürün sunta lam.
mothercare beşik ise kenarı asansörrlü sallanmıyor ve çam ağacından.
imkanı olanlara bakmalarını tavsiye ederim.
hafta sonuna doğru da eminönü'ne gidip kalan eksikleri tamamlayacağım.
kendime hastane için gecelik ve eşofman ile beraber kapı süsü, bebek şekeri ve sepeti bir de bebk kurabiyesi için kalıp v.s. alacağım.
göğüs pompasını 2 ay önce doğum yapan arkadaşım varsa ondan ödünç alacağım eğer ayarlayamazsam da eminönü'nde doğubank'tan bakacağım elektronik eşya fiyatları çok iyi oluyor.ılık buhar makinasını da oradan bakacağım.
neyse yazmayalı uzun zaman oldu döşedim uzun uzun.