evt zeynepcim bölgeye gittim bugün aslında haftaya gidicektim ama şu çatı kemiği ağrısı yüzünden bugün gidim dedim randevum saat 11,15 teydi ama ben şeker testide yaptırırım diye saat 9,30da oradaydım dru 10-15 dk bekledikten sonra girdim söledim şeker testini tmm isteyelim dedi onu yaptırdıktan sonra bakalım dedi bebişe kan alma bölümüne gittim koluma kelebek taktı hemşire hiç acımadı çok tatlılar oradakiler bu arada kan alındı sonra 75 gr lık 2 pet bardakta glikozlu su verildi ilk bardağı rahat içtim ama 2. bardağı zorla içtim aç olduğum için biraz zorla içtim içer içmez tekrar kan alındı sonra yarım saat arayla 2 defa sonuncusuda 1 saat sonra alındı koluma kelebek takıldığı için aynı yerden tekrar tekrar alındı o yüzden hiç acımadı sonuncusundan sonra koşarak kantine gittim yemek yedim 2 saat sonrada sonucu alıp dr a gittim bunuda atlattım çok şükür
canım bence fiyat iyi ama tabi kullanılan ürünün ne olduğuna göre vs değişiyor fiyatlar..
ben oda yapmayı düşünmüyordum. bi beşik bi şifonyer alacaktım güya.. tayinimiz çıkacak 1,5 yıl sonra..
sonra maskoya gittim.. ve dayanamadım valla.. 3500' e aldım ben odayı ama..
evt zeynepcim bölgeye gittim bugün aslında haftaya gidicektim ama şu çatı kemiği ağrısı yüzünden bugün gidim dedim randevum saat 11,15 teydi ama ben şeker testide yaptırırım diye saat 9,30da oradaydım dru 10-15 dk bekledikten sonra girdim söledim şeker testini tmm isteyelim dedi onu yaptırdıktan sonra bakalım dedi bebişe kan alma bölümüne gittim koluma kelebek taktı hemşire hiç acımadı çok tatlılar oradakiler bu arada kan alındı sonra 75 gr lık 2 pet bardakta glikozlu su verildi ilk bardağı rahat içtim ama 2. bardağı zorla içtim aç olduğum için biraz zorla içtim içer içmez tekrar kan alındı sonra yarım saat arayla 2 defa sonuncusuda 1 saat sonra alındı koluma kelebek takıldığı için aynı yerden tekrar tekrar alındı o yüzden hiç acımadı sonuncusundan sonra koşarak kantine gittim yemek yedim 2 saat sonrada sonucu alıp dr a gittim bunuda atlattım çok şükür
bide gerçekten daraldım yani..
saatte 2 kere tuvalete gidilirmi arkadaşşşşş
bide değse gittiğime, oturyom 3 damla...
walla ellerimi yıkamıcam aryık ya...
yıkamaktan kupkuru oldularrrr
pofffffffffff
petuş ben okulda bi kez gidiyom ya senin niye üşüttün mü acba bana şu anda fazla gibi geldi yani
doğru söylüyorsun canım ya insan tutamıyor kendini hemen alası geliyor. kalitesini beğendim ben zaten belisin modelleri çok satılıyor. ben 3500 ü bırak 2000 e bile çıkamıyorum. 1500 gibi en fazla veririm demiştim. hayırlı olsun canım senin bebişin odası da..
ohhh güle güle kullanın inşallah..aldım gitti kızlar makrofoniden
4 tane ayaklı pantolon
2 tane iç zıbın
2 tane dış zıbın
2 tane hırka
1 tane pijama
1 tanede 5 li takım aldım
kargoyla beraber 110 tl
nasıll fiyatlar bilmiyorum
ama artık bişeyler almak isitiyorum miiğime
Neyse öğrendim doktordan bir sorun yokmuş çok şükür ödüm patladı bir an... Sadece kan değerim biraz düşük çıkmış önemli bir şey değil zaten dedi...
aldım gitti kızlar makrofoniden
4 tane ayaklı pantolon
2 tane iç zıbın
2 tane dış zıbın
2 tane hırka
1 tane pijama
kargoyla beraber 110 tl
ohhh güle güle kullanın inşallah..
hayırlı olsun..
yani zaten niye panik yaptın ki.. en fazla kan değerin düşmüştür.. töbe töbe
stres yok bacım.. no panic..
hadi ben kızımı da aldım gidiyorum..
öpüyos her bi yerinizden..
ohhh güle güle kullanın inşallah..
hayırlı olsun..
yani zaten niye panik yaptın ki.. en fazla kan değerin düşmüştür.. töbe töbe
stres yok bacım.. no panic..
hadi ben kızımı da aldım gidiyorum..
öpüyos her bi yerinizden..
5 tane çıtçıtlı 12 tl miiiibunları blmiyrum ama bebetto bana pahalı geldi ya ben wenice den aldım bi de yakınlarda kipadan aldım acayip kaliteli bi penyesi var 5 tane alttan çıtçıtlı 12 tl bu aldığım en ucuz şey oldu ya aynı markayı geçen tanesi 5 e aldım hatta ben aldıktan sonra 8 bile oldu tanesi ama dün çok indirimdeydi komşular da dedi çok kaliteli diye kipayı tavsiye ediyorum elbiselerde fln da var indirim bi kürk aldım kızıma 16 tl
mesela bi etek badi aldım 12 tl
aldım gitti kızlar makrofoniden
4 tane ayaklı pantolon
2 tane iç zıbın
2 tane dış zıbın
2 tane hırka
1 tane pijama
kargoyla beraber 110 tl
ALLAH nazarlardan korusun...maşallah çok güzel bebeğinin gelişimi... bende perşembe günü gideceğim bakalım benim bebişim ne kadar oldu.. benim ayrıntılı utrason sonucumda düşük kilolu bebk doğum olabilir diye çıkmıştı ve doktorum protein ağırlıklı beslen dedi. bakalım şimdi ne kadar büyüdü... sen ayrıca bir beslenme programı yapıyormusun. tavsiyelerin nedir. bende uygulayım...
geçmişler olsun..darısı yaptırmayan bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?